- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
titán
válasz
genndy #19270 üzenetére
Igen két külön sorszámuk van. A régi már nem kapható, legalábbis SteamDB szerint:
Search · SteamDB -
reelc
veterán
válasz
genndy #12570 üzenetére
Hiába spájzoltak be belőle, mert a free Humble kulcsok lejárósak.
Mondjuk volt 3 napod a beszerzésére, és 2 heted az aktiválásra. Ha 2 hét alatt nem aktiváltad, érvényét vesztette. Másik játékkal jártam így, nem egyből aktiváltam, elfelejtettem és lejárt.Esélyesebbnek tartom, hogy akkor vásároltak be egyesek belőle, amikor $1-os tierben volt a Humblén. De azóta vígan eladhatták, mert több, mint 2 éve volt, a free osztogatás meg 9 hónapja.
Talán a cserebere topikban lenne érdemes bepróbálni.
-
-
Vesa
veterán
Így legyen -bár engem már nem érint, még időben behúztam a legendary-t Steamen-, de kicsi esélyt látok rá a Summer Sales-en látottak miatt. Korábban a Legendary Edition egy ilyen sale alkalmával mindössze 7-11ojró volt, most viszont ezért az új DLC bundle-ért még akciózáskor is közel 20ojrót kértek 2 hete. Nehezen hinném, hogy a sokkal kisebb user bázissal rendelkező Bundle Starsnak mégis fillérekért odaadnák, ahol tizedannyi eladás sem lenne mint egy Steam SS-en. De ki tudja...
-
csaba17
senior tag
-
ZsZso
Közösségépítő
Valóban, de feltételezvén, hogy a pénzt levonták, ez az infó nem sokat dobott volna az ügyön (pláne, hogy tuti észre vette volna AxBattler mailt). Order Resender engem még sosem mentett meg, de hallottam már jókat róla, ezért ajánlottam. Ha supportra kerül a sor, akkor meg PP tranzakciószámmal együtt pikk-pakk orvosolják az ügyét.
Tudom tudom - $1 -on folyik a vita, de $10 elköltése után is előfordulhat ugyanez valakivel.
@AxBattler: majd szólj mi lett a vége!
-
"Új dolog a HB-n: Humble Monthly Bundle"
Előfizettem, kíváncsi leszek hogy mitt kapunk november hatodikán. Az se lenne normális dolog hogy nagyon régi bundilkat szednének elő mivel aki előfizet az nyilván már egy ideje használja a HB-t, és mondjuk 4000ft-ért nem szeretnék újfent egy már megvásárolt 8bites indiegyűjteményt.
-
eszlenyek
tag
-
zone
őstag
Plusz info, ha valakit a GameMaker-től Steam kulcs hiánya tartana vissza:
Getting GameMaker: Studio Professional (and the Android Module) from this Bundle allows you to get a Steam Key. After 14 days of this purchase please go to our recovery page and enter your email address. You should receive a list of your license keys. Please note you have to have created your YoYo Account before doing this.
-
Vesa
veterán
Nem rossz ez ennyiért ha valaki pl. bundliszökevényeket akar "fejleszteni".
Pont ezekkel a programokkal készülnek a soha senki által még nem látott, csodás bundle tartalmak.BundleStars-on is van most egy hasonló pakk, 8ojróért 2 fejlesztő eszközt is kaphatunk, + rengeteg DLC-t hozzájuk.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest