Hirdetés
- Íme az új Android Auto!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- MIUI / HyperOS topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
Sziasztok!
Tudom, hogy van külön kiterjesztésekkel foglalkozó topik, de nem nagyon van benne élet, 2019-be írtak oda utoljára, így inkább itt tenném fel a kérdésemet. A DownThemAll! letöltésvezérlő bővítményről lenne szó. Mi lehet az oka annak, hogy letöltéskor sohasem dobja fel annak használati lehetőségét. Régebben amikor használtam, mondjuk most is fel van telepítve már nagyon rég óta, szóval régebben, letöltés esetén feljött ugye a párbeszédablak, hogy letöltöm vagy megnyitom e a szóban forgó állományt, és ott volt a lehetőség, hogy letöltés DownThemAll!-al. Amióta utoljára telepítettem az óta nem csinálja ezt. Elvileg be van kapcsolva meg minden, ott van az ikonja a böngésző jobb felső részében a többi között, ha rákattintok meg is nyílik, de sohasem dobja fel a lehetőségét annak, hogy használjam. Ez miért lehet, ill. mit állítsak be másként?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- ÚJ MacBook Pro 16" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, szép állapot 96% akku (247 ciklus) 6 hó
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911