- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digidroid
aktív tag
válasz
Mikiller #69088 üzenetére
Pont így nem működik.
Jelenleg annyit tudok tenni, hogy a fájltípusoknál beállítok egy programot pl. pdf estén Megnyitás a Firefoxban, rar esetén WinRAR archiver használata, és akkor megnyitja a kiválasztott programmal.
A legnagyobb problémám a listában nem szereplő típusokkal van pl. srt esetén minden egyes kattintáskor nem történik semmi, de a háttérben letöltődik a letöltési mappába egy srt.part fájl minden egyes kattintáskor újra és újra, (a letöltési előzmények között nem szerepelnek, viszont teljes fájlok, és a FF bezárása után törlődnek).
Csak jobb klikk >> Hivatkozás mentése más néven.. után dobja fel a letöltési ablakot a letöltéshez, és tudom rendesen menteni mint a lenti képen látható:
Ez az ablak amit kattintáskor fel kéne dobni csak Hibaelhárítási móddal / új profillal jön elő:
Ezt szeretném valahogy visszakapni, felfrissítés és újra belakás nélkül.. -
ledgeri
nagyúr
válasz
Mikiller #65670 üzenetére
Mióta hasonlóképp próbáltam, és nem ment, és volt adatvesztés, meg több FF-os oldal is írja, csakúgy mint a képes sync-belépéses emlékeztető én már nem merem rámondani, hogy a hivatalos FF közlemények ellenére is ez egy online backup, amiből visszalehet szdni az adatokat, bármikor.
-
KAMI911
Topikgazda
válasz
Mikiller #65242 üzenetére
Szia, igen erre! Meg talán @Krystal_s fórumtársunk is ránézhetne erre, hogy ezt tapasztalja-e.
Valami hálózati kommunikációs hiba, az adott elemet nem tudja kiszolgálni. Ha azt feltételezzük továbbra is, hogy ez Firefox hiba, tudnál jelentést készíteni ezzel az eszközzel? about:networking#logging -> Naplózás elkezdése -> hiba reprodukálása akár többször is -> Naplózás leállítása -> naplófájlt valamilyen módon történő megosztása.
NS_BINDING_ABORTED hiba
Instagram photos sometimes cannot be loaded
Images or animations do not load
NS_BINDING_ABORTED Shown in Firefox with HttpFox
twitter.com won't load NS_BINDING_ABORTED
Checking NS_BINDING_ABORTED to avoid dispatching navigate event
Ki tudnátok próbálni üres profillal, a logot rögzítve. Talán az vinne legközelebb a megoldáshoz.
Nálam a @vacs által hivatkozott oldal megjelenik, minden eleme betöltődik: asus.com/hu/support/FAQ/1037477
-
egykori
őstag
válasz
Mikiller #64122 üzenetére
A dark nekem nem jó, viszont, most találtam egyet, ami nem olyan sötét oldalsávot ad (ha nem lesz jobb, ez is jó lesz): Microsoft Edge Light
-
SamSem58
aktív tag
válasz
Mikiller #64092 üzenetére
Létrehoztam a Mozilla\Profiles mappában a Chrome mappát, aztán abba jegyzettömbbel csináltam az általad írt kóddal egy userChrome.css fájlt. Majd a toolkit.legacyUserProfileCustomizations.stylesheets-t true-ra állítottam. És nálam semmit sem változtak a fülek, ugyanolyan randa szögletesek maradtak...
vajon miért?
-
Grg
tag
válasz
Mikiller #63373 üzenetére
Benne is van az újdonságok közt:
"Changed Firefox no longer supports Adobe Flash. There is no setting available to re-enable Flash support."Bővebben:
Firefox version 84 was the final version to support Flash. Firefox version 85 (released on January 26, 2021) shipped without Flash support, improving our performance and security. There is no setting to re-enable Flash support. -
lovi27
addikt
válasz
Mikiller #62152 üzenetére
Hozzál létre egy új profilt. Így a régi beállítások megmaradnak, az új meg olyan, mint egy frissen telepített FF. A következetlenségektől mentes lesz. Úgy mennie kellene.
A Windows + R billentyűk megnyomásával vagy a start menü ikonra jobb egér gomb és a Futtatás parancsot választva a kis ablakba beírod a firefox -p parancsot.
-
Kékes525
félisten
válasz
Mikiller #57570 üzenetére
Erre gondoltál? Download with JDownloader "Beadod neki az oldalcímet a Linkgyűjtő fül -> Új link hozzáadása" Nem kell hozzá ez a procedúra.
-
SteadyMan
aktív tag
válasz
Mikiller #53528 üzenetére
"...ctrl+egérgörgővel vedd kisebbre a lapot..."
Nem lehet valamilyen módon a beépített FF Quantum zoom-ját átállítani, hogy ne a Ctrl+egérgörgő, hanem egér jobb gomb+egérgörgő használatával lehessen a nagyítást változtatni? Akkor már majdnem kiváltaná a régi ZoomMouse Add on-t.
(Tudooom, kéz a bilibe...)
-
Kékes525
félisten
válasz
Mikiller #53087 üzenetére
Csak a hagyományos oldal jó. Most hogy átváltottam nem jön be semmi. A Chrome sem tudja behozni. A 10-es IE-nél sem jön be semmi. Viszont downforeveryoneorjustme.com/addons.mozilla.org ez jónak mondja. Valószínűleg itthon valami bekrepált az internetnél.
-
tonyqa23
senior tag
válasz
Mikiller #48090 üzenetére
A www.google.hu oldal igaz megjegyezte, h mikre kerestem rá, de ott is már csak úgy működik, hogy be kell írnom az első betűt, akkor dobja ki, hogy mikre kerestem eddig. Nekem az hiányzik, hogy ha belekattintok, akkor legördülő menüben dobja ki, amikre eddig kerestem. Ja és még az is jó volt benne, hogy a lista sorrendjét úgy alakította, h a legsűrűbben keresett volt elöl. Ez akkor megszünt? Nekem baj, mert sok olyan dologra kerestem, amit utána elfelejtettem, de a listából ki tudtam választani, ha megint kellett. Van erre vmi másik módszer? Az a baj a 32.0-ás verzióval, hogy már minden oldal csesztet, hogy elavult és frissítsem.
-
SATA_boy
csendes tag
válasz
Mikiller #44705 üzenetére
Offtopic-ba teszem, mert ez nem Firefox...
Szóval megnéztem a linkedet, és az Epic Privacy Browser bekapcsolt proxy-val simán behozza az oldalt, és nézhető a műsor. A linket köszi, engem is érdekel, úgyhogy lesz mit nézni. Te meg esetleg próbálj szerencsét az Epic-kel, nekem ez a harmadik böngészőm, és ilyen esetekben éppen kapóra jön. -
looser
addikt
válasz
Mikiller #39862 üzenetére
Dehát nem erről van szó :-) A felirat színe legyen változtatható. Ikonra régebben volt xp alá a MS Powertoys. Itt egy oldal egy rakás tweaking szofverrel. Bocs mindenkitől az offért!
-
DS39
nagyúr
válasz
Mikiller #39746 üzenetére
jaja, legfrissebb flash + FF 31 ESR, nagy képernyőre váltás után még felkúszik 44-re, aztán úgy stabilizálódik 38 környékén. durva hogy az ennyivel régebbi flash jobban viszi youtube videókat
mondjuk annyi biztonsági hibát javítottak már azóta a flashben, hogy én ezért már nem rakom vissza a régit, nekem elég folyamatos minden YT videó 30 fps-sel is. -
makoss
veterán
válasz
Mikiller #39695 üzenetére
De a about:config-ban is át kell állítani valamit nem?
Az jutott még eszembe, ha viszont mind a 2 helyen változtatok nem biztos, hogy mutatni fogja a könyvjelző ablakokat, vagy mégis?
Operán be van állítva, jól néz ki!
+ azt volna még jó tudni, hogy melyik képfeltöltő az amelyik nem törli egyáltalán amit felteszek?
Mert a képfeltöltés.hu törli 1 idő után! -
makoss
veterán
válasz
Mikiller #39692 üzenetére
szerinted ez jó lehet? A gyakorikérdések.hu-ban akadtam rá:
"Indításkor úgy jelenik meg ha a beállítások menüben az általános beállítások, induláskor kezdőlap megjelenítése, alá beírni a fájl elérési útját.Új lapnál pedig a címsorba ezt írni: about:config, és itt lehet állítani új lapnál ne üres lap legyen hanem saját kép: "browser.newtab.url" itt megadni a kép elérési útját a gépen"
Csak azt nem értem, hogy pontosan mit kell, és hogyan beírni a kezdőlap megjelenítése alá? -
Steelmanus
addikt
válasz
Mikiller #39685 üzenetére
Igazad van, valoban a browser.newtab.preload nev false ertekre allitasa a megoldas arra hogy rogzuljon az egyen altal beallitot gyorshivo belyegkepek szama. Ezt azert irtam mert a 34.x verziokban kibovul egy menuvel a gyorshivo lap jobbfelso sarokban lathato ikon.
Kiprobaltam mint Bovitett mint Klasszikus opcioval es az altalam megadott 25 favicon (eredetileg 15) megmaradt.
(#39688) makoss Azert valtozott egyenire mert ezzel is mutatja hogy az egyen allitotta at az eredeti erteket.
-
Steelmanus
addikt
válasz
Mikiller #33910 üzenetére
Azert nem irja ki Neked, mert nincs ra szukseged, mivel nem is dob olyan hibauzenetet mint amirol ledgeri kerdezett.
Tiltsd le ideiglenesen az Kiegeszitoket, es nezd meg ugy milyen gyorsan indul az FF, fokent ha meg a hw.gyorsitast is kikapcsolod.Latom leptel az ugyben, siker.
-
Steelmanus
addikt
válasz
Mikiller #33907 üzenetére
Nem, ledgeri arra panaszkodott hogy minden inditasnal ellenrzi a telepitett kiegeszitoket, es erre volt a valaszom hogy kapcsolja ki. Ime:
A lassu betoltes mas bongeszohoz kepest megszokott a Firefox-nal, de sokat szamit hogy milyen kiegeszitokkel telepitik tele a bongeszot, pl az AdBlock+ es a benne levo Easy blocklist sokat visszafog az indulas gyorsasagabol, vagy kapcsold ki a bongeszoben a hardveresgyorsitast azzal is gyorsul az indulas.
-
kranazoli
senior tag
válasz
Mikiller #28104 üzenetére
Erre értettem, de Java-ra nincs külön letölthető addon. A bővítményt Maga a Java tesz fel. Ezért ítram az uninstall; majd install lépéseket. De mint kiderült nincs köze a hibának a Java-hoz, sokkal inkább flash bug lesz ez. Szvsz használd a lentebb általam link-elt Screamer Radio-t. Én azon hallgatok net-es rádiót és nem kell elindítani a Fox-ot. (ráadásul nem kevéssel okosabbak is ezek az alkalmazások)
siebener
Kombó box az a legördülő lista. Ami Nálad akkor erlég perverz módon néz ki.
: OHa ennyire kakis a dolog, akkor a leggyorsabb lesz ha kiexportálsz mindent (könyvjelzők; kiegészítők) pl.: MozBackup majd csinálsz egy új profilt és akkor 100%, hogy jó lesz. És megvan pikk-pakk.
%appdata%\Mozilla\Firefox\Profiles (start menü futtatásba beírva)
-
kranazoli
senior tag
válasz
Mikiller #28079 üzenetére
Úpsz, most nem tudom melyikre is gondolsz.
Milyen flash player van a gépeden?!
Ám, Én nem innen hallgatnék net-es rádiót.
Nekem sem megy 11.4-es Flash-el. IE-vel megy, de az alatt 11.3 van. Steelmanus ha jól tudom régebbi flash player-t használ. De szerintem a legjobb lenne vmi más alkalmazással hallgatni. Én pl. ezt ajánlom:
-
Steelmanus
addikt
válasz
Mikiller #28019 üzenetére
Bocs' hogy ilyen keson valaszolok de gepeket kell kozben javitanom. Szoval nem raktam fel csak a linket ellenoriztem mert en direkt ugy allitom be a Java-t hogy kerdezzen ha valamit akar telepiteni, ez az automatikus frissites is tiltva van. Kulon meg a Java keresere sem telepitek applikaciokat. Ezaltal nem is tudom hogy mukodne-e vele.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest