Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
válasz
George85
üzenetére
ebben az esetben lehet hogy van a C meghajtón Windows.old mappa (lehet rejtett), abban megtalálhatod korábbi Windows fájljai között a Firefox profilt és benne a könyvjelzőket (ebben segítségedre van az első hsz. Hol található a profil? rész)
creed33: bepipálod hogy Ne kérdezze meg többet?

-
DS39
nagyúr
ha nem használtad a Firefox Sync-et és formázással telepítetted az új Windowst, akkor sehogy.
ebben az esetben tanács legközelebbre:
- offline mentés pendrive-ra, másik meghajtóra/winchester-re,
- felhő alapú tárhely használata és/vagy Sync.le lehet menteni csak a könyvjelzőket, vagy az egész profilt mindenestül.
-
George85
tag
Sziasztok,
Segítségeteket kérem abban, hogy a fontos könyvjelzőket (nagyon sokat) sajnos nem mentettem le, és ezután újból fel kellett tennem az XP-t hardver csere miatt, és a könyvjelzők eltűntek.
Ekkor már újra fel kellett telepítenem egy új Firefoxot.
Hogyan tudnám őket visszahozni?
Üdv. Gyuri.
-
zileut
tag
Nem tudjátok lesz még vmi az Australis témából?
-
Eternitys
aktív tag
Sziasztok,
Könyvjelzők kezeléséhez keresek egy olyan online bookmarking megoldást firefoxhoz ahol:
- a kedvenc „tag”-jeimet meg lehet jeleníteni az eszköztáron (lehetőleg ne a könyvjelzők eszköztáron) és
- rá lehessen keresni a könyvjelzőkre úgy hogy ne kelljen külön a bookmarking weboldalra bejelentkezni a kereséshez (mondjuk egy sidebarban vagy egy legördülő menüben lehessen keresni a mentett könyvjelzők cimére és az azokban lévő szövegre is).
Eddig a [Delicioust] és az[addonját]használtam erre a célra és sokáig tökéletes volt, de amióta 1-2 éve eladták azóta rengeteg gond van vele: egyáltalán nem szinkronizál a Firefoxal, vagy csak hibákkal, nem lehet már a tag-eket átnevezni, a firefox addonját is["jegelték"] a sok hiba miatt, stb, stb...
Mindenki panaszkodik már csak rá[link], szóval költöznék valami normális helyre ahol a fenti 2 dolgot meg lehet oldani az oldal addonjával. Köszi előre is. -
Doblós
aktív tag
Sziasztok!
Hol lehet beállítani,hogy a felugró reklámablakok megszűnjenek?
Anno volt már ilyen gondom,csak elfelejtettem,hogy hol kell kikapcsolni. -
DS39
nagyúr
töröld a google-höz tartozó sütiket.
Beállítások/Adatvédelem -> Elváltávolítani az egyes sütiket linkre kattintva eléred a sütikezelőt.
itt a keresőbe beírod "google" és az összes találatot törlöd. szerintem ez megoldja.
about:config-ban nincs külön erre hivatkozás hogy a kereső .hu vagy .com-os Google-t hozzon be.
-
zyben
tag
Üdv. Olyan gondom van a firefoxal, hogy szöveg kijelölés, és jobb gomb rá, google keresés erre: .....
Után ugyanúgy új lapon nyitja meg a googleba a keresendő szöveget, de nem a .hu, hanem a .com google jön be angolul. Azt hol lehetne visszaállítani? Idáig jó volt. -
L7wy
őstag
válasz
dorka16
üzenetére
1. Próbáld meg ctrl+f5-el újratölteni az oldalt.
2. Firefox->beállítások->speciális->hálózat->kapcsolat és ott válaszd a nincs proxy lehetőséget.
3. about:support ezt beírod firefoxba, és jobboldalt van egy reset firefox
4. Vírusirtót, tűzfalat kikapcsolod, és megnézed úgy. -
dorka16
aktív tag
Helló!
Úgy egy hónapja nem jön be a hirado.hu. Nem izgatott mert ritkán nézegettem. Most este nem jött be az sg.hu. Megpróbáltam mobilról belépni és sikerült. Majd a gépemről megpróbáltam IE10-el belépni és sikerült mind a kettőre!!!
Szóval a lényeg, hogy Frefoxal nem jön be az oldal IE-vel meg igen.
Ha a Firefoxal próbálom ezeket kapom:
SG.hu-ra:
"Bad RequestYour browser sent a request that this server could not understand.
Size of a request header field exceeds server limit.Cookie: datum_latogat6=1371754992; elozo_latogatas=1371737530;"
Hirado.hu-ra:"Your browser sent a request that the gateway did not understand.
Possible reasons:
Your browser violates the HTTP/1.1 protocol.
There is an interoperability problem between your browser and this proxy.Possible solutions:
Contact your system administrator for assistance.
Contact your Zorp support team for assistance.Page generated on ancksunamun2 by Zorp on Thu Jun 20 21:55:50 CEST 2013. "
Marhára nem akarok IE használni légyszí segítsetek!!
-
potyi23
senior tag
Valaki nekem ? Reggel egyet ugrott a bongeszo,es minden eltunt,a felso sav,csak eger ratevesre jon elo,egesz bagykepernoben megy,es olyan mintha ujratettem volna egeszet.a konyvjelzok is eltuntek.toroljem ki,rakjam ujra ?
-
potyi23
senior tag
Hali. valami lett a firefoxal.eltunik a kereso sav felulrol,kisebbek lettek fent a dolgok,es a konyvjelzoim is eltuntek onnan ahol voltak.mit lett vele ?
-
bizke
csendes tag
Nekem sem jó a youtube. Az Adblock kikapcsolásával próbálkoztatok, hogy úgy jó-e?
-
Fandango
veterán
Hasznaljatok ezt az addont, html5-re valtja a youtube-on a videokat amiket lehet.
-
netpeti98
addikt
Én most váltottam a HTML5 lejátszóra és egyenlőre problémamentes. Remélem nem fog előjönni a nem támogatott videoformátum probléma.
Üdv netpeti98
-
zyben
tag
Üdv. Olyan gondom van a firefoxal, hogy szöveg kijelölés, és jobb gomb rá, google keresés erre: .....
Után ugyanúgy új lapon nyitja meg a googleba a keresendő szöveget, de nem a .hu, hanem a .com google jön be angolul. Azt hol lehetne visszaállítani? Idáig jó volt. -
válasz
thatsofemre
üzenetére
Olvasgasd a feletted lévő kb. 20 hsz-t.
-
thatsofemre
tag
Sziasztok,
Másnál is van olyan probléma Firefox-ban, hogy el akarok indítani youtube-on egy videót (ami még nincs be cache-elve), és nem indítja el rögtön, csak 10-15 másodperces késéssel. Viszont ha megnyitom a videót és nem indítja el, de rögtön taposok neki egy F5-öt, akkor utána rögtön elindul. Csak kicsit idegesítő, hogy minden videó indításnál plusz F5-öt kell nyomni. Flash-t már újraraktam de semmi. (Chrome-nál, IE-nél nem tapasztaltam ilyet).
Előre is köszi

-
yuri90
tag
Nyugi már a chrome-nál is jelentkezett nálam ez a probléma.Vmit elcsesztek sztem a google-nál.
-
utgyuru
aktív tag
Sziasztok!
Awesome Screenshot kiegészítőm van, fajin meg minden, tud olyat, hogy amit kifényképezek, egyből tölti fel diigo.com-ra. Valahogy olyat lehet, hogy ugyanígy, csak imgur.com-os fiókba menjen? Másik kiegészítővel, vagy ezen valamit reszelve?
-
scope2007
addikt
ejj nálam is előjött ez a YT videó nem lejátszása egyből... mekkora egy hulladék :S
sötét a kép és kb 10másodperc mire elindítja, ha elindítja
-
DS39
nagyúr
hülyén van megoldva annyi szent, lehet tudni évek óta ha egy weboldalt meglátogatok hogy milyen böngészővel, felbontással, oprendszerrel teszem. ráadásul a Flash playeres lejátszás mint olyan ki is lövi a mobil platformot gyakorlatilag (igaz androidon lehet még használni, de ki használja azt youtube-ra?)
ráadásul attól hogy mobilplatform nem biztos hogy mobilnettel akarok full hd videót nézni (sőt szerintem senki),
ergo ha 720p vagy 1080p-re váltok már feltételezhetnék hogy "hadd szóljon" módban vagyok
-
HZoli87
veterán
válasz
Steelmanus
üzenetére
Szerencsére elég csak frissíteni az oldalt, és megy is az előbb nem induló videó. Persze kényelmesebb lenne ha egyből indulna az összes, egyszer talán javítják.
Cache valóban úgy van, ahogy írod. Szerintem jó a gondolat meneted.
Lassú internetkapcsolat elől pedig hiába veszem ki a pipát, a következő videónál úgyanúgy be van jelölve. 2013-ban 80Mbit úgytűnik már nem elég ...)
-
netpeti98
addikt
válasz
Steelmanus
üzenetére
Nálam nincs bepipálva alapból se.
Üdv netpeti98
-
Steelmanus
addikt
válasz
netpeti98
üzenetére
Mint ahogy a kepen is latszik amit fentebb betettem, az a baj hogy a "Lassu az internetkapcsolatod?" opcio alapban bevan pipalva / kapcsolva, es amikor kiveszem a pipat akkor frissiteni kell az oldalt is ahogy (#32042) hunfatal is irta.
Nem ertem hogy miert nem forditva van, pipalja be az akinek lassu a kapcsolata. Itt is latszik hogy minden a mobilitas fele mozdul el, akar egy OS Kezdokepernyo, akar a netezes. -
netpeti98
addikt
válasz
Steelmanus
üzenetére
A Youtube nálam se működik valami jól. Minden második videó nem jön be elsőre, a tekerésnél megfagy és ha felbontást váltok várni kell rá, hogy valójában átálljon.
Üdv netpeti98
-
Eternitys
aktív tag
Létezik olyan ff addon amivel meg lehet változtatni az ablak bezárás és az ablak minimalizálás animációját?
-
Steelmanus
addikt
válasz
HZoli87
üzenetére
En is eszrevettem hogy nemely YT video nem indul ugy mint regen. Mivel videokari csere elott allok, igy mostanaban tobbet nezegettem a hardverekkel kapcsolatos videokat, es talaltam pl. egyet ami nem indult azonnal. Megneztem a folyamatjelzot es mit latok, hat ezt.
Mar regebben feltunt egy masik dolog is, nevezetesen nem minden videot cache-el be folyamatosan hanem csak egy reszet, es ahogy megy a lejatszas ugy megy tovabb az elotoltes is de mindig csak egy bizonyos mennyiseg / meret, hiaba nyomok pause-t, akkor sem megy tovabb az elotoltes az is megall a pause-ra.
En ugy gondolom hogy ezek a dolgok a mobilnet miatt vannak vagyis a mobilok es tablettek miatt mert azokban keves a tarolokapacitas, mondjuk a PC-hez viszoyitva. De ez csak en gondolatom, lehet nem mervado.
W7 x64, Adobe.Flash.Player-11.7.700.224 CCC 13.1 Sapphire HD 4670 alatt. Meg
Mert a heten jon a 7790. -
Abrion
senior tag
válasz
fatal`
üzenetére
lehetségest, azzal is próbálkoztam, na mindegy, már 1 napja nem volt ez, valamit jól csinálhatam és eltünt vagy nem tudom

Na mindegy, azért leírom a bővítményeket, ha nem gond
, párat a frissítés kereső nem ismert fel.Ezeket felismerte
Adobe Acrobat 11.0.3.37
Divx Web Player 2.0.2.39
Java Dep Toolkit 7.0.210.11 10.21.2.11
Java(TM) Platform SE 7 U21 10.21.2.11
QuickTime Plug-in 7.7.3 7.7.3.0
Shockwave Flash 11.7.700.224
Shockwave for Director 12.0.2.122
WMP Plug-in Dynamic Link Library 3.0.2.629Ezeket nem ismerte fel
Google Update 1.2.183.29
Microsoft DRM 9.0.0.4503 "DRM Netscape Network Object"
Microsoft WMS 4.1.0.3917
Pando Web Plugin 1.0.0.1 "ez egy program amire az egyik MMMORPGnek van szüksége"
WL Photo Gallery 14.0.8117.416ez meg nincs is a kereső listában
Microsoft DRM 9.0.0.4503 "DRM Store Netscape Plugin" -
DS39
nagyúr
válasz
fatal`
üzenetére
egyébként arra gondoltam azért lehet mert Adblock-ot használok (meg ugye sokan) és anélkül egyes (főleg külföldi) videók előtt vannak ilyen reklámok, és annak blokkolása és a rendes videó indítása kerül egy kis időbe. (bár mégsem annyiba mintha végig kellene nézni a reklámot)
-
DS39
nagyúr
válasz
fatal`
üzenetére
Azt sem értem, hogy ki találta ki, hogyha beletekerek, akkor újra elkezdi onnan letölteni a videót, mikor már le volt töltve az egész.
jajj, az nagyon idegesítő, régebben a 11.1-es flash-nél nem csinálta, csak az újabbaknál, de most már bármilyen flash van fent ilyen

(bár 50 megás nettel nem gáz, de akkor is, totál felesleges)egyébként ez hogy a YT videó indulására várni kell nem újkeletű, nálam több hónapja ilyen, most megnéztem hogy írtátok, semmivel nem rosszabb most, mint volt. (sőt egyszer bejött egyből is
) -
fatal`
titán
Ez a gond már Opera alatt is jelentkezett nekem, szerintem a Google alkotott valamit.
Azt sem értem, hogy ki találta ki, hogyha beletekerek, akkor újra elkezdi onnan letölteni a videót, mikor már le volt töltve az egész.
-
cocka
veterán
válasz
fatal`
üzenetére
Mi a fenének használod a vissza gombot? Eleve a kiindulási oldalról új lapon célszerű megnyitni a linkeket, így gyakorlatilag feleslegessé válik a vissza gomb.
De ha mégis vissza gombozni akarsz, az is megoldható, hogy ugyanazt a sessiont több lapra is átmásolod pl. a duplicate tabbel.
mindig buknád az előzőleg beírt dolgokat (űrlap vagy fórum poszt esetleg keresési találat).
Ezt mind meg lehet jegyeztetni. Űrlap adatokat alapból meg lehet jegyeztetni vele, a fórum posztot meg megjegyezteted a Textarea cache-sel.
(akivel előfordult már, hogy írt egy szép hosszú gondolatsort és közben egy automata refresher script vagy a metamarhaságok reloadolták az oldalt vagy véletlenül bezárta, elkattintott az oldalról, az tudja miről beszélek)pl nem látom már hogy FB csoportban mik is voltak az új bejegyzések.
De az nem kifejezetten böngészőspecifikus hiba, egyszerűen szar az FB. Összevissza rendezi a hsz.-eket.
Mellesleg ez alapján nemcsak egyféle cache van:
-
Nekem is pár napja van ilyen és az a fura néha az internet expolert szoktam firefox mellet használni de azon azonnal indul
-
HZoli87
veterán
válasz
Pityu.
üzenetére
Tegnap óta nálam is jelentkezik. Teljesen random, vannak videók amik egyből mennek, van ahol 10-20 másodpercet várnom kell, mire elindul. Már a YousableTubeFix-re gyanakodtam, de lehet más okozza a problémát. Én régebbi Flasht (11.1) használok.
Biztos a guglis srácok okoskodtak valamit ...
-
DS39
nagyúr
válasz
q13579
üzenetére
a Flash protected mode-ot kapcsold ki. akkor megoldódik a szaggatás.
Pityu: nálam hónapok óta ilyen a YT, régi és új flash-sel is.
-
Valaki találkozott már ilyennel firefox alatt hogy youtubon indítok egy videót és pár másodpercig gondolkodik mire elindul a videó egy két napja jelentkezett expoleren azonnal indul akármelyik videó.
-
q13579
senior tag
Sziasztok!
Nem 100%, hogy itt kellene feltennem ezt a kérdés, de mivel a firefox-ot használom böngészőként megpróbálom.
Sajnos szaggatnak mostanában a videók (internetes tartalmakra gondolok, pl youtube) a laptopomon. Nem mai darab, egy Lenovo R61i-ről van szó, némi fejlesztéssel:
CPU: C2D 1,66 Ghz
Mem: 2x2 GB DDR2 600 Mhz
128 GB SSDVéleményem szerint nem olyan konfig, ami indokolttá kellene, hogy tegye a szaggatást... Ennél jóval gyengébb gépeken is láttam már zavartalanul 720p videót futni.
Tudnátok tippek adni esetleg, hogy mi lehet a gond?
Köszi előre is.
-
Abrion
senior tag
válasz
fatal`
üzenetére
most müxik, nem értem én ezt, néha nem akarja elkezdeni letölteni a weblapot, csak próbál csatlakozni 10MPig, na mindegy.
Igazából pár napja volt egy teljes reset, tudod a hibakeresési információban lévővel, per pill nincs sok kiegészítő telepítve
Adblock Plus
Easy YouTube Video Downloader
Firebug
Google Translator for Firefox
PDF Viewer
Status-4-Evarna mindegy, ez is olyan probléma mint az előző, a fájl letöltés ablakban összetör az FF, az sem jött össze miután itt kértem segítséget, kezdem azt hinni hogy jön a hiba és leírás után eltűnik

most nézem hogy a bővítményeket nem törölte le, lehet hogy ott van valami szakaszos hiba.
-
fatal`
titán
válasz
Abrion
üzenetére
Még eszembejutott valami: Nem indítás után történik ez? Ott csak akkor kezd el letölteni egy visszaállított fült, ha rákattintasz.
Ha nem ez a helyzet, akkor letiltott kiegészítőkkel is csinálja? Én ha nyitok 3 új tabot mondjuk a könyvjelzősávról, akkor betölti mind a hármat a háttérben is.
-
DS39
nagyúr
válasz
fatal`
üzenetére
még az eredeti Mobile 12.1.4-ről van szó, kipróbáltam 2-ről 10-re növelni, nem hatotta meg. FB-n és itt a fórumon is frissít.
(bár ha ez az érték másodperc akkor még lehet növelni kell)hogy on legyen Firefox privát módban mi a helyzet ezzel?
akkor elvileg semmit nem ment. -
fatal`
titán
2.0-tól vagy 1.5-től 3.5-ig használtam FF-et, újratöltötte a lapokat. Emlékszem, mert, amikor később Operára váltottam, ott is kerestem ugyanezt a beállítást.
Keresgéltem, de nem találtam semmit, azért tettem fel itt a kérdést.
Mindenhol az említett cache beállítást írják, de nem segített. A Disk Cachet már teljesen letiltottam, de semmi, gondolom ramból hozza be újra.A mobile sem frissít alapbeállításként. Próbáld meg megnövelni az opera:configban a check expiry history változót. Feltéve, hogy a classicról írsz, az új Opera Mobile egy trágya, két percig sem volt a telefonomon. Az asztali Operát is ugyanúgy tönkreteszik, azért váltottam vissza FF-re most.
Engem zavar itt, hogy kinyitok egy topicot mondjuk 1 új hozzászólással, visszalépek és még mindig jelez 1 új hozzászólást. Folyton azt hiszem, amíg lépkedtem új hsz érkezett, közben meg csak nem frissített. Ugyanez van az összes fórumon a feliratkozott témákkal.
-
DS39
nagyúr
válasz
fatal`
üzenetére
hát nekem nem rémlik hogy a régi ne így működött volna, hogy cache-ből hozta vissza lapokat, de rég volt 100%-osan nem emlékszem. és igaz, kiegészítővel sok minden megoldható, keresgélj az addon oldalon lehet erre is van megoldás.

engem pl androidon kifejezetten idegesít hogy míg az Opera Mini cacheből hozza vissza a lapot, addig a Mobile frissíti visszalépéskor, így pl nem látom már hogy FB csoportban mik is voltak az új bejegyzések. (ha több is volt és egyenként szeretném megnézegetni őket, akkor zavaró, vagy külön fülön nyitom őket, csak az meg mobilon macera.)
-
fatal`
titán
Lehet, hogy réteg igény, de a Firefoxot teljesen szét lehet szabni kiegészítőkkel, az is az.
Opera alatt pl. nem bukod el a formok tartalmát, mégis át lehet állítani ezt.
Na mindegy, ha nem lehet, akkor ez van. 
De a régi FF-ek nem így működtek.
(#32020) csako: Az lesz, vagy új fülön nyitogatom a topicokat.

(#32021) Abrion: Ez inkább nálad lesz valami bug, nálam párhuzamosan tölti a lapokat.
-
Abrion
senior tag
Hali
Ez most valaki limitálás FFre?
Az első ablak épp tölti le a weblapot, a második ami épp frissítek, meg próbál csatlakozni, és csak akkor csatlakozik amikor az első letöltődőt. -
fatal`
titán
Hogy lehet beállítani, hogy a vissza gombot megnyomva töltse újra az oldalt? Régen nem volt ilyen probléma, operában az opera:configban kellett túrkálni, itt viszont nem találtam semmit. Vagy valamelyik addon okozza?
-
DS39
nagyúr
válasz
hegegabi80
üzenetére
- kimented a profilt. (1. hsz.-ben megtalálod hol is van ez)
- Firefox Sync is van mint opció.(lassú voltam mobilról)

-
Nkboy
senior tag
válasz
hegegabi80
üzenetére
-
hegegabi80
addikt
Hi!
Volna egy kérdésem. Ha újra akarom húzni a win7-et, de a mozzilánál minden beállítást, könyvjelzőt előzményt szeretnék megtartani, akkor azt hogyan tudom megcsinálni?
A könyvjelzőket ki tudom importálni, de az összes előzményt nem. Előre is köszi -
Nem értem a firefoxot most csak egy oldalt nyitok meg pl facebook már 450megát eszik eddig csak úgy 230 megát evett akkor kezdet többet mikor több oldal volt megnyitva mitől van ez?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- World of Warships
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Anime filmek és sorozatok
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest