Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
hát igen. és az az uidensity 1 meg csak félig jó, mert tabok laposabbak lesznek, de könyvjelzőeszköztár is. (ami nem lett magasabb a frissítéssel)
hogy kicsit hasonlítson a szín a korábbira, ezt találtam:
https://addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/contrastplusplus/ -
DS39
nagyúr
hát ez undorító lett.
-
Beren
aktív tag
Találtam egy ilyet, akinek nem jönnek be a v89 UI újdonságai, annak érdemes ránézni: https://github.com/black7375/Firefox-UI-Fix
-
Kékes525
félisten
Az about:config-ban hogy állíthatom be, hogy a nagyítást ne 10-es léptékkel történjen. 1-es léptékkel szeretnék nagyítani.
-
-
movax
őstag
Tabs on bottomra ha tud valaki megoldást, ne fogja vissza magát. (Tökömé' kell szétcseszni működő dolgokat...).
Itt vannak okosságok egyébként a 89-es dizájnolásához css-sel.
-
Nekem bejön az új kinézet

-
mpo
veterán
Hogyan tudnám kideríteni, mi volt a téma neve, amit most eltüntetett a 89.0 verzió?
Eddig békén hagyta frissítéskor. -
Digitalpimp
senior tag
Aúú! Ez most minek így kellett?! Ezek a tipikusan felesleges újítások. Hol van már a régi FF az 1,5MB-os telepítővel....
-
Ciccuka
veterán
Megjelent a 89.0

A lapfülek eléggé megnagyobbodtak. Vissza lehet állítani valahogy a régi méretre
-
Én vagyok a sügér vagy kivették a képvágót a firefoxból?
-
mmdms
addikt
Sokadik próbálkozásra is lefagy a gépem a Gmail bejelentkezésnél vagy az emag oldalától de csak FF alatt, más nem tapasztalt ilyesmit? Lelövi a vinyókat, fekete képernyő, ventik fullon mennek. Tegnap este frissítettem.
-
Kargil
csendes tag
Cs1csó és Rimuru:
Köszönöm szépen a hozzászólásokat! Próbáltam utánanézni még a kérdésnek és elvben át lehet szerkeszteni a jobb klikkre megnyíló kontextus menüt, de nem annyira egyszerű, egy, a témában még járatlan felhasználónak.
Viszont az angol nyelvre váltásos megoldás valóban működik, úgyhogy maradtam annál
A kép megtekintése problémát pedig a "View Image Context Menu Item " nevű kiegészítővel sikerült megoldanom
-
pinnacle
nagyúr
Hogyan lehetne megtudni azt, milyen dátumú ez a bejegyzés? Van erre valami kiegészítő, ami megjeleníti?
-
Rimuru
veterán
válasz
Kargil
üzenetére
Elkezdtek egyszerusiteni a menupontokat, sok minden uj nevet es shortcutot kapott (jelenleg a funkcionalitas ~90%-ban azonos kesobb nem tudom mit akarnak meg kivenni
). Nezd meg hogy melyik betu van alahuzva azon amit hasznalni akarsz (azt a billentyut kell lenyomnod).Angol nyelven nincs utkozes igy mindenre jut shortcut, magyart nem tudom.
-
Kargil
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
Néhány napja váltottam Win 7-ről Win 10-re, ezzel együtt a régi (megszokott és jól működő) Mozillát is lecseréltem a legfrissebb, 88.0.1 változatra.
Sajnos azóta több olyan változást is tapasztaltam, ami számomra zavaró.A jobb klikkes menü régen nagyon jól működött, minden körülmények között, az új változatban viszont sok minden teljesen megváltozott/eltűnt.
Például a megnyitás új lapon - jobb klikk + l
Ez régen hibátlanul működött, akár képeket tartalmazó oldalon is, a képekre klikkelve. Most viszont, bár alapból megvan a lehetőség, nem tudom egy gombnyomással használni, csak ha ráklikkelek. Ennek valószínűleg az az oka, hogy van még egy olyan lehetőség a menüben, ami szintén az l betűhöz van rendelve, ez pedig a képhivatkozás másolása.A másik a kép megjelenítése - jobb klikk + s
Ez alapból nincs is benne a menüben, csak kiegészítő révén tudtam előcsalogatni.Milyen megoldás lenne erre? A második pont kiegészítővel javítható, de az elsőre még nem találtam megoldást.
Van arra ehetőség, hogy a jobb klikkre megnyíló menüt átszerkesszük? Ha igen, ezt hogyan kell csinálni?
Vagy esetleg vissza is állhatok egy régebbi Mozilla változatra, de vajon melyik volt az utolsó, ahol még a régi, megszokott jobb klikk menü működött?
Előre is köszönöm a segítségeteket
-
farkas-j
őstag
Használja valaki a Translate this page kiegészítőt? Mostanában azt csinálja, hogyha bármilyen szöveg fölé viszem az egérkurzort, azt a szövegszakaszt automatikus felugró ablakba lefordítja. Hogyan lehet ezt letiltani?
-
Rimuru
veterán
válasz
Krystal_s
üzenetére
vagy az oldal. - szerencsere az oldalak nem tudnak beleszolni ebbe a menube (letiltani tudjak csak amit felul tudunk csapni: dom.event.contextmenu.enabled -> false)
Amugy amikor a multkor felmerult ez a tema csinaltam egy 10 perces pocot ra, aki tud firefoxot forditani annak itt van hogy kipofozza (vagy jobb megoldas kikeresni git logbol milyen volt mielott kivettek
). 
-
farkas-j
őstag
A régebbi Firefoxokban az oldalon az egér jobb gombjával klikkelve volt egy olyan menüpont is, hogy oldal adatai. Itt elérhetőek voltak pl. a képek, médiák stb. Most nincs ilyen menüpont. Honnan lehetne ezt elérni?
-
Atomgeszi
nagyúr
Hali.
Tudtok ajánlani működő plugint, amivel FB videókat lehet letölteni?Próbáltam amit feldobott a google, erre richtig nem azt a videót tölti le ez a szerencsétlen, hanem valami kamu reklámos 3 perces valamit.
A netes letöltők meg azt írják, hogy privát a videó, miközben nyilvános.
és amiatt nem töltik le. -
Voice24
őstag
válasz
Cs1csó
üzenetére
Most próbáltam újból, megint blur lett minden kép. Ezután kikapcsoltam a lidl.hu oldalra az uBlock Origint, majd frissítettem, de ugyanaz, és nem tölt be teljesen az oldal, csak pörög a kerék. Majd megint rányomtam felül az X-re, majd az újratöltésre, és megint azonnal betöltött mindent rendesen.
-
-
Cs1csó
titán
válasz
Voice24
üzenetére
Kapcsold ki a tartalomblokkolódat lehet az zavar be, frissítsd az oldalt lehet van valami cookie amit el kell fogadni. Más kiegészítő is bezavarhat azokat is tiltsd le és úgy teszteld.
Tartalomblokkolót telepítsd újra, és lehetőleg Ublock Origin-t használj, esetleg az AdGuard böngészőkiegészítőt. -
Voice24
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Megakad, igen, csak nem tudom, hogy miért. Az előbb, amikor írtam, kb. 2 percen keresztül nem töltött be rendesen, csak pörgött a kerék, utána az X-re nyomtam fent, majd az újratöltésre, akkor meg azonnal betöltött.
-
-
Cs1csó
titán
válasz
Pityu.
üzenetére
Nálad van a hiba, vagy inkább úgy mondom nálad alakult ki amiket megtehetsz:
- letiltod a kiegészítőket és egyenként teszteled őket
- törlöd a kiegészítőket és újratelepíted - az sokszor megoldja
- újratelepíted a böngészőt és teszteled majd folyamatos belakás során is teszteled
- lefuttatsz pár keresőt a böngészőben pl. AdwCleaner, Emsisoft EK, DrWebCureIT -
-
ledgeri
nagyúr
Van külön youtube topic, de a kérdés is értelmetlen! Max a kedvelt (kedvencként megjelölt [thumbs up-polt]) videókból automatikusan létrejött lejátszási listát tudod publikussá tenni, vagy csak a saját videóidat. Vagy ha egyéb kombináció van a te oldaladon, akkor várom a youtube topikban a jobban, részletesebben leírt problémádat

-
Shaza
senior tag
Hello!
Tudom hogy nem a topic témája ,de biztos tudtok segíteni.
Hogy tudom a Youtube-on nyilvánossá tenni a kedvelt videóimat?
Köszi! -
ledgeri
nagyúr
Nagyon szépen köszi! Csak az kellett, hogy tényleg megkülönböztethetetlenül (De rég írtam ezt le, juj) gombos.... Nem bejövős! Lázadjunk!
Én különösen hajlamos vagyok oldalra is kicsorogni tabokból (pl youtube videókat szeretek előre nyitni), és akkor csak pár X lesz a támpont...
-
Csupingo
veterán
válasz
Predator2
üzenetére
A video downloadhelper-t próbáltad már? Az egy egyszerű böngésző kiegészítő. Jdownloader2-nél elvileg az oldal címét kell a vágólapra másolni, aztán vagy megjelenik egyből a programban, vagy jobb klikk az ablak közepén és új link hozzáadása. (Azt nem tudom, hogy a jdownloader2 akkor is működik e, ha nem ismeri az adott oldalt.)
-
Predator2
addikt
-
vlevi
nagyúr
válasz
ledgeri
üzenetére
Tedd fel.
Én a portable nightly-t használom.
Illetve, túlzás, hogy használom.
Fennt van a portable alkalmazások között, héha unalmamban elindítom.
Témákról ne nagyon kérdezz, mert én pl. nem szeretem a sötét témát.
Nekem a fekete alapon fehér szöveg kevésbé olvasható, főleg akkor, ha nem nagyítanak rajta, mint a világos alapon sötét szöveg.
És az sem állja meg a helyét, hogy éjszaka jobb a sötét téma, mert egy böngészőben csak a kezdőoldal, gyorsindító az, ami sötét.Hozzászokik a szemed, aztán utána szinte bármelyik oldal, ahova belépsz, az egy hatalmas fehér villanással kiégeti a retinádat
Nagyjából ezek vannak egyelőre.
Most pl. ezt a lilásrózsaszínt állítottam be.
Nem jó. Mert csak az aktív lap "gombja" az, ami elkülönül a többitől, a nem aktív lapok csak egy sima szöveget kaptak, nem látszik, hogy azok is fülek.Mondjuk, csináltak egy gyors témaszerkesztőt, ahol a színeket, hátteret, apróságotak összerakhatsz magadnak.
-
-
-
-
farkas-j
őstag
válasz
Predator2
üzenetére
Youtube-hoz a 3D Youtube Downloadert, egyéb videókhoz a JDownloader 2-t használom. Remek programok és mindegyikhez van magyar nyelv.
-
movax
őstag
válasz
Predator2
üzenetére
Attól függ, hogy miként vannak feltéve. Ha youtube-embed, akkor az url-be a youtube helyett ssyoutube-ot írsz és letöltöd. Ha nem máshonnan beágyazott, akkor Inspectorral ki lehet bogarászni a direkt linkjét a videónak és ráhúzod a FF letöltőikonjára az eszköztárban.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Predator2
üzenetére
Egy próbát ezzel. Tudom, YT, de nekem mással is ment már. Vagy esetleg VLC... azzal még nem próbálkoztam.
-
Predator2
addikt
Helló
A munkahelyem weboldalára felkerült oktató videókat szeretném lementeni valahogy. Erre keresek valamilyen programot/alkalmazást.
Létezik erre valami?
THX -
mufi
senior tag
Köszi mindenkinek, holnap lesz a DDAY, írok majd.
-
-
mufi
senior tag
Sziasztok,
hogyan lehetne a böngészőben mentett könyvjelzőket egy másik gépre átvinni, mármint egy másik Mozillájába "átmásolni".
köszi előre is.
-
Jenne
őstag
-
Sziasztok. Srácok helpet szeretnék kérni. Frontmotion befejezte az ESR-ek MSI-s kiadását? Jóideje nincs már új

Mozillánál csak exe formában van, anno szívtam az átalakítással és nem lettek jók.

-
Cs1csó
titán
válasz
SkyLine3000
üzenetére
Esetleg próbáld futtatni letiltott kiegészítőkkel, úgy teszteld. -
SkyLine3000
addikt
Amióta frissített a firefox 88.0.1-re (64bit), azóta nem tudok belépni a google fiókomban. Ha a google.hu oldalról próbálok belépni, nem történik semmi, csak ugrik egyet a bejelentkezés felirat és annyi. YT-n sem tudok belépni.
Viszont ha közvetlen az email gombra kattintok, megnyílik a gmail pl.
Operán semmi gond, minden működik rendesen. Meg ff-on is működött, mielőtt ráfrissített volna... Másnál jelentkezett ilyen? -
farkas-j
őstag
Nálam most hibátlanul működik a Youtube-on az S3 magyarra fordítása.
-
SG3rg0
őstag
Könyvjelzőim között vannak olyan elmentett lapok, hogy a kis ikonképe a weblapnak nem jelenik meg. akkor se ha ráklikkelek és betölti a lapot. Töröltem a Firefox Cache de nem segített. Esetleg tudtok megoldást?
-
Véreshurka
senior tag
válasz
Véreshurka
üzenetére
Meglettek! Így már tárgytalan. Az xBrowserSync pl. xbs-ként szerepel az adatbázisban.
-
Véreshurka
senior tag
Sziasztok!
Próbálkozom egy policies.json fájl létrehozásával amibe telepítendő addon-okat is tennék. Meg tudnátok mondani, hogy hogyan tudnám kideríteni egy addon-nak a legújabb letöltési URL-jét azaz, hogy mindig a legfrissebb verziót töltse le?
Pl: ublock-nak ez: https://addons.mozilla.org/firefox/downloads/latest/ublock-origin/latest.xpi, illetve az "ublock-origin"-t kicserélve a linkben megy a noscript is. Viszont pl. az xBrowserSync-el meg pár másikkal ezt már nem tudom megoldani, mert ha beírom a böngészőbe, ott a fájl nem található hibát kapom. Ha jobb klikkel kimásolom az addon letöltési oldalán az "+ Add to firefox" gombról a linket az meg ahogy néztem az aktuális verziójú addon-t tölti le csak. Valakinek lenne esetleg ötlete?Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ez is egy olyan frissítés amitől csak szarabb lett. Nem is értem minek kellett hozzányúlni.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

). Nezd meg hogy melyik betu van alahuzva azon amit hasznalni akarsz (azt a billentyut kell lenyomnod).
).

Majd meglátjuk, hogy ebbpl mi marad majd állítható... (Jobb klikk, megnyitás új lapon, ha valakit érdekelne)
KAMI911