- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Macrodroid
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Apple Watch
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
válasz creed33 #65998 üzenetére
Jó kérdés mit mentett ki az.
2011/2012 (!) óta nem fejlesztett szoftverről van szó.
Itt a topikban a manuális mentést szoktam javasolni. (A komplett profil mappa egy pendrive-ra pl.)Ha upgrade volt 7-ről 10-re akkor a Windows.old mappában benne lesz az eredeti profil.
Szerintem nincs köze a 32/64 bitnek, inkább ahhoz lehet, hogy nem ugyanaz a verzió a két Firefox. (És/vagy a mozbackup valamit nem jól mentett ki)
[ Szerkesztve ]
-
creed33
aktív tag
válasz ledgeri #65997 üzenetére
Szia!
Ez nekem magas. Én ebből nem látom hogy a mozbackup mentésből hogyan tudom visszaállítani a firefoxot.
Először is egy hozzáértő (!) hozzászólását várnám aki konkrétan meg tudja mondani hogy a 64 bites rendszerre való váltásnak köze van e ahhoz hogy a backup ot nem lehet használni.[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
válasz creed33 #65996 üzenetére
https://support.mozilla.org/hu/kb/fontos-adatok-helyreallitasa-egy-regi-profilbol
Szépen, lépésenként, óvatosan, legvégéig (+ biztonsági idő) megtartott biztonsági mentéssel!
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
creed33
aktív tag
Sziasztok!
32 bites win 7re rátelepítettem 64 bites win 10et. Előtte mozbackup al mentést csináltam a Firefox ról. Visszaállításkor mozbackup nem jelezte hogy gond lenne. Viszont mikor az új rendszeren elindítottam a firefoxot,a könyvjelzők,eszközök,témák stb. nem jelentek meg
64 bit miatt nem működik a visszaállítás?
Illetve van valami lehetőség arra hogy a lementett backup fájlból valahogy a könyvjelzőket visszanyerjem? -
ledgeri
nagyúr
Na, így jó hibakeresni
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
makoss
veterán
válasz svgyula #65989 üzenetére
Az azért nem jó mert minden egyes új lapnál ki kell keresni az adott részt, az adott topikban.
Ez majdnem olyan mintha becsuknál egy 500 oldalas könyvet és keresd ki az adott oldalt, az adott sorban a keresett szót.
Ez macera.Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
svgyula
addikt
válasz makoss #65987 üzenetére
Szia! Jó, van mindenkinek saját szokása ez érthető, de az ilyen oldalakat miért nem próbálod megnyitni egy új lapon és akkor azt csak simán x-eled és amikor visszamész a kiinduló oldalra nem lesz "lejárt dokumentum". Én mindig ezt csinálom, pl ha válogatok mindent új lapon nyitok meg és ha nem kell simán bezárom és az eredetitől ugyanúgy újra bármi nyitható. Filmeknél is sorozatoknál is. Ezért szeretem a firefoxot mert ilyenkor a középső egérgombbal egyből új oldalt nyit nincs oda-vissza lépegetés.
[ Szerkesztve ]
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
DS39
nagyúr
válasz makoss #65983 üzenetére
egy lépést ki lehet kapcsolni ezzel kapcsolatban a config-ban:
dom.confirm_repost.testing.always_accept - true-ra állítva a dokumentum lejártnál egy F5-re egyből bejön, nem kérdezi meg, hogy biztosan újraküldi-e.
arra nem találtam megoldást, hogy teljesen automatikusan visszatöltse ilyenkor, ha kell, ha nem.
[ Szerkesztve ]
-
makoss
veterán
válasz Cs1csó #65980 üzenetére
Nem jó új lapot megnyitni mert azon belül is meg kell nyitni egy dolgot például filmek topikban egy adott filmre, valahogy meg vissza kell lépni.
Volt annó egy beállítás amitől jó lett, de újabban már erre sem reagál:
Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
DS39
nagyúr
válasz Cs1csó #65980 üzenetére
igazából ezzel a böngésző védekezik, de a weboldalak készítői tehetnének azért, hogy ez az üzenet ne jelenjen meg.
pl. egy keresésnél GET metódust használnak, így ha a találati lista egyik elemét megnyitjuk (kattintva, nem új lapon), majd visszalépünk, akkor nincs semmi gond, találati lista visszatölt.
ha ezt POST metódussal oldják meg (pl. az ncore ilyen), akkor fenti esetben a böngésző ezzel az üzenettel akadályozza meg az adatok automatikus újraküldését.
(nem lehet tudni hogy ez csak egy torrent oldal keresője, vagy épp egy banki tranzakció, aminek az adatai ezáltal újra lennének küldve a szervernek.) -
Cs1csó
félisten
válasz makoss #65952 üzenetére
Szia, úgy tudom ezzel az oldal védekezik ez nem a Firefox sara. Nekem van, hogy ilyenkor úra rámegyek a "vissza" gombra és akkor betölti.
Meg kell szokni, hogy ha valamit megnyitsz akkor azt úgy nyisd meg ott, hogy egy új lapon nyíljon meg és nem az előzőről lépj rá mert ha vissza akarsz lépni akkor jön ez a szép kis üzenet. -
ledgeri
nagyúr
válasz Dhampir #65977 üzenetére
Mondjuk az én esetemben benne van az is, hogy van 4-5 exe-m, és csak 2 olyan amin általában cserélgetem a profilt>> indításkor csak egy okézás, ami mindentől messze van.
-
-
ledgeri
nagyúr
válasz Dhampir #65967 üzenetére
Azt a profilkezelőt használom mióta tudom, hogy létezik... Egyszer sem kerültem abba a szituációba, hogy véletlenül a törlés gombra kattintottam volna, pedig azóta napi szinten többször is szembe jön.
#65970 Csupingo Miért nem a változtatott beállítást kerested meg, ahelyett, hogy az egész böngészőt változtatod?
#65974 Csupingo "régebbi, hibátlan, stabil" Ja, jó...[ Szerkesztve ]
-
Csupingo
veterán
válasz Cs1csó #65973 üzenetére
Arról nem írtam, hogy milyen formában kéne fejleszteni. Mindenki azt csinál amit akar. Nyugodtan tolhatják naponta is a friss változatokat, csak én ahhoz a szűk réteghez tartozom, akik képesek megmaradni egy régebbi, hibátlan, stabil, a nekem kellő feladatot tökéletesen ellátó verziónál. Minek cserélgessem, mikor az égvilágon semmi gondom nincs vele? Az ismeretlen, bizonytalanért? (Mostanában bármiről váltottam, csak szívtam.) Ha valamiből kiadták az 1,2,3-as verziót és nekem a 2-es tetszik, akkor hadd döntsem már el, hogy váltok e. Persze ilyenkor rögtön megjelenne a lyukas sajt hívők, de azt is én hadd döntsem el, hogy vírustanyát csinálok e a gépemből, vagy nem. Persze ilyennel se találkoztam még, hogy valami megette a gépemet egy régebbi program miatt. Biztos van, de amiatt nem fogok minden programot frissítgetni. Tűzfal és víruskereső természetesen van.
[ Szerkesztve ]
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
Cs1csó
félisten
válasz Csupingo #65970 üzenetére
NEM kötekedés miatt, csak tényleg jó kérdés, az, hogy kellene fejleszteni? Mert te a 72-esről beszélsz és most járunk a 101-es verziónál, az is veszélyes lehet, hogy évekig ragadunk egy verzióban és nem csak a biztonság.
Mert fejleszteni, változni stb. kell ami nem változik az halott. Esetleg lassabb léptékben tehát jöhetnének a biztonsági frissítések 1-2 hetente de a kinézethez némi közösségi kérdezz-felelek után fél év - egy év után?
Nekem a "MEGA BAR" az ami felb.szta az agyam mert végül csak egy CSS módosítással tudtam eltüntetni. Amit máig használok.
Egy biztos a jelenlegi részesedéses a Firefoxnak - kb. hibahatár 5% alatt - egyértelműen rávilágít, hogy nem jó az irány. -
Csupingo
veterán
Most így melóban konkrét dolgok nem jutnak az eszembe, de mindig sírva menekültem vissza az új verziókról. Pl. volt egy oldal, ami nem jól jelent meg az új változatokkal. Nagyon ráértem és addig lépkedtem vissza a verziókban, míg a 72-nél jó nem lett. Meg nekem a címsorba volt betéve a google translate, amit oda beírtam, azt lefordította, ha az ikonra kattintottam. Sok más bosszantó dolog is volt, de most nem jut eszembe. Mondjuk nekem a kikapcsolhatatlan frissítésektől is azonnal felforr az agyvizem. Legyen az bármilyen program.
-
movax
őstag
válasz Csupingo #65968 üzenetére
Igazából nem olyan jó megoldás leállni valemelyik régi verziónál, mert előbb-utóbb szétcsesződik valami és akkor kezdődik a rohangálás, hogy mi van. Ha valamit szétver az új install, két-három napon belül általában születik rá valami megoldás és alkalmazni lehet. Mi a problémád?
-
Csupingo
veterán
Most már engem is kezd idegesíteni a firefox erőszakos frissítése. Waterfox-ból, vagy más változatból van olyan, amivel 72-es verzió környékén lehet maradni és még kikapcsolható a frissítés?
-
Dhampir
félisten
válasz Dhampir #65361 üzenetére
Néhány hónap távlatából szolid felhasználói véleményem és intésem az, hogy Firefoxon érdemes maradni. Eleddig ez az egy (Waterfox) fork volt, amit kényszerhelyzet miatt élesben használtam.
Ettől függetlenül a Waterfox fork persze kipróbálható és használható, ám adód(hat)nak bugok vagy például a beállításokban a magyarítás egyelőre még csak részleges. Kétszer is előfordult, hogy a Waterfox nem tudott felfrissülni és külön le kellett tölteni a telepítőt és úgy installálni. Előfordult az is, hogy egy adott weboldalt nem volt képes helyesen megjeleníteni (psref.lenovo.com), majd frissítést követően ez megjavult, de később ismét ugyanez a jelenség ismétlődött meg.
Végül aggályaimat legyűrve inkább a Mozillának a gyári profilkezelőjét választottam, így más felhasználó mellett is használhatom tovább a Firefox böngészőt, persze váltott indításnál oda kell figyelni, nehogy például profil törlést kövessen el az ember.
Jó lenne, ha szakértelemmel megvalósulna majd egy még jobban kivitelezett profilvezérlő is a fapados megoldás mellett.
[ Szerkesztve ]
-
gregory91
senior tag
válasz pruzsi #65963 üzenetére
Ctrl+R vagy Ctrl+F5?
Próbáld meg hibaelhárítási/csökkentett módban indítani.[ Szerkesztve ]
Remélem itt elfér - https://sites.google.com/site/geriprojekt/ - https://github.com/kgregoryan - Az ember téved,a gép hibázik.
-
MODERÁTOR
válasz LEON_01 #65961 üzenetére
Nem értem én ezeket a fejlesztéseket, de komolyan mintha csak el akarnák üldözni a felhasználókat, olyan agyament dolgokat vezetnek be egyik napról a másikra. A másik meg, hogy oldal betöltés előtt a Firefox hajlamos több mp-et is gondolkodni mobilon, még ezzel szemben mondjuk a Chrome, vagy a DuckDuckGo "azonnal" tölt klikk után, szóval hiába tetszik, meg szeretem, de lehet mobilon megint visszaállok Chrome-ra.
-
LEON_01
tag
válasz Intruder2k5 #65959 üzenetére
Nálam is már egy idelye ezt csinálja. Nem is lehet csak manuálisan kitörölni, hiába van beállítva az autamikus törlés. Nem tudom melyik verziótól csinálja ezt, de elég zavaró.
-
makoss
veterán
válasz Intruder2k5 #65957 üzenetére
igen
Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
MODERÁTOR
Egy-két verzió óta a mobilos Firefox következetesen elkezdte kipakolni az előzményeket a kezdőlapra. Ezzel mit lehet tenni, mert én nem engedélyeztem és nem is szeretném, de most nem tudok vele semmit csinálni. [kép] Eddig mindössze két darab gyorsbillentyű volt ott, most meg folyamatosan gyűlik mellette a szemét.
