- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz
jozsi252 #64303 üzenetére
Mi van ha megcseréled a monitorok csatlakozását a videókártyán?
(A FF inkább CPU-t használ, a többi inkább GPU-t, de lehet, hogy olyan dolgokat küld a videókaridra, amik valahogy "rosszul jönnek ki" azon a kimeneten... Csak egy gondoloat. Próbáld ki, hogy -csak csatlakozás szinten- cserélt felállásban is ugyanazt csinálja-e, és ha prioritást véltasz monitorok közt akkor is... Előtte/utána, meg mi van ha eredeti csatlakozó felállásban, de a másik monitor az elsőszámú windowson belül... Hátha kiderül valami megerősítő, vagy elbizonytalanító dolog a további 3 variációban a 4 ből....) -
BDave
őstag
-
KAMI911
Topikgazda
válasz
jozsi252 #63632 üzenetére
Ctrl + ↓: Némitás
Ctrl + ↑: Némítás megszüntetése
↓: Hangerő csökkentése
↑: Hangerő növelése
←: Vissza tekerés 15 másodperccel
→: Előre tekerés 15 másodperccel
Ctrl + ←: Vissza tekerés 10 százalékkal
Ctrl + →: Előre tekerés 10 százalékkal
Home: Ugrás a videó elejére
End: Ugrás a videó végére
Space: Lejátszás szüneteltetése és folytatása -
batman91
őstag
válasz
jozsi252 #63632 üzenetére
Csatlakozom én is. Firefox alatt meghalt a Youtube Search Bar. De nem csak a Space nem működik rendesen, csak ez a legfeltűnőbb. Ha videó nézés alatt próbálsz keresni valamit, akkor azokhoz a betűkhöz amikhez Youtube funkció van rendelve azt részesíti előnyben. Bedob teljes képernyőre, lenémít, jelenetet ugrik stb. Én meg már azt hittem elszállt a billentyűzetem.
Remélem minél előbb megoldják.
-
Roland-87
aktív tag
-
Cs1csó
titán
válasz
jozsi252 #63155 üzenetére
Xar a Facebook oldal, lehet Chrome-ra van optimalizálva vagy inkább okostelóra.
Amit megtehetsz:
- frissíted a VGA driver-t
- letiltott kiegészítőkkel is csinálsz egy tesztet (lehet valamelyik bezavar)
- nem tudom milyen tartalomblokkolót használsz de az Ublock Origin a nyerő, esetleg helyette az AdGuard kiegészítő. -
Jack Oneill
veterán
válasz
jozsi252 #59508 üzenetére
Igen. A kaspersky. Bizonyitott, hogy visszafogja a netet. Foleg core i 5 prociknal jellemzo, de sok embernek mas procinal is jellemzoen felezi a netsebesseget. Sajnos ez ellen sokat nem tudsz tenni, esetleg a kasperskyben ki lehet kapcsolni a webvedelem resznel az ssl szurest.
-
válasz
jozsi252 #51251 üzenetére
Facebook mostanában ilyen, nem soká lesz új verzió firefoxból, hátha jobb lesz.
Nekem az 55-ös bétával nincs gondom, de előtte sem volt mondjuk, a procim legyőzi a problémát, úgy érzemA rögzített lapok szélességét kézzel lehet beállítani, egységesen mindegyikre.
A firefox profil mappán belüli "chrome" mappában van egy userChrome.css fájl, abba kell ezt beilleszteni:.tabbrowser-tab[pinned] {
width: 182px;
}
A "182px" tetszőleges szám lehet.
Ha nincs ilyen fájl azon a helyen, akkor létre kell hozni, jegyzettömbbel szerkeszthető és a tetejére kell ez a sor:@namespace url(http://www.mozilla.org/keymaster/gatekeeper/there.is.only.xul);
-
Normi™
őstag
válasz
jozsi252 #49291 üzenetére
Szia!
Én első körben letiltott kiegészítőkkel nézném meg mi a helyzet,ez az alapfelállás.Sajnos attól,hogy legfrissebb a vga driver nem garancia semmire sem,sőt.Ha kiegészítők letiltása nem segít én visszatennék egy régebbi vga driver-t,nekem leginkább olyan problémának tűnik.Illetve még a hardveres gyorsítás kikapcsolását próbálnám ki.
U.i. : Javaslat:Az Adblock-ot cseréld le Ublock Originre,az Adblock már nem hatékony mert eladták a lelküket,az Ublock még erőforrás kímélőbb is.
-
-
Brutforsz
senior tag
válasz
jozsi252 #16788 üzenetére
Ez biztosan nem normális viselkedés. Én speciel még sosem láttam-hallottam ilyenről.
Szerintem két irányból érdemes megközelíteni a kérdést.
Az egyik az, hogy megpróbáljuk reprodukálni a mostani működést. Ehhez az alábbi kérdések merülnek fel:
- mindig vagy csak néha jelentkezik ez?
- használsz valamilyen lapkezelő kiterjesztést (Tab Mix Plus, Tab Utilities stb.)?
- Ctrl+W billentyűkombinációval sem sikerül bezárni az új, üres lapot?
- tudnál képernyőmentést készíteni akkor, amikor ez a viselkedés megjelenik?A másik irány az, hogy meg kell nézni, hogy hogyan viselkedik Nálad a Firefox alapállapotban. Ehhez érdemes végigcsinálnod a WonderCSabo által összeállított diagnosztika lépéseit.
Kezdésnek ennyi, aztán majd meglátjuk...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Yettel topik
- Tőzsde és gazdaság
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Mozilla Firefox
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Gyermek PC játékok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged