- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Apple iPhone 4S - az amerikai pajtásod
- Magisk
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
válasz
Sweet Lou 6 #69538 üzenetére
Gyorsítótár, sütik, és oldalbeállítások törlése visszamenőleg mind, nincs változás, privátban jó, nem kéne ilyet okoznia egy kiegészítőmnek sem. De mégis, a Native Dark volt.
-
válasz
Sweet Lou 6 #69457 üzenetére
Edge Canary verzió megeszik bármilyen kiegészítőt
-
Cs1csó
titán
válasz
Sweet Lou 6 #69457 üzenetére
bízom benne, hogy kitart, szerintem ameddig a weboldalakat nem farigcsálják olyan irányba, hogy Chromium alapúakon kívül más böngésző ne tudja megnyitni őket addig lesz Firefox is.
(újra megemlítem: Windows asztali PC-n és Android-os okostelón is próbáltam más böngészőt (nyílván Chromium alapút) de nem ájultam el tőle, nem éreztem jobbnak.
Sőt a betűk renderelése szebb volt, pár éve volt is erről szó, hogy a Firefox élesebben tudja megjeleníteni a szöveges tartalmakat a Chromiumnál valami kiegészítő kell, hogy ezt úgy ahogy megközelítse) -
eldoble
aktív tag
válasz
Sweet Lou 6 #69263 üzenetére
Köszi.
-
Cs1csó
titán
válasz
Sweet Lou 6 #69243 üzenetére
-
válasz
Sweet Lou 6 #66767 üzenetére
Hát van aki a Blacklist hozzáállást szereti, van aki a Whitelist-et. A FAQ szólhatna arról is, hogy mi van, ha valamit fel kéne oldani.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Sweet Lou 6 #66757 üzenetére
Nagyon kivancsi vagyok, mi lesz ebbol az egeszbol. Az elejen meg azt mondogattak, hogy barmi, ami chromium, azon pehetetelen lesz blokkolot hasznalni 2023 vegen, de addig csak korlatozott kepesegekkel fog menni. Szerintem a tobbi gyarto ezt valahogy megoldja majd. Firefox meg nincs veszelyben ilyen tekintetben.
-
válasz
Sweet Lou 6 #66758 üzenetére
& #66756 mufflika Na akkor van haladás!
-
mufflika
tag
válasz
Sweet Lou 6 #66757 üzenetére
Kb. 15 perc böngészés után..
+megnéztem a Gyorshívót, ott vagy 40 et hozzá adtam, de még mindig engedte.
-
válasz
Sweet Lou 6 #66730 üzenetére
Köszönöm. Maradok a Foxnál, jobban bejön a kezelőfelülete.
-
junior11
veterán
válasz
Sweet Lou 6 #66730 üzenetére
+1
-
Krystal_s
addikt
válasz
Sweet Lou 6 #66105 üzenetére
és Cs1csó
Nincs... és még a blokkoló sincs aktiválva Fbookon. 102-re frissítés óta jött elő ez a hiba,
-
svgyula
addikt
válasz
Sweet Lou 6 #65648 üzenetére
Soha semmilyen MS play és társait nem telepítem ez nem opció! Nekem az op rendszer első indulásakor az az első dolgom, hogy takarítok! Tehát nincs(nem is lesz) Play áruház.... Más megoldás kell.
-
KAMI911
Topikgazda
válasz
Sweet Lou 6 #65570 üzenetére
file:///
-
Syl
nagyúr
válasz
Sweet Lou 6 #65568 üzenetére
Ahogy írtam, nem külső URL-t akarok használni, hanem helyi fájlt. Azt meg ott nem fogadja el.
-
Syl
nagyúr
válasz
Sweet Lou 6 #65355 üzenetére
Megj.
A Multi-Account Container nagyon szuper dolog, régóta használom, viszont az nem tudja elválasztani a könyvjelzőket, jelszavakat, bővítményeket. -
Cs1csó
titán
válasz
Sweet Lou 6 #65177 üzenetére
Ez jó én is telepítettem egy CHROME böngészőbe BÁR úgy éreztem - lehet placebo - hogy mint ha lassabban töltődnének be így az oldalak. De lehet csak behalóztam.
-
Krystal_s
addikt
válasz
Sweet Lou 6 #65177 üzenetére
Nekem Opera GX a másodlagos. Én ott a betűket olyannak látom, mint Firefoxon, pedig az is chromium.
Ezzel a kiegészítővel tényleg látni mennyit romlott a fekete élessége és a szem mennyire hozzá tud szokni "a rosszhoz".
Igazából a gyorsítótár ram-ba helyezés, ami miatt jelenleg még ragaszkodom a Firefoxhoz (150-es netnél feleslegesnek tartom a sok médiatartalom és oldalak kiírását, amiket többször úgysem nézek meg... és ssd-nél is gyorsabb.)
Az oldalnagyítást is jobban tudom about:configban beállítani (5%-onként), mint kiegészítőkkel. -
KAMI911
Topikgazda
válasz
Sweet Lou 6 #64981 üzenetére
Pont ezért gondolom, hogy érdemes kipróbálni, jelenteni.
-
Cs1csó
titán
válasz
Sweet Lou 6 #64972 üzenetére
nálam is már telepítve van régóta.
-
Cs1csó
titán
válasz
Sweet Lou 6 #64970 üzenetére
Szia, ez a kiegészítő amúgy hogy működik?
-
BullZeye
veterán
válasz
Sweet Lou 6 #64967 üzenetére
-
HoaryFox
őstag
válasz
Sweet Lou 6 #64381 üzenetére
Hmm... valóban csináltak valamit, mert eddig nagyon idegesített, hogy bizonyos YT 60 fps bizony akadtak random, 1-1 képkockát megakasztva. Egyenlőre jónak tűnik
-
Cs1csó
titán
válasz
Sweet Lou 6 #64357 üzenetére
Igen ezt is tudom, ott is mást használtam erre nem értem miért nem lehet sőt miért nem lehet AKÁRMILYEN számot oda beírni pl. 113%-os nagyítást vagy 127%-os nagyítást akar a paraszt?! -
NeoPampalini
senior tag
válasz
Sweet Lou 6 #64343 üzenetére
Arról azért váltottam vissza Firefox-ra, mert ott egyetlen árva Facebook tab is teleszemetelte a memóriát szó szerint fél perc alatt.
-
Rico45
őstag
válasz
Sweet Lou 6 #64268 üzenetére
Szia! Megnéztem nincs.
-
snakebait
senior tag
válasz
Sweet Lou 6 #62308 üzenetére
Nekem Adguard - al egész más tapasztalataim vannak. Megvettem anno mobilra, azt hittem (mert azt mondták fórumon), hogy milyen szuper. Az egy dolog, hogy tette a dolgát, szűrte a reklámokat, viszont reklámok helye mindig üres maradt, de legnagyobb gond az volt, hogy zabálta az akksit mint állat. Amit én nem tudtam először csak azt, hogy bizonyos ideje nagyon rossz lett mobilom üzemideje, pedig elég új mobil volt. Mígnem valaki meglátta, hogy adguardot használok és rögtön szedjem le a fenébe. Blokadat ajánlottak, azóta az van, ugyan úgy teszi a dolgát, igaz itt is kimaradnak a reklámok helyei, de az akku időm vissza állt az úgymond normálisra. Ennyi.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Én amit használtam Adguardot, az csak kettő böngésző alatt ment, Samu és valami csing csang csung.
Amiről te beszélsz, chrome alatt is megy? Honnan tudom leszedni? -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
+1 az AdGurad-ra , nem is kell más reklám blokkoló telefonra
-
DonThomasino
veterán
válasz
Sweet Lou 6 #62184 üzenetére
Igen, ugyanez van nekem is.
-
DonThomasino
veterán
válasz
Sweet Lou 6 #62182 üzenetére
Azt pontosan hol találom?
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Sweet Lou 6 #62176 üzenetére
Köszi! Így már jó.
Gomb kicsit feljebb volt, de -1-el jó lett. Nem akartam újratelepíteni, nehogy valami elvesszen, de Firefox fiókból ugye mindent betölt, csak ezt a menü áthelyezést kell megcsinálni?
-
LamaCube
addikt
válasz
Sweet Lou 6 #62064 üzenetére
-
LamaCube
addikt
válasz
Sweet Lou 6 #62060 üzenetére
Semmi gond. Nálam nem hoz fel új frissítést. 77.0.1 a legfrissebb.
Jack Oneill
Nálam is -
Jack Oneill
veterán
válasz
Sweet Lou 6 #62055 üzenetére
Akkor remeljuk, ezt javitjak itt is. Egyebkent bohom lassu az uj facebook felulet.
-
LamaCube
addikt
válasz
Sweet Lou 6 #62055 üzenetére
Az nem régebbi verzió?
-
LamaCube
addikt
válasz
Sweet Lou 6 #62051 üzenetére
77.0.1 64bit
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Sweet Lou 6 #61138 üzenetére
Szuper, köszönöm mindkettőtöknek.
-
junior11
veterán
válasz
Sweet Lou 6 #61004 üzenetére
Köszi, majd megnézem, ha gépen leszek.
-
junior11
veterán
válasz
Sweet Lou 6 #60998 üzenetére
Értem, köszi. Viszont ha jól értem, alapból az izoláció nincs bekapcsolva a FF-ban? Ezt az about:config-ban kell bekapcsolni, hogyan?
-
junior11
veterán
válasz
Sweet Lou 6 #60996 üzenetére
Igen, arra értettem. Ezt tudja a FF? Mi a különbség a kettő között?
-
leviske
veterán
válasz
Sweet Lou 6 #60893 üzenetére
Köszi! A 73-at kipróbálva frankón fut, így megnyugodtam, hogy nem mégis driver gond. Végül észrevettem, hogy az Ubuntu-s laptopon nem jön elő (azon is 72 van), így valószínűleg az openSUSE-s buildel vannak gondok, amit már mások jelentettek is a srácoknak.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Sweet Lou 6 #60653 üzenetére
Ez miben tér el egy friss telepítéstől?
Utána volt egy sync-em is.
De mindjárt kipróbálom. :) -
junior11
veterán
válasz
Sweet Lou 6 #60231 üzenetére
Elhiszem, nálam is van használatban egy régi Xperia Z2, de azon is elég gyors a Chrome.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Sweet Lou 6 #19749 üzenetére
Töröltem a gyorsítótárat, és megoldódott a probléma. 625MB-on volt egyébként.
Köszönöm a linket!
-
Steelmanus
addikt
válasz
Sweet Lou 6 #19478 üzenetére
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Sweet Lou 6 #19475 üzenetére
Az jó, mert semmi különbség nincs a kettő között.
F34R: Valszeg pont azért nem tetszik...
-
F34R
nagyúr
válasz
Sweet Lou 6 #19475 üzenetére
nekem is van vele bajom pedig a directwrite is megy :S.
-
pete_21
addikt
válasz
Sweet Lou 6 #19029 üzenetére
A 6-os Fx-ben lesz olyan lehetőség, hogy a régi, GDI-s fontok jelenjenek meg, úgy, hogy mellette működik a D2D.
Amúgy most az IE9-ben, és az Fx-ben is ugyanolyannak kéne lennie a betűknek, szóval nem tuodm, most miért van különbség... -
WonderCSabo
félisten
válasz
Sweet Lou 6 #19029 üzenetére
Vmit elszúrhattűl, mert a betűk egyáltalán nem így néznek ki nálam. U.a. finom szélűek, mint IE9-ben. A Fish IE Tank is nálam alig különbözik az IE-től, pár FPS-el lassabb. Fx6-ban meg már gyorsabb, mint IE10.
-
F34R
nagyúr
válasz
Sweet Lou 6 #16492 üzenetére
igen az eddig felhúzta és teljes képernyős volt viszont most ezt csinálja , lehet egy userjs a baja
mod: jó most már csak nem tudom miért csinálta
-
Hasaggymeg
veterán
válasz
Sweet Lou 6 #15097 üzenetére
(#15166) WonderCSabo
Miután nem működtek az itt adott tippek,a régi cselhez folyamodtam és láss csodát,mennek az IMD videói is.
Elindít tűzróka csökkmódban,videók mennek,majd utána elindít rendesen és úgy is mennek.Gondoltam megosztom.
Nemtom miért van,már máskor is segített,valszeg. valamit akaratlanul is elállítok/ elállítódik. -
WonderCSabo
félisten
válasz
Sweet Lou 6 #15162 üzenetére
Google Update plug-in into Firefox when I installed Google Earth or Google Chrome (not sure which one caused this)
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Sweet Lou 6 #14514 üzenetére
A Béták ritkán jönnek ki, hónaponta.
A nightly build naponta.
De van óránként frissülő build is.
(#14515) Sweet Lou 6 : Hát az csak Januárban lesz.
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
Sweet Lou 6 #14514 üzenetére
Közben megnéztem csökkentett módban is. Sokat javul a sebessége kiegek nélkül, így leszedtem a fele kiegészítőket, most már sokkal jobb. Hasznos ez a csökkentett mód funkció. A 4-es úgy látszik megvárom, mire véglegesnek nyilvánítják.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Sweet Lou 6 #14512 üzenetére
Nálam gyengébb gépen az Fx4 durván begyorsult a 3.6-hoz képest.
De talán a kiegeid is okozhatjk, meg ki tudja mi. Ehhez lásd [link]
-
pete_21
addikt
válasz
Sweet Lou 6 #14505 üzenetére
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Sweet Lou 6 #14308 üzenetére
Köszi!
Az SQLite Optimizer és a Vaccum Places helyett ezt használd.
Steelmanus: Pont most rakta fel a McAffet a hülye Flash Player rakta fel. Látszik a képen az installer jelzi.
kw3v865: Rakd fel a legújabb nightlyt kézzel, azzal már jó a frissítés elvileg.
Pizzu: Amint mondtam, ez csak a véletlen műve lehet. Azok a beállítások egyáltalán nem csinálnak semmit a Flashel.
-
törölt tag
válasz
Sweet Lou 6 #13642 üzenetére
azt hiszem 7-es van. .
(#13645) WonderCSabo
Az IE veszélyességére céloztam hogy az mennyí rizikó ha napi pár oldalt az IE-tab-al nézek meg ?Kicsit off de vajon a maxthon2-t ami az IE7-emre épül azt mennyíre veszélyes használni ?
-
törölt tag
válasz
Sweet Lou 6 #13636 üzenetére
Ez jó köszi.
-
törölt tag
válasz
Sweet Lou 6 #13636 üzenetére
köszi kipróbálom.
-
Sas madár
őstag
válasz
Sweet Lou 6 #13627 üzenetére
Köszi.
Hát ez lenne a legegyszerűbb és ez derül ki utoljára... -
WonderCSabo
félisten
válasz
Sweet Lou 6 #13616 üzenetére
-
válasz
Sweet Lou 6 #13610 üzenetére
Köszi mindenkinek, megvan
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Sweet Lou 6 #13610 üzenetére
Nem, ott csak a biztonsági mentés van. A könyvjelzők a places.sqlite adatbázis fáljban tárolódnak.
pete_21: Az a Win frissítás max sebességen, teljesítményen javít, a betűkön nem.
A betűk randák a D2Dvel, mint a bűn, van már rá bug, javítják, régebben linkeltem.
Az ötös bétában biztos nem lesz jaeger, mert holnap jön ki a beta.
-
pete_21
addikt
válasz
Sweet Lou 6 #13573 üzenetére
Igen, de a renderelőmotor azért nagyjából szerintem látszik, hogy milyen lesz.
De gondolom nem állnak sokkal jobban, mint a Mozilla. -
WonderCSabo
félisten
válasz
Sweet Lou 6 #13531 üzenetére
Beszart, majd helyreáll. Itt is szar.
-
tknof1871
őstag
válasz
Sweet Lou 6 #13134 üzenetére
Ahogy kell, letöltöttél róla videót és ahova mentetted, ott ráklikkeltél és valami médialejátszó lejátszotta?
Letiltottam minden kiegészítést, csak egy videó letöltőt hagytam meg, gép restart. Hiába.
Viszont úgy sikerült a kiegészítésekkel letölteni a videót, hogy a forráskódból kimásoltam a videoUrl-eket, és a böngésző címsávjába másoltam őket. [Enter] erre a böngésző kiírt egy URL-t, azt bemásoltam a címsávba, és a DownloadHelper vagy a NetVideoHunter már jelezte is, hogy letöltenivalót talált. A böngészőben meg a QuickPlayer kezdte lejátszani a videót, ha hagytam, mert a NoScript tiltja. A Download Flash and Video még ekkor se tudta letölteni a videót.
Haleluja!
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
Sweet Lou 6 #12869 üzenetére
sorry, rossz helyre ment
-
Matthewus
őstag
válasz
Sweet Lou 6 #12824 üzenetére
Próbáld meg ezt: [link] A nevével ellentétben nem csak flash játékokhoz jó.
-
törölt tag
válasz
Sweet Lou 6 #12808 üzenetére
"nálam eddig is betonstabil volt"
Ezt én is megerősítem, de nem tudni milyen hibajelentések érkeztek másoktól...
-
pete_21
addikt
válasz
Sweet Lou 6 #12698 üzenetére
Értem. Köszi a választ. Akkor Operához képest abszolút nincs lemaradva a Firefox. Ő már Windowson is külön futtattja a plugineket, és akkor ha minden jól megy, jövő héttől már talán a tabokat is...
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Sweet Lou 6 #12668 üzenetére
Oks.
Tele von Zsinór: Hát jah, köszi.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Sweet Lou 6 #12663 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Sweet Lou 6 #11095 üzenetére
A FF ellen már mások is felszólaltak...(sebezhetőségei) mindegy tiszteletbe tartom hogy van akinek ez tetszik és szereti nekem eddig se ez volt a kedvenc.
-
dqdb
nagyúr
válasz
Sweet Lou 6 #11095 üzenetére
Vista és Windows 7 alatt bekapcsolt IE protected mode mellett igaza van. Ilyenkor az Internet Explorer az oldalakat és a plugineket egy csökkentett jogosultságú homokozóban futtatja. XP-n ellenben ez hiányzik, így ott valószínűleg a nagyobb böngészők közül az Opera a legbiztonságosabb a "legkisebb nagy" státusza miatt.
-
SLYM
veterán
válasz
Sweet Lou 6 #10887 üzenetére
repoból? az micsoda?
illetve mit jelent a pre változat?
-
tilkotam
csendes tag
válasz
Sweet Lou 6 #7368 üzenetére
Az rendben hogy lementi a beállításokat, könyvjelzőket, de felülírja-e a másik rendszeren levő böngésző beállításait? Pl hozzáadja a létező könyvjelzőkhöz a lementetteket?
-
fradi81
veterán
válasz
Sweet Lou 6 #5475 üzenetére
Elvileg könyvjelzők-könyvjelzők kezelése-importálás és mentés-html importálása-IE..
-
Winner_hun
félisten
válasz
Sweet Lou 6 #5475 üzenetére
Fájl / Importálás. A jelszavakat nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen processzort vegyek?
- Apple asztali gépek
- BestBuy topik
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen TV-t vegyek?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Egyedi ékszerdobozka
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest