- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
boogie84
veterán
-
.mf
veterán
válasz
Prof01 #43280 üzenetére
Szép, grat! :appl:
S milyen az RS1 után?
De azért valami komolyabb védelem nem ártana, motoros csizma és protektoros kordúra dzseki megvannak egyenként 20-25k-ból.. Ne legyen rá szükség, de ha mégis úgy adódna, több hónapos-éves felépüléstől és sok műtéttől menthetnek meg. -
Djuree
félisten
válasz
Prof01 #35925 üzenetére
magyar mentalitás. mindig vezetünk és a végén kikapunk. ez van a kézilabdában is mindig (legutóbb most a bl-ben), a focival is így járunk (holland -magyar meccs pár napja (0-1-re vezettünk, vége 6-1), olasz-magyar strandfoci meccs pár napja (3-0-ra vezettümk, 8-3 a vége)), talmával is mindig ez van
egyedül a vizilabdában tudjuk megtratani a vezetést.
-
Djuree
félisten
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Prof01 #33650 üzenetére
bizony sokkal szebb.meg h minden import motorban 3x km van,az évek óta már vicc kategória.
"a festék egy darabon le van kopva mert fékfolyadékcserénél ráfolyt a felnire az olaly!"
ez számomra azt mondja el,h irni nem tud,ráadásul otthon gányolta,amit tudott.ez viszont nem valami szimpatikus... -
-
Integra
titán
válasz
Prof01 #32670 üzenetére
azzal az a gondom, hogy ha tanktáskába rakom a telót, a madzag szerintem nagyon macerás és netán baleset veszélyes is lehet. így pedig minden kábeltől független vagyok.
igazából nincsen szükségem hardveres klavira, talán ezért. de majd kint megnézem az összeset ha végre lesz boltban. mert azért kíváncsi vagyok arra is.
de egyébként egy jó alternatíva lehet a milestone is, felírom -
feca81
aktív tag
válasz
Prof01 #30427 üzenetére
igen,erre gondoltam.aszittem csak piros-fekete letezik. de a tenyen nem valtoztat,akkor is gyonyoru!
mas: ma nem indult be a galambvadasz.hsiztizett.miutan lemerult az akksi,es a turelmem,visszaguritottam a garazsba megrohadni. lehet nem tett jot neki a 3 het szunet.majd du, v holnap ellenorzes.remelem scak az a baja,h kiszaradt a karbi...
szalai a gyertyak lehet engem is erdekelnenek.tudtommal ugyanez valo az FZRembe is.
-
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Prof01 #29490 üzenetére
Volt szerencsém már sport motorhoz az enyémben is R1 szív dobog.
Valahogy számomra annyira nem jött be ez a feeling és tényleg nem élvezem az előnyét,persze ha a 8as úton megyek Veszprémbe ott igencsak imádni való.De mivel ritkán motorozom ilyen helyeken ez nem annyira mozgat.Ha te is sokat jársz olyan helyeken mint én kipróbálnád ott a Speed és SM gépeket is szerintem egyértelmű lenne a választásod.
A mostani gépem ellen a volt KTM-el plápa-Bakonybél-Zirc között kimotorozok egy Hamburgernyi előnyt az SM-el.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Prof01 #29483 üzenetére
Szép,szép,de mit is kezdjek itt vele?
Ez sem arról szól hogy ilyen helyeken annyira elemébe lenne,sokkal jobban kell vele küzdeni mint egy SMel.
Havernak CBR600F van de ő sem tudja annyira kamatoztatni a benne rejlő tudást.
Előtte SM640 volt neki és ő is gyorsabb volt vele,ha veszek akkor csak is SM ezt már eldöntöttem. -
Boci_83
őstag
válasz
Prof01 #29449 üzenetére
Az mi hogy leállítja? Ez már rendőri túlkapás! Hihetetlen!
Nekem mostanában akkor baromi nagy szerencsém volt a rend őreivel, velem korrektek voltak több alkalommal is, igaz utoljára autóval történt egy kis zebrás szerencsétlenkedés, 3000Ft-os csekket kaptam!
Lehetett volna 30-50.000 is.
-
válasz
Prof01 #29445 üzenetére
Csak vér kell a pucába, ennyi. Mondogatják a rendőrök, hogy "lehet, hogy nem érjük utól, de utána sokan leszünk sok helyen", de szerintem ez marhaság. 1.4es Astrával nem fog meg soha az életben, az új Fordokkal sem, de még az RS oktáviának is 220 a vége. Sose mennek vele annyit.
Ha meg az M7-esen a fekete Micu evo halálra sz..atta az autópályaSÜN!ök RS-ét, akkor motorral körberöhögöd. Mondom motorral... (400assal sem fogtak meg, pedig próbálkoztak... szó szerint meg akart fogni a rendőr a két kezével(dogfight))
mod:
ami cinkes lehet, az csakis a tankolás. -
.mf
veterán
válasz
Prof01 #29386 üzenetére
És te ezt a dumát be is nyelted
Nemrég már egyesek elkezdték pedzegetni, hogy nálunk miért is olyan drága a Ducati, hiszen pl. Amerikában nem sokkal drágábbak, mint a hasonló köbcentis japán motorok, itt bezzeg jóval drágábbak, pedig a szállítás ide még olcsóbb isAmúgy ez már szinte gyanúsan jó áron van... és 749 létére abban a feketében még jól is néz ki...
-
Jamby18
senior tag
válasz
Prof01 #29136 üzenetére
Aprilia nagggyon drága még az 50ccm-es is szóval kilőve
Cagiva valahogy nem jön be
Honda NSR 125 az bejövős 1et találtam ami elfogadható [link] árú(hátsó lámpa hibás) 2003 fölött nagyon emelkednek az árak 500eft környékére.
CBR 125 is jöhet
Yamaha-t pedig meg is néztem az oldalán szép szép, de megfizethetetlen nekem még.
De köszönöm a fárasztó munkátokat,hogy segítettetekmajd ahogy alakul írok..
És 1 simson oldalon találtam "Olcsó benzint kátyúmentes utat és fakabátmentes közlekedést" -
Jamby18
senior tag
válasz
Prof01 #29122 üzenetére
Köszi az ötleteket és akkor bekerült a képbe a yamaha is szép,sportos TZR 50... 2004 350.000 Ft környékén vannak.. gondolom a 1994esekkel ne foglalkozzak.. illetve amit a RS 50ről linkeltél(idősebb darab) az elsőre gondolok amibe 190ekm van..ez már elég húzós nem???felújítás,csere pénz pénz..
És ha mondjuk TZR 50 es lenne akkor mindenhol 45öt mehetek?? 125el pedig amennyit tudok..ezt tisztázzuk mert eléggé homály ez nekem. -
.mf
veterán
válasz
Prof01 #28955 üzenetére
Hmm és ha mondjuk egy túra-enduróval megy az ember valami kietlen, lakatlan hegyes-völgyes helyre, és ott robban le este...
belegondolni is rossz
Ez rettentő szívás volt, Kasza... elismerésem a tornamutatványhoz, én nem csináltam volna végig
(inkább lelakatolva otthagytam volna, és reggel tréleres ismerőssel mentem volna vissza érte -- a 7 órai visszaéréshez képest még sok időt se veszítettem volna, és a 18km-es tor-túrát is megspóroltam volna
)
-
.mf
veterán
válasz
Prof01 #28825 üzenetére
16,5LE? Mi ez, smkp?
Miért nem gyárt senki normális 250-400ccm sportmotort? Csak a Kawa 250-es kisninja van ebben a kategóriában, de az műszakilag kissé elavult, a kerekeket ott is bicikliről rakták át, hozzám hasonló magas embernek kicsi, és itthon nevetségesen drágán adják (tavaly 180-200-as $-árfolyam mellett Amerikában $3500 volt, itthon 1,3M.... 250-400ccm, 30-50LE, sportos kinézet, magas embernek is kényelmes sport-túra motor, olyan nehéz ezt összehozni? -
válasz
Prof01 #28825 üzenetére
Az a mókás, hogy annó mindegyik motorgyártó, meg motoros leszólta a nyolcadlitereseket. Aztán bejött a kis cbr, leszólták, gagyizták, de a nép vitte mint a cukrot, most meg boldog-boldogtalan 125ös gépet gyárt.
Azért a Honda jól elszívta a piacotBár Szegeden láttam három Yamahát is egymás mellett/mögött
-
zsoltee10
addikt
válasz
Prof01 #28623 üzenetére
minek? hosszú volt a mondandóm, leírva jobban össze lehet szedni. én megtanultam írni, ők tanuljanak meg olvasni.
Tayrol: most mééér? nem sok az. idén csak 5ekm ment bele.
Integra: 1 éves ABS-es Transalpot keresek, amibe jól beszámolnák az enyémet, ha esetleg hallasz ilyenről, és jó áron adják (1,7-1,8M-kat kérnek értük, holott az új is ennyi most, lol.), akkor szólhatnál......
-
.mf
veterán
válasz
Prof01 #28581 üzenetére
Grat!
Már a jövő héten? Múlt hétfőn volt a forgalmim, utána a Petzválba 3 nap az átfutási idő, viszont aug. 20 miatt csak ezen a hétfőn mehettem érte, majd az okmányirodában két hetet mondtak, tehát össz. 3 hét a megszerzéstől. Szerintem az egy héttel valamit félreérthettél. Vagy volt már jogsid és ez csak egy bővítés?
Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest