- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Rimuru #69765 üzenetére
Kivártam, és reddit alapján a régieket nem látja az új, az újakat (újjakkal készólteket) nem látja a régi, és ez így lett tervezve. Azt nem láttam, hogy valaki aki hasonlóféleképp használja mint én ( minimum 2, de alapból 5 firefox telepítés 5 , vagy akár több profillal egymásközt ugrálva) a firefoxot direktben, de nagyon úgy tűnik, hogy a régi rendszer "tetszóleges exe-vel társítható", míg az újabb nagyon olyannak érződik, hogy az "egy telepítésen belüle profil-manager".
Miért kell kettő telepítés minimum (nekem)? Páréve, itt a topikban is ma fellelhetően, probléma volt, hogy ha épp fut a böngésző, és az a windows alapértelmezett, akkor ha valami "auto-böngészőmegnyitást" hajt végre, akkor az az ablak szépen belesütizik a megnyitott profilba. Mivel az "alapértelmezett böngészőzés" windowson exe alapon működik, külön exe, külön profil, külön kezelhető megnyílás. ...és ha már van firefox, legyen firefox. ( a beállított, alapértelmezetten megnyíló külsős profilmanager ablak meg az ellen is jó kontrol lehetőség, hogy ha pl progiban, játékban egy "alap gomb" igazából "nyiss böngészőt" akarna lenni, hisz ilyenkor csak azt kell X-elni, és nem "na most hogyan követték be a kattintásom"-ra gondolni...)
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Rimuru #69775 üzenetére
A régi, akár elsőnek indítható profilmanager-re gondoltam.
#69773 yanna Ha ublock originnel (akár brave-en belül) Hard mode-dal JavaScript tiltással indítom a youtube-ot, akkor látok csak ennyit az oldalból.
A Javascriptel meg már valamit engedne működni, (csak semmi sem tölt be ami külső szerveres/url-es, mert hard mode). Ha odáig eljutok, hogy már látom a videót, meg képeket, egy adott videó oldalán, és akkor kapcsolom ki a javascriptet, akkor meg már a cache-elt borító kép az látszik.... szóval javascript nem betöltődésre gondolnék nálad!
A miért-re kiszolgálószerver kieséstől, böngészőmodul el nem indulásig sokminden lehet a válasz! -
ledgeri
nagyúr
válasz
Rimuru #69765 üzenetére
A régi módszert még nem láttam "futó ff ablak mellé nyilva".
#69766 Met Ha az előbbit el akarod tűntetni, akkor igen töröld a tartalmát (és biztosra mentél, hogy amennyire az töröl, törölt, törlődött.
Ha csak problémamegoldós tisztalap, akkor új profil, hátha valami eszedbe jut, hogy kéne. -
ledgeri
nagyúr
válasz
Rimuru #69530 üzenetére
Az adott oldal újratöltetése nem egyenlő minden gyorsítozótt adat törlésével.
Köszi a fentiért, nem gondoltam, hogy a gyorsbillentyűs megoldást (CTRL+SHIFT+DELETE) éritette csak a változtatás, így nem néztem a menüben is, de így az egész változtatásnak még kevesebb értelme van.
-
5leteseN
senior tag
válasz
Rimuru #69521 üzenetére
Ha a címsor bal oldalánál a távol-keleti "krisz-krasz-szal lehet meghívni a Firefox beépített fordítóját(amihez a beállításoknál lehet letölteni a nyelvi vmiket), akkor sajnos nem offline.
Ugyan van Firefoxnak most Lingvanex bővítménye, de nem hiszem, hogy lecserélte volna az eredetit.
Ha valamelyik dolgot nem jól tudom, akkor most pikk-pakk utána nézek, kis "rávezetéssel"!
-
-
attiati
veterán
válasz
Rimuru #69188 üzenetére
Ez valóban működne, de az adott oldal nem. Lehet, hogy lejárt a certifikációja.
A test oldal is csak 7-es java-val indul el, 8-assal nem. Furcsa.Az viszont tényleg érdekel, hogy ha egy régi állapotot előállítok (= régi Firefox, régi windows, esetleg régi Java), akkor azon menni kellene minden Java-s oldalnak, nem?
Ahogy régen is. -
-
Sonja
nagyúr
válasz
Rimuru #68565 üzenetére
Volt is jelezve a topikjában, ahol ez is szerepel:
"Accuweather has turned off the feed since the author has not paid the fee.
Thank you for your message. The owners of the Firefox feed have ceased
payment and therefore the feed was shut down. We apologize for any
inconvenience.
We hope this helps to answer your questions at this time. Thank you for
contacting the AccuWeather APIs Team and thank you for choosing
AccuWeather APIs!" -
-
farkas-j
őstag
válasz
Rimuru #68280 üzenetére
Köszönöm, kipróbálom!
Cs1csó: Köszönöm, ez a kiegészítő telepítve van, de le kellett tiltanom. Több weboldalnál voltak anomáliáim miatta. Ezt a kiegészítők egyenkénti letiltásával szűrtem ki, hogy az Absolute Enable Right Click & Copy okozta. Pillanatnyilag úgy csinálom, hogy amikor kellett aktiválom, utána letiltom. Ezt szeretném megspórolni. -
válasz
Rimuru #67212 üzenetére
Köszi!
Közben megtaláltam azt a beállítást, viszont egy bajom volt vele, hogy csak több sort ad hozzá. Széles monitorom van, nekem az lenne kényelmes, ha széltében tudnék több ikont rakni (azaz egy sorban lenne 8 helyett kb. 12 ikon).Most felraktam a Tabliss kiegészítőt, ott megoldható a linkgyűjtemény.
-
BullZeye
veterán
válasz
Rimuru #66828 üzenetére
Azt mondod, hogy megyünk a biztonság felé, de egy javascript ilyen szinten beleláthat ezekbe a dolgokba, hogy a böngészőn KÍVÜL egy ablak a tartalom előtt van? Ezt így hogy?
Közben végre megvan a keresett szitokszó: page visibility api, úgyhogy ez a kiegészítő teszi a dolgát.
-
csferke
senior tag
válasz
Rimuru #66470 üzenetére
Export login data from Firefox
És az így elmentett jelszavakat hogyan lehet importálni?
-
-
-
vlevi
nagyúr
válasz
Rimuru #65946 üzenetére
Megnéztem, nekem is 102béla van fenn, és én sem látok ilyet
Fire/SOUL/CD
Köszi, ezt megnézem. Fene se gondolta volna, hogy Windows alatt van ilyen beállítás.
Visszaállítok mindent defaultra, és bekapcsolom Win11-ben az említett beállítást.Mgenéztem. Megjelenik a scrollbar, de nincs alul, felül a nyíl, csak, ha oda húzom az egeret.
Valami stílusbeállítást vissza kell állítani. -
Kékes525
félisten
válasz
Rimuru #65710 üzenetére
Ez nem a te hibád. A rendszer állította át (nem tudom miért) a betűtípust (más programoknál is átállt, hogy miért és hogyan azt nem tudom)), de visszaállítottam. A másik "probléma" az, hogy habár a sötét szín tökéletes, de megszeretném tartani az ikon háromdimenziós voltát, csak sötétebb háttérrel. A te beállításod két dimenzióssá tette.
Amúgy természetesen nagyon köszönöm, hogy próbálsz segíteni.
-
válasz
Rimuru #64339 üzenetére
Nekem nincs ott a listában a Firefox Beta (OP 7 Pro, Android 11). Más kérdés, hogy sohasem tetszett igazán a böngésző jelszómentése, helyette előbb LastPasst használtam, mostanában pedig Bitwardent (meglepően jó árú az előfizetés). Mobilon egyedül a PH! jelszó van belementve a Firefoxba, mert ugye havonta kiléptet és hamarabb tölti ki, mint a Bitwarden, amit még fel is kéne oldani...
-
Syl
nagyúr
válasz
Rimuru #64336 üzenetére
Köszönöm!
Azonban.
Ez nem Firefox, hanem rendszerbeállítás. Vagyis utána minden más (telepített app is) ebben akarja babrálni a jelszavakat.
Valamint, nálam nincs Lockwise. Nem is tudom mi az.Nem értem. Hogy ha a desktopon elmentett jelszavakat leszinkronizálja a mobil Firefoxba (mert benne van mind), akkor egy weboldalra való belépésnél miért nem azokat hozza fel?
Miért nincs FF-en belül ilyen beállítás, ha már egyszer ott vannak a jelszavaim?
Ez nekem kínai... -
Véreshurka
senior tag
válasz
Rimuru #64137 üzenetére
Köszi!
Még kicsit emésztenem kell... Addig is lenne pár kérdésem, hátha tudsz válaszolni:
- Azon kívül, hogy szegmensekre van bontva és minden szegmens elején le van írva, hogy az a szegmens éppen mire való, nem tudsz esetleg olyan oldalt ahol (mint a policies.json-nál) mindent elmagyaráznak, hogy mit csinál?
- Azt esetleg tudod, hogy ha el szeretném készíteni az autoconfig.js file-t akkor elég csak feltölteni azokkal a sorokkal amiket bele akarok tenni?pl:
pref("valamilyen.beállítás", false);
pref("valamilyen.beállítás", érték);
stb...
És sorban amiket akarok majd mentem és kész? -
Cs1csó
titán
válasz
Rimuru #64025 üzenetére
Köszi, ezt elraktározom, de most jó lett:
- disabled a Proton
- és alkalmaztam egy korábban megosztott css kódot Reducing vertical spacing in menusMost teljesen jó.
Ami zavart:
- túl világos lett a felső sáv - nem elérhető az rendszertéma a sötét pedig túl sötét színátmenetes izét meg nem akartam
- túl nagy lett a távolság a menüben és a könyvjelzőppákban lévő könyvjelzők között
- túl nagy lett a felső sáv több helyett vett el a hasznos netezésből mint korábban. -
válasz
Rimuru #63833 üzenetére
Annak aki eddig nem használta, illetve tiszta profilban, amúgy csak utána írta, hogy "(nem támogatott)". Mondjuk nekem mindegy hol van, amíg kompakt marad, most egy pillanatra vastagabbra raktam és uhh...
A kerek füleket kell megszoknom, ízlés kérdése. Viszont érdekes, hogy külön téma mellett a context és a menüsor is sötét hátteret kapott, eddig világosak voltak, a "firefox menü" meg maradt fehér... -
-
Syl
nagyúr
válasz
Rimuru #63427 üzenetére
Én az Enhancer for YouTube-ot használom.
Bocsánat!
(#63428)-ra ment volna -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest