- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Yettel topik
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
movax
őstag
válasz
ArthurShelby #64722 üzenetére
Külön szálakon intézik az adatforgalmat, nincs átjárás közöttük cookie- és history-szinten, így pl. a GoodleAds vagy a Facebook nem tudja követni a böngészésed, ha külön konténerekben futtatod őket. De az is előny, hogy pl. több Google-profilt tudsz használni egy böngészőben, külön fülekben (pl. magán gmail, céges gmail).
-
farkas-j
őstag
válasz
ArthurShelby #64512 üzenetére
Nekem is ugyanez a "Tranlate Web Pages" fordító vált be legjobban! Hiba nélkül fordítja le a komplett weboldalakat.
Az S3 Translator is nagyon jó, különösen a Youtube videók feliratainál szenzációs! -
Pityu.
nagyúr
válasz
ArthurShelby #64512 üzenetére
Közben én is megtaláltam ezt,nagyon tuti 🙂 köszi amúgy. Kár azért a mate translatéért de ez most jobban is tetszik.
-
Krystal_s
addikt
válasz
ArthurShelby #64413 üzenetére
Igen, úgy viselkedik, de nálam a Cache írás lemezre tiltva van és csak a memóriába megy. Azt meg törli minden bezárás után.
ledgeri: Hát én ezért várok mindig a frissítésekkel. (sokan persze leszólják, aki tart a frissítésektől)
Most is vártam pár napot és mivel nem láttam itt panaszt (eddig), ezért frissítettem, meg gondoltam, ha nem jó, akkor visszateszem a 89-et, de most nem engedi úgy simán.totron, Beren: Egyetértek. 🙂
-
Cs1csó
titán
válasz
ArthurShelby #64374 üzenetére
Ilyennel nem találkoztam.
A lényeg amúgy ezeknél a TARTALOMblokkkolóknál, hogy MILYEN szűrőlistát használsz. Ha a megfelelőeket akkor nem lesz reklám.
Az UO-t én kvázi alapon használom annyi bónusszal, hogy valamelyik "annoyances" listát hozzáadom - ami már gyárilag is ott van bekapcsolhatóan most a Fanboy annoyances-t használom de jó az AdGuard-os is. -
Cs1csó
titán
válasz
ArthurShelby #64364 üzenetére
Amúgy működik az UO és az AdGuard is a Chrome-on tehát még nincs akkor gond. De reklámoktól hemzsegő oldalt gyakorlatilag élvezhetetlen használni. Főleg a dinamikus reklámok ami kiborítóak.
-
ArthurShelby
addikt
válasz
ArthurShelby #64055 üzenetére
Erre van valakinek ötlete?
-
movax
őstag
válasz
ArthurShelby #63496 üzenetére
Nézem, hogy szép sunyiban kiszedték az opciókból a tabok privát ablakban megnyitását. Eddig lehetett: jobkatt a fülön és Move tab to new private window. De most már nincs.
-
mpo
veterán
válasz
ArthurShelby #63494 üzenetére
Nézetek, oszlopok megjelenítése.
-
mpo
veterán
válasz
ArthurShelby #63492 üzenetére
Előzmények, minden előzmény és elkezded gépelni a címét.
-
totron
addikt
válasz
ArthurShelby #62987 üzenetére
Helyes, örülök. Hozzájön még a dologhoz, hogy az új fb felület több funkciójában eleve gyorsabb. A régivel volt az + a régebbi firefox verziók, hogy egyszerűen NEM, botrányos volt. Most jobb.
-
Syl
nagyúr
válasz
ArthurShelby #62626 üzenetére
Kár. És ahogy a Mozilla szekere áll, kétlem, hogy valaki energiát fog ilyenbe ölni...
-
mpo
veterán
válasz
ArthurShelby #62574 üzenetére
Levonják a fizetésedből és az államé lesz, akkor az állam fizeti (vagy te, nézőpont kérdése).
A megkapott pénzedből adakozol, akkor is te fizeted. -
Cs1csó
titán
válasz
ArthurShelby #62574 üzenetére
Vegyük az EU vs. Microsoft csatát aminek az eredményeként sok leválasztott, újrahasznosított olcsó Windows 10-es licenchez lehet jutni jogtisztán.
-
egykori
őstag
válasz
ArthurShelby #62570 üzenetére
Fogalmam sincs, de mindent-mindent menteni, gyűjtögetni akar - ez csak egy példa ablak volt a sok közül.
-
Cs1csó
titán
válasz
ArthurShelby #62010 üzenetére
Lehet a Firefox-ban is szelektálni:
+ érdemes utánanézni, hogy a legfrissebb verziót támogatja e a mozbackup.
Úgy tűnik, kb. 8(!) éve jött ki az utolsó verzió inkább hanyagolnám a beépített megoldás is elegendő.
-
Tannen
tag
válasz
ArthurShelby #62006 üzenetére
Megnézem, köszönöm!
-
Frawly
veterán
válasz
ArthurShelby #58712 üzenetére
De, lesz rá patchelt verzió 66.0.4 formájában. Elég csak ideiglenesen bekapcsolni az adatküldést, utána egyszer újraindítani a böngészőt, és megnézni, hogy az about:studies lapon megjelent-e a hotfix xpi, ha az aktív, akkor ki lehet kapcsolni újra az adatküldést, és lehet próbálkozni az addonok engedélyezésével.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
-
HoaryFox
őstag
válasz
ArthurShelby #58728 üzenetére
Pedig de, az egyik gép munkahelyen van, napi szinten bezárom, majd megnyitom, valamint itt gép újraindítás is van. Otthon is ha nem vagyok a gépnél hosszabb időre, akkor bezárom, de ritka a kikapcsolás/újraindítás.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Én 56-os verziót használok, frissítések ki vannak kapcsolva. Egyszer olvastam hogy majd valamelyik verzióban visszajön a kiegészítők támogatása... várom már.
-
junior11
veterán
válasz
Szerintem nemsokára hivatalosan is elérhető lesz a javított verzió a Mozillától, nem fog kellene mókolni hozzá.
-
Cs1csó
titán
válasz
ArthurShelby #58549 üzenetére
Szinte használhatatlan a böngésző, ijesztő volt egy rövid időt is így tölteni a neten.
Emlékszem volt egy ürge aki arra panaszkodott, hogy milyen sok időt, pénzt, energiát beleölt a honlapjába de sokan reklámblokkolóval látogatják aztán végül kibökte, hogy reklámblokkoló nélkül ő sem merészkedik fel a netre. AHA tehát az ő oldalát mindenki blokkoló nélkül használja mert neki az a jó más oldal az meg ugye nem rá tartozik.
-
Cs1csó
titán
válasz
ArthurShelby #57838 üzenetére
Inkább telepítsd újra az UBO-t (ha vannak saját szabályaid azt a beállításoknál EXPORTÁLÁS FÁJLBA móddal tudod lementeni majd ha újratelepítetted importálod.) Az FF frissítések, a változó sávszél a ping stb. bezavarhat.
-
Krystal_s
addikt
válasz
ArthurShelby #57149 üzenetére
Hosszú évek alatt gyűltek össze. Mindenféle témában... Amúgy szerintem nincs annyi (20-30 téma, mint számtech, egészségügy, kozmetika, zene, üzleti stb és azokon belül ismét kb 20-30 oldal). Az említett kiegészítő ezer valamennyit írt ki. Na akkor állítottam le.
Matthewus: Eddig nagyon ritkán volt gond a leállítással. Olyan, amikor kiírta nem tudja visszaállítani a lapokat. Ikonok olyankor megmaradtak.
Azt olvastam a CCleaner zavarhat még be az új motor miatt. CCleanert nagyon ritkán futtatok és FF-re vonatkozóan csak a gyorsítótár, net és letöltési előzmények voltak bepipálva.colomb2: Kevés a halott link és az sem számít, mert nekem elég a link címe, abból már tudom miről volt szó és ha kell rákeresek újra abban a témában... haha
-
Rimuru
veterán
válasz
ArthurShelby #57149 üzenetére
annak egy jó része halott link. - ezért kell internet archive linket elmenteni. :DDD
-
Polgesz
tag
válasz
ArthurShelby #57110 üzenetére
-
Jazz
veterán
válasz
ArthurShelby #57087 üzenetére
Sajnos nem jó. Ez nem megjegyzett bejelentkezés, hanem egy mezőben egy elgépelt szó. Ugyan ebben a mezőben minden egyes begépeléskor ugye feldobja a hasonló lehetőségeket amik korábban szerepeltek, és ebben az esetben kettőt is. Ebből az egyiket, vagy akár mindkettőt lenne jó törölni. (Adott oldalon a sütik törlésével próbálkoztam, de a legördülő választéklista sajnos megmaradt továbbra is.)
-
Kékes525
félisten
válasz
ArthurShelby #56856 üzenetére
Kicsomagolod, vagy ezt töltöd le: nano_defender-15.0.0.42-an+fx.xpi és itt telepíted: [kép]
-
Cs1csó
titán
válasz
ArthurShelby #56853 üzenetére
Először csak Chrome-hoz csinálta meg a Nano Adblocker-t és a Nano Defender-t a Nano Defender az egy agresszívebb AAK program. (Anti-Adblock Killer) Egyfajta bypass módszerrel kikerüli a reklámokat az Adblock killer azt hisze a reklám lefutott közben pedig nem futott le legalábbis te nem fogod látni a reklámot -ez a bybapss. A Nano Defender UBO-hoz is használható volt csak ott kellett még egy két lépést megtenni az installálásakor.
Aztán elkészítette Firefox-ra is de aztán ahogy feljebb is ki volt fejtve, API problémák stb. miatt abbahagyta a fejlesztője a hivatalos Firefox-os verziót. Ekkor kezdték el a Chrome-os verziót portolni a firefox-ra majd aki ezt csinálta abbahagyta ekkor lépett be a képbe a mostani fejlesztő aki azóta is csinálja, DE csak a Nano Defender-t portolja tehát az UBO-val kell használni és még van pár lépés amit továbbra is meg kell tenni.
DE a legfontosabb, hogy az UBO-ban is van AAK modul persze a komolyabb AAK-val nem biztos hogy elboldogul oda Bypass kell. Bár ez a lényeg, hogy az utóbbi időben nem futottam bele olyan oldalba amivel ne bírna el az UBO önmagában. Olyan van pl. OPRENDEN jön elő szöveg hogy reklámblokkolót érzékelt de nem bontja a kapcsolatot csak a reklám helyén ez a szöveg található.
Itt a PH-n is van ilyen amikor a fórumon vagyok de nem egyből jön elő hanem mikor betöltöm az egyik topikot majd legörgetek ekkor ugrik az oldal egy kicsit és ha visszatekerek akkor ez fogad:
Ennyi de ettől még használható az oldal.
Az AMO-s verzió a CHROME STORE FOXIFIED-ban is azért sincs már benne - ha jól tudom nincs - mert a portosított verzió önmagában tud települni chrome store foxified nélkül.
SŐT volt régebben olyan hogy egy agresszívebb AAK-val nem tudott mit kezdeni a Nano Defender SŐT olyan is volt hogy a Chrome-os NATÍV megoldás elbírt vele a Firefox-os port nem.
Úgyhogy jelenleg egyik böngészőn sem nagyon van létjogosultásga, de ha lesz akkor az inkább egyén függő attól hogy milyen oldalakon szörföl és ott esetleg kell e.
-
Kékes525
félisten
válasz
ArthurShelby #56853 üzenetére
Az nem a Nano Adblockerhez hanem a Nano Defenderhez való. Arról pedig azt írtuk, hogy felesleges a tapasztalatok szerint. NanoDefenderFirefox Ez müködik, de felesleges.
-
Kékes525
félisten
válasz
ArthurShelby #56851 üzenetére
Mert a fejlesztő nem tudta rendesen implementálni a Firefox alá. Valószínűleg nem volt meg hozzá a megfelelő API. A fejlesztő szedte ki, nem a Mozilla. Amúgy itt erre már választ kaptál csicso82 kollégától: [link]
"Lehet winről linuxra pl valahogy, vagy winről winre?"
Szerintem igen, ha a Firefox fiókkal szinkronizálod. Innen bármelyik rendszerre letöltheted, ami futtatja a Firefoxot.
-
Cs1csó
titán
válasz
ArthurShelby #56844 üzenetére
A Nano Adblocker és Nano Defender fejlesztője jspenguin írta még korábban, hogy nem tudja natívan megcsinálni ezt a két kiegészítőt Firefoxra ideje sincs rá és valami technikai probléma is fennált, de akit linkeltem ő a chrome-hoz készült Nano Defender-t csinálta meg a Firefox-hoz. Tehát ez nem egy Firefox-hoz készült kieg hanem a chrome kieg van átkonvertálva.
Elegendő ha UBO-t használsz egyedül ÉS HA belefutsz olyan oldalba ahol csődöt mond akkor ott teszteld a nano defender kieget. Megjegyzem nagy fanja voltam a Nano kiegészítőknek de teljesen jól megvagyok nélkülük.
Plusz:
Kékes525 említette ha jól emlékszem, hogy szerinte a Nano Defender egy kicsit lassította a böngészést ezért neki telepítve van de inaktív és csak akkor használja ha kell. Valahogy én is így vagyok vele de mivel NEM TALÁLTAM olyan oldalt ahol az UBO csődöt mond de a Nano Defender-rel felvértezett UBO nem ezért nem is használom.
-
Kékes525
félisten
válasz
ArthurShelby #56844 üzenetére
A uBlock Origin mellett nano adblocker? Totál felesleges. Vagy az egyik, vagy a másik. Kvázi ugyanaz a kettő. Én inkább az eredeti, uBlock Originre szavaznék. Szerintem a nano defender felesleges, mert nagyon kevés oldal van, ahol kimondottan hasznos lenne. Én még nem találkoztam olyannal, ha a teszt oldalakat leszámítom.
-
Cs1csó
titán
válasz
ArthurShelby #56840 üzenetére
Gyere át a Reklámblokkolók topikja-ba!
Amúgy van: ITT a jelenleg is fejlesztett kiegészítő van még pár lépés ahhoz hogy használni tudd itt a leírás:[link] HA VALAMELYIK lépés nem érthető akkor írj a másik topikban és ott segítünk.
Megjegyzem nem használom, annyira nem vált be igazság szerint csak pár oldal van amivel az UBO nem boldogul de azokkal ez a kiegészítő sem úgyhogy ezért nem használom. Azt ajánlom ha találsz olyan oldalt ahol csődöt mond az UBO azt mentsd el -TESZT OLDALNAK - majd teszteld a nano defender-rel.
-
Cs1csó
titán
válasz
ArthurShelby #56819 üzenetére
+1 Kékes525
Valószínűleg valami általános kártevő. Persze ettől még lehet böngésző specifikus de akkor mindegyik tetszik neki.
-
Kékes525
félisten
válasz
ArthurShelby #56819 üzenetére
Szerintem nem, mert a másik böngészővel is előjön és ha a Windowst csökkentet módban indítja, akkor már nem.
-
Rimuru
veterán
válasz
ArthurShelby #56704 üzenetére
Olvaso modban tudod allitani, kattints az Aa gombra.
Sotet tema is van gyarilag.
(az meg hogy egy weboldal hogy van megirva nem a bongeszo sara, az ilyen kiegeszitok mind css-t hackelnek es mivel minden oldal mas es mas nem lesz tokeletes sose) -
Fandango
veterán
válasz
ArthurShelby #56702 üzenetére
Jó lenne ha lenne gyárilag, de nincs. Én ezt használom, ha szükségem van rá.
-
Matthewus
őstag
válasz
ArthurShelby #56608 üzenetére
Törlöd a sütiket bezáráskor?
-
válasz
ArthurShelby #56608 üzenetére
Nem használsz Greasemonkey-t? [link]
-
válasz
ArthurShelby #56402 üzenetére
Jobb felül az ikonsorban...
-
válasz
ArthurShelby #56400 üzenetére
Én ilyenről nem tudok.
-
válasz
ArthurShelby #56397 üzenetére
Igen, pl. az a kiegészítő amit az általam megválaszolt hsz.-ben linkelt Krystal_s.
-
Rimuru
veterán
válasz
ArthurShelby #56029 üzenetére
Ha a weboldal kiirja akkor igen (egy normalis oldalon latszik mikor keszult a cikk).
Amugy internet archive, ilyesmi lehetosegeid vannak. -
ArthurShelby
addikt
válasz
ArthurShelby #54795 üzenetére
És megvan a megoldás!!
[link]
"You can force Firefox to re-import your old passwords. Here's how:
1. In the location bar, type "about:config" (without the quotes) and
press <Enter>.
2. Click [I'll be careful, I Promise!]
3. Search for the preference: signon.importedFromSqlite
4. Right click on signon.importedFromSqlite, and select "Reset".
5. Go to Help-->Troubleshooting_Information, then click on [Open
Folder]. That will open Windows Explorer in your Firefox profile.
6. Close Firefox
7. In your profile folder, delete the file "logins.json".The next time you start Firefox, it should re-import your passwords from
your old passwords file."Érdekes, ilyen probléma már a 32-es ff-xal is volt.
-
ArthurShelby
addikt
válasz
ArthurShelby #54794 üzenetére
Szerk:
A profilesban 2 mappa van:
"kq4rhy96.default" (van "key3.db", nincs "logins.json" fájl) és "pt3k8rqc.default-1480272452345" (van "key3.db" és "logins.json.corrupt" fájl) -
Matthewus
őstag
válasz
ArthurShelby #54786 üzenetére
Profilmappában megvannak a jelszavakat tároló fájlok?
-
Matthewus
őstag
válasz
ArthurShelby #54784 üzenetére
Szerintem sehogy. Backup nincs a profilodról?
-
Cs1csó
titán
válasz
ArthurShelby #54210 üzenetére
A Nano defender (Anti-Adblock-Killer) az Ublock orign és a Nano Adblocker mellé is telepíthető. Itt egy leírás, hogy mit kell tenned ha FF-re Ublock orign mellé telepíted a Nano Defendert vagy a Nano Adblocker mellé a Nano Defendert: [link]
Gyakorlatilag itt ha a kékkel kiemeltekre kattintasz és leokézod ami feljön ablak akkor megtörténik az integrálás. 1-7 lépés, ha nem világos valamelyik lépés akkor jelezd.
Ha Ublock Origin helyett Nano Adblocker-t használsz akkor könnyebb az integráció, én lecseréltem az Ublock Origin-t Nano Adblocker-re - most, hogy már a hivatalos fejlesztője elkészítette FF-re is a Nano Adblocker-t és a Nano Defender-t is
Ha megnézed az Ublock origin szűrőit és összehasonlítod a Nano Adblocker szűrőivel rájössz hogy gyakorlatilag ugyanaz alapvetően a Nano defender itegrálhatósága érdekében történtek a változások. -
válasz
Néhány plusz dolog kell még ublockkal
-
Fandango
veterán
válasz
Nano Defender védi az uBlock Origint is!
Egyébként én is felraktam, ha már ennyire reklámoztátok itt, és meglepődve tapasztaltam, hogy olyan oldalon is van hatása ahol nem az adblockot akarják blokkolni, hanem timer van amíg tovább tudsz lépni, hogy addig is nézd a reklámokat (amit nem láttam eddig se mert az ublock letakarítja
). A timer részt kilőtte a uMatrix és csak kattintani kellett a továbbra, viszont a defender teljesen kiiktatja az oldalt és a cél linkre visz egyből.
-
Kékes525
félisten
válasz
ArthurShelby #54208 üzenetére
A NANO ADBLOCKER, az olyan mint az uBlcok Origin (kinézetre is), azaz valamilyen szempont szerint nem akart, nem kívánatos, káros oldalakat szűr, míg a NANO DEFENDER az egy Anti-Adblock Killer, az adblockerek elleni kódok ellen van, azaz védi az Block Origint és a NANO ADBLOCKER-t, hogy nehogy lekapcsolhassák azokat.
Nemsokára megjelenek a honlapokon az Anti-Adblock Killer-erek elleni kódok és akkor az Anti-Adblock Killer elleni killerek ellen is fel kell majd lépni. Ezt lehet majd fokozni a végtelenségig.
-
SteadyMan
aktív tag
válasz
ArthurShelby #54199 üzenetére
Köszi. Akkor blokkolom, bár valami 57.0 frissítés fejlécet is látok, de gondolom nem kell ez sehova.
-
Syl
nagyúr
válasz
ArthurShelby #54151 üzenetére
-
Cs1csó
titán
válasz
ArthurShelby #53998 üzenetére
ZSENIÁLIS!! Tökéletesen megfogalmaztad, de a sor vége után jön a lényeg: ha ezzel mind megküzdesz utána úgy böngészhetsz mint a böngészés hajnalán, nekem ennyit megér azoknak a srácoknak akik fejlesztik ezeket még többet is.
-
Kékes525
félisten
válasz
ArthurShelby #53998 üzenetére
Ez miatt vált majd át az internet tartalom fizetősre.
-
Kékes525
félisten
válasz
ArthurShelby #53857 üzenetére
-
Kékes525
félisten
válasz
ArthurShelby #53849 üzenetére
A reklámblokkolók érzékelését is lehet blokkolni az uBlock Originnel. Két szűrőlista is van benne erre a célra. (Adblock Warning Removal List és az AAK-Cont Filter For uBlock Origin, ami scripttel használható). A linkeket megtalálod ha itt vagy a Google-on rákeresel.
(#53850) nahaggyámár
Olvastam. Csak kihangsúlyoztam az esetleges félreértések elkerülése érdekében.
-
EmptyParadox
senior tag
válasz
ArthurShelby #52821 üzenetére
Az új felületen szerintem sehogy, de a lap alján van egy View classic desktop site link, ami visszahozza a régi designt, és itt a neve mellett már írja, hogy Compatible with Firefox 57+.
Amúgy szerintem szörnyen néz ki az új felület. Nem szeretem ezt az irányt, hogy mindent mobil nézetre kell erőltetni.
-
Matthewus
őstag
válasz
ArthurShelby #52697 üzenetére
about:config -> dom.webnotifications.enabled legyen false
-
Matthewus
őstag
válasz
ArthurShelby #52525 üzenetére
Teljesen jól működik nálam, megtalálja amit írtál.
-
válasz
ArthurShelby #52522 üzenetére
Nekem ESR-ben megy a keresés... Nem lehet, hogy kép van a pdf-ben és ezért?
-
Matthewus
őstag
válasz
ArthurShelby #52522 üzenetére
Nem jön elő a keresősáv?
-
Matthewus
őstag
válasz
ArthurShelby #51941 üzenetére
about:support - Profilmappa - Mappa megnyitása - sessionstore-backups mappában vannak az előző munkamenetek fájljai, de ha azóta megnyitottad már párszor a Firefoxot, akkor nem biztos, hogy vissza tudod állítani
-
ArthurShelby
addikt
válasz
ArthurShelby #51913 üzenetére
Erre van valakinek ötlete, vagy ilyenekben ne reménykedjek?
-
Matthewus
őstag
válasz
ArthurShelby #51842 üzenetére
Olyat tudok ami 4 klikkel megy. Saját szűrőkhöz hozzáadod ilyen formában az oldalt:||google.hu^
-
Matthewus
őstag
válasz
ArthurShelby #51763 üzenetére
-
Matthewus
őstag
válasz
ArthurShelby #51758 üzenetére
Androidos Firefoxban van.
-
ArthurShelby
addikt
válasz
ArthurShelby #51728 üzenetére
Valaki? Vagy ilyen nem létezik, és ne is várjam.
-
Grafirka
őstag
válasz
ArthurShelby #51563 üzenetére
Az 1.13.0 nalam nem mukodott , viszont telepitettem az az 1.13.11.rc0 verziot ami latszolag rendben van.
-
Kékes525
félisten
válasz
ArthurShelby #51458 üzenetére
"Szüleim, környezetem (barátok, tanárok...) neveltek. Ez alapján formálok véleményt egy hírről. "
Nem erről írtam. Mire az információ eljut hozzád, hogy véleményt formálj, addigra már most is rendkívül sokan a legkülönbözőbb szempontok alapján szűrik, manipulálják. Ha ebben egy kicsit is rendet tesznek, az már nagy haszon az információt fogyasztónak.
"De ha csak az egyik oldal jut el sem jut hozzám..."
Valószínűleg ezután is ugyanúgy látni fogod a fake híreket, de már tudod, hogy valószínűleg hamis, mert a Firefox jelezni fogja.
Gyakorlatilag a vélemény formálásodat könnyíti meg.
-
DS39
nagyúr
válasz
ArthurShelby #51458 üzenetére
Most viccelsz?
A kormánynak a legjobb ha buta a nép. Őket lehet megvezetni, irányítani.
Az sem véletlen hogy 16-ra lett csökkentve az iskolakötelezettség. Illetve az ingyenes továbbtanulás lehetősége megnyírbálva. -
Kékes525
félisten
válasz
ArthurShelby #51448 üzenetére
Ilyen értelemben most sincs szabadság. Most is mások véleménye, információja, döntése alapján alakítod ki a véleményed. Az információknak csak nagyon piciny része jut el hozzád közvetlenül saját tapasztalással.
Azok az oldalak, amelyeket elérsz a neten, döntő többségük azok, amelyeket a Google indexel. A többi a Deep Weben (láthatatlan web) van. Ezek a legtöbb ember számára elérhetetlenek. Ez sokkal több, mint az amit könnyen elérsz. -
válasz
ArthurShelby #51197 üzenetére
Én értettem, jó vicc volt az
Szerintem nézd el a "bácsinak", hogy nem esett le neki
(#51192) pibácsi: Amikor a weboldalon vagy, nyomj egy Ctrl + F5 billentyűkombinációt, hátha megjavul.
-
pibácsi
senior tag
válasz
ArthurShelby #51193 üzenetére
Ez mit jelent, ezzel mit tudok csinálni?
Ü. Pibácsi
-
Syl
nagyúr
válasz
ArthurShelby #51069 üzenetére
A YouTube Plus kiegészítő egy sor problémát megold.
-
válasz
ITT is vannak YT filterek, gondolom megy AdBlock Plus-al és uBlock-al is.
-
Matthewus
őstag
válasz
uBlock Originbe saját szűrők közé másold be ezt: ##.ytp-pause-overlay
-
Rimuru
veterán
válasz
ArthurShelby #50904 üzenetére
Szoval a PH is ide tartozik? Privat sessionbe lepek be ide (is).
-
Kékes525
félisten
válasz
ArthurShelby #50731 üzenetére
Nem, Win 7-es a csúcs!
-
koxaman
tag
válasz
ArthurShelby #50571 üzenetére
Szolgáltató válogatja az ip-t alapból figyelik, proxyval esetleg kijátszható. Régen erre a JDownloadert használtam.
-
kispx
addikt
válasz
ArthurShelby #50551 üzenetére
Viszont az 54-esben (beta channel) mintha javították volna. Legalábbis még nem találkoztam vele.
-
nfsu17
veterán
válasz
ArthurShelby #50551 üzenetére
-
Imilenni
addikt
válasz
ArthurShelby #50544 üzenetére
Szia!
Az alapértelmezett Letöltések mappába, van még ott majd 30GB-om :/ -
válasz
ArthurShelby #50402 üzenetére
és tényleg, fura
-
ztoldy
senior tag
válasz
ArthurShelby #50106 üzenetére
Meg ugye az is számít, hogy milyen szűrők vannak aktiválva ublock-ban, mert gyárilag nem a legdurvább szűrők vannak engedélyezve. Pl. olyan beállítása is van, amivel az adblock szűrők megkerülhetőek, de ez nem aktív alapértelmezetten.
-
válasz
ArthurShelby #50102 üzenetére
-
ztoldy
senior tag
válasz
ArthurShelby #50095 üzenetére
nálam sincs semmi reklám az oldalon, teljesen fehér
-
movax
őstag
válasz
ArthurShelby #50095 üzenetére
Én nem látok ott semmilyen reklámot. Valami beállítás lesz nálad. Vagy lehet, hogy egy leszed-visszatesz megoldja.
-
Matthewus
őstag
válasz
ArthurShelby #50093 üzenetére
Nem mindent lehet letiltani (gondolom itt az elem elrejtésre gondolsz). Adj egy linket, akár privátban, és megnézem.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
ArthurShelby #50045 üzenetére
Nem neked kell, automatikusan konvertál. Ráadásul észrevétlenül, és piszok gyorsan. A program a háttérben elvégzi a műveletet.
Amit linkeltél, meg nagyon baró, köszi.
-
Matthewus
őstag
válasz
ArthurShelby #49841 üzenetére
Igen.
-
Fandango
veterán
válasz
ArthurShelby #49803 üzenetére
Internetdownloadmanager-rel én tudok leszedni videót a Mediaklikkről.
-
asuspc96
senior tag
válasz
ArthurShelby #49803 üzenetére
hát akkor marad az ősi favágó módszer...ha nézem instant fel is veszem
mindenesetre köszi a tippeket mindenkinek !
-
asuspc96
senior tag
válasz
ArthurShelby #49798 üzenetére
hát igazából ez nem publikus (de nem olyasféle videó
),. a lényeg, hogy fizettem egy oktató videóért és csak korlátozott számban engedi megnézni, van jó sok videó, lejátszási listába, de sajnos nem játssza le automatikusan egyiket a másik után, mert úgy fel tudnám venni...
Nem tovább terjeszteni akarom, hanem magamnak, hogy többször megnézhessemennyi lenne
-
asuspc96
senior tag
válasz
ArthurShelby #49796 üzenetére
nem nyert...én legalábbis ezzel csak felvenni tudom...
-
Noxy
veterán
válasz
ArthurShelby #49743 üzenetére
Könyvjelző mentés kiegészítő : Xmarks
Teljes FF backuphoz meg a Mozbackup program. -
Matthewus
őstag
válasz
ArthurShelby #49061 üzenetére
Nem kell kétszer beírni mindent, add hozzá a bankod címét az Esetben a védett böngészőhöz, és akkor automatikusan abban nyitja meg. [link]
Azt, hogy a védett böngésző mit tud, az Eset vagy a vírusirtó topikban kérdezd meg. -
ALFA
senior tag
válasz
ArthurShelby #48848 üzenetére
Illene odaírni az idézeted végére, hogy Karinthy Frigyes mondta egy feminista nővel folytatott vitája során.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Orvosi kérdések
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- BestBuy topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest