- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Elegáns tokozást kap a Xiaomi Watch S4
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
LEON_01 #65961 üzenetére
Nem értem én ezeket a fejlesztéseket, de komolyan mintha csak el akarnák üldözni a felhasználókat, olyan agyament dolgokat vezetnek be egyik napról a másikra. A másik meg, hogy oldal betöltés előtt a Firefox hajlamos több mp-et is gondolkodni mobilon, még ezzel szemben mondjuk a Chrome, vagy a DuckDuckGo "azonnal" tölt klikk után, szóval hiába tetszik, meg szeretem, de lehet mobilon megint visszaállok Chrome-ra.
-
Cs1csó
titán
válasz
LEON_01 #63097 üzenetére
A kép url-je nem jó tehát( a kép útvonala böngészős URL útvonal legyen)
megkeresed a képet majd a képen jobb egér gombos menüben betallózod a böngésződet és azzal nyitod meg a képet ez Firefox esetén kb. így fog kinézni:file:///C:/Users/User/Desktop/let%C3%B6lt%C3%A9s.jpg
a firefox menüjét lenyitod és ott van egy olyan opció hogy "fájl megnyitása" kattints arra tallózd be a képet majd kattints rá ekkor a kép egy új lapon meg fog jelenni ekkora ennek a lapnak a címsorát másold be a zárójel közé és mentsd el.
A böngészőt elvileg nem is kell újraindítani de attól még megteheted.
Ha ezek után sem jó akkor1. a legacyuserprofil-t az about:config-ban TRUE-ra állítottad?
2. profilmappában létrehoztál egy chrome mappát majd azon belül egy userContent mappát majd azon belül egy userContet.css (szöveges dokumentumból a txt kiterjesztést átírod css-re majd mented)? -
Kékes525
félisten
válasz
LEON_01 #52261 üzenetére
Természetesen nem. Nem értetted meg a lényeget. Azért kellene mindenkinek mindent megcsinálni, mert akkor a relatív különbségek már nem függnek a hardvertől. Ebben az esetben csak az eltérő Firefox beállítástól függ az eredmény.
Ahogy te csináltad, úgy én nem tudom az értékedet értelmezni, mert különböző a hardvered és a Firefox beállításod is. Én a 2 tényezőt egy tényezőre szűkítettem. Kivontam az eltérő hardver okozta különbséget. A szűzrendszeren a különbségeknek nagyjából mindenkinek ugyanazoknak kellene lenniük.
Persze tudom ez sem teljesen igaz, mert nem egyformán hathat a hardver a különböző böngészőkre.(#52262) movax: Ez az ami nem ment automatikusan, a linket az eszköztárra kihelyezve. Három különböző fiók az eszköztáron és onnét automatikusan különböző conténerekbe nyíljon ki 1 klikkel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Autós topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gyúrósok ide!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Classic / Xbox 360
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest