- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Macrodroid
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
Nálatok minden ok a lapcsalád oldalaival, pontosabban a képekkel? Hónapok óta elsőre nem töltődnek be a képek (avatarok, fotók). Már nagyon unom. Reklámblokkolót és a Fokozott védelmet kikapcsoltam, sütik engedélyezve... Mi a fene lehet ez? Más oldalaknál nem tapasztalom, csak itt. Nincs olyan kiegészítő, ami hatással lenne rá.
pl most is elsőre ez jött be. Majd második betöltésre jó lesz. -
Cs1csó
félisten
válasz snake1977 #64398 üzenetére
Igen a tab-ot én is csökkentettem korábban nem volt gondom vele, ha egy kicsit nagyobb nem gond de már ezzel is túllőttek a célon.
Nem teljesen tudom mi a céljuk azt hiszik mindenki 34"-os monitoron nézi a böngészőt?Az "újbóli" lekerekítésnek több oka is lehet:
- régóta nem lekerekített ezért legyen most lekerekített
- ahogy írtad figyelik a Windows 11-et vagy akár a konkurenciátFene tudja, ez amúgy annyira nem zavar de az, hogy túl nagyok a tabok és a könyvjelzők közötti távolságot is nagyobbra vették már igen. Az meg külön hogy a PROTON.DISABLED opciót telibexarták. Mint a "MEGABAR" dolgot, azt is ki lehetett kapcsolni aztán egyszer már nem CSS kód kellett hozzá hogy újra ki lehessen kapcsolni.
Csak azt tudnám, hogy ez miért fáj nekik? Pont ez a "Jóker" ami miatt sokan még kitartottak a Firefox mellett hogy rendesen lehet moddingolni.
-
snake1977
őstag
válasz Cs1csó #64397 üzenetére
Köszönöm, szuper a sorközt megoldotta,
már a csak nagy tab mérettel kell kezdenem valamit. Ezt megoldotta a hogy 1-esre tettem.
Ez a lekeritett gomb stilus..készülnek a windows 11-re?[ Szerkesztve ]
...BRSZK...10...coming soon... / www.brszk.hu / , https://www.tiktok.com/@brszk_official , https://www.youtube.com/@BRSZK-Official
-
Cs1csó
félisten
válasz snake1977 #64393 üzenetére
userChrome.css-t kell használni oda írd be ezt :
menupopup > menuitem, menupopup > menu {
padding-block: 2px !important;
}
:root {
--arrowpanel-menuitem-padding: 4px 8px !important;
}
majd mentsd és kész. (ezt kell előtte TRUE-ra állítani: toolkit.legacyUserProfileCustomizations.stylesheets)
Amit még kipróbálhatsz az about config-ban:browser.uidensity és itt változtathatsz.pl. 1-esre.
-
snake1977
őstag
válasz Cs1csó #64395 üzenetére
Legalább 8éve használom a ffoxot, de ezekkel a buta húzásaikkal kezdik maguk alatt vágni a fát, a chrome sosem tetszett, de ha így folytatják kénytelen leszek váltani rá.
Úgy rémlik elvileg a közösség igényeit is figyelmbe veszik a fejlesztéskor, jelenleg nagyon nem úgy tűnik, nehezen hiszem el hogy mást nem zavar.
Az idegállapot nálam is megvan...
Remélem mindenféle css szerkesztés nélkül egyszerüen orvosolható lesz, mert azt nem szivesen bolygatnám, főleg hozzáértés hiányában....BRSZK...10...coming soon... / www.brszk.hu / , https://www.tiktok.com/@brszk_official , https://www.youtube.com/@BRSZK-Official
-
Cs1csó
félisten
Keress rá a guglin pl. erre: "Firefox 91" és lesz rá bőven találat esetleg szűkítsd 1-2 napra és akkor a szélesebb réteg is megnyilvánul persze ez már gondolom a beta változatban pár hete kinn van én azt nem követem tehát akár 1-2 hetes szűkítés is jó.
Már többen írták, hogy "ignorálja" a legújabb Firefox a beállításokat.Bocs a két hozzászólás miatt de nagyon kiborult a bili most..... Mondhatnám a Maunika só után szabadon: IDEGÁLLAPOTBA kerültem, a legrosszabb, hogy egy ilyen apróság idegesít fel ennyire.
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
Kezdik kihúzni nálam is a gyufát van egy csomó - saját szájam íze szerint - kialakított könyvjelző mappáim és jól meg voltak tömve kiváló volt a kis sorköz a sűrűség - erre most telibexarják.
Ha valaki tud valamit én is kíváncsi lennék. Talán Reddit-en lesz rá valami... Amúgy felül is a menü részen gépészkedtek valamit nem hozza a Windows téma színét amit beállítottam.Kezd elgurulni a gyógyszerem egy újabb lépést tettem valamelyik Chromium alapú böngésző felé, bár most nem tudom azok hogy néznek ki mert lehet a Firefox is őket követi.
[ Szerkesztve ]
-
snake1977
őstag
Sziasztok, nemrég frissitett a böngészőm 91-es verzióra, a könyvjelzők sorköztávja újra megnött, hiába volt a browser.proton.... false-ra állítva amivel az ezelőtt működött, most már nem működik újra nagy a könyvjelző sorok közti távolság. Van már megoldás erre?
...BRSZK...10...coming soon... / www.brszk.hu / , https://www.tiktok.com/@brszk_official , https://www.youtube.com/@BRSZK-Official
-
MODERÁTOR
-
gyulank
addikt
Pl. ez az oldal így jelenik meg, és ha rámegyek az unlockra csak forog a folyamatjelző de soha nem unlockolódik.
Miután kikapcsoltam a DuckDuckGo essentialst, ezek eltűntek, de semmi nem lett a helyükön. Nem ez érdekel annyira, hanem rengeteg ilyen oldallal találkoztam már ahol kép volt, vagy videó, és biztos, mert kommentben reagáltak rá, én meg nem láttam semmit csak szöveget.ASRock Z370 Pro4+i3-8100+32GB Windows 22621.3527 Ubuntu 24.04 x64
-
MODERÁTOR
-
addikt
válasz Intruder2k5 #64386 üzenetére
Akkor ezt semmi nem tudja lementeni?
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
MODERÁTOR
-
addikt
Hali! Ezt az oldalt [link] miért nem tudja semmi kinyomtatni, képernyőmenteni? A firefox beépített egész oldal mentője is csak az elejét látja (ahogy a nyomtatási kép is), meg pl a WP Screenshot chrome böngésző is. Ja és a képernyőmentő honlapok sem tudják kezelni.
[ Szerkesztve ]
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
HoaryFox
őstag
válasz Sweet Lou 6 #64381 üzenetére
Hmm... valóban csináltak valamit, mert eddig nagyon idegesített, hogy bizonyos YT 60 fps bizony akadtak random, 1-1 képkockát megakasztva. Egyenlőre jónak tűnik
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
Bodor
veterán
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy van-e már arra megoldás ebben az új 90-es verzióban, hogy a könyvjelző eszköztár nem csak egy soros, hanem több. Régebben userChrome.css-ben meg lehetett oldani...
-
Sweet Lou 6
addikt
-
HoaryFox
őstag
-
ledgeri
nagyúr
válasz Cs1csó #64378 üzenetére
A whitelist-ezés (alapból minden blokkolva) sem annyira nagy gond... és legalább látom, és kiválasztom, hogy kinek, minek a tartalma töltődik be...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
-
Cs1csó
félisten
válasz ArthurShelby #64374 üzenetére
Ilyennel nem találkoztam.
A lényeg amúgy ezeknél a TARTALOMblokkkolóknál, hogy MILYEN szűrőlistát használsz. Ha a megfelelőeket akkor nem lesz reklám.
Az UO-t én kvázi alapon használom annyi bónusszal, hogy valamelyik "annoyances" listát hozzáadom - ami már gyárilag is ott van bekapcsolhatóan most a Fanboy annoyances-t használom de jó az AdGuard-os is.[ Szerkesztve ]
-
Syl
nagyúr
válasz junior11 #64372 üzenetére
Persze, hogy elveszítette. Egy alapítvány egy multimilliárdos cég "ellen", ráadásul, pont az ellenfél a legfőbb támogató... Ez a meccs 10 éve eldőlt, csak mi még reménykedünk.
Ne legyen igazam, de még pár év és a Mozilla fel fog hagyni a saját motor fejlesztésével, és át fognak térni a chromium engine-re, mint az MS, meg a többi "szkin-gyártó"Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Syl
nagyúr
válasz junior11 #64369 üzenetére
Annyiban azért más a Firefox helyzete, hogy a többi mindig marginális részesedésű böngésző volt, vagy a nulláról jött föl pár százalékra. A Firefox meg 30 feletti százalékról bukott be gyakorlatilag a futottakmég csoportba
Emlékszem még az internet hőskorában kedvenc levelezőprogramom volt az Eudora. Az fizetős programként indult, aztán az Outlook Express térnyerésével átálltak az ingyenes, de reklámot megjelentető verzióra. De aztán a lejtmenetet semmivel nem tudták megállítani, eltűntek a süllyesztőben. (tudom-tudom, még létezik valami opensource formában, de....)
Félek a FF használók számának tovább csökkenésével el fog tűnni a támogatási bázis, elvesznek a dollármilliók. Az egész majd egy community projekt szintjére jut...
Pedig de szeretem ezt a programot. Macintosh felhasználóként is 100x inkább ezt használom, mint a Safarint. Netscape Navigator 2.0-val kezdtem, majd Netscape Communicator, kevés IE, Chrome (az vesse rám az első követ, aki... ), Firefox a kezdetektől.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
-
Cs1csó
félisten
válasz ArthurShelby #64364 üzenetére
Amúgy működik az UO és az AdGuard is a Chrome-on tehát még nincs akkor gond. De reklámoktól hemzsegő oldalt gyakorlatilag élvezhetetlen használni. Főleg a dinamikus reklámok ami kiborítóak.
-
Cs1csó
félisten
válasz junior11 #64366 üzenetére
+1
hiszen még most is közel 200 milliós felhasználó tábora van ami kérdés inkább:
1. MEDDIG FOG MÉG ESNI ez a szám 100, 50 millióra?
2. MEDDIG ÉRI MEG fejleszteni és mikortól lesz olyan szintű a költségcsökkentés, hogy egy sima bug kijavítása is hónapokig fog váratni magára (az egészségügy helyzetével vonnék párhuzamot ha kell most neked egy csípőműtét akkor megkapod de 2 év a várólista.)Tehát én akkor is maradok, ha már csak 50 milliónyi FF felhasználó lesz ha ez nem jár együtt olyan szintű költségcsökkentéssel (egy ilyen cégnél a költségcsökkentés az gyakorlatilag egyenlő a munkatársak elbocsájtásával ez gondolom nyilvánvaló és ugye az is nyilvánvaló, hogy minél kevesebb fejlesztő, tesztelő stb. annál rosszabb program lásd a Windows 10-et.)
-
ledgeri
nagyúr
válasz junior11 #64354 üzenetére
... kiváncsi vagyok mihez kezd a TOR egy potenciális roka-halál után...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ArthurShelby
addikt
válasz Cs1csó #64356 üzenetére
Azért anyagilag/fejlesztőkben elég nagy hátrányban van egy ff egy chrome-hoz képest. Ahol a pénz, ott vannak a fejlesztések és ott vannak a felhasználók is.
De azért valahol vannak előnyei is a ff-nak, még pedig ez a reklámblokkolás, uo kiegészítő. Ha az emberek 99 így használná a böngészőjét, akkor tuti tennének ez ellen valamit a nagy hirdetők. Így, hogy csak pár %, így eltűrik (nem éri meg ezzel foglalkozni).A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
Cs1csó
félisten
válasz Fire/SOUL/CD #64362 üzenetére
-
félisten
válasz Cs1csó #64358 üzenetére
# about:config
# toolkit.zoomManager.zoomValues
# beírod a listába a kívánt értéket (itt 1.4-t írtam, a 140%-os nagyításhoz), leokézod, FF restart.Így bekerül a listába az adott zoom level, amit CTRL++ -al is érvényesíthetsz, ill. az FF beállításokban a Default Zoom (nagyítás) beállításnál is ki tudsz már jelölni(így ugyebár minden oldal az adott értékkel nagyítva/kicsinyítve jelenik meg).
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Rimuru
veterán
válasz Cs1csó #64358 üzenetére
Nem reg volt rola szo, kiegeszito nelkul is be tudod allitani az ertekeket (persze ez is elore definialt szoval nem ugy mukodik hogy 100-on vagy es beirod hogy 157 hanem odaig kell nagyitani).
Danecay: Ha webextensionos idok elott hasznaltad a downthemallt (firefox 57 elott) akkor sokkal tobb joga volt egy kiegeszitonek mint most, valsz ennyi a gond (tehat ma mar nem lehet ugyan azt a funcionalitast hozni mint akkor).
Vigyázat, csalok!
-
Cs1csó
félisten
válasz Sweet Lou 6 #64357 üzenetére
Igen ezt is tudom, ott is mást használtam erre nem értem miért nem lehet sőt miért nem lehet AKÁRMILYEN számot oda beírni pl. 113%-os nagyítást vagy 127%-os nagyítást akar a paraszt?! -
Sweet Lou 6
addikt
válasz Cs1csó #64356 üzenetére
A másik: jó lenne ha az oldal nagyítás végre "5"-ös lépésekben történne tehát az alap a 100% és innen lehetne - elsősorban felfelé - 5%-al növelni mert én 140%-on használom de olyan nincs csak 150, erre külön kiegészítőt a FIXED ZOOM nevűt használom.
Mondjuk ez Chrome-ban sincs máshogy, talán Vivaldi-ban lehet léptetni 10-es lépésekben.
sweetlou6.wordpress.com
-
Cs1csó
félisten
válasz junior11 #64354 üzenetére
Igen...sajnos.
Úgy érzem a "végső" pofont az vitte be, hogy a már gyárilag telepített EDGE is teljesen használható - hiszen a gépház alatt egy az egyben Chrome kb. mint a Seat vagy a Skoda ugyanúgy VW motor van bennük)Nem örülök neki, 2009 előtt Firefox-ot használtam, (ismertem a Netscape Navigator-t is stb.) majd váltottam Chrome-ra egészen 2017-ig amikor is egy viszonylag apró probléma miatt váltottam - kedvenc oldalammal nem boldogult a Chrome törte - és azóta lassan 4 éve ezt használom. De már nagyon megkedveltem.
Jah és nem elhanyagolható az sem amit DS39 ír.. Úgy érzem, amúgy pont, hogy a GUI-t kellene sokkal óvatosabban "reszelni" inkább a gépházban csináljanak olyan dolgokat amik még jobbá teszik, nekem lenne is egy konkrét javaslatom:
- böngésző újratelepítés után simán csak Firefox fiókba bejelentkezve majd a tartalmak szinkronizálása után nem jelennek mega FAVIKONOK tehát mindenütt csak az üres "földgmöbg" ikon látható egy CHECKMARSK nevű kiegészítőt futtatok- ami minden oldalt frissít - így a favikonok is betöltődnek, plusz ki lehet szűrni a 300 könyvjelzőmből, hogy mennyi halott stb. de a Chrome-nek az már jóval régebb óta működik minden ilyen izé nélkül.A másik: jó lenne ha az oldal nagyítás végre "5"-ös lépésekben történne tehát az alap a 100% és innen lehetne - elsősorban felfelé - 5%-al növelni mert én 140%-on használom de olyan nincs csak 150, erre külön kiegészítőt a FIXED ZOOM nevűt használom.
[ Szerkesztve ]
-
junior11
veterán
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
chungee
addikt
Köszünüm szépen, sikerült
-
chungee
addikt
Napot!
Hol találom meg az "összes lap frissítése" gombot Régen itt volt amikor jobb klikkelek bármelyik fülön, most nincs már ott
Win 10
FF 90.0.2 (64 bites)[ Szerkesztve ]
-
Danecay
addikt
Sziasztok!
Tudom, hogy van külön kiterjesztésekkel foglalkozó topik, de nem nagyon van benne élet, 2019-be írtak oda utoljára, így inkább itt tenném fel a kérdésemet. A DownThemAll! letöltésvezérlő bővítményről lenne szó. Mi lehet az oka annak, hogy letöltéskor sohasem dobja fel annak használati lehetőségét. Régebben amikor használtam, mondjuk most is fel van telepítve már nagyon rég óta, szóval régebben, letöltés esetén feljött ugye a párbeszédablak, hogy letöltöm vagy megnyitom e a szóban forgó állományt, és ott volt a lehetőség, hogy letöltés DownThemAll!-al. Amióta utoljára telepítettem az óta nem csinálja ezt. Elvileg be van kapcsolva meg minden, ott van az ikonja a böngésző jobb felső részében a többi között, ha rákattintok meg is nyílik, de sohasem dobja fel a lehetőségét annak, hogy használjam. Ez miért lehet, ill. mit állítsak be másként?
Köszönöm!
-
Szirtimorc
aktív tag
válasz NeoPampalini #64342 üzenetére
Nekem csak a memóriát rakta tele az FB FF alatt, meg a procit is pörgette rendesen olyankor. Maradt a FF mindenre, egy portable Vivaldi (egyébként egész jó) meg FB-re.
Az ördög nem alszik, azért vörös a szeme.
-
Abrion
senior tag
válasz Abrion #64346 üzenetére
csak meglett a hiba
éreztem hogy a userChrome.cssben van a hiba
egy kis minimalizálás és meg lett minden oldva
@namespace url("http://www.mozilla.org/keymaster/gatekeeper/there.is.only.xul");
/* TABS: bottom - Firefox 65 and later - updated for 89+ */
/* https://searchfox.org/mozilla-release/source/browser/themes/shared/tabs.inc.css */
/* https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Tools/Browser_Toolbox */
/* ROOT - VARS */
/* you can adjust the CSS variables until it looks correct */
/* you can use the Browser Toolbox to get the toolbar heights */
*|*
:root {
/* fix for full screen mode */
--tab-toolbar-navbar-overlap: 0px !important;
/* set minimum tab height */
--tab-min-height: 25px !important;
}
/* navigator-toolbox - PADDING */
*|*:root:not([chromehidden*="toolbar"]) #navigator-toolbox {
position: relative !important; /*89+*/
padding-bottom: calc(var(--tab-min-height) + 1px) !important; /*ADJUST*/
background-color: var(--toolbar-bgcolor) !important;
}
#TabsToolbar {
display: block !important;
position: absolute !important;
bottom: 0 !important;
width: 100vw !important;
}
#tabbrowser-tabs {
width: 100vw !important;
}[ Szerkesztve ]
-
Abrion
senior tag
tuti volt erről szó de nem találtam meg a második oldalig, bocsika, a lap lent van és csak az aktív látható és nagyon kicsi a mérete, milyen appot kéne letöltenem hogy fent legyen, a könyvjelző alá. az új ff van fent
-
NeoPampalini
senior tag
válasz Sweet Lou 6 #64343 üzenetére
Arról azért váltottam vissza Firefox-ra, mert ott egyetlen árva Facebook tab is teleszemetelte a memóriát szó szerint fél perc alatt.
-
Sweet Lou 6
addikt
-
NeoPampalini
senior tag
...éééésss MEGINT eljött a rettegett Firefox vs. Facebook-kór: bármire (profil, poszt) kattintok, masszív homokórázás következik, CPU terhelés az egekben, de ezen kívül az ég világon nem történik semmi. Memória van elég, és nincs tele, tehát nem valami memory leak a ludas. Ezt kb. három napja csinálja.
A vége vagy egy üres lap lesz, vagy bejön néhány frame, de csak a szöveg, kép sehol.
Már töröltem mindent, letiltottam az összes plugint, egyedül új profilt nem csináltam, eddig nem segített semmi. Ugyanakkor Chromium alatt minden fasza, ugyanazokkal a pluginekkel.
Mi a tök folyik itt?
-
-
veterán
válasz Rimuru #64339 üzenetére
Nekem nincs ott a listában a Firefox Beta (OP 7 Pro, Android 11). Más kérdés, hogy sohasem tetszett igazán a böngésző jelszómentése, helyette előbb LastPasst használtam, mostanában pedig Bitwardent (meglepően jó árú az előfizetés). Mobilon egyedül a PH! jelszó van belementve a Firefoxba, mert ugye havonta kiléptet és hamarabb tölti ki, mint a Bitwarden, amit még fel is kéne oldani...
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Rimuru
veterán
Androidon kepes csak a bongeszo jelszokezelokent is mukodni, nem kell hozza kulon lockwise app: [kép]
+ nem formba kattintva hozza fel, ha erzekeli hogy el van mentve valami akkor vagy kitolti(regi ff) vagy behozza egy kulon panelen - btw meg mindig szar a fenix ux (ebbol a szempontbol is).
Vigyázat, csalok!
-
veterán
Lockwise egy Mozilla/Firefox-féle külön jelszókezelő.
Gondolom iOS-on limitáltak a lehetőségek, hogy mit tudhat magától a böngésző.
[link] "The Firefox for iOS is more of a shell as it does not use the Gecko rendering and JavaScript engines that Firefox for Android and desktop uses thanks to Apple's restrictions on what can be used."Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Syl
nagyúr
válasz Rimuru #64336 üzenetére
Köszönöm!
Azonban.
Ez nem Firefox, hanem rendszerbeállítás. Vagyis utána minden más (telepített app is) ebben akarja babrálni a jelszavakat.
Valamint, nálam nincs Lockwise. Nem is tudom mi az.Nem értem. Hogy ha a desktopon elmentett jelszavakat leszinkronizálja a mobil Firefoxba (mert benne van mind), akkor egy weboldalra való belépésnél miért nem azokat hozza fel?
Miért nincs FF-en belül ilyen beállítás, ha már egyszer ott vannak a jelszavaim?
Ez nekem kínai...Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Syl
nagyúr
válasz ledgeri #64334 üzenetére
Igazad van, bár a probléma iOS specifikus.
Ha valami weboldalon be kell jelentkeznem, akkor a mobil Firefox nem hozza fel a saját jelszavait (amit desktopról szinkronizál), hanem állandóan az iOS jelszókezelőjét hozza fel. Abban meg nem sok jelszavam van, lévén desktopon is Firefoxot használok)
Hogy lehet rávenni iOS-en a Firefoxot, hogy a saját jelszavait használja, ne a rendszerét?Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
ledgeri
nagyúr
Gyorsabb ha kérdezel, és nem jön válasz, mint hogy azt hiszed, hogy a problémád hú de biztos hogy OS specifikus -de mégsem tudsz haladni vele, hisz nem tudod megoldani-, és vadászol valakit aki azt mondja, hogy "szerintem meg tudom oldani az OS specifikus problémádat" amiről kiderülhet, hogy nem is az, de így már leválasztod magad a segítőkész közösség egy részéreől, vagy csak felesleges köröket jársz, mikor lehet, hogy alap és univerzális a válasz.
-
Syl
nagyúr
Amennyiben valaki használja az iOS verziót, kérem jelezze. Lenne kérdésem.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Rider74
tag
válasz NeoPampalini #64331 üzenetére
Közben megoldódott a dolog, csökkentett módban elindítottam a Firefoxot, az oldalra léptem, megjelent normálisan. Aztán már normál módban is jó lett újra.
Köszönöm a választ
-
Rider74
tag
Sziasztok,
Vajon mit nyomhattam / állíthattam el a Firefoxban, ha egy weboldal mobil nézetben jelenik meg. A többi oldal normálisan néz ki, csak az az egy lett ilyen...
-
LEON_01
tag
Hali!
Van egy Syno NAS-om és pár napja nem tudok belépni a Fox-ról. Semmi nem lett elállítva egyszer csak nem tudtam belépni. Az Edge-ről minden működik továbbra is. Van valakinek ötlete?
-
ezmialo
friss újonc
Szerintetek ez mi lehet?
Frissen telepített androidos firefox, bekapcsolom a szinkronizálást, a sikeres bejelentkezés után két külön emailt kapok a bejelentkezésről.
Az első annyival több, hogy van benne egy ilyen sor:Firefox Mobile ezen: Android 11
Az accounts.firefox.com oldalon is két példányban jelenik meg, az egyik az eszköz nevével, a másik meg Firefox Mobile 91 Android 11 szöveggel.
A szinkronizáláshoz az eszköznevest használja, ez csak be van jelentkezve.
A PC-s session csak egy példányban látszik.A 91 a béta, de ugyanezt teszi az éles, 90-es verzióval is.
Support listán hasonlót se láttam.
Pegasus syndrome? :D -
jozsi252
veterán
Sziasztok
Már egy pár hete a következő problémával küzdök. 2 monitorom van, és ha kiterjesztetett monitoron elindítok egy streamet pl FB-n, vagy néha előfordult akkor is ha csak egy videót elindítottam, akkor a fő monitoron ez a jelenség ütötte fel a fejét. https://www.youtube.com/watch?v=AOsjhbInuQQ
Na most itt már többször megkérdeztem, de megoldást nem született. És addig addig kutakodtam amíg redditen szembe jött velem pont ugyanez a hiba.
A srácnak tök ugyanaz volt a baja. És a hibát az okozza hogy a Firefox nem tudja jól kezelni azt hogyha a 2 monitornak különböző frissítési frekvenciája van (elvileg).
Ezt kell true-ra rakni az "about:config"-ban.
"gfx.webrender.force-disabled"Fogalmam sincs hogy ez pontosan mit kapcsol ki, de azóta nem jött elő a hiba! Szóval aki szintén ezzel cumizik egy ideje, ezt megcsinálja és jó lesz!
iPhone 16 Pro Max
-
Pityu.
nagyúr
Most tegnap óta ha facebookozok megfagy a firefox,lehet köze a facebooknak hozzá?Meg használok facebook container kiegészítőt is esetleg ez is hozzá járulhat e a fagyáshoz?
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
ace05
senior tag
Használom a Livemarks kiegészítőt több gépen is. De március óta a fő asztalimon valamiiért bizonyos weboldalak rss -ei nem tölti be. De a poén, be tudja olvasni azoknak az oldalaknak az rss feddjét. Csak miután feliratkozok rá, nem rak be semmit se az élő könyvjelzőbe. Az oldalakkal biztos nincs baj, mert másik gépeken rendesen működik. Hogy tudnám fullosan eltávolítódni Firefoxot, mert próbálkoztam eltávolítással, de az adataim megmaradtak, a kiegészítő törlésével és újrarakásával, az se sikerült. Azóta van ez, mióta a rendszer ssd-met ráklónoztam egy nvme ssd-re és arról megy a rendszer.
-
ledgeri
nagyúr
válasz farkas-j #64314 üzenetére
+1 az oldal oldali bugra: Ha fent, címsorban átírom a HU-t EN-re akkor betölti a képet (az angolost) egyébként meg 404 ha a képre kattolok (a tört-kép ikonra)
-
Rimuru
veterán
válasz farkas-j #64314 üzenetére
A linken pl konkretan nem validak a kep hivatkozasok (tehat a vavle miatt nem tolt be - gondolom meg nem forditottak le ).
Amugy tracking protection?
Vigyázat, csalok!
-
farkas-j
őstag
Több oldalon előfordul, hogy a FF 90. (64bit) nem tölti be a képeket vagy tartalmakat. Minden addon szűrő és blokkoló kikapcsolása mellett sem. Mi lehet a probléma?
Pl. itt egy oldal, de pl. sok Indexes oldalnál is előfordul, különösen akkor ha az Instáról linkelnek át képet.Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
jozsi252
veterán
válasz ledgeri #64309 üzenetére
Csak megemlítettem hogy 1 monitornál semmi gond. Kipróbálom amiket mondtál, kíváncsi vagyok változik-e valami.
Chrome-nál az égvilágon semmi gond nincsen, mehet nyugodtan mindkettő monitoron stream is akár! 100% hogy a Firefox lesz a ludas..Syl
Sima YT videónál nálam sem jön elő. Csak ha egy FB live stream megy. Rohadtul nem értem mi okozza!iPhone 16 Pro Max
-
ledgeri
nagyúr
válasz jozsi252 #64303 üzenetére
Mi van ha megcseréled a monitorok csatlakozását a videókártyán?
(A FF inkább CPU-t használ, a többi inkább GPU-t, de lehet, hogy olyan dolgokat küld a videókaridra, amik valahogy "rosszul jönnek ki" azon a kimeneten... Csak egy gondoloat. Próbáld ki, hogy -csak csatlakozás szinten- cserélt felállásban is ugyanazt csinálja-e, és ha prioritást véltasz monitorok közt akkor is... Előtte/utána, meg mi van ha eredeti csatlakozó felállásban, de a másik monitor az elsőszámú windowson belül... Hátha kiderül valami megerősítő, vagy elbizonytalanító dolog a további 3 variációban a 4 ből....)// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
jozsi252
veterán
Sziasztok,
Már volt hogy megkérdeztem de megoldást nem kaptam. Ezért megpróbálom még egyszer hátha szerencsével járok.
Szóval van 2 monitorom. Ha mondjuk a másodlagos monitoron megy egy FB Live Stream, akkor az elsődleges monitoron ilyen bevillanások jönnek elő.
És csak akkor ha Firefox van megnyitva! Ha Chrome van az elsődleges monitoron akkor semmi. Szóval tuti hogy a Firefox a ludas!
HW gyorsítás ki be kapcs van hogy megoldja egy kis időre, de aztán visszajön. És fogalmam sincs hogy mi okozhatja. Chrome-ra nem akarok váltani mert a felületét szeretem a Firefox-nak, de nagyon idegesítő ez a hiba!
És akkor erről lenne szó: https://www.youtube.com/watch?v=AOsjhbInuQQiPhone 16 Pro Max
-
savior
őstag
Emlékszem még a Firefox fénykorában segítettem egy giniszrekordot beállítani azzal, hogy letöltöttem a böngészőjüket. Úgy rémlik 10 millió letöltés lett pár nap alatt.
https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home
-
Mtbsrác
senior tag
Nem találtam rá megoldást így megkérdezném.
Még nem frissítettem a 89-re az FF-et mert ott nagyon gázul néz ki a népszerü oldalak megjelenítése. Vissza lehet valahogy állítani hogy úgy nézzen ki mint a 88-ban? ( [kép] ) így. Ja és a rendszer Linux mint ha ez lényeges.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Autós kamerák
- EA Sports WRC '23
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Amazon Kindle
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest