Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abrion
senior tag
ma vagy 2 nap mulva, a 10 éves gépem, kis fejlesztésen megy át, és lesz egy windows 10 telepités egy m2 ssdre, hogy is mondjam, az összes jelszót elözményt és kölnyvjelzöt szeretnél átimportálni a jelenlegiböl az újba
, gondolom a leg1xübb ha mentem a profilet vagy más is kell? -
Abrion
senior tag
van még mód a lap mozgatására a könyvjelző alá?
-
Abrion
senior tag
1 kérdés

jelenleg a 92.0 verzió van fent
és láttom youtubeon a dislike számot
mi az utolsó verzió amit feltelepíthetek? amin látszódik
gondolom a 94.0.1 már nem mutatja 
-
Abrion
senior tag
válasz
Abrion
üzenetére
csak meglett a hiba

éreztem hogy a userChrome.cssben van a hiba

egy kis minimalizálás és meg lett minden oldva

@namespace url("http://www.mozilla.org/keymaster/gatekeeper/there.is.only.xul");
/* TABS: bottom - Firefox 65 and later - updated for 89+ */
/* https://searchfox.org/mozilla-release/source/browser/themes/shared/tabs.inc.css */
/* https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Tools/Browser_Toolbox */
/* ROOT - VARS */
/* you can adjust the CSS variables until it looks correct */
/* you can use the Browser Toolbox to get the toolbar heights */
*|*
:root {
/* fix for full screen mode */
--tab-toolbar-navbar-overlap: 0px !important;
/* set minimum tab height */
--tab-min-height: 25px !important;
}
/* navigator-toolbox - PADDING */
*|*:root:not([chromehidden*="toolbar"]) #navigator-toolbox {
position: relative !important; /*89+*/
padding-bottom: calc(var(--tab-min-height) + 1px) !important; /*ADJUST*/
background-color: var(--toolbar-bgcolor) !important;
}
#TabsToolbar {
display: block !important;
position: absolute !important;
bottom: 0 !important;
width: 100vw !important;
}
#tabbrowser-tabs {
width: 100vw !important;
} -
Abrion
senior tag
tuti volt erről szó de nem találtam meg a második oldalig, bocsika, a lap lent van és csak az aktív látható és nagyon kicsi a mérete, milyen appot kéne letöltenem hogy fent legyen, a könyvjelző alá. az új ff van fent
-
Abrion
senior tag
egy kérdésem lenne

tűz vagy viz?
kezd jobb lenni a víz? -
Abrion
senior tag
válasz
Hegyirabló
üzenetére
mármint nálam is ez a hiba van, ma kezdte
-
Abrion
senior tag
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Nem láttad van a hiba

Nálam is ez van
-
Abrion
senior tag
hogy tudom megváltoztatni a weblap letöltésének a helyet? tudjátok amikor megnyitsz egy oldalt, és letölti a háttér tárolóra, annak a helyét szeretném megváltoztatni. ahová a videókat meg a többi html tartalmat menti automatikusan.
-
Abrion
senior tag
Néha nem jegyzi meg hol van a böngészőben az ablak oldala.
Hogy értsétektételezzük fel van 3 lap mindegyiknek van előző és következő oldala, és mondjuk a 3 lapon visszalépek az első oldalára, és leállítom a böngészőt, böngésző indítása után, nem azt az oldalt tölti be, de ez nem mindig van így, inkább random.
Spéci baj?

-
Abrion
senior tag
Utálom frissíteni a böngészőt.
Mindig van valami ami fel ideggel.
Találtam még1et
, le van tiltva az összes app ami kapcsolatos a cookiehoz söt még mást is, minden honlapra betudok jelentkezni, google.com meg youtube azonos acountot használ, mindkettő jó, de amikor a gmailre megyek, azt írja hogy engedélyezem a cookiet, most komolyan ha a google meg a yt bejelentkezik, miért nem tudok gmailre is, ugyan ez van twitchre is próbálok bejelentkezni de kidob a főoldalra bejelentkezés nélkül, töröltem az összes létező cookiet, nem csak a problémás weblapokra, mindkettőnél nem tudok belépni.Na ere nem lesz megoldás úgy érzem, még a beállitásnál is néztem hátha le van blokkolva mindkettő de semmi.
még az engedélyben sincs semmi. -
-
Abrion
senior tag
válasz
Abrion
üzenetére
Megtaláltam a about:configban amit kellett, de még nem jó az FF
Találtam másikat amiben kéne segítség
Van egy honlap ahol ha keresek valamit, régen új lapra ugrott a találat, de most új ablakra ugrik lap helyet.Remélem valaki tudja hogy tudom visszaállítani lapra.
Kösz a segítséget előre is! -
Abrion
senior tag
Hali
Hogy tudom visszaállítani?, középső egér gomb linkre klikelésre, ne új ablakra nyissa meg hanem új lapra
-
Abrion
senior tag
válasz
Matthewus
üzenetére
Van lassulás, csak 4gb memóriám van, volt olyan hogy 1 ablakra klikeltem és 1 percig olvasta a vinyot amire betöltötte :/, nem reális ez a nagy memória használtat, úgy érzem a js minden adatott felmásol aztán nem törli hanem ott hagyja a nem használt adatott.
ezért ilyen nagy a memória használat. -
Abrion
senior tag
Hali
1 kérdés, hogy jön össze 1gb memória használat FFben?
többnyire feljut 700MBra fél óra használat alatt, mi a franc fogyaszt el ennyi memóriát?, a legtöbb játék amivel játszom még a fél GB sem éri el. -
Abrion
senior tag
Ma minden tönkre ment
először a win 10 frissítése 40 percig tartott most meg nincs hang a böngészőn yton és bármi más honlapon ahol videót tudok lejátszani, a flash playerböl a legújabb van fent és be van kapcsolva a hang, nincs lenémítva.Segitsetek
néztem a keveröt és ott sincs némitás a böngészőn, mindenhol van hang csak a böngészőben nincs, ami gyanús az az hogy a lapokon nincs némítási lehetőség.megoldva

-
Abrion
senior tag
A böngészőm jelenleg így működik, egy régi még be nem zárt weblap, FF újra indítás után a lementet weblapot tölti be ahelyett hogy frissítené azt, szal nyomnom kell F5 hogy letöltse a weblapot ismét, hol tudom beállitani hogy újra nyitásnál frissítse egyből.
Még1x, be van állítva az hogy kikapcsoláskor jegyezzen meg minden ablakot amikor újra indítom az FF minden ott van de ha ráklikelek bármelyikre, akkor nem frissíti csak betölti a lementett weblapot.
-
Abrion
senior tag
csúcs, van egy friss FF em és az egyik legjobb addont nem tudom feltelepíteni, mit tudok tenni? mármint hogy mégis feltudjam telepíteni? "Self-Destructing Cookies"
megoldtam

-
Abrion
senior tag
új windows új firefox

három dolog aminek örülnék ha visszajönne
1. lapfül menjen le a könyvjelző alá
2. nem tudom melyik az a beállítás ami végtelen mennyiségű vagy legalább 200 oldalt engem meg egy lapon, segítsetek
3. amikor töltök le valamit nem mutatja hogy menyi % van, valami ap ere? -
Abrion
senior tag
Hová került a kiegészítőben az frissítés kereső link?
-
Abrion
senior tag
Olyan YT videoletöltő kiegészítőt keresek ami az eredeti videó fájl tölti le, és nem olyat ami konvertálja a jelenlegi FLV fájlt.
-
Abrion
senior tag
válasz
nickrivers
üzenetére
2. azért jön fel az az engedélyezés mert van újabb flash, frissítsd és minden megoldva.
-
Abrion
senior tag
Hali
Remélem van megoldás a problémámra

Próbálom az írmagját pár weblapnak eltüntetni a FFbol, Előzmények Könyvjelzők már megvan, már csak a címjegyzék maradt.
Segítsetek! -
Abrion
senior tag
Az új frissítés után, a youtubeon errort ír ki "Hiba történt, próbáld meg újra később", az a meglepő hogy pár F5 lenyomása után elindul a videó.
Próbáltam kiegészítő letiltással indítani, újra is telepítettem a flasht, letöröltem minden adatot flashben.
Semmi hatás.
HTML5-ben van a youtube.Segítsetek.
-
Abrion
senior tag
Már kezd 1 hiba az agyamra menni, segítsetek.
A címsor a betöltés után kész t ír és nem a weblap címét
-
Abrion
senior tag
válasz
westcoastog
üzenetére
nézd meg megtudod e nyitni a fájlokat. ha igen akkor bug.
-
Abrion
senior tag
válasz
westcoastog
üzenetére
biztos nincs engedélyed a partíción a fájlok felett.
-
Abrion
senior tag
Hali
Két problémám van.
Van olyan videós weblap ahol nem játssza le a hangot, és mostanában sehonnan nem tölti le a videót a Youtube and more - Easy Video Downloader plugin.A másik, van egy privát weblap ahol nem akar menni a chat, megpróbáltam mindent engedélyezni az adott oldalon de még így sem jött össze.
Java security "high" de az edit listbe beírtam a címet http://hu.blablabla.com, a windows 7 tűzfalát kilőttem a próbálkozáskor, Java Deployment Toolkit + Java(TM) Platform SE 8 van feltelepitve.
-
Abrion
senior tag
válasz
Matthewus
üzenetére
nem lett jó, de ha letiltom mind a két plugint egyből minden rendbe jön, nem értem hogy mehet a flash ha nincs engedélyezve a lejátszója, pedig mindent letöröltem, azokat a könyvtárakat is.
Csak ennyi van fent a bővítményekben.Adobe Acrobat
google update
2 java
silverlightamit letiltottam az pedig a shockwave flash + shockwave for director és persze mindből a legfrissebb, kikéne próbálni előbbi verziót.
-
Abrion
senior tag
Megtörtént a Firefox újra telepítése, youtube indítás
és puff flash player nélkül indul a videók és annak is lett hangja aminek nem volt
aztán jelzi hogy fel kéne telepíteni a flash playert
nyomtam is egy installt, és minden szar lett
, nem jegyez meg semmit amit állítok a flashre és nem játssza le a hangot azon a weblapon
csodás. -
Abrion
senior tag
Kezdem értem mi lehet a baj, az FF al van a baj, nem ment le mindent, például pár beállítási lehetőséget, az egyedi előzmények beállítást, jelenleg a "megjegyzi az előzményeket"-ben van de nem tudom az egyedibe menteni, és ugyan ez van a flashnél is, nem menti a hang beállítást még annál sem aminél van hang.
hol is van a fájl ahová menti a beállításokat? lehet hogy írásvédett, vagy valami. -
Abrion
senior tag
-
Abrion
senior tag
Van pár weblap ahol a videók "Flash" aminél nincs hang, de letöltöttem a videót és MPCvel lejátszva volt hang.
újra telepíttettem a flash playert és fent van a legújabb realplayer is.
kipróbáltam chromeban, ott van hang. -
Abrion
senior tag
Szép napot, úgy döntöttem hogy elkezdem kitakarítani a gépemet, és az első állomás a Documents and Settings volt, és az FF könyvtára 500MB volt, és ebben az egyik könyvtár 162MB nyomot "https+++mega.co.nz", mi ez és megéri eltávolítani? és hogyan, nem találom se a bővítményeknél se a kiterjesztéseknél.
-
Abrion
senior tag
csak találtam egy újabb hibát vagy mit, youtubenál folyton be kell jelentkeznem

google jó, így csak klik a belépésre és már kész is, de még így is idegesítő. -
Abrion
senior tag
fent van a H.264 kodek de a ytnál a html5 tesztnél nem mutatja ki, hiányzik valami kodek?
már értem miért

-
Abrion
senior tag
Ne már, nem csak a lap sávját szarták el, de nem látom az állapotsort sem, ha a kurzor egy linkhez ér jelenleg sehol nem mutatja, ez is ki lett véve?
Biztonságilag ez elég rizikós, kitudja milyen linkre klikelek. -
Abrion
senior tag
szóval akkor nem tudom módosítani a lapot le a könyvjelző alá?
-
Abrion
senior tag
Valamit olvastam itt a 26.0ról, ne telepítsem fel? mi is a baja?
-
Abrion
senior tag
Szeretem használni a helyesírás javított, de van pár írható hely ahol nem kapcsolódik be automatikusan ez a funkció, ötlet hogy lehetne minden inputra bekapcsolni ezt a funkciót?
-
Abrion
senior tag
válasz
Pityu.
üzenetére
ezt halhasd
FFre értetem, mikor feltelepítettem a flasht a YT egyből jó lett, mármint az egyik része, ha átváltok jobb minőségre, akkor egyből átvált rá, régen semmi nem történt. úgy kellet klikelnem a csíkra hogy ara váltson, és az új FF után újra ez van, és mintha rosszul kezelné a flasht, nem egy videónál csúszik a kép. -
Abrion
senior tag
Hali
Milyen verziószám volt a legújabb előtt?
-
Abrion
senior tag
Hali
Tegnap megnéztem milyen cookiek vannak a böngészőmben, és a 80%a olyan volt amelyik weblapon nem is voltam, hogy tudom moderálni a kéretlen cookiekat, de úgy hogy ne örüljek meg.
-
Abrion
senior tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
a fájl ami letölthető, az egy update és a legújabbat tölti le netröl.
-
Abrion
senior tag
ugyan úgy ugrik a videó, hát ez van
.
azért kösz a linket
-
Abrion
senior tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
a Adobe.Flash.Player-11.7.700.224 nek
nálam van pár olyan videó ami szaggat és tuti az miatt lehet
Edit
DS39 kösz
-
Abrion
senior tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
nem találok egy letöltést
tudnál adni? -
Abrion
senior tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
tudtam hogy valaki megtalálja

Ideje lesz leírnom az összes beállítást, már sokat kell az about:config ba állítani, vagy valakinek kéne egy FAQ írnia.Köszike segítséget

-
Abrion
senior tag
Hali
melyik is a letöltés megjegyzése? ki szeretném kapcsolni
"About:config <---" -
Abrion
senior tag
betudom úgy állítani az FF hogy 1x csak pár képet nyisson meg, ne minden egyszerre, látogatok olyan forumra ahol akár 100 kép be van szúrva, és megpróbálja 1xre mindet megnyitni.
-
Abrion
senior tag
válasz
fatal`
üzenetére
lehetségest, azzal is próbálkoztam, na mindegy, már 1 napja nem volt ez, valamit jól csinálhatam és eltünt vagy nem tudom

Na mindegy, azért leírom a bővítményeket, ha nem gond
, párat a frissítés kereső nem ismert fel.Ezeket felismerte
Adobe Acrobat 11.0.3.37
Divx Web Player 2.0.2.39
Java Dep Toolkit 7.0.210.11 10.21.2.11
Java(TM) Platform SE 7 U21 10.21.2.11
QuickTime Plug-in 7.7.3 7.7.3.0
Shockwave Flash 11.7.700.224
Shockwave for Director 12.0.2.122
WMP Plug-in Dynamic Link Library 3.0.2.629Ezeket nem ismerte fel
Google Update 1.2.183.29
Microsoft DRM 9.0.0.4503 "DRM Netscape Network Object"
Microsoft WMS 4.1.0.3917
Pando Web Plugin 1.0.0.1 "ez egy program amire az egyik MMMORPGnek van szüksége"
WL Photo Gallery 14.0.8117.416ez meg nincs is a kereső listában
Microsoft DRM 9.0.0.4503 "DRM Store Netscape Plugin" -
Abrion
senior tag
válasz
fatal`
üzenetére
most müxik, nem értem én ezt, néha nem akarja elkezdeni letölteni a weblapot, csak próbál csatlakozni 10MPig, na mindegy.
Igazából pár napja volt egy teljes reset, tudod a hibakeresési információban lévővel, per pill nincs sok kiegészítő telepítve
Adblock Plus
Easy YouTube Video Downloader
Firebug
Google Translator for Firefox
PDF Viewer
Status-4-Evarna mindegy, ez is olyan probléma mint az előző, a fájl letöltés ablakban összetör az FF, az sem jött össze miután itt kértem segítséget, kezdem azt hinni hogy jön a hiba és leírás után eltűnik

most nézem hogy a bővítményeket nem törölte le, lehet hogy ott van valami szakaszos hiba.
-
Abrion
senior tag
Hali
Ez most valaki limitálás FFre?
Az első ablak épp tölti le a weblapot, a második ami épp frissítek, meg próbál csatlakozni, és csak akkor csatlakozik amikor az első letöltődőt.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Warhammer 40.000
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Gumi és felni topik
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- BMW topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Motoros topic
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- MÉG OLCSÓBB Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
, gondolom a leg1xübb ha mentem a profilet vagy más is kell?