Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
looser
üzenetére
Használj a böngészőben Ublock Origin-t. Amint megjelenik fenn az ikonja piros pajsz benne UO akkor arra kattintasz és a fogaskerékre beállításoknál a KÜLSŐ SZŰRŐK opciónál a plusz jelre kattintva lenyitod és ott bepipálod ezek közül valamelyiket:
- Adguard Annoyances
- Fanboy Annoyances
- EasyList CookieNálam a Fanboy van most bepipálva mert kevésbé agresszív, mert előfordulhat hogy pár oldal nem fog működni, mert egyes cookie-k elfogadása az oldal működéséhez kötött.
-
looser
addikt
Halihó!
Van egy állati idegesítő szokás sok oldalon, mégpedig amikor elindul az ember felfelé az egérrel, rögtön jön egy popup, hogy még ezt és ezt tedd meg, nézd meg. Ennek a jelenségnek (eseménynek) van valami neve és le lehet tiltani?
Üdv

-
BigManus
addikt
Sziasztok!
Volt már nem egyszer, de nálam nem működik az itt korábban leírt beállítás.
Firefox indításánál kis ablakra ugrik a róka, manuálisan kell teljes ablakosra váltanom.
Az about:config menüben nincs valami beállítás, hogy teljes ablakban induljon?
Rettentően idegesít! -
Winnie The P
őstag
válasz
Winnie The P
üzenetére
Megoldva
-
Winnie The P
őstag
Hali!
Rég használtam a rókát, és annyi lenne a kérdésem, hogy tudom azt beállítani, hogy a mentett könyvjelzök ne mappában legyenek hanem egy sávban jelenjenek meg? Köszönöm -
-
Az új (94-es) rókával nekem is van bajom (macOS-en). Bizonyos oldalak ledermesztik. Például itteni logout blogbejegyzés: [link] Rákattintok és 30 másodpercig megdermed az egész róka. A rendszer többi része működik rendesen, se cpu- se memóriaterhelés nem változik. Csak a Firefox "strandlabdázik". Ilyenkor vagy kilövöm a taszkot, vagy kivárom a 30 mp-et, hogy be tudjam zárni a tab-ot. Természetesen ugyanez oldal másik böngészőben (pl. Safari) hiba nélkül megnyílik.
-
Cs1csó
titán
Azzal kapcsolatban, hogy a Facebook - asztali böngészőben - nem töltődik be mindig rendesen van már valami megoldás, van ahol panaszkodnak erre? Van valami megoldás? Vagy hova lehet írni, hogy kapják már össze magukat.
Akár tetszik akár nem a Facebook az egyik legfontosabb oldal a neten jó lenne ha flottul működne. -
Cs1csó
titán
Ezt a bővítményt: Checkmarks használom, végigellenőrzi a könyvjelzőket ha talál "halottat" vagy problémásat azt az oldalsávon jelzi és a végén le tudod azokat is külön ellenőrizni és akár törölni.
-
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére

-
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Normálból ESR-be váltásnál van amire külön oda kell figyelni? Vagy csak az alap "verzió miss-match" keverhet be csak?
-
válasz
KAMI911
üzenetére
Szerintem az ESR 52.9 -> 60.1 váltással függhet össze. Vállalati szférában XP támogatás megszűnése akár lehetett ilyen mértékű hatással a statisztikára. Sok helyen jóval az MS XP támogatás megszűnése után is még ilyen oprendszert használtak, egyszerűen mert az ott használt alkalmazások azon futnak. Lásd államigazgatás.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
KAMI911
üzenetére
Nem néztem, de lehet, hogy itt a topik átnézése elárulhat valamit... Akinek nem tetszett valami, és a PH népe, szerintem felszólalt itt. (56-57k-adik hsz-ek vannak akörül )
Vagy valami masszív kampány volt Chrome oldalon.
Vagy valami nagyon Chrome-os cucc került bevezetésre. -
Cs1csó
titán
válasz
KAMI911
üzenetére
A Google agresszív politikája pl.:
- sok program vagy oldal ajánlja, hogy telepítsd a Chrome-ot, iszonyat ereje van sok embernek pl. a "keresés" mint fogalom egyet jelent a Google-el, szoktam kipróbálni más keresőt pl. Baidu, Yandex, DuckDuck Go, de valahogy egyik sem olyan jó mint a Google plusz a megszokás is nagy úr.
- már az MS beépített böngészője is Chromium alapú és egy csomó "nagy" is pl. Vivaldi, Opera
- annyira durva az előnye, hogy már a weboldalalakat is erre a böngészőre optimalizálják, tehát sok esetben gyorsabb a Chrome
- gondolom az Android oprendszeren is alapértelmezett a Chrome és aki használ asztali böngészőt úgy van vele, hogy ott is azt fogja használni a folytonosság miatt
- tényleg jó böngésző a Chorme - bár a renderelése szebb a Firefoxnak -
- az "Quantum"-ra váltás 4 éve is erős törés volt hiszen egy csomó kiegészítő - ami nagy erőssége volt a Firefox-nak - nem volt használható, sokáig tartott mire újra megírták az új böngészőre, de ez idő alatt is vesztettek felhasználókat
- az utóbbi idők "PHOTON" dizájnja egy nagy kalap gőzölgő ló pogyadék amit már sajnos simán nem is lehet az about:config résznél módosítani kell hozzá a CSS mókolás
Nekem kapásból ennyi jutott az eszembe.Egy apróság: tiszta Firefox telepítés után ha szinkronizálom a könyvjelzőimet akkor a könyvjelzők ikonja "favicon" nem töltődik be tehát üresek az ikonok egy CheckMarks nevű kiegészítőt kell ilyenkor futtatni ami "frissíti" a könyvjelzőimet, a Chrome-nak ilyen gondja nincs legalább 10 éve.
-
KAMI911
Topikgazda
Hali,
Van ötletetek, hogy mi volt 2018. június-szeptember időszakkal kezdődően, amitől lett egy ilyen nagy Firefox visszaszorulás/Chrome előre törés?
https://gs.statcounter.com/browser-market-share/desktop/hungary#monthly-200901-202110https://www.mozilla.org/en-US/firefox/61.0/releasenotes/
https://www.mozilla.org/en-US/firefox/62.0/releasenotes/
https://www.mozilla.org/en-US/firefox/63.0/releasenotes/ -
ledgeri
nagyúr
válasz
Dhampir
üzenetére
FF sync-en lehet lapokat küldözgetni egyik bejelentkezett, és összekapcsolt böngészőből a másikba, ha csak ilyen olyan elolvasandó cikk akkor nem bánnám... De ha valamelyest privátabb linkek akkor jobb offline csinálni az ilyet, nehogy pont most találjon be egy izraeli cyber banda
.
Ha elég a másolgatás is, vagy csak minnél gyorsabban egyszerűbben akarod megoldani az A gép ürítését, akkor azt kimented, és kész, utána már a saját gépeden (odafigyelgetve ám, de) azt másolgatsz úgy oda, és akkor amikor akarod
-
Dhampir
félisten
válasz
ledgeri
üzenetére
Köszönöm szépen a kimerítő választ!

(Ha valakit érdekel, ugyanez magyarul is: [link])

Sütit nem akarok átvinni.
Azt is meg lehet tenni, hogy az "A" gép Firefox fiókjával bejelentkezek a másik "B" gépen és legfeljebb utólag kipucolom azt, ami mégsem kell az "A" gép dolgaiból, de a már megnyitott lapok (session, munkamenet) is kellenének.
Persze a műveletek után ki kellene jelentkezni a "B" gép böngészőjével összeszinkronizált "A" fiókból és beszinkronizálni saját fiókkal a "B" gépen.
Lehet hogy egyszerűbb lenne egy sima FF sync.
Régebben csináltam olyat, hogy LibreOffice-ba (az volt telepítve) másoltam a könyvjelzőket és HTML fájlként mentettem el, azután kényelmesen át lehetett másolni, csak a mappákat kellett létrehozni újból, azt hiszem.
Rémlik, hogy régen létezett egy kiegészítő, ami megkönnyítette az efféle átvivő dolgokat, de most már a modern Firefox is tud sok mindent.
Na mindegy, még elmerengek azon, amit leírtál, amit még egyszer köszönök.

-
ledgeri
nagyúr
válasz
Dhampir
üzenetére
Persze értettem!
Lehet félreértettem, ezért amit leírtam off, de mire gondolsz a hogy a saját Firefox fiókomhoz csatolhassam? alatt?
Sajnos fájlt fájlhoz nem tudsz csatolni... könyvjelzőket amik exportálva voltak be tudsz importálni... Munkamenetet megint nem tudsz összefésülni, egyik fölül írja a másikat....
Ha A gépről akarod B-re vinni, úgy hogy a B dolgai nem számítanak, akkor másolás, beillesztés.
Ha A gépről akarod B-re vinni, úgy hogy összefsülöd, akkor talán a FF sync.
Ha A géprő B-re, úgy hogy B gépen A profilja is elérhető legyen az is megoldható a profile manager-rel...(ha ezt párhuzamosan akarod használni, akkor ahhoz kell egy 2. ff telepítés teljes telepítőből ami 50 mega, és nem 5-10, új telepítési mappába...Egyébként válaszolva: ja a profilmappa egyben is vihető (csak a cél FF telepítés ne legyen korábbi verziós, mint az új).
Ha a minimumot vinnéd akkor itt a lista, hogy mi merre meg a munkamenetre (nyitott lapok) a sessionstore, mind a mappa, meg a fájl.Én az általad felsoroltak közül a munkamenetet lekönyvjelzőzném (hacsak nem a sessionstore-t is mentettem..), könyvjelzőket exportálnám, a kiegészítők listáját csak felírnám... Majd az új profilt a ffprofile alapján megerősítve hoznám létre, még átnézném mit is akarok... Felraknám a kiegeket abban a listában ahogy kell (pl ublock alap, de tényleg kell nekem 2 darab átirányítás szűrő??
, azon akkor gondolkodnék el...) aztán mivel minden beállításom (munkamenet megtartása, stb) létrehozogatta a fájlokat beraknám ami direkt fájl, vagy visszanyitnám ami könyjelzős....
De pl én nem élek annyira addonra alapozva, hogy érintsen olyasmi mint ami a héten volt téma, azt is vállalom, hogy a belakott Ublock origint hardon újra be kell lakni... De pl a Sütiket másolni egyrészt felesleges, másfelöl meg alapból "illene nem létezniük", harmadrészt meg veszélyes ha kikerülnek, mert ezekkel simán ehet lopdosni dolgokat... -
Dhampir
félisten
válasz
ledgeri
üzenetére
Csak amiatt írtam be, hogy hátha valakinek a magyar szöveg is jól jönne.

Éppen azon töprengek, hogy vajon vendéggépről át tudnék-e mindent vinni a saját böngészőbe/profilba úgy, ha az aktuális felhasználó fiókjából csak az AppData/Roaming/Mozilla/Firefox/Profiles mappát másolom ki, hogy a saját Firefox fiókomhoz csatolhassam?

A mappa elérhetőségének útja Windows alatt:
%APPDATA%\Mozilla\Firefox\Profiles\A könyvjelzők, a böngészőbeállítások, kiegészítők és az aktuálisan futó megnyitott lapok kellenének.
A Profiles mappa egyszerű átmásolásával mindez megvalósítható?
-
-
makoss
veterán
Üdv!
A Group Speed Dial-t hogyan tudom kezdőlapra tenni, hogy a firefox indítása után ez jelenjen meg először?
-
KAMI911
Topikgazda
Sziasztok,
Szerintetek ez így megfelelő tájékoztatás?
https://linuxmint.hu/hir/2021/11/a-mozilla-blokkolta-a-speed-dial-fvd-new-tab-page-3d-start-page-sync-kiegeszitot -
ledgeri
nagyúr
válasz
Dhampir
üzenetére

Csak már nem bírtam, hogy ha keresek valami windows problémamegoldást akkor nekem kell "mire gondolt a költő... pontosabban a fordító"-t játszanom oda-vissza... az angol win, meg minden húz magával angolul, így a linkeknek is az lesz az alapértelmezettje, ha már belekavarás/geolokalizáció van, így meg fel sem tűnik/nem is gondolok arra, hogy keressem a magyart.. -
Könyörgöm! Valaki írjon egy script-et, ami az IT Café oldaláról eltünteti a letiltott hozzászólásos maffia-cikkeket!

-
Dhampir
félisten
válasz
ledgeri
üzenetére
Esetleg, ha valaki magyarul is olvasgatná:
Profilvezérlő használata Firefox profilok eltávolításához, és létrehozásához
-
Kékes525
félisten
válasz
makoss
üzenetére
Használható egy trükkel. [Firefox disables & blocks FVD Speed Dial add-on for intercepting user search queries]
about:config “extensions.blocklist.enabled” false -ra állítva.
-
Kékes525
félisten
-
makoss
veterán
Üdv!
A Speed Dial [FVD] New Tab Page kiegészítőm blokkolva lett (nem tudom miért, chrome alatt megy)
Tudnátok linkelni egy másikat ami jó firefoxra?
-
Krystal_s
addikt
válasz
Kékes525
üzenetére
Group Speed Dial
Ez egy FVD alternatíva és FVD-ből is tud importálni. -
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Kékes525
üzenetére
Ha backup van, minden van, HELYES!

Ha csak CTRL+C CTRL+V, akkor szerencse...
Ha tegnapról mára frissült a FF-od, akkor a visszaállított "csak"profil lehet,hogy szólni fog...Viszont szerintem ahogy olvastam, ez olyasmi ami az "addon szerveren" lett tiltva, és az arra csatlakozókkal tiltatva... Lehet, hogy ez majd hullámként eléri a Chrome-os verziót is, mert "téma" lesz, és a miértje, ... és a gugli sem akar rossz hírverést a böngészőjének. Ajánlom hogy legyen egy HTML-vagy valami nem egyedi fájformátumú mentés is!
A figyelmeztetéssel egyetértek, csak korábbra rakatnám: ha az addon készítői irányába megy, menjen a használóiéba is, hogy "figyu baj volt, ha javítják, jó, ha nem, nem"... A tiltjuk de kiskapu meg nem érne semmit. utóbbi elveszi az előbbi értelmét.
#64849 Cs1csó állítólag az már megvolt...
-
Kékes525
félisten
válasz
ledgeri
üzenetére
"A További információ hova dobat?" Csak általános információt ad.
Kettő is lehetséges.
1. Egyszerűen kimásolom és beleteszem a Chrome alá.
2. Ha az 1-es nem megy, akkor visszaállítom a tegnapi profilom, és letiltom az internetet. Az addonak van egy export-import funkciója.
Az előző addonok sem jók, minden verzióját letiltotta a Mozilla.
Backup van dögivel. Minden nap teljes rendszer partició és külön a profile is. Úgyhogy nem fog elveszni a könyvjelzőim, de a baj az, hogy nem tudom Firefox alatt használni.
Nem értem a Mozillát. Miért akar megvédeni engem attól, amit nem akarok. Egy kiskaput kellett volna beletenni, amivel ismét használhatnám az addont. Miért nem elég a figyelmeztetés?
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Kékes525
üzenetére
A További információ hova dobat?
Milyen módszert értesz profilból kiszedés alatt?
Ha nagyon nagyon SOS, akkor másold ki a profil mappádat KÉT helyre nem futó FF mellett: egyik lesz a próbálgatós, a másik meg a biztonsági másolat;
Tölts le egy korábbi ezzel az addonnal biztosan működő ff verziót, ami biztos, hogy teljes telepítős (50-70MB nem kb10, vagy alatta), húzd ki a netedet (nehogy lehúzza a frissítést az alapértelmezett beállítás) telepítsd olyan helyre, ami biztos, hogy nem a meglévőé. Ne engedd, hogy elindítsa magát még (még a telepítőből is vedd ki a pipát) [ez csak biztonsági lépés].
Ha az megvan, akkor a frissen telepített, de régebbi verziót profilválasztós módban indítsd el, csinálj egy új profilt (vagy ha engedi, akkor keresd ki az egyik profilt amit mentettél, remélhetőleg nem írja fölül ez esetben, de ott, a bizti másolat, vagy ha ez nem megy akkor), így lett új profilmappád amit a régebbi FF verzió használ (és tudod, hogy a tied, és tudod, hogy hol van). Állítsd be,hogy ne frissüljön, vagy legalább kérdezzen rá!
Vagy egyesével (ez mehet nettel már), vagy mindenestül (még net nélkül nehogy fissüljön) átmásolva próbálkozhatsz, mert ha jól olvastam a híreket akkor ez telepített verzió függő, és nem globálisan tiltodd addonozás. (Teljes másolás az továbbra is dowgrade-nek minősül, és profilkezelésből bajos...)DE továbbra is:
-Ha az egyik böngésző (vagy bármi) frissít így, az nem azt jelenti, hogy csak ő tesz, vagy tehet így a jövőben.
-Ha a frissítés olyan dolgot módosíthat, amit mi nem akarunk akkor nem kell engedélyezni a frissítést.
-Ha egy addon, vagy pl játékmod törik azután miután a fő dolog frissült, akkor azért nem az a hibás, aki a fő dolgot kezeli.
-Ha fontos adatokat tárolunk, akkor legyen backup!
--Ha egy addonból élünk akkor a fentiek 2X minimum!Ha nem SOS, akkor meg várnék, vagy írnék az addon kezelőjének, hogy mi lesz...
(beszédes, hogy a chrome-addon-shopban íra egy felhasználó, hogy azért távolította el a Mozilla FF-ból, mert többszörös kérés ellenére sem hagytak fel olyan gyakorlataikkal, mint a keresőszövegek figyelése, vagy módosítása.... no bueno...)
-
Kékes525
félisten
Egy hatalmas segítség kellene. Ezt hogyan tudnám felülbírálni? Az összes könyvjelzőm ebben van. Ha nem lehet, akkor kénytelen vagyok Chrome-ra váltani, mert ott engedélyezett. Van valami lehetőség a használatára?
Azért ez egy hatalmas aljasság a Mozilla részéről. Legalább ideglenesen engedélyezné, hogy az adatokat kinyerhessem belőle. A profile-ból ki tudom szedni, de az már trükközés. Ezt normális úton kellene ideglenesen engedélyezni. Nagyon mérges vagyok a Mozillára.
Amúgy semmi gondom nem volt az addonnal.
-
ledgeri
nagyúr
Így akkor passz... Lehet, hogy az a lap rosszul van kódolva -írom ezt nem hozzáértőként-, hogy valamiért az egész oldal hivatkozás...
Ha about:configban lőnéd ki akkor az veszélyesebb, mint az f5-ös nyűg... (de még azt sem tudom lehet-e, mert nem tudom mi a neve ott, vagy alapból angolul.....) -
zoltanz
nagyúr
Hogy tudom ellenőrizni, hogy működik-e a h.264 videó gyorsítás böngészőben? (megfelelő hardverek adottak)
Driver-ek telepítve, Win10Pro 64 bit
Köszi!
-
ledgeri
nagyúr
OKé, én a böngésző F11-es, és nem a "bérmelyoldalonvideólejátszó" jobb alsó sakrkos teljes képernyőre gondoltam.

Ha youtube-bal is teszi akkor esélyes, hogy böngésződ-ben valami ment félre, ha csak ott (fent említett oldalon), akkor meg valami félreértős a kettő közt.... nálam a fenti oldal simán rejteti/rejti/nem hozza elő.... -
Krystal_s
addikt
-
ledgeri
nagyúr
Az azért marad állandóra, mert az egész felület arra ugrik ha kattintasz! Funkciója szerint működik!
Ha rámész pl a hírek és magazinok részre, majd mész még egyet jobbra, majd csak szemezgetsz (Cibálod az egereded a címek felett), láthatod, hogy mutogatja folyamatosan, hogy melyik felület milyen címre ugratna >>>> továbbra is, ajánlott ezt a funciót NEM bántani! (de nagy eséllyel megoldhato.... )
-
vibra
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Igen,jobbra átugrik.Cs1csó!
Igazából egy-két epizód visszanézés miatt használjuk az asszony kedvéért,én meglennék nélküle.
Zavaró tud lenni,hogy folyamatosan ott van a címsor. -
-
vibra
tag
-
-
válasz
Impair1980
üzenetére
Üdv!
Letiltott kiegészítőkkel próbáltad?
-
Impair1980
aktív tag
Sziasztok!
Uraktól kérdezném, hogy az utolsó frissítés óta valami nem okés egyes oldalakon. Gondolok itt arra, pl. jofogas.hu oldalon a Belépés gombra hiába kattintok nem nyitja meg! Privát ablakban működik. Ötlet, hogy ezek mitől vannak és hogy lehet elhárítani a hibát? Nagyon köszönöm! -
vibra
tag
Sziasztok!
Teljes képernyős módban hogyan lehet kikapcsolni a bal alsó sávban megjelenő címsávot?
-
Abrion
senior tag
1 kérdés

jelenleg a 92.0 verzió van fent
és láttom youtubeon a dislike számot
mi az utolsó verzió amit feltelepíthetek? amin látszódik
gondolom a 94.0.1 már nem mutatja 
-
pedro7
tag
Látszólag egyszerű problémába futottam de mégsem tudom megoldani.Ehhez kérném a segítségeteket.
A firefox-al nem tudom megnyitni a 192.168.0.1 címen lévő routert a chrome-al viszont igen.
Kikapcsoltam a tűzfalat, töröltem az ip címhez tartozó sütiket, a mentett bejelentkezéseknél is megnéztem, hogy arra az ip-re van-e valami mentés,de nincs.
A felugró ablakok blokkolása mellől is kivettem a pipát.
Mindezek után sem engedi megnyitni a routert.
A címsorban valami olyat ír ki,hogy nem biztonságosan kapcsolódik ehhez az oldalhoz.
MI lehet a hiba ? -
efi99
őstag
Üdv.
78 ESR kb 1 hete frissítve lett 91.3 ESR-re. Azóta a beállításokban a jelölőnégyzetekben nem látszik ha be vannak kapcsolva. Mind üres, hiába kapcsolgatom. Az biztos, hogy maga a kapcsolás hatásos, de nincs vizuális nyoma. Gondolom nem normális dolog. -
Sam67
csendes tag
Sziasztok!
Az alábbi problémával kapcsolatban szeretnék segítséget kérni.
Egy régebbi gépről van szó, amin Win.7 alatt egy Firefox 84.01 verziójú böngésző fut.
Amikor a Gmail felületén levelet írok (és csak akkor, ha írok) megjelenik egy hibaüzenet, miszerint:
„A rendszer hibába ütközött #2005”, és feldob egy párbeszéd panelt két opcióval.
„Maradás az oldalon”, ill. „Az oldal elhagyása”
Amennyiben a maradás az oldalon opciót választom, elindul egy néhány másodperces visszaszámláló, majd ismét felugrik az előbb említett párbeszéd panel.
Gyakorlatilag nem lehet semmi mást csinálni, csak kilépni.
Próbáltam rákeresni a #2005 hibakódra a Gmail-lel kapcsolatban, de nem találtam semmit.
Eddig semmi baja sem volt, másik fiókkal ugyanezen a gépen, és böngészővel nincs gond.
Vírus, egyéb kártevő (Avast, Super Antispyvare) nincs, fiók elvileg nincs feltörve.
Használt kiegészítők: AdGuard, ClearURL-s ADD-on, Simple Translator.
Mi lehet a gond?
A segítséget előre is köszönöm. -
Krystal_s
addikt
válasz
Krystal_s
üzenetére
Nem írtam, mert nekem alap, de... nem ugyanarról a profilról és FF verzióról van szó, hanem több tisztán telepített Firefoxnál volt!van ilyen. Pontosan akkor kezdődött (előtte soha nem tapasztaltam), amikor újítottak FF 63 óta és a könyvjelzőket nem a régi módon kezdte tárolni, hanem a places.sqlite, favicon.sqlite-ban. Az utóbbi fájl sérül meg pl szürke földgömb lesz az ikonok helyett. Utána szokott előjönni a mentési probléma is.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Krystal_s
üzenetére
hetekig nem zárom be
Ú én ezt de nem tudnám így csinálni.... Személyesen én a naponta többször ki-be kapcsolós vagyok....
Sok minden van amit akkor ment a böngésző, amikor rendesen bezárják... Meg kéne nézni, hogy pontosan mik veszélyesek -említett féleképp- belőle... -
Krystal_s
addikt
Inkább csak költői kérdés, de hátha másnak is szokott ilyen gondja lenni.

Mitől lehet, hogy néha meghülyül a böngésző és látszólag elmenti a könyvjelzőket, de a következő megnyitásnál már nincsenek ott az újak. Ált. hetekig nem zárom be a böngészőt, elég gyakran mentem a könyvjelzőket, de így is nagyon zavaró tud lenni. Pl most sok oldal tűnt el, amikről nem volt külön mentésem. Ezt úgy vettem észre, hogy exportálni akartam, de nem lehetett. Aztán újranyitottam ezt a... De mitől sérül meg csak úgy magától? 🤬 -
nyugis21
kezdő
Óh, én balga, hát perszehogy a gmail szervere azért nem tud az interneten át az euromail szervernek levelet küldeni, mert az én gépem egy hétig ki volt kapcsolva és nem mutatta a pontos időt!
Óh, hogy erre nem gondoltam!

Már csak azt kellene kideríteni, hogy ennek ellenére az euromail szervere hogyan tud levelet küldeni a gmail szervernek?
Vagy csakis azért tudta megtenni, mert közben bekapcsoltam a gépemet?
-
nyugis21
kezdő
Bocsánat, ha off, fiatalok megfertőztek korábban coviddal, most kezdek kijönni az ágyból, de még eltart egy ideig.:-(
Egy ismerősöm most talált meg, hogy két napja nem tud levelet írni nekem, pár óránként kapta az értesítést, hogy kézbesíthetetlen a levél, majd két nap után, hogy sikertelen volt.
Most be akartam lépni, FF azt írta, hogy a weboldalnak valami tanúsítványa lejárt, advanced-ben be tudtam lépni, levelek XI.2 késő este óta nem jöttek, de én most is tudtam küldeni.
(az euromail, ha fontos valakinek)Mit tudok tenni, hogy megjöjjenek a leveleim?
-
-
movax
őstag
Vajon a legfrissebb FF update szétcseszi a custom CSS-t? Valaki feltette már?
-
DS39
nagyúr
válasz
KaiotEch
üzenetére
ezzel ki lehet kapcsolni a firefoxban az update-t:
https://support.mozilla.org/en-US/questions/1304175 -
Üdv. Kollégák ESR-t használok cégnél, viszont mióta nem a FrontMotion csinálja az .msi-t, hanem a Mozilla adja ki az FTP-n azóta automatán frissít. Mit kéne átütnöm, hogy ne tegye?

Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- 3D nyomtatás
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- PlayStation 5
- Sí, sielés
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OTP Bank topic
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2 X Dell Poweredge T320, 96GB DDR3 ECC RAM, 2.2 GHz CPU, 2 x 495W PSU
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.