-
totron
addikt
válasz Cs1csó #65945 üzenetére
Áhá, de ez nem hipszterség ám, hanem ami sok, az sok, ahogy vlevi is megénekelte. Mondhatnám, hogy nem olyan nehéz verzión tartani, de pont az én példám az ellen. Ami vicces. Szóval nem gondolom, hogy kenyere kellene hogy legyen a jó érzésű felhasználónak lekövetni a Róka útkeresését, ami leginkább egy randomgenerátorban írt véletlenmozgásnak hat, korszellemi triggerekkel. Jöhet dizájn, de nem a funkcionalitás kárára, főleg nem ilyen mértékben. Appleországban mindenki kiélheti az ilyen irányú dizájnközpontúságát, ide nem kell belőle, ez az átellenes oldal vagy mi. Ja, már nem. Youtube-nál nekem is jól jönne el eltüntetni az ottani, modern scrollbart, többször pont a nyílra pötyögtetős görgetésre volna szükség.
Verziófrissülés megakadályozása: másik gépen ugyanazzal kiadású Windows 7-tel, ugyanazzal a registry-bevitellel vígan működik a varázslat. Mindegy, szeretjük az X-aktákat.
-
MODERÁTOR
-
-
pruzsi
őstag
Üdv!
2 hete nem tud betölteni az indamail, firefoxot újratelepítettem de nem változott más böngészővel működik[kép] csak így tölt
-
vlevi
nagyúr
válasz Cs1csó #65945 üzenetére
De ez a scrollbar dolog konkrétan információt hordoz az adott dokumentumról, legyen az weboldal, doksi, pdf, vagy akármi szöveg, kép, stb..Abból látom, hogy milyen hosszú, milyen széles. Az elmúlt 30 évben, ha nem volt kinn a scrollbar, az azt jelentette, hogy az adott tartalom 100%-a elfér a képen.
De az utóbbi években valami okos dizájner kitalálta, hogy nem jó az úgy.
Egy másik nagy szarság ezzel kapcsolatban, hogy, amikor a scrollbar csak egy félig átlátszó overlay, és van alatta tartalom, akkor nem tudsz a tartalomra kattintani, mert hiába látod, hogy ott van valami, de, ha odakattintasz, akkor a scrollbar ugrik arrébb -
vlevi
nagyúr
válasz Rimuru #65946 üzenetére
Megnéztem, nekem is 102béla van fenn, és én sem látok ilyet
Fire/SOUL/CD
Köszi, ezt megnézem. Fene se gondolta volna, hogy Windows alatt van ilyen beállítás.
Visszaállítok mindent defaultra, és bekapcsolom Win11-ben az említett beállítást.Mgenéztem. Megjelenik a scrollbar, de nincs alul, felül a nyíl, csak, ha oda húzom az egeret.
Valami stílusbeállítást vissza kell állítani.[ Szerkesztve ]
-
Rimuru
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #65948 üzenetére
Nem szeretem az ilyet. Azzal nincs baj ha default a systemtol veszi de amikor nincs lehetoseg felulcsapni...
Vigyázat, csalok!
-
félisten
válasz Rimuru #65946 üzenetére
"Scrollbars on Linux and Windows 11 won't take space by default. On Linux, users can change this in Settings. On Windows, Firefox follows the system setting (System Settings > Accessibility > Visual Effects > Always show scrollbars)."
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
félisten
-
vlevi
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #65942 üzenetére
Köszi! Ez már úgy néz ki, amit én szeretnék.
Nagyjából. Még próbálkozok.
Mert időnként azért ez is eltűnik, de kezd javulni a helyzet.
Valami overlay beállítások vannak még ott, azzal fogok próbálkozni. -
félisten
-
vlevi
nagyúr
Nnnna....
Nem tudom melyik FF verziótól, de most vettem észre, hogy a scrollbar , vagyis görgetősáv megváltozott, ez az idétlen, mobilon szokásos scrollbar lett belőle. Alapből nem látszik, de, ha megmozdítod az egeret, akkor előtűnik valamit rohadt keskeny átlátszó valami, és ha odamegyek az egérrel, akkor sem lesz olyan, mint régen volt.
Rohadtul utálom, mindegyik szoftverben, amelyikben felbukkan, ütöm szét, állítom vissza a régi scrollbar megjelenést, vagy, ha megvadulok, uninstallálom.
Firefox esetében az első lehetőségre tudtok tippet? about:config-ban név szerint keresve nem találok olyat, ami egyértelműen vissza tudná állítani a régebbi kinézetet. -
MODERÁTOR
válasz KAMI911 #65939 üzenetére
Igen adhatsz meg külső site-ot, de ami megvan a lapcsaládon belül is, pl. a Mozilla blogban, azt azért célszerűbb innen linkelni.
-
Csupingo
veterán
-
[w]
őstag
válasz totron #65935 üzenetére
reboot, vudu-varázslat, ráolvasás megvolt? fogadjunk nem áldoztál kecskét nyugat felé forduló kőoltáron, teliholdkor! nalátod, perszehogy nem megy...
a linken amit mutattál szerintem nem is a jó JSON van, mert annak kéne benne lennie, amit DS39 már írt a #65929-ben
írd át, hogy csak ez legyen benne és úgy vuduzás újra
cmdr PETER W. VOLKOV
-
HUNited
őstag
-
totron
addikt
Baj van, feleim, nem fog a regedit-bűbáj a Rókán, jelzi erőteljesen, hogy frissítése van, nem biztonságos ez így, megint meg fog történni a baj, vagyis hogy 100 fölé ugrok. 88-on maradnék, de bedurvult a frissítési metódus. Nem tudom hogy vagy mióta, Win reinstall volt és az új állapotban már nagyon erőlteti magát. Az előre megrágott, .zip-be csomagolt reg varázslattal is ugyanez (ha esetleg félrenéztem volna valamit manuális, sajátkezi regeditnél, de nem). Mi a megoldás?
Erről beszélek, máskor működött: [link]
-
HUNited
őstag
Sziasztok!
Az elmúlt hónapokban kezd agyamra menni a Firefox egy része. Nem tudom mi történt, lehet ezt valami feature néven emlegetik, de én veszett ideges kezdek lenni miatta.
A lényeg: ha valamit letöltésnél megnyitásra választok ki, akkor is letölti a beállított letöltési mappába (és nem a temp mappába), ráadásul a letöltés elkészültekor meg is nyitja az intézőt. Ha 10 fájlt töltök le (sűrűn, sok Excellel és hasonló fájlal dolgozom, ezért is idegesít egyre jobban), akkor 10 intéző mappát nyit meg.
Inkognitó módban annyi az eltérés, hogy nem nyitja meg az intézőt, de ugyan úgy teleszemeteli a letöltési mappát, győzöm törölni (ergo a mappa megnyitást valamilyen bővítmény csinálja, pl. S3 Letöltés menedzser).
Hol lehetne ezt átállítani? Ötlet?
Köszi: Sanyi.
-
Syl
nagyúr
válasz #82860288 #65922 üzenetére
A könyvjelző nevét törlöd [kép] és az userChrome.css-be beírod:
#PersonalToolbar .toolbarbutton-1 > .toolbarbutton-icon, #PersonalToolbar .toolbarbutton-1 > .toolbarbutton-badge-stack, .bookmark-item > .toolbarbutton-icon {
width: 24px !important;
height: 24px !important;
}Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
törölt tag
Van már valamilyen módszer arra, hogy a könyvjelző eszköztáron csak ikonok legyenek és azok is nagyobb méretben?
-
Fandango
veterán
Addon ajánló
A napokban találtam rá a FastForward nevű addonra, amit igen hasznosnak találok. Szerintem érdemes mindenkinek használni, mert növelheti a biztonságot, és gyorsíthatja az oldal betöltést.Az angol leírása az addonak:
"FastForward is a fork of the project Universal Bypass, which was discontinues by Sainan. She has given consent for us to continue this.
FastForward circumvents sites which make you wait (like adf.ly), make you do something (e.g., show.co and sub2unlock.com) and even trackers (such as bit.ly and t.co)! It also helps to prevent your IP address from being logged by sites by blocking them." -
-szabi-
addikt
válasz IT user #64151 üzenetére
Hi
Kicsit régi kérdés de pont ma futottam bele.
A keresés és a címsáv szétválasztásához ki kell kapcsolni a keresési funkciót az Awesomebar részére átadó funkciót.
"about:config" => "browser.newtabpage.activity-stream.improvesearch.handoffToAwesomebar".
Persze lehet azóta megtaláltad vagy esetleg megszoktad.üdv
szabi[ Szerkesztve ]
-
svgyula
addikt
válasz makoss #65918 üzenetére
Szia! Próbáld meg letakarítani azt a víruskergetőt és akkor nézd meg! Nagyon valószínű, hogy az lesz a hibás. Az a 11 megnyitott lap és 700Mb semmi. Attól működi kellene de szerintem a vírusírtó folyamatokat blokkol az ellenőrzés idejére és ez lesz a fagyás oka.
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
makoss
veterán
válasz gregory91 #65892 üzenetére
Sajnos megint lefagyott, mondjuk most elég sokáig bírta.... más beállítás esetleg?
Megnéztem a feladatkezelőt, a memória 50%-on állt de most sem kevés: [kép][ Szerkesztve ]
-
bolic
őstag
Asztali PC Windows 7 - Firefox 101.0.1-em van, még mindig nem működik rendesen az új hozzászólás érkezett piros felhő ikon gomb, néha korábbi néhány nappal ezelőtt lapozott vissza és nem az új hozzászólásokra, mindig lapozgattam múltban.
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
-
Krystal_s
addikt
Tegnap frissítettem 97-ről 101-re. Most hogy felnéztem ide a fórumba (logout) megint kicsit furának látom a betűket. Nem annyira élesek... vagy nem tudom, de valami kicsit más, mint volt.
Korábban többször említve volt, hogy fokozatosan állnak át olyan betűmegjelenítésre, mint amilyen Chrome-on.
Lehetséges, hogy valamit megint változtattak 97 óta a betűkön, vagy csak a szemem káprázik? -
-
ledgeri
nagyúr
ohh... Neked a browser.display.focus -ra keresve a ring style hanyason van? (nálam 1-en és csak aláhúzás van)
-
-
törölt tag
válasz svgyula #65901 üzenetére
Kipróbáltam, hogy safe módban indítottam újra a böngészőt, addonok nélkül, de egy idő után a YT lejátszás ugyanúgy felkúszott RAM használatban.
Aztán egyesével engedélyeztem az összes addont, de a kb. 10db addon nem volt összesen +100MB RAM, szóval nem azok miatt nőtt a használat.
Nálam stream alatt furán működik ez, zabálja a memóriát és közben más oldalak is lassan töltődnek be vagy egyáltalán nem. Máskor meg működik rendesen, teljesen random.
-
Crus
őstag
válasz svgyula #65899 üzenetére
1.9 GB jelenleg hasonló körülmények között, term. minden 4k-ban.
Amióta visszajöttem régebbi verzióra azóta semmiféle fagyásom, akadásom nincs FF alatt. Egyetlen fájdalmam a 4k YT videók alatt látható stuttering, ami főleg panning jeleneteknél jön ki kegyetlenül. Gondolom kevés neki a Ci7 10700, 3080TI, 32 GB DDR4 3200, meg az nVME SSD... mindegy, lényeg, hogy a Red Dead Redemtion 2 u.e. a gépen úgy ment, mint forró kés a vajban, 4k majdnem minden full maxon, akadás, szaggatás nélkül.
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
svgyula
addikt
válasz #82860288 #65900 üzenetére
Hát ez igen jó kérdés! Mint írtam anno' csak a frissítést tiltottam. Ennek ellenére frissült. Nálam van FF fiók oda szinkronizálja a beállítások. Ha megnyitom a lapost akkor az is így műxik és megjelenik az összes könyvjelző is. Lehet ennek is köze(?) a RAM használathoz. Aki fiók nélkül használja annak másképpen kezeli a memóriát a program. De ez csak egy lehetőség! Azt megtudom csinálni, hogy kimentem tx file-ba a beállításokat. De hogy ide hogyan tudom felrakni azt a több száz sort, hogy legyen összehasonlítási alap még nem tudom. Ááá megnéztem esélytelen.......... Konkrét sort be tudok másolni de az egészet nem
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Mazda topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest