Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Mobil flották
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Yettel topik
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
huan
őstag
Sziasztok,
Melyik kiegészítővel lehet linkeket, könyvjelzőket megnyitni a háttérben az aktív fül mellett jobbra? -
Mikiller
aktív tag
Az mitől lehet, hogy FF-ből nem tudok belépni google drive-ba?
Azt írja:
Blokkolt oldal
Hiba történt a következőhöz csatlakozáskor: drive.google.com.
Microsoft Edge-ből meg megy. Nem állítottam semmit FF-ben
-
törölt tag
Sync másnál sem megy most?
Azt írja, hogy account disconnected és 505-ös hibát dob a linkre. -
looser
addikt
Hahó! Céges gépen nem lehet témát telepíteni, de szeretném legalább a felső sávot sötétebbre (kékre), de ilyen téma nincs a default-ok között. Ezt hogyan lehet megoldani?
-
eightykid
csendes tag
Megoldva.
-
eightykid
csendes tag
Ha be is került, maximum arra az időre, amíg az adott fájlt használtad, bár ezt sosem figyeltem. Egy márciusi frissítés után aztán elkezdett minden megnyitott fájlt a user által beállított alapértelmezett letöltési mappába pakolgatni. Ezt oldotta meg a fent is megosztott about:config beállítás módosítása. Ezen azóta sem változtattam. Most ugyanez a jelenség csak a temp mappával.
-
eightykid
csendes tag
Sajnos megint elkezdett minden megnyitott fájlt letölteni, csak most a temp mappába pakolja őket. Másnak is ez a tapasztalata?
-
tonyrulez
őstag
válasz
Vikusz77
üzenetére
Nem próbáltam de userChrome.css leírásában pont van egy ilyen példa: www.userchrome.org/what-is-userchrome-css.html
-
Vikusz77
tag
Sziasztok!
Frissült a Firefox, és azóta a könyvjelzők között, a mappa ikonok nem sárgák, mint eddig, hanem csak a kontúrjuk látszik vagy fehéren (sötét "témát" választva) vagy feketén (világos "téma" esetén.
Nagyon zavarja a szemem valamiért.
Hogy tudom megváltoztatni, hogy a mappa ikonnak legyen kitöltő színe (lehetőleg sárga, mint hagyományosan), ne csak a kerete látszódjon.
Próbálkoztam, keresgéltem infót, de nem megy sajnos.
Előre is köszönöm! -
Rimuru
veterán
válasz
Darkness
üzenetére
Ezt is kidobtak mar belole (el is felejtettem), kiegeszitovel tudod felulcsapni, pl New Tab Override
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Mikiller
üzenetére
Mióta hasonlóképp próbáltam, és nem ment, és volt adatvesztés, meg több FF-os oldal is írja, csakúgy mint a képes sync-belépéses emlékeztető én már nem merem rámondani, hogy a hivatalos FF közlemények ellenére is ez egy online backup, amiből visszalehet szdni az adatokat, bármikor.
-
svgyula
addikt
válasz
üzenetére
Szia! Ez igazából windows kérdés. A tálca jobb klikk személyre szabás->tálca itt van egy olyan négyzet, a tálca automatikus elrejtése. Ha ezt kiveszed megjelenik ha bepipálod akkor teljes képernyős módban és egyébként mindig elrejti a tálcát. Az viszont nálam sokszor gond, hogy a firefox teljes képernyős használatnál ha lehúzom az egeret mert, váltani akarok az alkalmazások között nem mindig jön fel a tálca. Ilyenkor a billentyűzeten a windows jelűt kel megnyomni.
-
törölt tag
Sziasztok!
Amikor FF használatban van, akkor a tálca eltűnik alulról.
Hogy lehet visszahozni?
És nem, nem vagyok full screenben.
Win11 + FF99 -
ledgeri
nagyúr
válasz
üzenabakusz
üzenetére
A Ublock origin nem "feltelepítem, és mindent megold" féle kiegészítő! Kell vele foglalkozni, hogy kihozd belőle a maximumot!
Ha nem akarod bonyolítani mindenhol az életed, iratkozz fel mefelelő szűrőlistákra, és néha néha frissítsd azokat!
Ha meg alapból csak azt szeretnéd látni ami tényleg érdekel, amikor is kivételezgetsz a sűrűn látogatott oldalakkal, akkor meg Hard-mode-osan kell használni, és meglátod, hogy mennyi szenny is töltődne be alapból ami felesleges! -
Darkness
aktív tag
Üdv!
Hogyan kell beállítani, hogy ha új fület nyitok akkor ne az FF keresője jelenjen meg (amikor elkezdek írni az url -be dob fel
) hanem a google.com jelenjen meg. -
DS39
nagyúr
válasz
üzenabakusz
üzenetére
nálam nem jön fel semmi, pedig sosem jártam ezen az oldalon. vagy a követésvédelem, vagy a uBlock tüntette el.
böngésző verzió és beállítása, ublock verzió és a szűrőlisták, ami számít.
-
üzenabakusz
tag
Hiába fogadom el, újra és újra előjönnek.
Példa: https://sg.hu/forum/tema/1144093139
elfogadom, utána rákattintok a 2. aloldalra a fórumon, újra feljön. A 3-ra szintén. Vissza az elsőre, megint feljön. Hacsak nem kapcsolom be az I dont care about cookie-t. Az uBlock Origin nem segít. Korábban jó volt.Ez egy Windowsos gép, de ez a jelenség egy másik gépen is előjött, ahol Linux van...
-
DS39
nagyúr
válasz
üzenabakusz
üzenetére
fogadd el a sütiket (ezek paraméterezhetők, hogy miket), utána nem fogod látni adott oldalon.
-
vlevi
nagyúr
válasz
üzenabakusz
üzenetére
Én telefonon kapok ettől agybajt. Képtelenség egy weboldalt normálisan megnézni.
-
üzenabakusz
tag
Utóbbi időben a "Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra..." ablakok szinte minden oldalon és aloldalon minden akalommal felbukkannak, pedig fel van rakva uBlock Origin legújabb verziója, a Firefox is friss.
Viszont egy kollégámnál, ahol ugyanezek a programok vannak, nem jönnek elő ezek az ablakok.
Korábban nálam sem voltak, nem tudom mi változhatott meg. -
ates2
senior tag
válasz
Celithrandi
üzenetére
Azt hiszem ez az:
about:config
browser.download.improvements_to_download_panel : false
-
Celithrandi
addikt
Sziasztok,
tudnátok kicsit segíteni? Az a gondom, hogy a firefox egy ideje nem kérdezi meg, hogy az adott filet letöltse e vagy megnyissa, hanem automatikusan letölti. A beállításaiban nem találtam erre semmit. Pl torrent fileoknál korábban megnyitotta utorrenttel, most viszont letölti őket a letöltés mappába. Azt megtaláltam hogy mivel nyisson meg valamit, de ezzel csak azt értem el, hogy letölti a letöltési mappába majd utána automatikusan megnyitja az utorrenttel. Előre is köszi
-
DS39
nagyúr
-
svgyula
addikt
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Soha semmilyen MS play és társait nem telepítem ez nem opció! Nekem az op rendszer első indulásakor az az első dolgom, hogy takarítok! Tehát nincs(nem is lesz) Play áruház.... Más megoldás kell.
-
svgyula
addikt
Üdv Urak! Van valami beállítási lehetőség a "frissítések letöltése és telepítése" eltüntetésre? Meguntam az állandó mókolós frissítéseket de nem akarom azt sem látni, hogy "figyelj találtam" de erre a beállításokban nincs lehetőség. Ott csak az automatikus letöltés-frissítés, vagy a kézi-frissítés. A jelzést nem lehet kikapcsolni viszont ku..ra idegesít.
-
Darkness
aktív tag
Üdv!
Hogyan lehet beállítani a 99.0.1 -en, hogy az újabb TAB sötét legyen? a régi verzióban minden TAB sötét háttérrel jelent meg. a beállítások oldal is, az esport oldal háttere is sötét volt. most meg világít mint a foszforgránát. nem tudom átállítani. mivel korán kelek ez kiégeti a szemem...
-
DS39
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
igen, erre jó a "Firefox felfrissítése" funkció. Gyakorlatilag új profilt csinál, a privát adatok megtartásával.
de alapvetően, ha mindent ott akar folytatni az ember, egy másik gépen, akkor én a teljes profil átvitelét javaslom. aztán ott már lehet fenti funkcióval "takarítani", ha nagyon szemetelt a profil. -
svgyula
addikt
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nem ment felhőbe! Csak felhőn keresztül szinkronizál két eszköz közt! A kettő nem ugyanaz!

#65636 Joshi Én is a profilmappa másolást ajánlom inkább! Ha meg slankitanád az adatmennyiséget, akkor itt a fontos fájlok csomagja, amiket kellhet másolgatnod.
-
-
Nem, ez felhőbe ment tudtommal, bár én rendszerint nem használom, és próbálni már elég régen próbáltam. Létrehozod a fiókot, beállítod mit szeretnél szinkronizálni, jelszavak, könyvjelzők, kiegészítők, stb., és utána ha másik gépről is bejelentkezel a fiókba, akkor oda is települnek a kiegészítőid, könyvjelzőid, stb.
-
Joshi
titán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ezt hogy kell csinálni? A jelenlegi asztali gépemet le kell mentenem, mert ezt a Windowst és rajta a Firefoxot onnantól kezdve már nem tudom futtatni. Van egy laptopom, esetleg arra lementeni mindent, majd onnan rámenteni az új konfigos gépre?
Valami olyasmire gondoltam, hogy védett fájlba lementeni minden elmentett dolgot ami a Firefox beállításaiban és könyvjelzőjében van (jelszó, könyvjelző), majd azt egy kattintással visszatölteni az új rendszerbe.
-
-
Joshi
titán
Sziasztok. Van olyan opció a Firefoxban, hogy a jelenlegi belakott Firefoxomat egy az egyben átvigyem egy teljesen újratelepített gépre? Főleg oldalak és a hozzájuk tartozó jelszavak fontosak.
-
Cs1csó
titán
A beállítások - értesítések - böngésző - push notification résznél van (ha jól tudom ezt most fejből írtam) ha elhúzta a "csúszkát" tehát bekapcsoltad akkor baj felső sarokban feljön egy üzenet - elsötétített képernyő mellett - hogy "engedélyezed, hogy a Facebook értesítéseket jelenítsen meg stb." aztán ezt leokézod és kész. ELVILEG ennyi.
-
ToBeY
nagyúr
Firefox alatt hogyan lehet beállítani azt,hogy jöjjenek az értesítéseket youtube/facebook-ról?
A youtube minden alkalommal megkérdezni,a FB-nál pedig az értesítés mindig inaktív nekem kell bekapcsolnom. -
kiváncsi f..
tag
Sziasztok!
Az a gondom a FF-al, hogy sok mentett bejelentkezésem eltűnt. Az elmentett jelszavaknál megtalálható, de az oldalra való belépésnél nem ajánlja fel, nem tölti ki mint korábban.
Manuálisan megadom, belépek, de szintén nem ajánlja fel a megjegyzést.
MS Storból való MSIX 66.0 64 bites verzióm van. Múltkor F-Secure kulcs érdekében feltelepült egy nem MSIX verzió is, ami tegnapig párhuzamosan megvolt. Valamelyiket törölni szeretném, de nem tudom melyiket kellene megtartani. Az új telepítés gyakorlatilag láthatatlan, csak időnként frissítésnél jelentkezik, hogy frissíteni kellene.
Tudtok valami jó megoldást? -
pinnacle
nagyúr
válasz
Visormail
üzenetére
Köszi! Kiderült ebben is van, csak be kell kapcsolni a hoveringet. Igaz lassabban jelenik meg, mint a Google fordítóban, de azért használható.
-
Cs1csó
titán
válasz
egykori
üzenetére
Te tudod, de lehet jobb lenne ESR vonalra átállni és ritkábban de azért időnként frissíteni. Nem jó az ha "lemaradsz" az idő telik te pedig egyre távolabb kerülsz a változásoktól és ha - előbb vagy utóbb mindenképp - váltani kényszerülsz a sok újdonság, sok szokatlan dolog agyon fog nyomni. Ha pedig olyan kiegészítőd van amit már MAGÁRA HAGYOTT fejlesztője évekkel ezelőtt és nem fut a friss buld-eken érdemes elgondolkodni azon is, hogy akkor életed végéig maradsz ennél a build-nél, csak hogy fusson egy olyan kiegészítő amit már nem fejlesztenek.
Szerintem haladni kell, a változás nem mindig kényelmes, és jó de szükségszerű. -
Visormail
addikt
válasz
pinnacle
üzenetére
Gyáriról nem tudok, én az [ImTranslator] -t használom, abban van google és szövegkijelölős fordítás is.
-
ToBeY
nagyúr
A kereső sávot (Ctr+f) lentről fel lehet tenni valahogy felülre?
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Van olyan fordító, ami a Googlehoz hasonlóan, ha a szövegre teszem a kurzort, megmutatja az eredetit? Én ezt használom, nagyon jó, de ez hiányzik belőle. Nincsen "gyári" Google fordító?
-
pontyos
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
tökéletes köszi, csak kiegészítem hátha mást is érdekel
címsorba : about:config
_ improvement
browser.download.improvements_to_download_panel : false -
ledgeri
nagyúr
Naptár szerint kint a 99... aki tesztelgetős ugorhat is bele (böngészők már látják).
-
-
válasz
Krystal_s
üzenetére
Tudom, nem dicsekedni való és nem is ideális, de még mindig a 90.0.2 verziót használom a különböző bugok miatt, és így ezektől a bosszantó újításoktól nem kell napi szinten szenvednem. Nem hiszem, hogy ez a végtelenségig folytatható, remélem lesz valamilyen megoldás. (Hiába kísérletezem a konkurensekkel, mindig visszatérek.)
-
pontyos
senior tag
Köszi szépen 👍 kész, btw nem értem, hogy miért kell ilyet egy frissítésbe belerakni. Szerintem értelmében
-
pontyos
senior tag
Srácok, a 98.0.2 verzióm mindent magától letölt amire rákattintok, pl egy PDF a banki számlakivonatból
idáig kiválaszthattam ,hogy mivel nézem meg vagy letöltöm e.
Ezt hol lehet kikacsolni?!
Köszi szépen -
Krystal_s
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszönöm így már nálam is jó. 😊
Simán indítva Upload mérés után kilépett és nem mutatta a Packet Loss, Result URL-t sem. -
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Gyermek PC játékok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vagyis a "frissítés" előtt is így volt, Temp mappába kerültek, ahonnan automatikusan törlődtek... neked most onnan nem tűnnek el idővel?

) hanem a google.com jelenjen meg.
Nagyon köszönöm, akkor ezek szerint én kerestem rossz keresőszavakkal a neten. + nem is értem, hogy egy ennyire alap beállítás miért nincs az alap menüben benne. Még egyszer nagyon köszi, már kihullott tőle a hajam.

KAMI911