- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rimuru
veterán
válasz
Szirtimorc #66333 üzenetére
about:config-ban, browser.tabs.insertAfterCurrent -> true
-
válasz
Szirtimorc #66333 üzenetére
Egér középső gombbal kattints a + jelre! Viszont vigyázz, mert ha tabra kattolsz így akkor meg bezárja azt!
-
Fandango
veterán
válasz
Szirtimorc #64468 üzenetére
Neked és Sweet Lou 6-nak is köszi!
-
Fandango
veterán
válasz
Szirtimorc #64455 üzenetére
Firefoxhoz létezik addon ami ilyet tud mint a Vivaldi duplázott oldalmegjelenítés?
Nem kimondottan Szirtimorc részére szól a kérdés, hanem mindenkihez. -
Cs1csó
titán
válasz
Szirtimorc #64457 üzenetére
Vivaldit?
-
Cs1csó
titán
válasz
Szirtimorc #64455 üzenetére
A Chromium alapúakkal nem nagyon vagyok kibékülve.
-
Cs1csó
titán
válasz
Szirtimorc #64453 üzenetére
csak egy? Nekem van vagy 10
-
Cs1csó
titán
válasz
Szirtimorc #64451 üzenetére
Letiltott kiegészítőkkel? A reklámblokkolót telepítsd újra.
-
Cs1csó
titán
válasz
Szirtimorc #64449 üzenetére
Bejön mind a három szépen.
-
Syl
nagyúr
válasz
Szirtimorc #64434 üzenetére
-
Syl
nagyúr
válasz
Szirtimorc #63433 üzenetére
Eh, nagyon hiányolom a portable appokat Mac platformon. Gyakran jól jönne.
-
válasz
Szirtimorc #63433 üzenetére
Azért az a logó...
(OFF)(/OFF)
-
DS39
nagyúr
válasz
Szirtimorc #63354 üzenetére
ezt a részét vágom, ez engem is zavar, hogy ez az alapértelmezett "mappa", de ez nem újdonság sajnos, évek óta ilyen a Firefox.
az viszont tényleg újdonság, hogy nyomsz egy ctrl+d -t és mielőtt választanál, hogy pontos hova tárolja, már ott mutatja az eszköztáron a Más könyvjelzők foldert, aztán el is tűnik, ha átállítom a tárolás helyét. (szélen monitoron eddig nem tűnt fel ez a jobb szélén) -
Darkness
aktív tag
válasz
Szirtimorc #63320 üzenetére
Default Bookmark Folder a te barátod.
ott beállíthatod, hogy hova rakja a könyvjelzőket.... -
Predator2
addikt
válasz
Szirtimorc #63320 üzenetére
Nekem ezer éves telepítés, egy valag frissítéssel.
Hogy tudok tiszta profilt csinálni úgy, hogy a könyvjelzőim és a mentett jelszavaim megmaradjanak?
-
Voice24
őstag
válasz
Szirtimorc #63278 üzenetére
Nálam, ahogy írtam, a PH fórumon is ugyanez van. Rákattintok a linkre, behozza az oldalt, de azonnal meg is fagy, majd jó pár másodperc után tér magához, és ugyanakkor dobja be pl. a felül lévő reklámsort is. Korábban én gyanakodtam a reklámblokkolóra, de többen is arról győzködtek itt, hogy az biztosan nem okoz ilyet.
-
Beren
aktív tag
válasz
Szirtimorc #63267 üzenetére
Persze, igazad van - probléma esetén néha nem lehet megúszni az újratelepítést. Viszont sokat segít, ahogy én szoktam csinálni. A tíz visszamenőleges Portable FF verzió gyakorlatilag alap telepítés, pluginek nélkül, azokkal sosincs semmi gond (webfejlesztéssel foglalkozom, tesztelni kellenek). A fő böngészőm szintén Portable FF, ez minfig a legfrissebb stabil. Ezt minden frissítés előtt kompletten el szoktam menteni, így ha a frissítés bármi gondot okoz, akkor csak visszamásolom és kész. Ez egy-két perc, ennyit megér, hogy már nem is emlékszem, mikor volt bármi gondom a Tűzrókával...
Persze ehhez az automatikus frissítést ki kell kapcsolni.
-
Cs1csó
titán
válasz
Szirtimorc #63267 üzenetére
Bezony, nekem is volt olyan hogy bármit gépészkedtem nem lett jó, de alapos törlés, majd újratelepítés és csak könyvjelzők és jelszavak szinkronizálása majd belakás manuálisan és minden jó lett.
Persze még az újratelepítés előtt AdwCleaner vagy egyéb kergetőt is rá lehet engedni. -
Beren
aktív tag
válasz
Szirtimorc #63265 üzenetére
Kicsit macerásabb a régi adatok átvitele az új verzióra
Biztos? Szerintem átmásolod a telepített FF profile mappájának tartalmát a Portable Data\profile mappájába és kész is.
Persze lehet, hogy tévedek, mert évek óta a Portable verziót tolom. Volt, hogy a 3.5 verziótól kezdve a negyvenakárhányasig mind fent volt a gépemen.Most már finomabban tolom, csak az utolsó tíz főverzió legfrissebb változata van fent...
-
lovi27
addikt
válasz
Szirtimorc #61201 üzenetére
Épp most találtam lehetőséget hogyan kell exportálni/importálni a jelszavakat a FFQ-ban.
Ha a két fájl átmásolása elég, akkor úgy sokkal egyszerűbb, de hátha jól jön még valakinek:ffpass - Import and Export passwords for Firefox Quantum
Ez is kell a telepítéséhez: python
-
válasz
Szirtimorc #61196 üzenetére
Fájlmásolással azt nem tudom hogyan kell, de Firefox fiókkal át lehet szinkronizálni biztosan. (Én LastPass-t használok)
-
Rimuru
veterán
válasz
Szirtimorc #61192 üzenetére
Nincsenek tiltva (youtubeon) a sutik? akkor csinal ilyet (ha mondjunk nincs mas egyeb blokkolas)
-
válasz
Szirtimorc #61192 üzenetére
Ha nincs kifejezetten oka a 66-os verziónak, akkor első körben a legfrissebb FF (73) feltelepítését javaslom.
-
gojko.m
senior tag
válasz
Szirtimorc #59317 üzenetére
Gyakran ajánlom én is ezt az addon-t, de nem letöltéshez. Videó url-ek kinyeréséhez nagyszerű, de letöltésnél többször voltak már problémáim vele. Pl. régebbi verzióknál lefagyott a firefox tőle, újabban vízjelek a letöltött videón, lassú letöltés ill. feldolgozási idő, ...stb.
(#59316) G@ben: Inkább külső programot használnék YT letöltéshez (pl.: Youtube-DLG, 4K Video Downloader).
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Szirtimorc #59069 üzenetére
Én nem vettem észre,hogy olyan rosszul fordítana,de nem mindenkinek jó ugyan az.
-
Cs1csó
titán
válasz
Szirtimorc #59069 üzenetére
Nekem le sem fordította a teljes oldalakat - Mate -
-
Szirtimorc
senior tag
válasz
Szirtimorc #57868 üzenetére
A pontos linkkel eltököltem egy kicsit, ha érdkel valakit Yandex mail-nál így néz ki:
https://mail.yandex.com/?uid=.........&login=.........#compose?mailto=%s
-
válasz
Szirtimorc #57866 üzenetére
Igen, már értem és azt hiszem meg is találtam a módját rá, csak kell egy pontos "url cím", ami a weboldalon az email írást nyitja meg.
about:config-ban átírtam pár dolgot (a Yahoo-t cseréltem le, de harmadikként jelent meg):
gecko.handlerService.schemes.mailto.0.name
-> ez a neve
gecko.handlerService.schemes.mailto.0.uriTemplate
-> ide kell a cím
gecko.handlerService.defaultHandlersVersion
-> Ezt növelni kell legalább 1-gyel, hogy az átírásokat érzékelje.
Azt nem tudom, hogy esetleg működne-e egy új 4. beállítással, ki lehet próbálni. Jobb klikk -> Új -> Karakterlánc és az első kettőt létrehozod, csak a 0-t kicseréled benne 4-re.
Böngésző restart után nekem ott lett a listában pl. az Outlook, csak nem volt tökéletes az url, mert a email írást már nem hozta elő. -
válasz
Szirtimorc #57863 üzenetére
Arra gondolsz, hogy milyen programmal nyissa meg?
Ezt a beállítást a Beállítások -> Általános fülön lejjebb görgetve az Alkalmazásokhoz találod meg. -
PitLee
őstag
válasz
Szirtimorc #57843 üzenetére
-
válasz
Szirtimorc #57843 üzenetére
A beállításokban az Adatvédelem fülön rakd át szokásosra a Tartalomblokkolást, szóval, hogy csak a követő sütiket blokkolja.
-
Rimuru
veterán
válasz
Szirtimorc #57161 üzenetére
Kezdjuk ott hogy miert hasznalsz nightly-t? Az nem napi hasznalatra van kitalalva.
-
válasz
Szirtimorc #57161 üzenetére
Ha zavar a napi 2x frissítés, de nem akarod a stabilt, akkor inkább használj bétát vagy developer-t.
-
SenorGrande
senior tag
válasz
Szirtimorc #57160 üzenetére
A múlthéten frissült; de egyébként sem a java appal van gond, hanem a böngészős online felülettel. Az tudtommal nem java alapú.
-
netpeti98
addikt
válasz
Szirtimorc #54752 üzenetére
Az elsőre:
Címsor -> about:config -> browser.newtabpage.activity-stream.topSitesCount
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- Hardcore café
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- PlayStation 3
- iOS alkalmazások
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓ MONITOROK
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest