Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
fattyu
veterán
válasz
Somatom
üzenetére
iszonyatosan tisztességes követési távolsággal, senkit nem veszélyeztetve, az előtte haladókkal egyező tempóban gyorshajtott.
feszítsük is keresztre. agyrém.

Kicsit olyan érzésem van: állsz a buszmegállóban jön egy részeg fasz a discóból letarolja a buszmegállót téged mindent. majd megkúrnak mert dohányoztál egy buszmegállóban.
-
veze
őstag
részlet a telex nemrég megjelent cikkéből a témához kapcsolódóan:
"Érdeklődtünk arról is, hogy a videó feltöltőjével szemben indul-e eljárás, mivel az általa feltöltött goprós felvételeken felmerülhet több közúti szabálytalanság is. Erre az ORFK válaszul annyit írt, hogy türelmet kérnek."
Ha nincs rendszám akkor végtelen lesz a türelem, Az audiban ha volt is kamera, az ilyen nem az utat, előtte lévő forgalmat filmezi, hanem a sajat kilométer oráját
-
-
Tamás9x
őstag
válasz
fattyu
üzenetére
Egyszerű a válasz, jobbra tartás, személy-gépjárművel is.... Kressz hiányos ismerete

Az út közepén és felezőhöz húzódva kanyarodást kivéve, felkérő keringőre, hogy egy bal**** telibeverjen mert épp nem úgy számolta ki az előzést, vagy mert csak. Ilyenért buktatnak forgalmi vizsgán. -
fattyu
veterán
válasz
Somatom
üzenetére
te ezt csak most fogtam meg. Mi a tökért kéne egy NAGY motorral a sáv jobb oldalára húzódni? Kresz ilyet csak biciglinek és SMKPnak ír elő. Enyém a sáv. Nem a padka.
A népesség 90%a több sáv elérhető szituban se képes a jobbratartást feldolgozni szerinted meg bátorítson ilyeneket az ember magát veszélyeztetve.
Mondd hogy troll vagy kérlek. azt érteném.
-
baboss
őstag
válasz
Somatom
üzenetére
A motoros előtt volt egy másik, az előtt egy autó, nagyjából mindnek egyforma volt a sebessége, csak az Audis egy kicsit gyorsabban előzött, hogy biztosra menjen.
Nincs olyan sofőr aki ne szegett volna szabályt. Van ami nem veszélyeztet abban a pillanatban senkit.
Simán megelőzte a motorost, lett volna ideje visszamenni, de szerintem túl gyorsan ment és nem akart bevágni a motoros elé, inkább elkezdte előzni a másik motorost is, ez volt a baj. -
baboss
őstag
2021.01.09 Párom jött haza este munkából, faluban kanyarban kisodoródott a szembejövő autó. Totálkárra törte a mienkét. (Vizsgára fel volt készítve, minden rende lett rakatva.) A biztositó most fizetett. A vétkes autósnak a jogsija be volt vonva, eltiltás alatt volt, biztositás nem volt a kocsin. Ha tudja, hogy többszörösen sáros, akkor miért megy mint a barom, ha muszájból ment miért nem volt óvatos, pedig tudta ha bajt okoz lebukik. Nem értem az ilyen embereket.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
Szuper, akkor most a katonasztorik jonnek, koszi!
:D -
Micsurin
nagyúr
Btw ha már volt múltkor téma a biztosítás... gondolkoztam rajta, hogy átveszem a nevemre a CB-t mert mégis na. Hát amilyen gyorsan jött az ötlet úgy maradt hátra is.
Faterom 66-os, 17 évesen szerzett első jogsira(B) és húszon x évesen rendőrségen szerzett A-ra a CB-re fizetünk 8300-at a K&H-nál ha az ő nevén van.
99-esnek, 6 éves A1-re és 4 éves A2-re ajánlottak 56.000-et az alkuszok átlagban...
Szóval gyorsan röhögtünk egyet öregemmel és megtárgyaltuk, hogy a bónuszok nem érnek ennyit mert még jó néhány évig nem fogják behozni a különbözetet. Azért ez valami brutális főleg annak fényében, hogy a nevemre a Golf 3 GT anno 44k lett volna csak...
-
Tamás9x
őstag
válasz
runner 125
üzenetére
Azóta is idegel a dolog, és szívod sorra a szivarokat?
-
Somatom
veterán
válasz
runner 125
üzenetére
Nakeden, nyitott bukóban? Háááát.... Egyáltalán van E cimke abban a sisakban?

-
baboss
őstag
válasz
runner 125
üzenetére
Szerinem az apád, vagy a nagyapád volt.
-
Somatom
veterán
-
baboss
őstag
válasz
Somatom
üzenetére
A Jawa fél automata váltós volt. Nagyon szerettem. Az enyém, gyorsulásra és végsebességre otthagyta a környékbeli ETZ-ket, mindenki velem akart versenyezni. 1994 ben eladtam, mert megszületett a fiam, nem akartam meghalni, valakinek fel kellett nevelni. Annak idején nagyon sok motoros barátom halt meg többnyire ETZ.
-
Somatom
veterán
válasz
baboss
üzenetére
Haveromnak volt az az újabb fajta (Twin Sport, vagy mi a szösz). Nem nagyon tudtam vezetni. Ha erős húzatásnál váltott az ember, akkor a 250 -es MZ -k hajlamosak voltak visszadobni a kettest. Ezért az MZ -hez szokottak ösztönösen felhúzva tartották lábbal a váltókart, amíg kiforgott a kettes. Gondolom, nem kell részleteznem, hogy ez a Jawa -n mit eredményezett.

-
baboss
őstag
1986.
Sok autós azt hitte rendőr motor, lassítottak amikor megláttak.
1987 Tárcsafékesre átalakítva. Kesjár első sárvédő, fej és ülés idom, Polski fiát visszapillantók, oldal dobozok, aktatáskák, hátsó doboz, utcai lámpabúra. Annak idején a környéken a legjobb motor volt. Wartburg műszerfal, hőfokmérő, beépített autós magnó, Videoton hangfalakkal.

-
bacus
őstag
válasz
Somatom
üzenetére
Na ja, én akkor még csak 15 éves voltam
, de a szomszéd srácnak bizony ilyen volt, és nem sajnálta, én is azon tanultam. Felüdülés volt a sok romet, komár, babetta, verhovina, jawa és simson után egy 250 ccm-es csoda. Igaz, berúgni nem tudtam, meg ha eldőlt se tudtam felállítani, de remekül egy kerékre állt velem 
-
Methionyl
senior tag
-
Somatom
veterán
Cimborám feltörte a malacperselyt és a benne összegyűlt 21500Ft -ért a Kálvin téri áruházban megvette az ezüst színű ETZ -t. Arról nem volt szó, hogy nem lesz benne benya. Így hát hazatolta a XII. -be.

-
Polemius
senior tag
válasz
fattyu
üzenetére
"karbi és a tartalékállás jó dolog"
Engem az mentett meg 2-3 km emelkedőn felfelé tolástól az M1-esen, amikor a benzincső megadta magát, és pár mp alatt elfolyt a tele tank benzin.
Az mondjuk nem esett jól, hogy a pálya szélén szerencsétlenkedés közben elhaladó 20-30 motoros közül senki sem segített.
-
tboy93
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
-
tboy93
nagyúr
Tegnap hazafele nagyobb gázadásra rángatott a motor. Mire rájöttem mi a baja ...
Kevés volt a benzin
350+ km környékén jártam, de múltkor ennyi simán belement, csak most pár decivel magasabb volt a fogyasztásom, így mire a kútra értem 9 deci volt csak a tankban. Nagyobb gázadásra ellöttyent a nafta 
-
ath
senior tag
válasz
zgospel
üzenetére
Nem tudom mire/milyen fajtat kerestek, mi cross trekkinget vettunk, cube nature allroad, ra egy thule ridealing lite. Tudom ajanlani, mindketten szeretik, es mivel feleseged is hasonlo magas, meretben is szerintem jo lenne neki az 54-es. Jo vele jonni-menni, konnyu terepen is jo.
-
zgospel
őstag
Na ezt ismerem, feleségem ugyanez
Ha vennék egy 500 nm-es kastélyt, azt is telehordaná mindenféle cuccal ami sosem lenne használva, és egy talpalatnyi hely sem maradna a házban
Azt az említett biciklit viszont ha eladnátok, akkor privátban írj már 1 típust légyszíves, esetleg 1 képet, mert nekünk meg épp aktuális lenne egy bicikli vásárlás. Már jóideje az én versenybringámmal tolja, de az nem túl kényelmes. Ha a tietek is országúti akkor mondjuk tárgytalan
-
Lomha 8V
addikt
Ma a villányi elkerülőn vasalt ki majdnem egy idióta. Előzök egy autót, látom a barom odaér a mellékútról, néz balra (én neki jobbról jöttem), de közben gurul az autó. Ebből már tudtam mi lesz, markoltam a féket és természetesen kifordult úgy jobbra, hogy nem nézett oda. Volt egy kis k****anyázás, de az ilyen baromnak úgyis mindegy, legközelebb is így fogja csinálni. Egy pillanatra eszembe jutott, hogy lecsapom a tükröt róla, de aztán győzött a jobbik énem.
-
Xero
nagyúr
válasz
fattyu
üzenetére
Nyilvan nem szar, de azt tudjuk, hogy a jobb sisakok pl azert jobbak es dragabbak, mert csondesebbek, jobban szelloznek stb stb. Ket szep szemeert senki sem rak ra megfelelt plecsnit.
Ha tudnam, hogy nem 1db alkalomra lenne, akkor en sem szorakoznek. De ismerem...
Van vadonat uj bringaja a taroloban ami ketto alkalommal volt hasznalva. Ugyan igy kapott bicajhoz edzogorgot, szinten ketszer volt hasznalva. Teljesen uj Burton deszka/kotes havat meg nem latott. Sorolhatnam. 
Nem skot vagyok, csak mar realista.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
baboss
őstag
válasz
V.Stryker
üzenetére
Ismerem őket, rendszeresen járnak ki piacra árulni.
Vannak jó dolgok, és olcsó is. Kinéztem náluk egy bőrruhát pályára, 40k adta volna, fel is próbáltam, de nem vettem meg. Legközelebb amikor találkoztunk kérdezte, kell e még, mondtam nem, vettem máshól. Válasz, pedig 20k ba oda adtam volna. -
törölt tag
válasz
vlevi
üzenetére
Igen, olvastam. Itt megáll a Btk. 234. §. Az összes tényállási elem megvalósul......
Nagyon-nagyon bízom benne, hogy felelősségre vonják, de egy 300 ezres bírság ide kevés. Ha rajtam múlna, akkor jogsi ugrott, kocsi elkoboz. De nem én vagyok sem a jogalkotó, sem a jogalkalmazó.
Nem szeretnék odáig eljutni, hogy rettegve üljek autóba, motorra, vajon melyik utamon nyír ki engem vagy a családomat egy ilyen állat. Esélyed nincs kivédeni.... -
Xero
nagyúr
válasz
Geresics
üzenetére
Olyan szivesen shoppingolnek asszonynak igy hatekonyan. Ha valaha hajlando lesz felulni arra az evi 1-2 alkalomra pont jo.
De neeeem, o kozolte pl ha sisakot akarok neki venni, akkor nem jo egy Lidl-os vagy valami budgetebb megoldas. Legalabb olyan legyen mint az enyem. Na en itt engedtem el egyelore a dolog kezet. Evi 1-2 alkalomra az hetszentseg, hogy nem kap 150e-s sisakot. Igy is allnak az ilyen cuccok mar hegyekben amit csak a szeme kivant.
Valahogy ugy kellene megjatszani, hogy az elado ramondja a teljes uj arakat elotte es akkor mindenki boldog.

-
JóGéza
aktív tag
válasz
dellfanboy
üzenetére
-
vlevi
nagyúr
válasz
üzenetére
Pont tegnap volt egy videó az RTL-en, a pályán 240-el haladó Merci???-ről
Jogász szerint az önmagában nem közúti veszélyeztetés, mert nem látszik a videón balesetveszélyes helyzet.
Hááát. Tessék. Itt van.
Nem akarom összeszámolni, de kb 8-10 ember életével játszott az a barom, amikor a szembesávban, aztán a szembe padkán keresztbe rongyolt mindenen... -
V.Stryker
nagyúr
A hozzám hasonló csóróknak jelezném, hogy találtam egy házaspárt, akik veterán börzéken árulnak használt ruhákat, de eszméletlen mennyiségű van nekik.
Nekem szerencsém is volt, hogy a szolgálati helyemen (Dabas) laknak, így amiket kinéztem képen el is hozta és végül egy Büse kabátot sikerült 10k-ra alkudva megvenni. De van nála minden, nadrág, cipő, eszméletlen mennyiségű kabát. Ha valaki spórolna benzinre, akkor privátban megadom, hogy kiket kell keresni. Amúgy a cuccok Holland import. -
válasz
A Zéé
üzenetére
Megesz az ideg - beléptem, hogy módosítsak a vizsgahelyen, de nem választhatóak csak budapesti vizsgaközpontok, ráadásul törölte is a jelentkezésemet és már csak július közepi (tervezett) időpontot tudtam megadni. Mondjuk mindegy, mert a tervezett aprilis közepei időpontra eddig nem kaptam végleges vizsgaidőpontot...
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Nagyon helyes!
Aki így közlekedik, annak semmi keresnivalója nincsen a közúti forgalomban! Itt nem arról van szó, hogy elnézett egy előzést és a záróvonal után tudta befeejzni...Itt a közlekedési szabályok és mások életének, biztonságának olyan fokú leszarása látható, ami simán kimeríti a közúti veszályeztetés tényállását. Pusztán a szerencsén múlott, hogy nem lett tragédia. -
Methionyl
senior tag
Kérném szépen bedobni az összefoglalóba.
[kép]
Kawasaki Z400 (2020) - Bp -
törölt tag
válasz
Lomha 8V
üzenetére
Elég sok esetben csináltak ilyet... Mondjuk jellemzően inkább akkor, ha a tc, bpautósok és társaiknál jelent meg 1-1 anyag, jellemző hogy volt folytatása is. A fehér, fékezgető, rendőrségi igazolványt lobogtató audis pl, de ezer meg egy van...
Olyan szintig igaz ez, hogy a bpautósok elvben már a publikálással egyidőben értesíti a rendőrséget kitakarás nélküli videóval. -
Geresics
addikt
válasz
Lomha 8V
üzenetére
Hallgattam pár hónapja egy riportot valami főrendőrrel, és ő mondta, hogy lehet fedélzeti kamera felvétele alapján eljárást indítani, de kizárólag feljelentés esetén. Attól, hogy a youtebe-ra, facebookra, vagy bárhova máshova feltöltik, a rendőr nem indíthat eljárást még hivatalból sem. Arra nem emlékszem, hogy csak a felvételt készítő tehet-e feljelentést, de logikusan szerintem igen, elvégre ő volt ott, ő látta, ő tudja az időpontot, stb.
Erről szól a legújabb "pofátlanítás" videó is, amit már nem civil rendőrautókból állítottak össze, hanem lakossági bejelentések alapján, és abból is csak a súlyos (bicskanyitogató) esetekben, mert nem céljuk a sárgán átcsúszó milliónyi bejelentés... -
Methionyl
senior tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
-
zgospel
őstag
[link] na ez miafaszom...
-
-
Methionyl
senior tag
válasz
duni84
üzenetére
Így már értelmet nyer mint legnagyobb nyomás (bár másoktól meg azt hallottam, hogy annyi kell amennyi a villán
)Sajnos hidegen nem tudom megmérni, mert ebbe a melegbe is mire eljutok egy közeli kúthoz már bőven meleg (hordozható nyomásmérő még nincs). Most 2.2-2.5 melegen. Tök baráti a kezelhetőség, csak érdekesnek találtam. Más értékekkel még nem próbáltam, és csak egyedül használom.
dellfanboy: Triumph call a "fall detection switch". It can also be referred to by various other names such as "tip-over switch", "bank angle sensor" and "Vehicle Down Sensor".
Bár hogy valóban van e az említett típusba, passz
-
zgospel
őstag
válasz
dellfanboy
üzenetére
Annyit tudok mondani, hogy amikor oldalára esett nekem, akkor leállt
szóval van benne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- BestBuy topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Programozás topic
- Konzol Screenshot
- További aktív témák...
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- Bmw 640d F06/F12/F13 Hutoracs es Visszapilanto takaro szett
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- Dualtron Popular dual motor 14Ah, szervizelt, +új gumi
- Xiaomi Robot Vacuum E10 robotporszívó
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- GAMER PC! i5-12400F / RTX 3060 Ti / 16GB 3000MHz / 512GB NVMe / 600w
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nincs olyan sofőr aki ne szegett volna szabályt. Van ami nem veszélyeztet abban a pillanatban senkit.
Nagyon menő!

, de a szomszéd srácnak bizony ilyen volt, és nem sajnálta, én is azon tanultam. Felüdülés volt a sok romet, komár, babetta, verhovina, jawa és simson után egy 250 ccm-es csoda. Igaz, berúgni nem tudtam, meg ha eldőlt se tudtam felállítani, de remekül egy kerékre állt velem