- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Yettel topik
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android szakmai topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Anonymusxx #20825 üzenetére
Perszepersze, mit se számít. Anno csak hallucináltam, hogy szenvedés volt játékot letölteni, nem igaz, hogy ellopta a kliens a steam friendlistet (de), hogy elveszett a gta5 karakterem, mert ez a retek képtelen volt normálisan szinkronizálni, hogy steamen 20 éve meglevő funkciók nem vagy szarul működnek......
-
válasz
FunPro #20756 üzenetére
souls az én képességeimnek túl nehéz. ergo számomra ezek elvesztek, nincs a "veryhard" mellett normal mód. csodás játékdizájn. (nyilván pokoli playtest lenne egy normalmód vagy easymód kapcsolo, amitől minden sebzésedre menne egy duplázás/triplázás/stb... mindegy, ha nem kell a pénzem, akkor nem kell a pénzem)
de ha a cupheadben van nehézségállítás és mégis működik a játék, az nem az elvednek mond ellent (nehézségállítás=csalójáték)?
xcom LEHET h elcseszett játék, nem tudom. a codmw3-at a napokban kezdtem el legnehezebb fokozaton és a fejlövés az azonnali halál az ellenfélnek. nyilván cserébe én is sokkal sebezhetőbb vagyok és hamarabb halok. a normal itt agyaggalamb lövészet, egy tapasztalt gémernek kb olyan, mintha youtuben nézné végig
hardened/veterán szvsz kötelező, ha nem a 3-4 órás végigrohanás a cél. (egyébként veteránon nagyon szenvedek, esélyes h végül lejjebb veszem... sajnos ehez nem elég jó a kampány, konkrétan ez életem legalja cod kampánya, bár persze más okokból a BO3-al erős a verseny!
)
nézd, azokban a játékokban, ahol menet közben is állítható a nehézség - pl a cod mw3 remazter ilyen - semmit nem veszítesz, ha nem az általában túl könnyű normalon állsz neki.... mi a legrosszabb ami történhet? hogy be kell menni a menübe egy halál után és lejjebbkattintani a nehézséget?
és nyilván más egy bundlis játék, amikor 5 euróért kapod a 4 óra tartalmat (normal miatt végigrohanás....) és megint más, ha 30 ezret fizettél day1 és nem bántana ha a nehézség miatt IS eltartana 8-10-12 órán át a "kampány" (maradva egy codnál), ha egyébként a kihívással nincs bajod és a cod játékmenetét szereted.....
nincs általános szabály a nehézségre. a normal az kinek normal? az esportolónak vagy a remegő kezű 70éves pistabácsinak normal? ez szerintem egyáltalán nem tud így működni, ahogy elvárod (és elvárják sokan)
-
válasz
FunPro #20747 üzenetére
Jah, a souls/cupheadben az AI ügyes hiszen nem állítható a sebzés és a mobok száma (fix nehézség), de a COD-ban a veteran AI az csal (csalás a több és jobbal lövő ellenséges katona, HA ezt nehézségi fokozat állítással éred el és nem alapból bedrótozott a szint). Ééééértem.
Nyilván ugy teszel magadnak tönkre és annyi játékot normalon, ahogyan és amennyit csak akarsz, mindenesetre a "szeretem a nehéz játékokat" után ezeken felröhögtem
-
válasz
TheNewDawn #20618 üzenetére
dehogy kényelmes...
a paypal sok éve már a lehuzásra megy, hogy itt-ott elfelejts átállítani valamit és rádverjék a költségeket. ami 10 éve a paypal volt, az ma (és már sok éve) a revolut.
-
válasz
l.skywalker #20220 üzenetére
eredendően az árazásról volt szó (az ár pedig a régiós trükközés függvénye IS), semmi akadálya nincs a szigorításnak. de ha te valami nagyvezér vagy az MS-nél és van belsős roadmapod 10 évre előre, akkor nemszóltam!
(... elvégre az MS roadmapjai kőbe vannak vésve
)
-
válasz
l.skywalker #20217 üzenetére
oké, te arra fogadsz, hogy örökre 36 ezer lesz a 3 éves, én meg arra, hogy nem sokáig lesz 100 alatt
csaxólok, nem állsz jól! de még megindulhat lefelé... ha pl lesz 16 éves áramszünet, jaja.
-
válasz
l.skywalker #20212 üzenetére
ki tudják vezetni: a török kód nem aktiválható a magyar accountodon. PONT.
sőt, odáig is elmehet az MS, hogy csak az xbox.com-on vehetsz előfizetést, havi 4790ft-ért... minden azon múlik, mennyien hajlandóak kifizetni a teli árat. a beetetési időszaknak lassan teljesen vége, nyilván havi ezresből mindez NEM fenntartható.
(a régiós tartalmad a konzolon elvégzett régióváltás megoldja, az ettől - az accountod régiójától - független)
-
válasz
l.skywalker #20207 üzenetére
tehát ha kivezetik a régiós árazást, akkor is lesz csodakulcso olcsón?
vagy ha mondjuk magyar accra nem lesz jó a ruandai kód?
stbnem véletlen ment fel a pass ára, zárul az olló........
-
válasz
Ferke[HUN] #20169 üzenetére
+1
origins 50 óra, odysseyt 10 körül elengedtem, látva, hogy ez 100+ órás időelb*szás csak, a valhallát sose próbálnám ki. A mirage ellenben számomra visszahozta az AC1-2-Brotherhood korszakot, day1 vettem, imádtam, 20-25 óra alatt lepörgött.
-
válasz
Sirandrish #19650 üzenetére
sőt! le kell osztani PER játék! 80 forint !!!
-
TrailOut + HOTD* engem is érdekelne maradékként
... egyben nekem sok a 14 EUR, mert minden más megvan, NO-GO*hátha pécén meg lehet hekkelni az irányítást, ps4/5-ön Move-al nagyon gyenge a fénypisztoly imitáció
-
válasz
K1LLMy53Lf #18720 üzenetére
mer' eszembe se jutott
(próbaidő már nem él, anno ellőttem)
és közben "megegyeztem" valakivel innen, hogy átveszem, szal így jártamazért köszönöm!
-
válasz
l.skywalker #18718 üzenetére
2000 forintért WRC-t átvenném valakitől/bárkitől!
-
válasz
gyimger #18680 üzenetére
neked mennyire kell kijönnie a szórakozásodnak? 0.1EUR/óra?
én egyébként az mk9-et játszottam egyelőre csak végig, a 10-11 már polcon, de még nem szántam rá az időt... tehát el tudom ugyan képzelni, hogy a 10-11 brutális visszalépés, de valószínűbb, hogy "ugyanolyan", csak sokadszorra már kevésbé élvezetes (a 9 után azonnal leültem a 10 elé, de untam és ezért félretettem anno, ez a széria többet érdemel
)
-
válasz
Corleone33 #18590 üzenetére
köszi, akkor nem én őrültem meg
-
válasz
chris0000 #18570 üzenetére
egyébként ez mostanában változott? pár hónapja akkor is volt fee, amikor ismerős/családtagnak akartm küldeni pénzt, de NEM magyar paypalja volt (de EU-s volt!) ...
(és azt sem találom, hol lehet VÉGLEG belőni h NE a paypal váltsa a devizát
egyszer tuti elfelejtem átkattintani.... régi bankkártyámra be volt állítva, új kártya lett, most pedig már nincs opció, minden fizetés külön macera
)
---
JC4 komplett elfogyott? Vagy soha nem is volt?
-
válasz
l.skywalker #18480 üzenetére
dlck általában nem érdekelnek, de a JC3-hoz utólag "meg kellett vennem őket"
JC4 alap szokott olcsó lenni, de éppen ezért eddig sosem mertem "elkötelezni" magam, mert később csak a dlc "nagyon drága" -
Hot Wheels engem is érdekel
..ne... ha... marad
-
válasz
csuvicsuva #17642 üzenetére
ha az alapjáték után még a kiegészítőkre is időt kellett volna pazarolnom, szerintem fel is kötöm magam (origins)
iszonyat elnyújtották, el-grindesítették a szériát, számomra az odyssey volt az utolsó (kb harmadszor hagytam ott, talán most végleg....)
-
válasz
Rendo84 #17312 üzenetére
a steam nem kötött steam-exkluzivitásra szerződést, a játékod árulhatod máshol is.
a steam ehelyett olyan piacteret épített, amivel "kinyalja" a játékos és a kiadó s*ggét.
epicen ez nem ilyen egyszerű...mondhatni fejlesztőként a fejednél a revolver.
egyébként nekem vannak dobozos játékaim, 20db a gép mellett, 20db a hálószobában, 20db a fürdőben, 20db a konyhában, és még tartok 34darabot anyáméknál is. ezért is örülök neki, hogy ugyan ezt a digitális térben is megtehetem, szeretem magam szopatni és excelt vezetni róla, hogy mit melyik "szobában" tartok
-
válasz
TheNewDawn #17285 üzenetére
tehát ha egy játék csak epicen érhető el, akkor óriási a tülekedés, hogy kinél vedd.... EZ A NAGYBETŰS VERSENY MAGA!
ez a gond, ez az epikesek szintje, ennyire látjátok át a világot
-
válasz
ForRedGlory #17262 üzenetére
akár hogy nézzük, fantasztikus/hihetetlen címek jártak ingyen, ez nem kérdés...
viszont mégiscsak a pécénjátszás rákfenéje az epik: bármit megvehetnek a kínai komcsi pénzből és/vagy a fortnájtpénzből, hosszabb-rövidebb időre jó játékokat a kliensükbe láncolva aprózzák el a piacot. mindig is volt egy konzolos énem (najó, nem mindig
), de senki nem tett annyit azért, hogy én elsősorban amott érezzem jól magam, mint az epic (és a kriptóbányászok
). hozzájuk képest az ms/sony/nintendo gyakorlatilag ütött-vert
persze, egy 77C1-en nagy durcásan lehet elindítanám még1x azt a retket, amit a launcserüknek mernek nevezni!
-
válasz
TheNewDawn #17245 üzenetére
epiken volt ingyen = kaviár a szarkupac tetejéről
...élvezze aki tudja -
Lorelai
2VQVJ-ZAHEE-7N3HT -
válasz
echterion #16835 üzenetére
Hogyne adna a pluszegysor semmit? Ad lehetőséget pár óra szórakozásra, amit BÁRMIKOR "beválthatsz". Jóesetben csak 'curated' soraid vannak, amit magadnak válogattál össze - a gamepassos 'ömleny' meg kitudja miket tartalmaz (ez persze néha előny is lehet, ha meglepetésre vágysz - én pl soha).
Elmondani nem tudom, hányszor jártam úgy, hogy kikerült a "betárazott" gamepass cím a kínálatból. Mint talán sokaknak, nekem is végtelen+1 játék van a fejemben a backlogomban és a gamepass PLUSZ játék-forrásként 1-1 alkalommal segített elkerülni vásárlást, de hogy egy libraryt kiváltson? Abszurd, dehogyis.
-
válasz
tisztelturam #16819 üzenetére
engem érdekel és párszázért nem tudtam megoldani
erősen túlzol...
(tudom h létezik a szürkekulcs, a hómolás és társai, az akciós/beetetős gpass időszak, van amivel élek is, ám ezesetben a másik oldalon is számoljunk hasonló "praktikákkal" - jahogy így már lehetetlen összehasonlítani....
)
#16830 echterion azért digitális világ ide vagy oda, azt relativizálni, hogy a gamepassból kifutó cím az egykategória azzal, hogy "egyszer a steam is bezár", nem erős?
-
4200ft havonta a gpass, az éppen aktuális kínálatot csak ebben a hónapban játszhatod (következőben csak akkor, ha megint fizetsz és az MS épp engedi továbbjátszani)
3600ft havonta a humbli, minden játék örökre a tiéd, címek el is adhatók, azokat bármikor játszhatod, nem egy retedk kliensben macerázva (steam vs winstore)ezt a kettőt összemosni a relativizálásnak az a szintje, amire így reggel nem vagyok készen
a humbli előfizetés halála, hogy folyamatosan nem lehet mindentütő bundlit hozni 12 dollárért plusz a rossz pszichológia, hogy mennyi mindent nem is tudsz használni semmire a csomagból TEHÁT miért fizeted a teljes árat?
(nincs időd, nem érdekel, az most mindegy)
-
válasz
tisztelturam #16765 üzenetére
az a sok amennyiért esetleg ott/akkor ÚJRA meg kell venni
ha közben le nem került "mindenhonnan" / már nem akciós / stbaz meg, hogy emberek kockáztatnak - mindenki csinálja a saját felelősségére, de erre bárkit bíztatni felelőtlenség szvsz
-
válasz
K1LLMy53Lf #16664 üzenetére
az se tűnik fel, hogy pl a Shankben "mész jobbra, cél, következő pálya", míg pl az Ori-ban bóklászni kell az "egy, nagy világban" ?
de egyébként mondod is, hogy "side-scrollerek"... ami az Ori ugye NEM
-
válasz
TheNewDawn #16456 üzenetére
semmit nem kell megnyitnod, amikor ubi címet indítasz steamről (magától történik)... és cserébe kapod az összes steames működő, kényelmi szolgáltatást.
az uplay önmagában silány platform, hogy a letöltögetés, pecselés is ott menjen, isten őrizz....
-
válasz
K1LLMy53Lf #16333 üzenetére
engem a pcars3 érdekelne....
-
válasz
hellboy4591 #16296 üzenetére
dobd be ide, mid maradt
-
a bótot persze kompletten futtassák hobbiból, gondolom.
izé, jótékonyságból?
... én valahol megértem, ha ők is meg szeretnének élniszerintem a humble lényege sosem volt az, hogy a "bót" egy fillért ne lásson a jótékonykodásból
extremitásra meg extremitás lett a válasz. nem mondom, hogy szép húzás, de valahol értem.
-
válasz
Ferke[HUN] #16148 üzenetére
ebbe rendesen belenyúltál!
-
válasz
gejala #15990 üzenetére
a mulholland drive és a blue velvet után felhagytam a "mester" "tripjeinek" követésével...
borzalom egysíkú és tényleg semmi értelme. dávidnak betépve nyilván volt ott és akkor... de neked ezt józan logikával nehéz felfogni (a mindenféle értelmezésnek meg nem látom értelmét)
-
válasz
Anonymusxx #15866 üzenetére
minimum a teljes trilógiát!
FunPro: húúú, a roguelike nálam böngészölap bezáró szó
-
overcooked2 továbbra is érdekel, ezrest megadnék érte
(magyar paypal, revolut, bankszámla jöhet mélben)
az első rész frusztráló játékmenete miatt engem korlátosan érdekel, de a kölkök...........
-
válasz
#25237004 #15736 üzenetére
csak akkor az a havi bevételed egy jelentősEBB részét jelentette
(ha most minimálbéres/közmunkás vagy, akkor persze most is
)
#15742 kwzat most készülök az 1 EUR-os double dragon trilógiát refundolni... igazad van, néha a 120ft is sok!
(mondjuk ezzel minőségi bajok vannak, nem a backlogba nem fér el
)
-
ha valakinek lenne overcooked2: írjon privit, átvenném
-
válasz
TheNewDawn #15607 üzenetére
igen, ez vitán felül áll
-
válasz
DrTechnoid #15604 üzenetére
nagy áldás a szelektiv emlékezet
egy ideje nem tul szuper a monthly, de ign alatt volt rengeteg jó csomag is.
-
(Sony) PSN-en nincs refund, ha egyszer elindítottad a letöltést (és akár az első byte után nyomtál egy cancel-t!)... az MS a live-n ad ugyan refundot kérésre/supportal kapcsolódva, de mindig szólnak, hogy "oké, refundoljuk, de legközelebb már megtagadhatjuk! mehet akkor?" ... éshát, volt h elálltam a 3 eurós visszatérítéstől végül, azt az 1-2 esélyem inkább majd valami elcseszett AAA címre lőném majd el (ha ugyan...)
tehát erre is van jogi kiskapu - így ahol mégis(!) van rendes(!) refund, az üdvözlendő, mert a "jófejség" kategóriája, nem pedig törvényi kötelezettség
(pécén a "szemét" steam miatt van szerintem mindenhol máshol is csak...)
-
Space Hack
YWYA9-I3VFR-KWMID(indiegala-n kaptam giftként, de sose lenne rá időm/kedvem)
-
-
válasz
TheNewDawn #14551 üzenetére
így kifejtve érthetőbb!
ac odyssey kiborit, origin is grindes volt, de EZ?! bezzegrégen, 20-25 óra alatt végig lehetett "szaladni" egy AC-n.... most ez 45-60 óra lett, ennyi ebben a formulában SZERINTEM nincs.(a kilózásnál, elsőre én egyből pl a nálam 10/10-es limbo-ra asszociáltam... 2-3 órás játék, de nem hinném, hogy csak 2-3 eurót érne)
(#14550) kwzatz feltehetően jogos amit írsz, hogy vannak kivételek, egyiket sem játszottam, nem az én világom, nem tudom megítélni, hogy mit tudnak a fizetős konkurrenciához képest (ha van olyan egyáltalán)
-
válasz
TheNewDawn #14547 üzenetére
elég régóta játszok, nagyon sok platformon, szóval az az 5X lehet hogy inkább 0.5X... de mivel így kilóra méricskéled a címeket, inkább nem versenyeznék, mert ki tudja mit tartunk minőségnek
(witcher3at pl nem toltam, de a százórájába nekem beleférhetett akár 10 rövidebb, szintén "minőségi" cím)
fosnájtot bottal se, meg egyáltalán, a multi már alig-alig érdekel (a f2p meg soha nem is érdekelt, az a modell garancia a lepra minőségre, de azt hiszem ezzel kiegyezünk
)
-
válasz
TheNewDawn #14542 üzenetére
jóunapot, mennyi a játék kilója tessékmondani?
remélem imádod az openworld activitizős egykaptafákat, mert ott nagyon jól ki lehet jönni (kilóra) már a 60 eurós nyitóárnál is, illetve a multipléjert, ami ugye "végtelenóra", tehát még a goldedisönök is az évszázad üzletei!
az idő persze neked dolgozik, szerintem nincs cím, ami valaha nem éri el a kívánt európerórát - egyszer. a gta5 után pedig BÁRMI lehet innentől ingyen (az epiknél).
-
.
-
Train Valley 2 maradt valakinek? érdekelne
-
válasz
FunPro #14326 üzenetére
hogyne profitálnál? a jó érzés, hogy adtál micsoda?
"profit"
"Szóval a tegnap tanultak alapján, az ign-nek 17 millió dollárral kell kevesebb adót kell fizetnie, ha ez az összeg nem éri el az adóköteles bevételük 50%-át. Azért ez a pénz már jobban hangzik, mint az a bevételenkénti 0,5 dollár.
"
Ha össze tudják vonni a saját tevékenységükkel, akkor jól hangzana a 17 misi éves adócsökkentés, valóban. De... de szerintem Vesa #14327-ben leírta a legvalószínűbb/reálisabb "megoldást", miszerint konkrétan a kiadó a jótékonyságra felajánló, így ő nyeri az adókedvezményt is.
De tulképp mindegy is, a lényeg, hogy jó célokra megy sok pénz és mi is nyerünk pár jóáras játékot.
-
válasz
Urguru #14324 üzenetére
Hol állítottuk, hogy a vásárlás a mögöttes karitatív tervékenységtől függ?
Szerintem egyikőnk sem erről beszélgetett...(gondolom a Duna-Tisza áradáskor a HB azt mondta, hogy adott az ügyért, ezért is kéred számon, hogy nem volt adakozás...? vagy hogy jön ez megint ide? [link] itt egy kis ízelítő, hogy kiket-miket támogattak korábban.)
-
válasz
FunPro #14313 üzenetére
kissé tévúton jársz/jártok
(de ha ekkora biznisz az adakozás, ti miért nem nyerészkedtek? most elég sok a rászoruló, hajrá!
)
A 100 dolláros példádnál maradva:
80 $ adomány, amit szerintem vagy te fizetsz adományként vagy a humbli - nemtom, őszintén!
20 $ BEVÉTEL (nem profit ! ), amiből a vállalkozás az általad fizetett áfát "továbbutalja" adóként "azonnal" (de ha a 80 $ is az ő bevétele, az mégdruvább, mert akkor 27$ áfa lesz befizetendő, azonnal)
14.6 $ valódi bevétel marad a humblinál... ebből kell fenntartania a weboldalt, fizetni az alkalmazottakat, leadni a kiadónak a saját lóvéját (nyilván nem ingyen kapják a kulcsokat), és ami ezután marad, az a PROFIT, ebből kell adóznia (mitotmén, legyen mondjuk ez 4$)pontosabban ebből se teljesen, hiszen a 40%-át "eltünteted" a 80$ eladományozásával (ha azt ők adományozzák és nem te, direktben).
tehát mondjuk nem 1.2$-t fizetnek be teszemazt 30%-os adókulcs mellett, hanem 0.75$-t.
világosan látszik, hogy ezért és csakis ezért csinálja a humbli(nem hiszem... ennél a marketing értéke nagyobb annak, hogy immáron 173 milliót eljótékonykodtak... ami lássuk be, tényleg fantasztikus eredmény, rengeteg emberen segíthettek...)
összességében legyintve elintézni annyival egy ilyen rendszert, hogy ez csak a nyerészkedésről szól, merő rosszindulat
-
válasz
K1LLMy53Lf #14230 üzenetére
"erre még én is azt mondom, h gyenge lett, pedig ez ritka"
- nem beléd kötöttem, csak ezen véleményedhez fűztem kommentártpl a februáritól ez jobb ajánlat (kis címek véleményesek lehetnek, de a hitman nagyobb és frisebb cím, mint egy öregebb stratégiai játék, remélem ebben egyetértünk)
de ha ez nem elég mérce, a humbli közöl összértéket is a csomagjaira és ott is közel 20% a téli hónap mínusza
-
Raiden V: Director's Cut - van még valakinek? árral együtt privi!
(mehet utalás, paypal és revolut is)
(#14216) K1LLMy53Lf csak mert neked nem zsánered a hitman2, elég nagy cím. és emellett a kicsik közt is van jópár korrekt darab, This is the police, Raiden, turok2, bard's tale, capitalism.... szóval ez továbbra sem A gyenge pakk.
-
dirt4 maradt valakinek? venném
-
f1 2019 - wow!
my friend pedro - wow!
planet coaster - wow!
nem semmi lett a hbundli amíg nem követtem.... maradt még esetleg bárkinek ezekből? -
válasz
Crytek #13765 üzenetére
én azt nem értem, a revolut korában miért utalgat bárki paypalon?
a fee valami hátsó apróbetűsben biztos le van írva, ahogyan kutatómunkával a szemét váltási trükkjeik is folyamatosan kekerülhetőek, de szvsz a legegyszerűbb mellőzni a használatát... ahol csak lehet. de amúgy én is remélem, hogy valaki, valahol indít ellenük csoportos pert és kapnak milliárdos büntit...Kaptam choice-ra 8$ ajánlatot (humblitól), de félek a dirt rally 2 csak valami értéktelen dlc-t kap, nem s1 s2 pakkot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Battlefield 6
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Crypto Trade
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest