- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolás
addikt
Sifu értelmes áron érdekel. Esetleg High on Life...
-
Zolás
addikt
válasz
TheNewDawn #19842 üzenetére
Bármikor jó, nem sürgős. A többi nem érdekel, és az ehaviból se kell semmi.
-
Zolás
addikt
válasz
TheNewDawn #19828 üzenetére
A The Gunk érdekel, ha bontod!
-
Zolás
addikt
Nekem megéri.
-
Zolás
addikt
válasz
csuvicsuva #19608 üzenetére
Általában alapot szoktak adni, hogy megvehesd a dlc rengeteget. Elsőre mondjuk skip lesz, hátha adnak engedményt
-
Zolás
addikt
válasz
Ferke[HUN] #19605 üzenetére
Tiny Tinát behúzom, még ha alapot ad akkor is. A kiegészítőket csúnyán lehúzzák minden tekintetben.
-
Zolás
addikt
válasz
TheNewDawn #19220 üzenetére
Nekem a Praey for the Gods kellene.
-
Zolás
addikt
válasz
csuvicsuva #18941 üzenetére
Bakker, novemberben vettem meg az Eternalt....
-
Zolás
addikt
válasz
Anonymusxx #18708 üzenetére
Még emlékszem, amikor a steamen ru/cis vagy mi a fenére régiójelessé tették egy csomó ember Fallout3/New Vegas játékát, és egy csomóan teljes áron vették steamen évekkel előtte.
-
Zolás
addikt
válasz
***ANDRÁS*** #18579 üzenetére
-
Zolás
addikt
válasz
Ferke[HUN] #18529 üzenetére
Mondom ránézek már mi ez, aztán ha tetszik elkérem. Erre nem megvan? Már éhenkórászolni se tud az ember rendesen
-
Zolás
addikt
válasz
TheNewDawn #18509 üzenetére
Benne van a könyvtáramba, és biztos, hogy nem fizettem érte.
Jó csomagok vannak most, csak már mindnek megvan a nagy része. Árulgatni meg nem szeretnék. Azért megvenni, hogy elajándékozzam a nagy részét meg.... -
Zolás
addikt
válasz
TheNewDawn #18507 üzenetére
Borderlands 3, Xcom2 és a Bioshock Collection volt ingyen epicen. Nagyon jó csomag, le a kalappal, de azért nem veszem meg, hogy meglegyen steamen is. Oké, itt teljes csomag, nem csak az alapjáték, de még így sem érzem a késztetést.
-
Zolás
addikt
Van új Resident Evil humble bundle [link]
Valaki megveszi? Elég drága, és csak a legnagyobb tier érdekelne. -
Zolás
addikt
válasz
***ANDRÁS*** #18261 üzenetére
Dragons Dogma mennyi lenne?
-
Zolás
addikt
Ha valakinek marad C&C, vinném!
-
Zolás
addikt
válasz
l.skywalker #17952 üzenetére
Én azt jelöltem meg hogy már van meg belőle játék, semennyi kedvezményt nem ajánlott. Légy elégedett azzal a sok euróval, másnak annyi se jutott.
-
Zolás
addikt
Ha lesz másik bontás, egy Back4Bloodra jelentkezem.
-
Zolás
addikt
válasz
TheNewDawn #17323 üzenetére
Classic csomagban vagyok, és kaptam egy 4 dolcsis kupont is, én behúzom. A Maneater nekem listás, és a többi is tetszik.
-
Zolás
addikt
válasz
l.skywalker #16937 üzenetére
Nekem is jött, pause van és classic plan.
-
Zolás
addikt
válasz
***ANDRÁS*** #16848 üzenetére
Be kéne fejeznem a hörcsögösködést. Már majdnem megvettem egy csomagot, mikor eszembe jutott, hogy megnézzem, hátha megvan belőle valami. Majdnem mind megvan. Nincs belőle 5 olyan, ami ne lenne meg.
-
Zolás
addikt
válasz
TheNewDawn #16337 üzenetére
Neoverse érdekel.
Látom már tárgytalan. -
Zolás
addikt
válasz
TheNewDawn #16268 üzenetére
Ha nem lenne meg az exodus te is odalennél, szóval nincs itt ízlések, csak egy sem érdekel belőle...
-
Zolás
addikt
Pathologic2, Humankind Odyssey, és Chaosbane érdekel a humbli csomagból.
-
Zolás
addikt
válasz
TheNewDawn #15088 üzenetére
A hármas szint érdekelne belőle, az összes többi nem kell.
Ha valaki megválik attól a két játéktól, akkor azért adok 4.5 eurót. -
Zolás
addikt
Battle chaser érdekel az ehavi bundliból.
-
Zolás
addikt
Szóval ha nem fizetek elő a classicra, akkor ugyanezt jövőre 19.99 dolcsiért kaphatom meg. Tehát a havi bundli ára emelkedik 7.99 dolcsival. Cserébe lesz valami rendszer, hogy a nem kellő játékokat ne vegyem át, gondolom valami pénzért vagy bármiért. Hát hümm. Áremelkedés? Év végére?
-
Zolás
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #13423 üzenetére
Én meg véletlen nem skippeltem ezt a havit, és egyik sem érdekel. Kidobott pénz...
-
Zolás
addikt
válasz
Vertigo18 #13380 üzenetére
Tőlem egy low negatív. Csípem ezt az elnevezés bizniszt, very ultra rare positive giga mega brutal bundli, sose látott pixeljátékokkal. Ebben benne van a prison architect, amiről csak azért hallottam, mert kiadás után jó sokáig játszhatatlan volt meg kifagyott, és páran beírták ide is.
-
Zolás
addikt
válasz
s7evcsenko #13347 üzenetére
Én utoljára az akciós három hónapost vettem, sikeresen vett megint egy három hónapost. Vasárnap hazaérek, megpróbálom refundolni. Vicces, hogy ilyen módon próbálnak lehúzni.
-
Zolás
addikt
válasz
#25237004 #12963 üzenetére
Írtam a supportnak, kivárom mit mondanak, aztán majd ha vége a bundlinak akkor árában eladom az egészet. Már úgy értem, amibe a bundli került, nyerészkedni nem akarok rajta, ember meg mindig van aki elfelejtette megvenni, vagy most jut eszébe, hogy a kisöccsének marhára kell, stb.
-
Zolás
addikt
válasz
#25237004 #12955 üzenetére
Ha nem használod fel, akkor skippelhetsz. Tehát nem nézed meg még a kódokat sem. Pause a month a neve, de elég jól elrejtették, arra kellett mennem, hogy kilépek a monthlyból, mintha kérném vissza a pénzem, és ott dobta fel, hogy kihagyhatok egy hónapot. Természetesen ameddig megvehető a havi bundle, addig bármikor megkaphatom az ehavit.
-
Zolás
addikt
Én most előfizettem erre a három hónapra, remélem megkapom a Kingdom Come játékot, vagy visszakérem a pénzem. Ezt a havit skippeltem, a Hitman már megvan, a másik kettő nem érdekel, meg azért is skippeltem, hogy ha mégse küldik a Kingdom játékot, vissza tudjam kérni a pénzem.
-
Zolás
addikt
válasz
Hunbeast87 #12945 üzenetére
Nem kaptam ilyen emailt, és az oldal se dobja fel magától. Érdekelne mi alapján választanak ügyfelet az ilyen egyedi ajánlataikhoz.
-
Zolás
addikt
Szóval gondolkozom a havi bundlin, és feltűnt, hogy a deus ex játék oldalán le vannak tiltva az user rewiew kommentek. Ennyire szörnyű lett a játék? A Mafia3 alatt is rendesen beszólnak, de a deus ex még érdekelhet is. Valakinek van tapasztalata? Vagy a season pass minimális tartalma miatt húzzák le ennyire?
-
Zolás
addikt
Azt hittem itt bundle akciókról van szó. Aki vitázni szeretne, az vitázzon privátba, vagy nyisson neki logout blogot. Ezt sok hülyeséget szerintem nem olvassa el senki, és nem is kíváncsi rá....
Béke mindenkinek, és előre a bundlikkal. -
Zolás
addikt
Pár hét és van eredmény. Visszavonják azokat a kulcsokat, amiket jeleztem hogy nem működik, és kapok helyette másikat. A srác szerint bejutottak az accomra, azért aktiváltak a kulcsok. Bár egy kicsit lassúak, kellemesen csalódtam bennük, sikerült megoldaniuk a problémát.
-
Zolás
addikt
Átnéztem a humbli accountomat, és van pár játék amit nem aktiváltam be. Viszont a kulcsra meg azt mondja hogy azonos termékkód. Például a HumbleBundle 11re azt írja az összes játéknál. Régebbi bundliknál is előfordul pár játéknál. Ez ilyenkor bukta, vagy lehet valamit csinálni?
-
Zolás
addikt
válasz
Hunbeast87 #5880 üzenetére
Ebből a governor of poker érdekelne, ha valaki megveszi, és neki nem kéne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- MSI CYBORG 15 A13V
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest