Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rimuru
veterán
-
Rimuru
veterán
válasz
Darkness
üzenetére
Az a baj hogy az oldalak felul tudjak csapni css-el, ezt user css-el tudnad resetelni.
- scrollbar-color
- scrollbar-width+ about:config
- layout.css.scrollbar-width-thin.disabled -
Rimuru
veterán
válasz
shadow1901
üzenetére
TLDR: Letoltod az xpi-t, ezt kibontot (igazabol egy zip), modositod amit szeretnel, META-INF kivetelevel csinalsz egy uj addont es feltoltod. Bovebb infokat(dokumentaciot) talalsz a linket oldalon.
-
Rimuru
veterán
válasz
ledgeri
üzenetére
Clear the cache.
Btw ctrl+shift+r cache nelkul ujratolti az oldalt, ez is hasznos tud lenni. -
Rimuru
veterán
válasz
5leteseN
üzenetére
Igen, az a beepitett: Firefox Translation.
Azon kivul hogy a beallitasokban toltsd le a nyelvi fajlokat nem tudok tobb "ravezetest" mondani, nekem mukodik OOB. -
Rimuru
veterán
Ez csak akkor van ha direktbe nyitja meg de ha bekapcsolta hogy mindig privat modban futton akkor nem jelzi semmi, Can I set Firefox to always use Private Browsing? (ertelemszeruen az ellenkezoje kell a kikapcsolashoz).
-
Rimuru
veterán
Bedobok nehanyat en is a sajatombol. Ezek tunnek relevansnak, lehet mazsolazni. Annyi hogy ezt evekkel ezelott raktam ossze es linuxon.
menupopup,
#PopupAutoComplete {
--panel-padding: 0px !important;
}
#mainPopupSet,
#navigator-toolbox {
--arrowpanel-menuitem-margin-inline: 0px;
--arrowpanel-menuitem-margin: 0px;
--panel-separator-margin-horizontal: 0px;
--panel-subview-body-padding: 0px;
} -
Rimuru
veterán
-
Rimuru
veterán
válasz
ledgeri
üzenetére
Siman ramesz az unregister gombra, amikor legkozelebb megnyitod az oldalt akkor ujra beregisztraja majd. Az Application panelen is tudsz vele jatszani.
-
Rimuru
veterán
-
Rimuru
veterán
válasz
ledgeri
üzenetére
Ha firefoxon belul tortenik blokkolas (pl egy extension miatt) akkor az network tabon latszodik. Igy konnyen ki lehet szurni, hogy merre kell keresni a hiba forrasat (firefox/kulso tenyezo).
Pl Firefox tracking protection igy jelenik meg (ha extension csinalna akkor pedig annak a neve lenne ott):

-
Rimuru
veterán
válasz
5leteseN
üzenetére
Nekem amugy (linuxon) ezek vannak: Bulgarian, Catalan, Croatian, Czech, Danish, Dutch, Estonian, Finnish, French, German, Greek, Hungarian, Indonesian, Italian, Latvian, Lithuanian, Polish, Portuguese, Romanian, Russian, Serbian, Slovak, Slovenian, Spanish, Turkish, Ukrainian, Vietnamese
De forditani csak ezekre lehet: Bulgarian, Catalan, Croatian, Danish, Dutch, English, Estonian, French, German, Italian, Polish, Portuguese, Slovenian, Spanish
-
Rimuru
veterán
válasz
balazs1956
üzenetére
Siman vissza tudod rakni: Add the Search bar to your Firefox toolbar
-
Rimuru
veterán
válasz
Avicularia
üzenetére
Jah, firefox csinalja. A max nev az 255 karakter lehet (ez hardcoded) csak windowson ebbe bele szamit a downloads mappa utvonala is.

Szoval azt tudod megtenni hogy atallitod a letoltesek mappat valami rovidebb utvonalura. -
Rimuru
veterán
válasz
Avicularia
üzenetére
Biztos hogy a firefox vagja le? Nekem ilyet produkalt most (linux alatt, 128.0)
Screenshot 2024-07-16 at 21-21-20 Mozilla Firefox - Mobilarena Hozzászólások.png. -
Rimuru
veterán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Eredetileg ez is extension formaban volt jelen, en kb FF 123-ig ezt is hasznaltam mert jobb volt mint a mar bepitett (tobb nyelvet tamogatott). Van olyan ami meg mindig hianyzik belole, pl kijelolt szoveg forditasa.
-
Rimuru
veterán
Jellemzoen az van, hogy tul szigorura allitjak a csuszkat es "mindenert is" besir. Ha hirtelen mindenhol elromlik akkor lehet tortent valami pl az ip-ddel, telepitettel uj kiegeszitot, stb.*
Mediamarkt-nal nalam is jon de a modxvm eseten pl siman atenged. Egyszeruen mas szintre allitottak a vedelmet (elobbi "tultolta").* Cloudflarenel volt mar olyan eset is, hogy mindenkit kitiltottak akinek be volt kapcsolva a resistFingerprinting de ez "csak" bug volt.
-
Rimuru
veterán
Ugy latom te se windowst hasznalsz. Ott is mindig nyomnam az alt+szam-ot de nem megy... ilyen ez a megszokas.

Btw, Keyboard shortcuts - Windows & Tabs (jobb fent lehet valasztani platformot)
-
Rimuru
veterán
válasz
atesss
üzenetére
Nem tudom hogy konkret gondodat megoldja-e de mindenkinek aki googlet hasznal ajanlom a Don't track me Google-t.
-
Rimuru
veterán
Temporary Containers-el egyutt szerintem kb killer feature firefoxban.
-
Rimuru
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Annyit hozzatennek hogy firefox policies-al lehet tiltani oldakat (de szerintem ez nem a bongeszo dolga lenne).
-
Rimuru
veterán
válasz
nullpoint
üzenetére
Letiltod a JS-t, az biztos megoldja.

Attol fugg a megoldas hogy az oldal hogy csinalja. Pl ez a userscript (pl violentmonkey) jelenleg nalam mukodik decathlon eseten de barmikor eltorhet. (forras)
// ==UserScript==
// @name Decathlon
// @match https://www.decathlon.hu/*
// @run-at document-start
// ==/UserScript==
Object.defineProperty(document, 'title', {
set: function(){}
}); -
Rimuru
veterán
válasz
Pityu.
üzenetére
Kiegeszitovel ha oldalspecifikus beallitasokat akarsz: Zoom Page WE.
Globalisan pedig settingsben van font es default zoom beallitas. -
-
Rimuru
veterán
válasz
chungee
üzenetére
Roviden mar leirtak parszor itt a topicban is, pl ez a comment. Amugy userChrome.css kulcsszoval erdemes keresni.
-
Rimuru
veterán
válasz
zsolt19900
üzenetére
Valsz bekapcsolodott a zoom text only kapcsolo, [link].
-
Rimuru
veterán
válasz
pruzsi
üzenetére
Ez alapjan ha jol ertem az a kerdes hogy bongeszo/window megnyitasakor mik nyiljanak meg. Ezt tudja kiegeszito nelkul is, Set multiple pages as your home page.
Amugy a kovnyjelzok is jok, egy mappa osszes elemet meg lehet nyitni 1 kattintassal (tehat pl bookmarks toolbar csak new pagen jelenik meg, van rajta 1 folder amiben X bookmark, mouse3 nyomasaval megnyitja az osszeset).
-
Rimuru
veterán
válasz
Krystal_s
üzenetére
Nincs sok lehetoseg, keresel olyan bongeszot ami tovabb tamogatja a win7-et vagy marad frissites nelkul az FF es tovabb hasznaljatok a windowst (ami nem ajanlott de elfogadjatok a kockazatokat) vagy valtotok friss (es tamogatott os-re) ami lehet akar frissebb win vagy linux, bsd, stb.
-
-
Rimuru
veterán
válasz
xrvman
üzenetére
Primary Password a legnagyobb vedelem amit tud, neked ez valsz keves lesz.
-
Rimuru
veterán
válasz
csferke
üzenetére
Be kell kapcsolni about:config alatt az import lehetoseget
signon.management.page.fileImport.enabled.Az is jo amit akaido mond, errol is van support page.

-
Rimuru
veterán
válasz
mefistofeles
üzenetére
-
Rimuru
veterán
válasz
Zirowe
üzenetére
Szerintem a "Block dangerous downloads" lesz a baratod.
-
Rimuru
veterán
válasz
DonThomasino
üzenetére
v94-ben valtoztattak legutobb a mukodesen, amugy [link].
-
Rimuru
veterán
válasz
Szirtimorc
üzenetére
about:config-ban, browser.tabs.insertAfterCurrent -> true
-
Rimuru
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Igazabol akkor is le kellet toltodnie csak v98 elott ezek az OSnek megfelelo tmp mappaba kerultek (es bongeszo/os shutdownkor torlodtek).
-
Rimuru
veterán
Leginkabb utobbi. En azt mondanam hogy feleljen meg recommended extension felteteleknek majd lehet "kerni" emaiben.
Persze minimalis az eselye hogy lesz barmi ismerve a mozillat, kompetens emberekre kellene cserelni a vezetoseg es product nagy reszet, hogy jo iranyba elinduljon barmi is. - rant vege

-
Rimuru
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Nem szeretem az ilyet. Azzal nincs baj ha default a systemtol veszi de amikor nincs lehetoseg felulcsapni...

-
Rimuru
veterán
-
Rimuru
veterán
válasz
Kékes525
üzenetére
Usercss, pl valami ilyesmit tudsz csinalni
/* Osszes extension ( .toolbarbutton-badge-stack / .toolbarbutton-icon ) */
toolbarbutton[data-extensionid] .toolbarbutton-badge-stack {
filter: brightness(75%)
}
/* Csak a stylus, id forrasa pl: about:debugging#/runtime/this-firefox */
toolbarbutton[data-extensionid="{7a7a4a92-a2a0-41d1-9fd7-1e92480d612d}"] .toolbarbutton-icon {
filter: brightness(75%)
} -
Rimuru
veterán
válasz
Darkness
üzenetére
Ezt is kidobtak mar belole (el is felejtettem), kiegeszitovel tudod felulcsapni, pl New Tab Override
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tesla topik
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen autót vegyek?
- TP-LINK routerek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)

Ez jelenleg firefox specifikus es hasonloan mukodik mint a DNT (ami szinten nem jo sokra). Amig torvenyileg nincsenek kikenyszeritve ezek addig kb semmire se jok.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

KAMI911