Hirdetés
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
lakatosturbo
üzenetére
Ezt a kiegészítőt használom én is "Checkmarks"
De ha a profilodat kimásolod és a frissen telepített Firefox-ba bemásolod akkor ha igaz ugyanott folytathatod.
A profilmappát így tudod megnézni: beírod a keresősávba about:support
Ott meg tudod nyitni a profil mappát és kimásolni, elmenteni.Persze van aki pontosabb segítséget tud adni.
-
lakatosturbo
aktív tag
Üdv!
Régen használtam firefoxot. Átraktam a chrome-ból a könyvjelzőket meg a mindent is

Kérdésem az lenne hogy a könyvjelző ikonok nem töltenek be míg meg nem nyitom őket.
Találtam egy Checkmarks nevű kiegészítőt ami egyesével megnyitja a könyvjelzőket majd be is zárja hogy betöltsenek a könyvjelző ikonok.
Kérdés ha a gépet újratelepítem és a ff-el bejelentkezek a ff-fiókba akkor a könyvjelző ikonok is látszódnak rögtön vagy mókolni kell vele legközelebb is ?Előre is köszönöm a válaszokat!
-
movax
őstag
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Nézem, hogy szép sunyiban kiszedték az opciókból a tabok privát ablakban megnyitását. Eddig lehetett: jobkatt a fülön és Move tab to new private window. De most már nincs.
-
mpo
veterán
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Nézetek, oszlopok megjelenítése.
-
mpo
veterán
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Előzmények, minden előzmény és elkezded gépelni a címét.
-
ArthurShelby
addikt
Hogy tudom megnézni az előzményekben, hogy egy adott linket/weboldalt mikor nyitottam meg?
Mert ugye rendezni lehet úgy, hogy az elmúlt 1-7napban, hónapban... -
Rimuru
veterán
válasz
Mr-Pamacs
üzenetére
Windowon a distribution folder a leggyengebb policy beallitasi lehetoseg, Customizing Firefox Using Group Policy (Windows)
Ertekek: DisableAppUpdate -
ledgeri
nagyúr
válasz
snakebait
üzenetére
Csak arra gondoltam, hogy ha a Google google, a Youtube google, és a Chromium is google, de a FF nem, és a Gecho sem, akkor van rá esély, hogy picit megjátszák az "1-2 napig belső rendszer hiba volt" kártyát.... volt már ilyesmi...
De na #63475 hsz... talán még rosszabb!
-
Olvasva az utóbbi hozzászólásokat, kapcsolódok, mert engem az bosszant, hogy a Google, Gmail ki van véve a sütitörlés alól, így a Firefox minden megnyitásakor a Google kereső a bejelentkezett fiókkal fogad kezdőlapként, mégis, ha pl. a térképen megnéznék valamit, felszólít, hogy fogadjam el a feltételeket vagy lépjek be. Hát be vagyok jelentkezve!
Írja is jótanácsként: "Tipp: Ha az elfogadás előtt bejelentkezik Google-fiókjába, megjegyezzük választását az összes eszközön és böngészőben, amelyen szintén bejelentkezett."
Sajnos ez nem igaz, vagy kilépéskor még mindig törlődik valami összetevő, ami miatt nem érzékeli a belépett állapotot. -
snakebait
senior tag
-
snakebait
senior tag
Ha a Te hozzászólásodban nyomok a további információra akkor megtudom a leírásból hogyan férjek hozzá a korhatáros tartalmakhoz,meg mivel hogyan igazolom magam.De a bibi az,hogy tőlem nem kér sehol semmit,hogy igazoljam magamat
Ha YT-on a nem induló videónál nyomok a további információra akkor meg a YT súgóját dobja elém arról,hogy mik is a korhatáros tartalmak. Tehát előbbre nem jutok sehogyan sem.
-
Sonja
nagyúr
válasz
snakebait
üzenetére
1.) Nyomj rá a További információ linkre, ott mindent megtudsz!
2.) Ez egy jó kérdés. Nálam Chrome alatt is kéri, de én meg nem adom az adataim, inkább megkerülöm.
-
snakebait
senior tag
Nagyon szépen köszönöm, DE! Mindjárt lenne is 2 kérdésem ;
1.) Akkor hol és hogyan is kell most ezt igazolnom pontosan,hogy nagykorú vagyok?
2.) Ha ezt igazolnom kellene,mert Firefox nem hajlandó bizonyos videók játszására,akkor hogy a k... életbe engedi minden más böngésző ugyan azon videók lejátszását? -
Sonja
nagyúr
Senki nem olvassa el a További információ-ra kattintva, hogy miért is van ez?! Akkor leírom. Sajnos az EU-ban létrejött egy új "törvény", és most már igazolni kell az EU-n belül, hogy valóban elmúltál 18 éves. Ehhez nem elég csak egy születési dátum már, hanem vagy bankkártya, vagy valamilyen okirat (pl. személyi) scannelt változata kell ehhez!
"Az Európai Unióban (EU), az Európai Gazdasági Térségben (EGT), az Egyesült Királyságban vagy Svájcban tartózkodó felhasználók
Az Audiovisual Media Services Directive (az audiovizuális médiaszolgáltatásokról szóló irányelv, AVMSD) az Európai Unió országaira vonatkozóan koordinálja az audiovizuális médiaszolgáltatásokkal kapcsolatos nemzeti jogalkotást. Mind a hagyományos televíziós műsorszórásra, mind az igény szerinti szolgáltatásokra vonatkozik. Az AVMSD-t nemrég átdolgozták, és a videómegosztó platformokra vonatkozó bizonyos szabályokkal egészítették ki.Az AVMSD-vel összhangban megkérhetünk arra, hogy korhatáros videók nézése esetén ismét igazold a születési idődet. Érvényes személyazonosító igazolvány vagy hitelkártya képének feltöltéséhez hajtsd végre a megfelelő utasításokat. További információ arról, hogy mire használjuk személyazonosító igazolványod vagy hitelkártyád képét.
Az AVMSD-vel kapcsolatos további információt ezen a webhelyen találsz."
-
-
snakebait
senior tag
válasz
Matthewus
üzenetére
Igen,bejelentkezés után is fennáll.De csak firefoxban.Chrome,Edge,Internet Explorer-ben jó,és mobilon is jó.
Fire/SOUL/CD - Megnézem Google fiókban is mindjárt,de feltételezem ha ott nem jó volna beállítva akkor másik böngészőben sem engedné szerintem.
Szerk.; és jók az adatok a google fiókomban,születési dátum is...
-
válasz
snakebait
üzenetére
Nálam EDGE alatt sem lehet lejátszani, amíg be nem lépek YT-re, utána ez jelenik meg, majd a "megértettem blabla" gombon kattintva már megy a videó.
Ha ez nem menne nálad, akkor azt próbáld meg, hogy a Google fiókban a személyes adataidat nézd meg, itt is a születésnapod dátumát. Ha itt valami kamu dátumot adtál meg a fiók létrehozásakor, ami miatt YT szerint nem vagy 18, akkor ez lehet a gond. -
snakebait
senior tag
válasz
Matthewus
üzenetére
Belépek persze,mert belépés nélkül nem megy,ezt tudom. És elmúltam 18...51

Az előbbi link valamiért nem jó,hátha majd ez
(1) KODI-XBMC alapok 1. - YouTube -
snakebait
senior tag
válasz
Matthewus
üzenetére
Ezt most nem értem,vagyis értem csak azt nem,hogy én a You Tube-on akarom nézni,hol máshol nézném?
Megosztom a linkjét,publikus a videó persze...
https://www.youtube.com/watch?v=IlmX9VZcPRc&t=31s&pbjreload=101Fire/SOUL/CD Nem is kapcsolgattam a korlátozott módot YT fiókban (nem is tudom hol kell).De mondom csak firefoxban csinálja ezt,ha be lenne kapcsolva akkor másik böngészőben sem játszaná.
-
-
Matthewus
őstag
Elvileg YouTube feature, hogy a beágyazott korhatáros videókat nem engedi lejátszani, csak a YouTube-on.
-
newmoonlight
senior tag
Hali! Egy régebbi FF verziónál volt egy olyan kiegészítőm, hogy a jobb egér klikkre felugró kis ablakban milyen műveleti lehetőségek jelenjenek meg (ha jól emlékszem, soronként egy-egy ikon is segítette a könnyebb áttekinthetőséget). Nem tudja valamelyikőtök, hogy melyik kiegészítő ez?
-
Gyurka6
őstag
válasz
VIPowER
üzenetére
Szevasz!
Köszi, ugyan nem segít sajnos, úgy látom már túlzásba vitték a biztonságot.
A 85.0.2(64bites) verzió van telepítve, ugyan más miatt lett a vivaldi telepítve, de engedi megnyitni.
Nálad melyik verzió fut?
Közben megoldódott, az előzményeket és a mentett oldalakat töröltem. -
Gyurka6
őstag
Igen, nálam, ezért kérdezem. Az általam feltöltöttnél az ugrás vissza mellett nincs más gomb, és nem is jön elő.
Ezt írja ki: (ami az általam közölt képen is olvasható)
A probléma valószínűleg a weboldallal van, és semmit sem tehet a megoldása érdekében. Értesítheti a weboldal rendszergazdáját a problémáról. -
qwertly
addikt
Sziasztok!
Firefoxban hol lehet beállítani, hogyha letöltötte a fájl fel kínálja, azt a lehetőséget megakarom-e nyitni? Vagyis letöltés után ne keljen mindig bemenni a letöltés mappába ha megakarom nyitni a letöltött fájlt. -
Gyurka6
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszi, vivaldival megy de firefox nem hozza fel a lehetőséget, csak az ugrás vissza lehetőség jön föl.
-
-
válasz
pinnacle
üzenetére
Nem tudom a tutit. Ráadásul decemberben megejtettem az archiválást és töröltem a gépről a tuhunderbird-öt. Így marad a kísérletezés, próbálgatás.
Annyi azonban biztos, hogy én nem egy-két kijelölt levelet exportáltam, hanem a thunderbird-ön belül csináltam local mappát, abba átmásoltam a fontos leveleket a gmail fiókból és az egész local mappára adtam ki az exportot. -
pinnacle
nagyúr
-
-
pinnacle
nagyúr
Köszi! Igen valami ilyen kiegészítő kellene. .pps fájlokat, hogy lehetne menteni, nem csak .pdf-ben lehet?
Fura, hogy ilyen alap dolog, nincs a Gmailben. Levél összes mellékletére van kiegészítő, de azt eleve is tudja. Ilyen kellene a szűrt, összes levélre is.
-
válasz
pinnacle
üzenetére
Nem tudom segít-e a problémádon, én decemberben archiváltam le (kiválogatva) a régi gmail levelezést, a fájlokat meg elraktam a NAS-ra.
Thunderbird + ImportExportTools NG extension.
A kiszelektált leveleket átmásoltam egy thunderbirdön belül létrehozott local mappába, majd arra indítottam el az importexport-ot.
Kimenetnek többféle megoldást lehet kérni, egybe, minden levél külön fájlba, csatolással vagy nélküle stb. És az egészhez készít szép kis index.html fájlt a későbbi könyebb kereshetőségért. -
pinnacle
nagyúr
Köszi! .eml fájlként továbbítja, csak egy részét tudom letölteni, utána egyesével kell, .eml fájlt Outlook nyitja meg, abból lehet menteni. Érdekes, hogy erre nincs a Googlnek megoldása.
Én ez alapján próbáltam, .mbox fájlt hozott létre, azt meg semmivel sem tudom megnyitni. Az a gond, hogy nem tudok mellékletet választani, csak beérkező leveleket. -
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Gmailből összes nekem küldött .pps fájlt szeretném letölteni egyszerre, de nem lehet. Van erre valami kiegészítő?
-
válasz
Szirtimorc
üzenetére
Eh, nagyon hiányolom a portable appokat Mac platformon. Gyakran jól jönne.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Szirtimorc
üzenetére
Azért az a logó...
(OFF)(/OFF) -
Szirtimorc
senior tag
Erről a phyrox böngészőről van valakinek tapasztalata?
-
ledgeri
nagyúr
-
válasz
Rimuru
üzenetére
Én az Enhancer for YouTube-ot használom.
Bocsánat!
(#63428)-ra ment volna
-
DS39
nagyúr
Firefoxban a youtube-on felajánlja a címsor melletti beállításoknál, hogy automatikus lejátszás tiltva legyen (hang és videó blokkolása opció), viszont ennek ellenére ha rámegyek egy youtube csatornára, ahol van kiemelt videó, az továbbra is automatikusan elindul.
??? -
Mr-Pamacs
senior tag
Sziasztok.
Hogy lehet teljesen kikapcsolni a frissítés keresését, letöltését, értesítés, stb. Tehát teljesen, mindent. 85-s verzió.
-
Beren
aktív tag
válasz
ledgeri
üzenetére
Én úgy kapcsoltam ki a hazatelefonálást, hogy a [FF mappa]\distribution mappába raktam egy policies.json nevű fájlt (sima txt), aminek ez a tartalma:
{"policies": {"DisableTelemetry": true}}Ez kb. kompletten kikapcsolja a telemetriát. Persze lehet még fokozni a dolgot, egy csomó policy-t itt be lehet állítani, pl. itt ki lehet kapcsolni a frissítéseket is. A Mozilla GitHub-ján van egy lista arról, hogy mit lehet beállítani a fájlban.
-
Archus
csendes tag
Sziasztok!
Be szeretném kapcsolni a First-Party Isolation-t, de csak privát böngészési módban. Megoldható, hogy amikor normál ablakban használom a Firefoxot akkor ki legyen kapcsolva, amikor privát ablakban, akkor pedig be?Előre is köszi a válaszokat!
-
ledgeri
nagyúr
Ha nagyon nagyon érdekel, akkor szinte minddnek van leírása... valahol. Egyébként meg a telemetria nem biztos, hogy csak "rólad szól" lehet, hogy pl anélkül hogy bármi távozna a gépedről a program maga is optimalizálgat, ezekkel kapcsolgathatóan. Ha csak kíváncsi vagy, akkor előtted a kapcsolópult

Ne érts félre, nekem is herótom van a követgetésről (whitelist-es ublock használata mellett minden google reCapchás oldalt picit szívből utálok), de ha már eljutottál odáig, hogy erre és ott keresel rá, akkor már jobban benne vagy mint az átlag. Én csak én vagyok, várj még másra hátha tud valaki komlexebben választ adni... viszont ha utánannézel, és valami "köznek jó"-t találsz, akkor én is szivesen fogadom itt
-
-
-
junior11
veterán
-
-
DS39
nagyúr
válasz
Panthera
üzenetére
A bitek nem számítanak profil visszaállítás szempontjából, tegyél fel 64 bitest, ha van legalább 4 GB RAM a gépedben.
Verzióval kapcsolatban ezekre keress rá Notepad++ -szal a pref.js fájlban:
lastAppVersion vagy lastPlatformVersionNekem ez alapján az utolsó teljes profil mentésem 2 hónapja a 83.0-s verziónál volt.
-
Üdv!
Windows újratelepítés miatt a kényszerből lementett profil mappák alapján ki lehet deríteni, hogy pontosan melyik verzió és hány bites lehetett fenn a gépen? A profil mappát a legfrissebb nem olvassa be. Köszönöm!
-
ledgeri
nagyúr
Hogyan lehet eltüntetni a keresősávban megjelenő előzmény ajánlatok közül, hogy a máshonnan mindenhonnan kikapcsolt "keresés google-lal" legyen az első ajánlat? Eléggé nagy feketepont, hogy ez megtörtént... Még az új lapon megnyíló előzmények-ajánló elejére is befurta magát... csak azért mert kikapcsoltam... Nem szép FF, nem szép...
Szerk: ja hogy a kettő összefüggött... oksi... -
movax
őstag
UPDATE
A Youtube-cookiek törlése és a Clear data-ban a Cached web content törlése megoldotta. Valószínűleg az utóbbi is elég. -
junior11
veterán
Nálam megjelennek a kommentek, most próbáltam ki, uBlock és a saját beépített követésvédelme mellett is.
-
Sátán44
addikt
Ma vettem észre, hogy FF (85.0) alatt nézve a Youtube videókat eltűntek a kommentek. Átlépek Chrome-ra és ott minden jó. Ublock origin-t használok mindkét böngészőben, de kikapcsolva sem látható. Más nem tapasztalta?
-
Ba cy lus
addikt
Ma feltűnt, hogy már a Firefox színkezelése sem a régi.
Vagy már külön kell valami beállítás, hogy megint jó legyen?
-
mpo
veterán
válasz
Krystal_s
üzenetére
Azért, mert sokan homokba dugott fejjel használnak valamit és nem látják merre halad világ, attól még az nem jó. :/
A homokba dugott fejemmel se várok heteket a frissítéssel, néha kihúzom a fejem.
Windows esetén is.
A Windows háttérfolyamatait kilőheted, aztán lesz ami lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell Latitude 7480 14" FHD IPS, i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Hol lehet megtalálni 

(OFF)(/OFF)