- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Palika71
őstag
Esetleg valaki tudja, hogy miképpen lehet kikapcsolni a ff automatikus frissítését?
-
PazsitZ
addikt
válasz
Integra
üzenetére
Tudtommal:
2 féle felajánlás van. Az egyik amit már beírtál oda (csak oda) azt a firefox cache-eli magának.
A második az alap google szolgáltatás általi felajánlás.Mindkettőt, ha az első létezik, vonallal elválasztva jeleníti meg.
A második, ahol kezdődik, abban a sorban kiír bal részben egy "javaslatok" feliratot. az az utáni a google szolgáltatás felajánlásai.Tehát cache törléssel csak az elsőt szüntetheted meg.
A másodikat max. valahol az about:config-ban lehet szerintem kikapcsolni.
Asszem ezzel: browser.search.suggest.enabled -
Integra
titán
volt a múltkor egy kérdésem, hogy miért egészíti ki a keresőben a szavakat, miért ajánl fel, ha kikapcsoltam ff-ben. nos ahogy mondtátok az a google beállítása volt.
ha cachet és mindent töröl az ember utána automatikusan megint mindent felajánl, és újra ki kell kapcsolni.
érdekes mód valahol egyszerűen mindenre emlékezik, mert törlés után mindig felajánlja amiket már egyszer beírt az ember.
na ezt hol lehet kitakarítani?!?!?! -
pete_21
addikt
válasz
Goose-T
üzenetére
Köszi a linket!
Még tegnap feltettem végülis az új bétát, a Tab Mix Plus-sal észre is vettem, hogy nem jó, hiába állítottam vele, a Firefox visszaállította, amit ő akart
Ezzel az új Tab Mix-el megy, köszi
Úgy látom, hogy visszatérnek a Firefox 1-el elrendezéshez, mármint hogy nincs mindegyik fülön külön bezárógomb, hanem egy "univerzális" van jobb oldalon
Lenne egy kérdésem: jobb oldalon fent a keresősáv fölött nektek sincs már kör, ami akkor "körözött", ha töltötte az oldalt? -
AXisBOLD
addikt
válasz
Froclee
üzenetére
köszi
na most már belép(ezek szerint különbséget tesz kis és nagy betűk között).

képek terén elég érdekesen az összes oldal védett volt, de most lementi szépen.

FDM-et még nem néztem meg, de hogy miért van értelme: torrentezni is lehet vele, ha le akarsz szedni egy X Gigás filet (nem torrent) és nem mehet a gép 25 napig egyfolytában akkor ezen keresztül bármikor leállíthatod a letöltést, mert ha legközelebb elindítod onnan folytatja ahonnan abbahagytad.

üdv.
-
pete_21
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
10 kiterjesztés van fent, abbol 2 tiltva. Megnéztem, és kb. 2 kivételével mindegyik kompatibilis az új bétával. Ha letiltom a kompatibilitás ellenőrzését, akkor elvileg nem lesz gond?
-
stork13
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Mi/mennyi számít soknak?
-
pete_21
addikt
Hi!
Szerintetek érdemes lecserélni a Firefox 3.0.5-öt a 3.1 Beta 2-re? Vagy az új beta sem annyira stabil, hogy megérje? -
stork13
aktív tag
Sziasztok!
A gondom, hogy a 3.0.5 10-15 percenként összeomlik. Ötletem sincs mitől, semmit nem változtattam a gépen, oprendszeren. Ha jól rémlik a frissítés után kezdte el csinálni 3.0.4-ről. Már nagyon zavar a dolog. Összeomlás után néha a firefox.exe futásban marad és a feladatkezelőben tudom csak lelőni.
Uninstall után (registry kitagakarítás is megvolt) feltettem a 3.0.3-at de sajnos ugyanazt csinálja csak valamivel ritkábban.
Mit lehetne kezdeni vele?Stork
Szerk.: Most egy portable 3.0.5-öt próbálok meg.
-
sonar
addikt
Sziasztok,
Végre eljutottam addig, hogy lett egy laptopom és szeretném az ff-ből a jelszavakat átpakolni, meg a könyvjelzőket. Könyvjelzőket még át tudom rakni, de a jelszavakat hogyan tudnám könnyen átteni?
-
Palika71
őstag
Sziasztok!
A gépemre feltelepült a 3.0.5 -ös verzió, és az nem működik.
Nincs semmi hibaüzenet, csak úgy csinál mintha betöltené, de még sem indul el.
Ha ez után uninstallálni akarom, akkor nem teszi, mert a gép szerint fut az alkalmazás.
A gép újraindítása után le tudtam szedni, de az újratelepítés sem hozott sikert.
Ezután feltettem a 3.0.4 -et, és az megy klasszul. Sajnos mindig automatikusan felteszi az új verziót, és az már nem megy.
Mi lehet a probléma?
Hol tudnám beállítani azt, hogy ne frissítse magát a firefox?
KÖSZÖNÖM! -
BeBe
csendes tag
Sziasztok!
Olyan plugin-t keresek, aminél a kezdőoldalon beállítva megjelennek egyes weboldalak előnézeti képei, tulajdonképpen bookmark-ok a kezdőoldalon, előnézeti képpel, klikk és betölti az oldalt
Egyáltalán van ilyen? Előre is kösz! -
mimi_bacsi
tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Köszönöm, ismertem, de letöltöttem és használom is szerintem ezután...

-
Froclee
őstag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Tökéletesen van beállítva.
Majd ha lesz egy kis időm elmentem a Könyvjelzőim, beállításaim és csinálok egy full reinstallt.
Köszi azért!
-
Steelmanus
addikt
válasz
mimi_bacsi
üzenetére
Kulso portable, vagyis olyan amit nem kell installalni nem lenne jo?
En ezt hasznalom, es igy nem kell hozza a Fox.
Screamer, ezen bejon a Kossuth is es meg rengeteg. -
Steelmanus
addikt
válasz
Froclee
üzenetére
Nekem a Google elsore ezt adta ki: FoxyTunes - Control any media player while surfing the Web and more... majd a Firefox oldalarol ezt. Ezek szerint szerintem valamit be kellene allitani rajta rendesen, mert bar en nem hasznalom igy nem is igen tudok segiteni de itt sokan hasznaljak ok biztosan.
Elso korben letiltanam, de szerintem -hibas - beallitasai megmaradnak, a Chrome-ot azt nem ertem, bar lehet hogy a Foxi belenyul a registry-be is, ezert nem szol mar az sem.
Menjel el a Foxi Tunes Add-on -ra kattints a kepekre, az otodik kepen lathatod hogy mikent kell beallitani hogy mi jatszon le. Kep: -
mimi_bacsi
tag
Nekem az mrtech rádió kiterjesztése fent van, de pl. a Kossuth rádiót nem tudom beállítani...Tudtok ebben segíteni..?
-
Froclee
őstag
válasz
Steelmanus
üzenetére
FoxyTunes kieg.
-
Steelmanus
addikt
válasz
Froclee
üzenetére
Elnezest hogy csak most reagalok, de a lenyeg eppen a kepen lathato, hiszen nincs semmi hozzarendelve a hangok lejatszasahoz, ha osszehasonlitod az enyemmel, akkor lathatod a kulombseget, vagyis azert ment el ahang, mert nincs ami lejatsza. Nem tettel fel esetleg az utobbi idoben kodekpakkot, vagy valamilyen lejatszot ami magahoz rendelte az osszes olyan kiterjesztest a a hang lejatszasahoz kell?
-
fradi81
veterán
Másnál is ilyen lassúak az ilyen oldalak?
-
Froclee
őstag
válasz
AXisBOLD
üzenetére
Kedvencek: Ctrl+B vagy fent a menüsorban Könyvjelzők
"nem tudok képeket leszedni"
Jobb gomb, kép mentése más néven. Ha ez nem működik lehet az oldal védett."prohardverre belépni"
Miért? Mit ír ki?"free download managger nem indul"
Nézd át a program beállításait.
Egyáltalán minek letöltésvezérlő? Sose értettem, mindegy ..
-
AXisBOLD
addikt
és hol található a "kedvencek" a firefoxban?
-
Froclee
őstag
válasz
Steelmanus
üzenetére
-
Steelmanus
addikt
válasz
Froclee
üzenetére
A Firefox-ban az Alakalmazasok-rol tudnal kepet feltenni?
-
Froclee
őstag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Csak érdekes, hogy ezelőtt 4 hónapig működött és egyik percről a másikra. És tényleg semmit nem állítgattam.
Megpróbálom Chrome-mal. -
Steelmanus
addikt
válasz
Steelmanus
üzenetére
A fenebe meg koran reggel van es nem ittam kavet, szoval valahogy igy kellene kineznie a fox plugin-nak. Kep: Igy meg nem volt oldal ahol ne jatszotta volna le a hangot a Firefox. Elnezest kerek amiert tobbszor irtam a kelletenel.
-
Steelmanus
addikt
válasz
Steelmanus
üzenetére
Elfelejtettem megkerdezni, nincs huzva a proci es memo?
-
mokus1
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
[link]Erről lenne szó.

Napster1: megpróbálom, köszönöm

Működik
-
Napster01
tag
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
BullZeye
üzenetére
túlzottan nekem sem

stylish, majd utána userstyles.org
kiemelném ezeket: OS X style google reader, valamint helvetireader -
mokus1
addikt
Sziasztok!
Van egy oldal ahol adobe nyitja meg a zenéket.Én leszeretném ezeket tölteni erre nincs valami trükk,firefox kiegészítés,vagy program köszönöm
-
Froclee
őstag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Mondom hogy egyik percről a másikra ment el a hang. Re-instalálltam a flash playert, de most se jó.
-
Froclee
őstag
Hello.
Egyszercsak eltűnt a hang a firefoxomból.
Mitől lehet? -
croww
csendes tag
válasz
ngabor2
üzenetére
hát csak annyi h a Mozillában ilyenkor előugrott egy kis ablak,ahova be kellett írni a webcímet,és megnyitotta. így viszont sok értelmét nem látom itt,a címsorba be tudom írni anélkül is,hogy ezt a funkciót kelljen használnom..viszont a mozillás megoldás jobban tetszett

-
BullZeye
veterán
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére
persze, csak nem jön be a greader kezelő felülete, az egész olyan idegen, nem szeretem a google designját :\
-
efi99
őstag
Üdv!
Én is most váltottam még csak a 3-asra. Egy-két idegesítő újdonságra kérnék ötletet.
1. Az állapotsor mérete piszkálható valahogy? A benne lévő g,q stb betűk alja nem látszik, igaz a betűméret 113%-ra van piszkálva a Win-ben, de a 2-essel így sem volt gond.
2. Könyvjelzőmentéskor nem tudja minden kérdés nélkül bevágni a helyére? Pontosabban valami nem rendezett könyvjelzők közé bevágja, de én a könyvjelző menübe akarom és oda default.
3. Könyvjelzők kezelésénél, ha a listából megnyitok 1-et bal gombbal nem megnyitja, hanem alul kiírja a részleteket. Ha középső gombbal nyitom (be van állítva, hogy ez új fülön nyissa), az oké, csak elkapja rá képet. -
croww
csendes tag
Üdv megint
nah végül váltottam a mozilláról a firefox 3.0.5.-re,de itt a firefoxban a Fájl-Webcím megnyitása nem működik,hiába kattintok rá,nem csinál semmit.Pedig elég fontos lenne,de eddig még egyszer sem sikerült előcsalogatni. Vmi ötlet esetleg?
-
ngabor2
nagyúr
válasz
mimi_bacsi
üzenetére
első körben, hogy a progi sérülését kizárhassuk, próbálkozz egy portable verzióval. ha ott se jelenik meg, akkor mélyebben van a hiba oka. ha ott megjelenik, akkor lehet, hogy egy ff reinstall kell.
-
mimi_bacsi
tag
válasz
mimi_bacsi
üzenetére
Nekem még mindig NEM MEGY a PH fórum, a két szélén az anyagok látszanak, a fórum belseje egyátalán...Valakinek ötlete...?
Most is a Chrome megy...Azzal fórumozok...!

-
Froclee
őstag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Nézet->Eszköztárak->Testreszabás->Új eszköztár
Beírod hogy FoxyTunes. Ekkor be ne zárd az ablakod!
Ezt az ablakot egy picit arrébb pakolod. Valahol megfogod a FoxyTunes-t és Drag&Droppolod az új eszköztárba. Én speciel 2 percig próbáltam úgy "drag"-elni a FoxyTunes-t hogy átrakja az eszköztárba. Nem mindegy hol fogod meg.
Kész.
Áááá, sikerült megcsinálni egy kis trükközéssel , hogy normálisan jelezze a számot. Van egy Winamp emulátor kieg.

-
Maci 1986
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kéne!
A firefox 3.0 rendesen feltepül de indításkor ezt a hibaüzenetet dobja ki XULrunner ablakba:
Name not specified in application.iniPróbáltam a portable verziót, az is ezt generálja. Próbáltam az application.ini file-t átmásolni egy működő gépről de nem segített. Amúgy frissen telepített XP sp3 van a gépen.
Válaszokat előre is köszönöm! -
Froclee
őstag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Sikerült toolbarba tennem a FoxyTunes-t.
De nem akarja még mindig irányítani..Amúgy ColumnsUI-t használok. A FAQ-ban ehhez fűződő parancsok nem segítenek -
Froclee
őstag
Hello.
hogy tudom a foxy tunes-t ide helyezni?

Illetve sajnos foobarral nem működik. Kiírja a szám címét, de "kontrollálni" nem tudom
Próbáltam "foobar2000 alternate UI"-val is. -
AXisBOLD
addikt
sziasztok most szedtem le a firefox legújabbját és nem tudok képeket leszedni(url -ként menti) illetve prohardverre belépni(most máshol vagyok), ill. free download managger nem indul automatikusan ha le akarok szedni valamit(az FDM-et a róka elött tettem fel).
ezeket hogy orvosolhatnám?
köszi
-
AMD Power
titán
Nekem már jön is le "magától" a 3.0.5-s.

-
ngabor2
nagyúr
ennyit a stabilitásról... csak tegnap kb. 3x lépett ki a 3.0.5 mindenféle előjel nélkül.
-
Pubszon
veterán
Frissültem 3.0.5-re.

-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
BullZeye
üzenetére
GReader + a magyar fejlesztésű Google Reader Watcher
-
BullZeye
veterán
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére
áh köszönöm! megvallom őszintén RSSt mint már írtam pár napja használom, és nem vagyok tisztában a működésével, azt hittem hogy minden RSS kiszolgáló, pl PH menti saját magának automatice ezt...és csak hülye program nem képes használni ezt

köszi még1x, keresek akkor valami google readereset
-
rdi
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Folyamatos spy vizsgálat van, és ne m vettem észre semmi különlegeset...
-
ngabor2
nagyúr
válasz
mimi_bacsi
üzenetére
sütik törlése nem segít?
-
mimi_bacsi
tag
Segítsetek!
Mi az oka, hogy a legfrissebb verzióban a PH fórumait NEM jeleníti meg? A letöltéseket SEM látom, csak egy üres lapot! A fórum leveleit sem látom, csak a főoldalt, majd a két szélén a kereteket és az írásokat, a hozzászólások nem jelennek meg!!!
-
ngabor2
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
már mindegy, leszedtem a google-lal, feltettem. valamelyik verziónál nem ment az ellenőrzés kikapcsolásával sem, úgyhogy nem erőltettem azóta. mindegy, az a lényeg, hogy működik.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
ngabor2
üzenetére
Regisztrálsz az addons oldalon, bejelentkezel. Kihagyod a verzióvizsgálatot és felrakod. Persze előtte kikapcsolod a kiegészítők kompatibilitásának vizsgálatát (1. hsz.). Nálam így műxik.
Érdekes itt fenn van, csak a felrakó gomb hiányzik.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Updated June 23, 2007
This add-on is for older versions of Firefox
itt nem látok semmit. pedig azt írja, hogy 1 matching add-on de nem jeleníti meg (legalábbis nálam...)
-
Traxx
őstag
válasz
Brutforsz
üzenetére
""Legalábbis a Mozilla / plugins könyvtárban nincs benne..." - ezt nem értem: bemásolod és mégsincs benne?"
Félreérthetően fogalmaztam...telepítem az adobe-nonfree-t, és ez után nem jelenik meg a plugins mappába. Ha bemásolom a nautilussal, nyilván ott van, de nem használja a kis aljas.
A terminálos módszer is bukó:
Csomaglisták olvasása... Kész
Függőségi fa építése
Állapotinformációk olvasása... Kész
adobe-flashplugin csomag nem elérhető, de egy másik hivatkozik rá
.A kért csomag tehát: hiányzik, elavult vagy csak más forrásból érhető el
E: adobe-flashplugin csomagnak nincs e telepítéshez kijelölhető változataSzóval hüpp...
Ja és az about:plugins-t kiadva sem látszik semmilyen flash plugin...
-
Brutforsz
senior tag
"Legalábbis a Mozilla / plugins könyvtárban nincs benne..." - ezt nem értem: bemásolod és mégsincs benne?
A címsorba az about:plugins kifejezést ütve látod a listában a flash-plugint?
Ha terminálból próbáltad már a sudo apt-get install adobe-flashplugin módszert is, és mégsem akarja az igazságot, akkor több ötletem nincs, azt javaslom, a problémát migráld az Ubuntu topikba, ott disztribúcióspecifikus tanácsokat tudnak adni a srácok.
Semmiképpen ne add fel, bár most leküzdhetetlennek tűnik az akadály, biztos, hogy sikerülni fog, csak valami nüansz miatt nem akar összeállni a dolog.

-
Traxx
őstag
válasz
Brutforsz
üzenetére
Hát ezzel a linuxos róka vs. flash dologgal úgy fest, tartósan copóágra kerültem
Eltávolítom, visszarakom a synapticcal - nem jó. Visszarakom róka alól - nem jó. Nautilussal átmásolom a letöltött adobe flash fájlból a kérdéses elemet - nem jó. Mindig csak vinnyog, hogy kellene neki plugin, de elvileg telepítve van, csak nem használja a nyavalyás. Legalábbis a Mozilla / plugins könyvtárban nincs benne...Kezdem feladni

-
ngabor2
nagyúr
vajon miért szedték ki a verttabbart a firefox add-onok közül? alig találtam meg, pedig egész hozzászoktam.
-
Steelmanus
addikt
-
PazsitZ
addikt
válasz
Steelmanus
üzenetére
Szerintem azt, hogy egy RSSből hány db cikk címet jelenítsen meg neked.
Az alul lévő 85 alapján akkor 17db rss cimkéd van... -
Steelmanus
addikt
InfoRSS-t hasznalok, csak nem tudom hogy jobb oladalt az rss-ek mellett mit jelent a pirossal bekeretezett resz, allithato. en harmincra allitottam, de a kep kedveert visszaallitottam 5-re.
Vajon mit jelenthet az a szam? -
rdi
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Csak kézi indításra indulna, remélem nem vmi vírus.
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
BullZeye
üzenetére
Ahogy mondja kettővel alattad a kollega. Az, hogy Te nem voltál feliratkozva a feedre nem jelenti azt, hogy más sem. Például a ph! híres feedjének perpill 5191 követője van csak greaderben. Ha te most, életedben először feliratkozol, akkor is ott lesznek a régiek, mert mások miatt megvan annak a feednek valameddig visszamenőleg az összes eleme. Sőt, ahogy gugliékat ismerem még 0 feliratkozónál is követik az összes megtalált feedet, hogy legyen history, mikor valakit mégis elkezd érdekelni.
Ha kicsit utánanézel a feed működésének rájössz, nem megoldható amit akarsz, ezt értsd meg ><
-
Vudu3
csendes tag
Még van olyan tippem, hogy használd a videokártya legfrissebb driverét, bár a komoly 3D teljesítménykülönbség miatt én se azt használom.(NVIDIA GeF.)
A másik tipp, hogy a videokártya DVI kimenetét használd, mert az van LCD/TFT-re optimatizálva még akkor is, ha a monitornak esetleg csak VGA bemenete van. Én is a DVI/VGA átalakítón keresztül használom a GeForce DVI kimenetéből és így minden korrekt.(a monitornak csak VGA bemenete van mert a leggagyibb/legolcsóbbat vettem VW195D).
Ha a videokártya drivere érzékeli az LCD/TFT monitort, akkor a képarány átváltásra még gyorsbillentyű kombináció beállítását is engedélyezi.
Ja, és én XPSP3/FF3.0.4-et használok az előző verziókat nem próbáltam a szélesvásznú monitorral.Hasonló problémák miatt anno én még a monitort is vissza akartam vinni oda ahonnan hoztam, de megoldottam és a pengeéles kép/frankó színek miatt megtartom.
-
Goose-T
veterán
válasz
BullZeye
üzenetére
Ha jól sejtem, a Google Readerhez éjjel-nappal menő bazi nagy, hangos, sok áramot zabáló szerverek mentik folyamatosan böszme adatbázisokba a feedeket, azért tudod visszamenőleg megnézni. Ezt nem tudod utáni csinálni otthoni géppel, akárhogy is próbálkozol. Olyan kiterjesztés nincs, ami Google Readert használ eleve az RSS-lekérdezésekhez? Ezek között szétnéznék.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Bebizonyította az NVIDIA, hogy készülnek még gyorsabb GeForce-ok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Manjaro Linux
- Elárulta a Puget Systems, hogy melyik komponensből mennyi romlik el
- Milyen egeret válasszak?
- Windows 10
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Kilőtte Elon a Twittert és Grokot a világűrbe
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo IdeaPad Slim 3 83ER00J0HV Notebook
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- HIBÁTLAN iPhone 16 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4423, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Mitől lehet?

KAMI911