- Fotók, videók mobillal
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz
snake1977 #69755 üzenetére
Címsorba: about:support
Ott a profilmappa elérési útja, megnyit. Ugyanott még az aktuális verziód száma, jegyezd fel.
Profimappából (ff kilépés után) minden kimentendő (egyszerűbb egyel felugrani és a mappát magát menteni). Minden megvan.Telepítéskor weboldalról (ha nem zavar a minimális, telepító-használat követés), vagy ftp-ről (ha elkerülnéd a követősdit) a legfrisebb verzó (ftp-ről: magasabb, vagy egyenlő [nem betűs] számú) verzió telepítése, betöltése után, ugyanúgy elérve a friss profilmappába (szintén kilépés után) bemásolható minden, vagy csak ami kell.
Nem kell mindent másolni, csak a fontosakat, ha csak OS csere van, akkor nagy eséllyel minden fog működni minden másolásával (kiegészítők, meg egyebek előzmények is átvihetők (most amappatartalmat ajánlom másolni be, és nem az egész mappát, mert a mappanév, így elérési út egyéb helyeken is van használva így számit)
Ha valamiért, látván az FTP-t, korábbi verzióra váltanál, akkor a mindenmásolás helyett a fájlonkénti másolást egyenkénti működéstesztel ajánlom (pl ha ESR-re váltanál)! (általában szól, hogy visszamenni nem jó, ha minden másolása megy).Amíg megvan az alap profil mindenes változata valahol, addig megvan minden, nem érdemes pánikolni ha valami nem megy! Viszont ha már megy, akkor ajánlott a régi profil dolgait törölni, mert pl a cookie-k használhatóak maradnak, addig, míg nem az adott weboldalon (pl google felületén) a régi "gépet" ki nem lépteted, meg hasonlók!
-
törölt tag
válasz
snake1977 #69287 üzenetére
Próbáld ki ezt ..szerintem kevesebb macera..
https://sourceforge.net/projects/r3dfox/files/v132.0rc-2/
csak írd át a browser agent-et benne:
about:config =
general.useragent.overrideérték =
Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; Win64; x64; rv:128.0) Gecko/20100101 Firefox/128.0(ez win7 tehát ha más az Op-rendszered akkor a megfelelő NT érték kell ha win10 = 10.0)
Ebből 128 -as Firefox lesz + több UI felhasználói felület beállítás is van benne még említett kompakt sűrűség isIgen elég a profile mappáról...
De a R3DFOX-ban a program mappájában találod meg az első indítás után a Profile mappát ...mivel portable hordozható verzió.. -
törölt tag
válasz
snake1977 #69285 üzenetére
Arra vigyázz ! hogy mindíg készíts másolatot a profilodról módosítás előtt ....mert ha rossz értéket módosítasz akkor ...- nem fog beindulni a bönésző ..pl: eltünnek a kedvenceid ...corrupt lesz a fájl ...akár be sem tudod indítani újra...egyébként is célszerű biztonsági másolatot tartani aprofilodról stb.
-
Cs1csó
titán
válasz
snake1977 #67528 üzenetére
A profilmappába, úgy találod meg, hogy a Firefox-ot megnyitod és ALT gombot nyomsz ekkor megjelenik egy felső menü ott kattins a súgóra majd a "több hibakeresési információra" és ott a profilmappa megnyitása opcióra.
Itt van amúgy: C:\Users\user\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profilesfdfdfdf.default-release (lehet rejtett)
ide kell egy chrome mappát létrehozni abba egy .txt fájlba kell beleírni amit akarsz módosítani majd miután készen vagy a .txt kiterjesztést átírod .css kiterjesztésre és mented.
még nincs vége az about.configba módosítani kell a toolkit.legacyUserProfileCustomizations.stylesheets sort.Amikor másolgatsz a mappába ajánlott lehet hogy a böngésző be legyen zárva közben (nem tudom, hogy számít de jobb a békesség és után restart) majd ezután jöhet az about.config módosítás és restart.
-
Cs1csó
titán
válasz
snake1977 #64398 üzenetére
Igen a tab-ot én is csökkentettem korábban nem volt gondom vele, ha egy kicsit nagyobb nem gond de már ezzel is túllőttek a célon.
Nem teljesen tudom mi a céljuk azt hiszik mindenki 34"-os monitoron nézi a böngészőt?Az "újbóli" lekerekítésnek több oka is lehet:
- régóta nem lekerekített ezért legyen most lekerekített
- ahogy írtad figyelik a Windows 11-et vagy akár a konkurenciátFene tudja, ez amúgy annyira nem zavar de az, hogy túl nagyok a tabok és a könyvjelzők közötti távolságot is nagyobbra vették már igen. Az meg külön hogy a PROTON.DISABLED opciót telibexarták. Mint a "MEGABAR" dolgot, azt is ki lehetett kapcsolni aztán egyszer már nem CSS kód kellett hozzá hogy újra ki lehessen kapcsolni.
Csak azt tudnám, hogy ez miért fáj nekik? Pont ez a "Jóker" ami miatt sokan még kitartottak a Firefox mellett hogy rendesen lehet moddingolni.
-
Cs1csó
titán
válasz
snake1977 #64393 üzenetére
userChrome.css-t kell használni oda írd be ezt :
menupopup > menuitem, menupopup > menu {
padding-block: 2px !important;
}
:root {
--arrowpanel-menuitem-padding: 4px 8px !important;
}
majd mentsd és kész. (ezt kell előtte TRUE-ra állítani: toolkit.legacyUserProfileCustomizations.stylesheets)
Amit még kipróbálhatsz az about config-ban:browser.uidensity és itt változtathatsz.pl. 1-esre.
-
Cs1csó
titán
válasz
Keress rá a guglin pl. erre: "Firefox 91" és lesz rá bőven találat esetleg szűkítsd 1-2 napra és akkor a szélesebb réteg is megnyilvánul persze ez már gondolom a beta változatban pár hete kinn van én azt nem követem tehát akár 1-2 hetes szűkítés is jó.
Már többen írták, hogy "ignorálja" a legújabb Firefox a beállításokat.Bocs a két hozzászólás miatt de nagyon kiborult a bili most..... Mondhatnám a Maunika só után szabadon: IDEGÁLLAPOTBA kerültem, a legrosszabb, hogy egy ilyen apróság idegesít fel ennyire.
-
Cs1csó
titán
válasz
Kezdik kihúzni nálam is a gyufát van egy csomó - saját szájam íze szerint - kialakított könyvjelző mappáim és jól meg voltak tömve kiváló volt a kis sorköz a sűrűség - erre most telibexarják.
Ha valaki tud valamit én is kíváncsi lennék. Talán Reddit-en lesz rá valami... Amúgy felül is a menü részen gépészkedtek valamit nem hozza a Windows téma színét amit beállítottam.Kezd elgurulni a gyógyszerem egy újabb lépést tettem valamelyik Chromium alapú böngésző felé, bár most nem tudom azok hogy néznek ki mert lehet a Firefox is őket követi.
-
spammer
veterán
válasz
snake1977 #45167 üzenetére
A prefs.js a profil mappában van.
Ha reinstall után visszaállítottad a régi profilodat, akkor ne csodálkozz, hogy nem javult meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gyermek PC játékok
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest