Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- OnePlus 15 - van plusz energia
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
junior11
üzenetére
Igen...sajnos.
Úgy érzem a "végső" pofont az vitte be, hogy a már gyárilag telepített EDGE is teljesen használható - hiszen a gépház alatt egy az egyben Chrome kb. mint a Seat vagy a Skoda ugyanúgy VW motor van bennük)Nem örülök neki, 2009 előtt Firefox-ot használtam, (ismertem a Netscape Navigator-t is stb.) majd váltottam Chrome-ra egészen 2017-ig amikor is egy viszonylag apró probléma miatt váltottam - kedvenc oldalammal nem boldogult a Chrome törte - és azóta lassan 4 éve ezt használom. De már nagyon megkedveltem.
Jah és nem elhanyagolható az sem amit DS39 ír.. Úgy érzem, amúgy pont, hogy a GUI-t kellene sokkal óvatosabban "reszelni" inkább a gépházban csináljanak olyan dolgokat amik még jobbá teszik, nekem lenne is egy konkrét javaslatom:
- böngésző újratelepítés után simán csak Firefox fiókba bejelentkezve majd a tartalmak szinkronizálása után nem jelennek mega FAVIKONOK tehát mindenütt csak az üres "földgmöbg" ikon látható egy CHECKMARSK nevű kiegészítőt futtatok- ami minden oldalt frissít - így a favikonok is betöltődnek, plusz ki lehet szűrni a 300 könyvjelzőmből, hogy mennyi halott stb. de a Chrome-nek az már jóval régebb óta működik minden ilyen izé nélkül.A másik: jó lenne ha az oldal nagyítás végre "5"-ös lépésekben történne tehát az alap a 100% és innen lehetne - elsősorban felfelé - 5%-al növelni mert én 140%-on használom de olyan nincs csak 150, erre külön kiegészítőt a FIXED ZOOM nevűt használom.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Fujifilm X
- Óra topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Jövedelem
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911