-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz
farkas-j #68866 üzenetére
A "feltöltesz feliratos képet amit nem fordít a google fordító" picit más téma, mint a "nem érem el X weboldalt, mert Y eszközként kéne meglátogatnom".
Nezz meg egy browserleaks.com-ot vagy hasonlót. Ha az benyeli useragent-et, akkor ez a módszer, mint módszer működik, hiába úgy nem, mint megoldás a problémádhoz.A VPN -ha van hogy megy-, akkor mi probléma vele, amikor nem?
-
EmptyParadox
senior tag
válasz
farkas-j #68858 üzenetére
Próbálj ki valamilyen User-Agent Switcher addont. Lehet, hogy megoldja.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
farkas-j #68856 üzenetére
Mi a célod az egésszel? Csak mert nem mindegy, csak elrejteni akarnál valamit (useragent csere...), vagy konkrétan "tablet funkcionalitás" kell valahol... Csak nézni akarnál valamit, vagy használni is. Utóbbi esetben egy belépetlen bluestacks (android emulátor)[ha a géped bírja] általam leggyorsabban elérhető "kéne egy kvázi mobil, csak nics HW elérhető közelségben" gondolat, és ha az android áruház, meg az appok benyelik... egy weboldal is simán... De ha valami bizalmas adatos dolog miatt kéne, akkor megint lehet, hogy necces lesz ez.
Egy ilyen problémárol, ennyit tudni nem szűkit sokat, és sokrétű megoldások vannak mam már -
Cs1csó
titán
válasz
farkas-j #68281 üzenetére
Ezt nem teljesen értem. Ez a kiegészítő alapban INAKTÍV, így néz ki egy oldalon:
Mint látod inaktív (ez konkrétan a PH! mert itt nincs is korlátozás) ahol szembejön hogy korlátozás van (ezt sem veszem mindig észre mert nem mindig akarok kijelölni vagy fordítani az oldalon) akkor ott bekapcsolom és jellemzően elég a felső opciót a "csak" "enable copy"-t, (bár ott van jobb oldalt alul egy fogaskerék de az sem automata módra vonatkozik.) ilyenkor megjegyzi és utána már legközelebb is tudja a fogaskeréknél ez a napló látható ott lehet az eltárolt oldalakat törölni.
Összefoglalva: ennek a kiegészítőnek adott oldalon ha nem használják nem szabadna problémát okoznia, amúgy ahogy látom küldtek már about configos megoldást is majd kipróbálom én is. -
-
Cs1csó
titán
válasz
farkas-j #68274 üzenetére
Van erre kiegészítő, még többet is tud: Absolute Enable Right Click & Copy
Miután telepítetted az ikonjára kattintva tudod aktiválni 2 opciót is tud.
-
akaido
addikt
válasz
farkas-j #68107 üzenetére
Face-re loginolva nekem a media downloader leszedte.
-
lck
senior tag
-
-
-
farkas-j
őstag
válasz
farkas-j #66917 üzenetére
A mondat helyesen: Másnál rendben megnyílik pl. ez az oldal Firefoxban?
-
svgyula
addikt
válasz
farkas-j #66906 üzenetére
Szia! Nálam is elkezdett mindenféle hülyeséget csinálni többek között amit írtál meg sok oldalt egyáltalán nem töltött be! Nekem van FF fióom így azt csináltam, hogy minden a programon kívüli könyvtárat ami mozzila/firedox névre hallgatott töröltem! Majd újraindítottam a gépet és a firedox a szinkronizálás után megint jól működik. Szinte biztosan ez a rengeteg és nagyon sűrűen érkező frissítés okozza az anomáliák nagy részét!
-
válasz
farkas-j #66544 üzenetére
Megnyitottam vagy 20 lapot random belőle, majd megvártam még mind betöltődik. Utána klikk egy újabb linkre, ilyenkor 4-5mp egy oldal teljes betöltése. Ha gyors egymásutánban középső gombbal megnyitok vagy 4-5 újabb linket, akkor kb. 12-15mp, mire minden lapfülön betöltődik a tartalom.
-
farkas-j
őstag
válasz
farkas-j #66531 üzenetére
Legyetek szívesek nyissátok meg a linkelt oldalt. Nyissatok meg 2-3 fülön néhány pl. Tronsmart hangszórót és teszteljétek milyen gyorsan töltődnek be az oldalak. Utána ugyanezt Edge böngészőben. Nálam tetű lassan tölti be a Firefox, és sajnos van még néhány ilyen oldal. Nem találom a megoldást, pedig már letiltott kiegészítők nélkül is kipróbáltam (shift F5-ös indítás).
-
Pro Koryak
addikt
válasz
farkas-j #64774 üzenetére
Átfuttatva, talált pár fájlt, karanténba helyezve. A hiba ugyan úgy fennáll.
Nod32 totalcommander: descript.ion fájlnál kiakad és csak dolgozik...dolgozik..... ezen a 2KB-os fájlon.Az a furcsa, hogy a Firefox 93.0-ra frissítése után egyből elkezdett sz.rakodni a böngésző.
-
Csupingo
veterán
válasz
farkas-j #64741 üzenetére
Viccesek a srácok. Ha ilyen poénos hibaüzenetre volt idejük, akkor ezt arra is fordíthatták volna, hogy jobban összekalapálják a képmentőt.
(Mondjuk jobban szeretem az ilyen üzeneteket, mint a snassz 404-et, 503-at, qr kódot, stb. Azért mosolyt csalnak az ember arcára a nehéz pillanatban is.)
-
Rimuru
veterán
válasz
farkas-j #64314 üzenetére
A linken pl konkretan nem validak a kep hivatkozasok (tehat a vavle miatt nem tolt be - gondolom meg nem forditottak le
).
Amugy tracking protection?
-
Predator2
addikt
-
-
qdak
addikt
válasz
farkas-j #63032 üzenetére
Nálam is teljes anomália, van, hogy a céges oldal egy hétig nem jó, nem történik semmi, majd simán tudom használni.
A youtube lassú küzdelmem meg azóta sem tudom miért volt.
Pedig frissíteni sem hagyom, csak úgy, hogy én hagyom jóvá a telepítést, nem hiányzik, mikor távolról javítok akkor fossa össze magát -
Cs1csó
titán
válasz
farkas-j #62934 üzenetére
Elvileg együtt működik, de én pl. nem használom mert nem látom előnyét, alig van pár oldal ahol jelez és ha telepítve van ez a plusz kiegészítő akkor sem biztos, hogy segít.
Tehát mondjuk simán Ublock Origin-t használva 100-ból 6 oldal jelez, hogy ne használj reklámblokkolót és ha telepíted a Nano Defender-t akkor ebből a 6-ból talán 2-3-at "átver" tehát nem elég hatékony. -
farkas-j
őstag
válasz
farkas-j #62832 üzenetére
Sok mindent kipróbáltam. Újratelepítettem a Dualsubot, letiltottam minden kiegészítőt csak a Dualsub volt aktív, visszaraktam a két héttel ezelőtti profilmentésemet de egyik sem segített.
Elindítottam a Firefoxot csökkentett módban majd utána rendesen. Láss csodát rendben működik a Dualsub -
Véreshurka
senior tag
válasz
farkas-j #62638 üzenetére
A lényege annyi, hogy:
1. Nyiss egy új lapot, majd gépeld be:
about:support
2. Az Application Basics alatt meg fogod találni a Profile Directory sort (nálam a 8. fentről). Nyomj a mellette lévő Open Directory gombra.
3. A felugró ablakban menj egy mappát fel, és amelyik mappa ki lesz jelölve az a profil mappád.
4. Zárd be a firefox-ot, majd ezt a mappát mentsd el magadnak valahova, de ne változtass a nevén.
5. Az új rendszerben keresd meg a mappát ahova a profilt fogod beszúrni (~/.mozilla/firefox/)
6. Ha win-re viszed át akkor nyisd meg a firefoxot, üsd be a címsorba:about:profiles
7. A megnyíló ablakban nyomj a Create a New Profile gombra, itt pedig állítsd be az újonnan létrehozott profile-hoz az 5-ös pontban beszúrt mappát (a felugró ablakban next, majd adj neki egy nevet, végül a Choose Folder-nél állítsd be a mappát)
8. Azabout:profiles
oldalon állítsd be a frissen létrehozott profilodat default profile-ra (Set as Default Profile)
Ha minden jól ment már a régi profiloddal használod. -
Véreshurka
senior tag
válasz
farkas-j #62635 üzenetére
Én ez alapján csináltam.
-
-
Cs1csó
titán
válasz
farkas-j #62509 üzenetére
Sajnos ez a baj ezekkel a teljes izolációs, meg totális követésvédelem stb. dolgokkal. Nekem vagy egy-két éve tűnt fel, hogy az NSO-n nem látom a képeket amire hivatkoznak pl. Instagram, Facebook stb. bejegyzések (tudod amikor sztárok megosztanak valmai hülyeséget stb.) volt olyan, hogy még a kék helye sem hiányzott tehát nem is jöttem rá azonnal aztán kiderült, hogy a követésvédelem csinálja. Ennek így nincs értelme.
-
movax
őstag
válasz
farkas-j #61962 üzenetére
UPDATE: Bocs, farkas-j, véletlenül ment neked.
-----------
Hogy ezt a lenyíló url-sávot mi az édes jó k...a, r...c, t...s, sz...b...tt édes jó a...kért kellett megszüntetni, hát itt bénázok három napja, folyton nyomogatom a címsáv jobb oldalát, ahol eddig a lenyitó nyíl volt . Vannak ezzel foglalkozó emberek a mozillánál, akik régi, jól bevált, jól működő funkciókat b...nak szét?
Annyit legalább megcsináltam css-ben, hogy nem lesz nagyobb a címsor, ha rákattanok (hogy mi a funkciója ennek, hát komolyan....), de valahogy nem lehet visszahozni azt a k...a lenyíló menüt??
-
farkas-j
őstag
válasz
farkas-j #61848 üzenetére
Nem tudom mi történt mitől javult meg, de ma megjelent a YouTube Video Downloader/YouTube HD Download letöltési gombja a Youtube-n
-
törölt tag
válasz
Bár nem kiegészítő, de nem hiszem, hogy van jobb mint a youtube-dl. Van hozzá gui is youtube-dlg. Ha a youtube változtat valamin, a youtube-dl pár órán belül javításra kerül és újra működik.
Szerk.: most nézem, hogy van hozzá firefox kiegészítő is: [link]
-
Cs1csó
titán
válasz
Passz, van egy teljesen reklámmentes program próbáld ki: 3D YoutubeDownloader
-
Cs1csó
titán
válasz
farkas-j #61443 üzenetére
Hasonló: ha be van kapcsolva az Ublock Origin akkor minden szépen betöltődik de ahol videó van ott csak megy a nyíl körbe-körbe és nem tölti be.
Gondoltam kikapcsolom az UO-t: a képek sem töltődnek be ez azért abszurd.Az előttem szóló leírta a lényeget, botrányos az egész oldal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- AliExpress tapasztalatok
- Bluetooth hangszórók
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- PlayStation 5
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Macska topik
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged