-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abrion
senior tag
válasz
Abrion #64346 üzenetére
csak meglett a hiba
éreztem hogy a userChrome.cssben van a hiba
egy kis minimalizálás és meg lett minden oldva
@namespace url("http://www.mozilla.org/keymaster/gatekeeper/there.is.only.xul");
/* TABS: bottom - Firefox 65 and later - updated for 89+ */
/* https://searchfox.org/mozilla-release/source/browser/themes/shared/tabs.inc.css */
/* https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Tools/Browser_Toolbox */
/* ROOT - VARS */
/* you can adjust the CSS variables until it looks correct */
/* you can use the Browser Toolbox to get the toolbar heights */
*|*
:root {
/* fix for full screen mode */
--tab-toolbar-navbar-overlap: 0px !important;
/* set minimum tab height */
--tab-min-height: 25px !important;
}
/* navigator-toolbox - PADDING */
*|*:root:not([chromehidden*="toolbar"]) #navigator-toolbox {
position: relative !important; /*89+*/
padding-bottom: calc(var(--tab-min-height) + 1px) !important; /*ADJUST*/
background-color: var(--toolbar-bgcolor) !important;
}
#TabsToolbar {
display: block !important;
position: absolute !important;
bottom: 0 !important;
width: 100vw !important;
}
#tabbrowser-tabs {
width: 100vw !important;
} -
Kékes525
félisten
válasz
Abrion #54661 üzenetére
Szerintem is a régebbi jobb volt. De remélem fejleszteni fogja. Amúgy a réginél is az volt, hogy white listára kellett rakni a kivételeket. Ez is tudja kvázi röptében blokkolni a cookiekat. Cookie-AutoDelete - Documentation Állítsd 0-ra.
-
Kékes525
félisten
-
Abrion
senior tag
válasz
Abrion #54651 üzenetére
Megtaláltam a about:configban amit kellett, de még nem jó az FF
Találtam másikat amiben kéne segítség
Van egy honlap ahol ha keresek valamit, régen új lapra ugrott a találat, de most új ablakra ugrik lap helyet.Remélem valaki tudja hogy tudom visszaállítani lapra.
Kösz a segítséget előre is! -
Cs1csó
titán
-
Cs1csó
titán
válasz
Abrion #54592 üzenetére
Elvileg pont az a lényege a RAM használatnak, hogy ne a háttértárat buzerálja a böngésző ami ha HDD akkor lassú.
Tényleg érdemes végigpróbálni más böngészőket érdemi böngészőkből nincs túl sok:
- chrome vagy chrome alapú: vivaldi, opera
- FFAz MS böngészőit inkább hanyagolnám.
Mik a géped főbb paraméterei, milyen oprendszert használsz?
-
Cs1csó
titán
válasz
Abrion #54589 üzenetére
Nekem csak a sima kezdőoldallal 370MB-ot eszik 5 folyamattal.Ezekkel a kiegészítőkkel (ezeken kívül minden gyári beállítás)
Ezt amúgy problémának érzed, ha igen miért? (nem kötekedésképpen kérdezem) Gondolom ez egyfajta intelligens memória kezelés, tehát ameddig látja az FF hogy van bőven memória addig terjeszkedik is de ha pl. böngészés mellett indítunk egy memóriaigényes játékot akkor lehet visszábvesz, letesztelném de jelenleg nincs memóriaigényes játékom.
-
Matthewus
őstag
válasz
Abrion #54585 üzenetére
about:memory - klikk a Measure gombra, és láthatod mi van a memóriában. A multi-process és pl. egyes biztonsági megoldások alapból megnövelik a memóriahasználatot.
(#54586) C. s.: Az alsót, aminek az elérési útjában a Roaming van. Uninstallálásnál ha bepipálod, akkor ezeket is eltávolítja, nem kell kézzel törölni.
-
Cs1csó
titán
válasz
Abrion #54583 üzenetére
A modern böngészőknél ez teljesen normális, gondolom van vagy 8GB RAM-od. Nekem annyi van és 700MB körül eszik, persze idővel ez az érték felcsúszhat magasabb értékre is.
Az egyik oka, hogy minden folyamat elvileg külön szálom fut, tehát minden lap, extension stb. ez azért van, hogy ha valami összeomlik akkor nem tudja - remélhetőleg - magával rántani az egész böngészőt.
-
Fandango
veterán
-
spammer
veterán
válasz
Abrion #42160 üzenetére
Indítsd Safe módban, ez letilt minden addont, így kiderül, azok közül okozza-e valami.
-
-
törölt tag
válasz
Abrion #36625 üzenetére
Semmilyen beállításhoz nem nyúltam. Adobe oldalán megnéztem a flash tesztet. Azt írta, hogy az Adobe Shockwave Player nicnsen telepítve. Most azt feltettem és engedélyeztem, de még mindig nem megy a youtube.
(#36627) _DiEGO_ a legutóbbira frissítettem még a hét elején. 13.0.0.206 a verzió.
-
Steelmanus
addikt
válasz
Abrion #32956 üzenetére
Angolul tudok csak olyan oldalt ami az about:config jelenteseirol szol. About:config entries
Ha nem megy jol az angol ahogy nekem sem, akkor javaslom a Quick Translator 1.0 kiterjesztest, en is ezt hasznalom, ugyan nem tokeletes, de kilehet vele logikazni a jelenteseket. Tud kijelolesre jobbgombos forditas, vagy akar egesz oldalast is. -
madrac
senior tag
válasz
Abrion #32762 üzenetére
Van egy ilyen egyszerű, de nagyszerű addon is erre a célra, nálam bevált, és ez biztos hogy nem lassítja a böngészést se :
Self-Destructing Cookies
Minden meglátogatott oldalnál meglehet adni, hogy mit csináljon a sütijeivel. Akkor törölje a sütijeit, ha bezárod a lapot, akkor törölje, ha kilépsz a böngészőből, vagy sose törölje az adott oldal sütijeit. Én 1-2 oldalnál beállítottam, hogy ne töröljön soha, így nem léptet ki PH-ról se például, ha újraindítom a böngészőt, az összes többit pedig mindig törli oldal bezárásnál. -
DS39
nagyúr
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Abrion #32862 üzenetére
Nállam olyan van pl hogyha elindítok youtubon egy videót kicsiben szaggat kicsit de kinagyítva jobb vagy pl a google keresőben be írok valamit és a képek menüpontra megyek és rá kattintok egy képre olyankor ugye meg nyillik a sor hogy mutass a képeket de nem azonnal nyillik meg hanem szaggatva.
-
-
Steelmanus
addikt
-
Eternitys
aktív tag
válasz
Abrion #32107 üzenetére
Nem pont az amit szeretnél, de nézd meg ezt a scriptet, hátha: [Stylish/Greasemonkey script- IconizeAllImages].
A képeket 32x32-es méretű ikonként mutatja. -
fatal`
titán
válasz
Abrion #32025 üzenetére
Még eszembejutott valami: Nem indítás után történik ez? Ott csak akkor kezd el letölteni egy visszaállított fült, ha rákattintasz.
Ha nem ez a helyzet, akkor letiltott kiegészítőkkel is csinálja? Én ha nyitok 3 új tabot mondjuk a könyvjelzősávról, akkor betölti mind a hármat a háttérben is.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest