Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
-
Mobilarena
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyogo83
Topikgazda
-
mumtaz
senior tag
válasz
nyogo83
üzenetére
A helyedben én a Naraku-t választanám. A noname szarokkal szívtam meg a jetforce-on. Rossz a dugattyú anyaga. Gyakorlatilag sokkal többet tágul szerintem, mint a henger és eddig az 5-ből, amit elhasználtam, egyiknél sem úsztam meg kisebb-nagyobb megszorulás nélkül. Mindegy, hogyan járattam be, vagy mennyire vigyáztam rá. Képes volt az egyik 150Km óvatos járatás után is megszorulni. És egyik sem bírta 2000Km-nél tovább. Volt, amelyik csak 600Km-t bírt, aztán kuka.
Narakut egyszer használtam, és bevált. Ha az lesz, akkor a naraku emblémát a dugattyú oldaláról ne kapirgáld le.
-
mumtaz
senior tag
válasz
sityupityu
üzenetére
Minden. A ráírt teljes méret is. Mármint teljesen ugyanaz a cikkszám és méret van ráírva. És ugyanaz a Doppler kevlár szíj mindkettő. Tehát gyártó, típus és adatok alapján ugyanaz a két szíj.
-
nyogo83
Topikgazda
válasz
sityupityu
üzenetére
-
-
nyogo83
Topikgazda
válasz
sityupityu
üzenetére
Jaja, full gyarira akarom, asszonynak lesz elso robogo (az elozo Vino-t 3 honap utan elloptak).
Csak nemigazan voltam kepben, hogy a gyari hengere az milyen. -
mumtaz
senior tag
Összepakoltam (megint) a robincsot. Kapott új Doppler szíjat is, csak van itt némi furcsaság, hogy tök olyan, mintha rövidebb lenne. Nem az a helyzet, hogy rossz szíjat vettem, mert ugyanolyan (cikkszámra is), mint amit eddig használtam. Még csak nem is az a baj, hogy nincs kihézagolva, hanem konkrétan csak úgy megy rá a variohüvelyre, ha hátul a tárcsa külső peremétől vagy 1 centivel beljebb van. Ami bennevolt, az új korában is kifutott teljesen.

-
-
nyogo83
Topikgazda
Kis segitseg kellene sracok:
Neztem most egy Yamaha Vino-t.
Nem indul, keves a kompot, szerelo latta es hengert kell cserelni. Tulaj nem akar kolteni ra, ezert adja el.Na most, 2t 3kj Jog blokk van benne, ahogy szamolgattam ha megcsinalom, meg mindig olcsobban kijovok, mint ha egy ismeretlen allapotut veszek 3x-os aron.
A kerdes: gyorsan rakeresve lattam 10k-tol 22k-ig sima 50-es hengerszetteket(nem akarok nagyobbat).
Van sima vashenger Taiwaninak vagy kinainak jelolt) meg talaltam nicasil-ost.
Melyiket szabad/erdemes nezni hozza? -
Egy kis különlegesség Paris Bercy-ben, 1998-ból. MBK Nitro Pace F1 Assistance.

Top Perf 70ccm, Bidalot S2R, és egyéb ínyencségek.
-
kubokra
tag
Sziasztok!
Gyors kérdés.
Nincs protektoros nadrágom, városba pedig inkább csak egy tédvédővel oldanám meg. A kemény vagy a puha/géles térdvédők a jobbak? Előny/hátrány?
Illetve, a kínai cuccokat szabad venni? Ebayen relatív jó árban, jónak Tűnő dolgok (is) vannak. -
-
tween
őstag
Az a népmese igaz, hogy az indítón van egy számsor, ami alapján egy kulcsmásoló tud készíteni kulcsot?
-
Yosolo28
csendes újonc
válasz
Expendable
üzenetére
-
Yosolo28
csendes újonc
válasz
Expendable
üzenetére
Akkor az valami átalakított

-
Yosolo28
csendes újonc
Sziasztok!
2007-es Aerox kézi szivatós?

-
lbence
aktív tag
válasz
flegga92
üzenetére
Viszont a kötelező biztosítás olcsóbb ha júl tudom, és a két évenkénti műszaki vizsga sem túl drága. Viszont a használt papíros 125-ös robogók is drágábbak lettek, néha a 150-es olcsóbb ugyanabból a modellből..
Egyik ismerősöm is Cygnussal járt, ugyanígy papírok nélkül, de végül inkább eladta. -
flegga92
senior tag
válasz
lbence
üzenetére
Havernak egy Yamaha CygnusX 125-e van rendszám nélkül egy kis városban. Ő vett a gyári króm felirat mögé ebay-ről 50-es króm számot, eddig mindig elhitte neki a rendőr. Persze volt már olyan is, hogy szolgálaton kívül mondta neki a rendőr, hogy az egy dolog hogy 125-ös géppel jár rendszám nélkül, de legalább embert ne vigyen már maga mögött...
Szerintem tisztább dolog letenni egy B125-öt ha valaki csak robogózni akar. Persze akkor a biztosításon kívül a súlyadó, műszaki stb is fizetős. -
lbence
aktív tag
válasz
flegga92
üzenetére
A társasházban egyik szomszéd is ilyen Gulliverrel jár, mondjuk az elég viharvert. A Zipemhez képest ez egy óriás, de el vagyok én a Zippel is.

Egyébként most Győrben elkezdtem figyelni és majdnem minden nap látoni egy Vespa Gts-t (250-es) rendszám nélkül. (Nem ugyanazt.) Nem értem, hogy a rendőrök miért nem vadásznak rájuk. Valaki ilyennel balesetet okoz, még az sem biztos, hogy fizet a biztosító, nem szabadna szemet hunyni efelett szerintem.
-
flegga92
senior tag
válasz
forandor
üzenetére
Magasságom miatt nekem is kellett a nagytestű robogó. Két személlyel is kényelmesen lehet(ne) vele menni.
Régebben simán mentem vele oda-vissza 120 km-t is egy nap két részletben, nagyon kényelmes. Valós, nem óra szerinti 60 km/h utazó tempót simán bírja hosszú távon is. -
forandor
tag
válasz
flegga92
üzenetére
Nem mai gyerek, törődni kell vele. Enyém sem volt rendben mikor vettem. Többet van karbantartva, mint használva, de ez már meg is látszik rajta. Csomagtartójába belefér egy 20 kilós cementes zsák, és ez nem túlzás, hanem személyes tapasztalat
.
Az üléshuzatom még gyári, de sajnos szakadt, ezzel is kéne majd valamit kezdenem. Egyébként ennél kényelmesebb 50-es gépen még nem ültem. -
x50benelli
csendes tag
Lehetséges, hogy a benelli x50-emet jövő szezonra ellátom egy 70-es hengerszettel+hozzá való karbi+kipufogó. Létezik olyan ehhez a szetthez való kipufogó aminek gyári hangja van? Semmi szükségem az ordító hangra. Ha esetleg csak így oldható meg akkor elvetem az ötletet.
-
Expendable
aktív tag
Nekem ez bevált: [Pirelli Evo]
-
flegga92
senior tag
válasz
forandor
üzenetére
Régebben nézegettem az árakat, ennyiért voltak fent. De nagy a szórás van amikor 90k alatt nem találni.
Amúgy jó árban vettem, egy motorszervizes hozta be a barátnőjének, felújította teljesen, majd a barátnő az utcában taknyolt vele egy hatalmasat és soha többet nem akart a motorra ülni. Aztán megvette egy fényező, 2x ment vele 20 km-t de neki túl gyors volt a babetta után
Pár évet ott is állt nem is volt hirdetve, csak fater a kocsit vitte festeni akkor meglátta és kérdezte nem eladó e. 120e volt 1 új gumival és új akksival (fel se volt savazva).Gondolkodok a váltáson mert egyre több ilyen apróbb nyűg van vele, műanyag részek szép lassan törnek el minden szerelésnél. Jelenleg nem mér a km óra és a műszeregységben van a hiba valószínű, mert ha forgatom a spirált az végigmegy, önindító nem jó rajta. Fekete plexi megvan hozzá, de le van törve a füle. Tükör gumidugók hiányoznak.
Így néz ki a gép élőben csúnyábbak a karcok:

Ülés nincs kiszakadva, azok csak szöszök rajta.Imádom a gépet, annyi mindent lehet bele pakolni, lábtartón a rekesz sör is elfér. Még nagyobb bevásárlást is simán elintézek vele. Az utód az utolsó szériás SR 50 lenne, vagy valami 4 ütemű 125-ös. Csak meg kéne csinálni a jogsit rá, félek, hogy csesztetnének ha "50"-es lenne.
-
dtsdexter
csendes tag
válasz
forandor
üzenetére
Én sem akartam vele nagyon foglalkozni, de így hogy kifizetik, nagyobb értéke lehet ha egyben van. És a lomokat amúgy sem tudom hova dobáljam ki, így is már van lent a pinyóban egy SR szétbontva, meg kb még egy szétszórva, még hozzá jön a csodaparipa, 30nm teli lesz a szemetemmel.

-
flegga92
senior tag
válasz
dtsdexter
üzenetére
Megpróbálom még ez a bicikligumis dolgot, annyiszor olvastam már, de mindig elfelejtem.
Érdekes, hogy a másik csavar egész könnyen kijött. Ez a vas nálam van már 12 éve, de már a csavar feje akkor el volt nyalva. Pár éve volt egy nagy szervize akkor a hajtásban a kopó dolgok cserélve, fékfolyadékot is cseréltettem (már ha ki tudta szedni és nem simlizte el).
Sajnálnék tőle megválni, mert értéke nem sok van, de kopó dolgokon kívül sose volt semmi baj vele, sose hagyott ott. Pedig suhanc koromba kapott rendesen, nyélgázon állandóan télen nyáron, hétvégén naponta egy tank benzin elment.
Aztán elköltöztem panelba ahol nem tudtam tárolni, 2 évig állt, néha beindítottam kerültem vele egyet. Szerencsére sikerült egy kis tárolót szereznem ami az utcára nyílik és 3 éve jó időben üzemben van. -
forandor
tag
válasz
flegga92
üzenetére
Szia!
Hasonló évjáratú SR50-é szerintem jó hozzá.
"motor ér 65-70k-t" - Mi a fene, ennyire leharcolt? Az enyémet 150K alatt nem adnám.dtsdexter, elismerésem, hogy költesz még arra a motorra, más ember inkább eladná alkatrészenként.
Én is jobban jártam volna ha a Piaggio Zip-et inkább elbontom, mintsem, hogy rendbe rakom. Főleg, hogy ezek a kis Zip-ek valamiért nem valami megbecsült kis motorok. Rengeteget bontanak (ami végül is nekem jól jön), ráadásul eléggé hasonló blokkja van a Piaggio blokkos SR50-eshez képest.
-
dtsdexter
csendes tag
válasz
flegga92
üzenetére
A bontottnak ugyan ez a hibája, Aluminium csavar az öntöttvas házban pár nap alatt úgy össze rohad mintha sosem lett volna kiszedve, de lehet vele egyébként máshogy is próbálkozni. Pl csavarhúzot kell bele ütni aztán egy gumi belsővel megtámasztani. De csavarlazitó mindenképen kelleni fog. Nekem végül azzal sikerült. Amíg nem találtam rá erre a csoda szerszámra. Többször mentett már meg
Sajna sokan elfelejtik zsírózni a csavarokat olyan helyen ahol kellene. Utána meg a következő néz, hogy miért nem jön ki. Pl a villára rögzitő csavart. -
dtsdexter
csendes tag
válasz
flegga92
üzenetére
Szia nekem SR-n volt hasonló probléma, sokat nem tudsz vele csinálni, annyira pici benne a csavar. Erősen be kell fújni rozsda oldóval, vagy csavarlazítóval, hagyni kell egy jó félórát, közben párszor megfújogatni. Most jön, a drága része, kell venned egy csavarkiütőt LINK ilyet vagy ehhez hasonlót. Hálás, ha többször szerelsz, érdemes lesz beszerezni egy ilyet, vagy ehhez hasonlót lehetőleg normálisat, Genius Tools, Béta, Yato, stb pl LINK
-
flegga92
senior tag
Sziasztok!
Van egy '95 Aprilia Gulliverem léghűtéssel, és az első fékem nem az igazi. Cseréltem betétet benne, de szinte semmit nem ért a fékkart majdnem a markolatig tudom húzni, korábban fele távon felkeményedett. Fékfolyadékot is akartam cserélni, de a tartály kupakjának egyik csavarja annyira be van rohadva, hogy nem jön ki. El is volt nyalva a csavarfej, mivel süllyesztett nem nagyon tudok mit kezdeni vele.
Új tartályt ami egyben van a fékmunkahengerrel, csak horror áron találtam hozzá (25k, motor ér 65-70k-t).
Valamelyik hasonló évjáratú SR 50-é jó lehet hozzá? Abból bontott is van, meg az új ára sem annyira vészes. Brembo fék van rajta. -
dtsdexter
csendes tag
Na csak, hogy valami jó is legyen. Megtudják műanyagozni az idomokat (bal oldal idom, ülés alatti idom) a többit csak csiszolni kell meg újra fényezni.
Az új benzinpumpa pont baloldalon van hát annak tényleg annyi, kitört belőle a benzin bejövő tüske amire a csövet dugom tankból és fityegett alul, úgyhogy azért folyt el az üzemanyagom, meg átlyukasztotta az ülés alatti idomot. A levegőszűrő kapta a legnagyobbat, azt betolta az ülés alá, szét is tört, a bal hátsó rugóstag eltört ez amit amúgy is cserélnem kellet volna mert elfolyt belőle az olaj. A jobboldali meghajlott, nem sokat de látszik rajta, hogy ereszti az olajat az is. Most jön a kemény rész, tartottam tőle, hogy oda a hajtás rész, mivel kacsázott a feneke. Nem, a felni hajlott és tört el. egyenlőre úgy néz ki, hogy a tengely elég stabil, viszont a hajtómű olaj elfolyt gondolom szimering nem bírta. A másik nagyon jó hír, hogy (számomra) hogy a tükör nem tört el csak befordult. Nem szakad ki a menet (ami azért is fontos mert nemrég kapott új kormánykapcsolót amibe megy a tükör is). Ami érdekes, hogy nem hajlott meg a váz, ha felkerül az új felni azért nézünk rá egy futómű állítást, de a szerelő srác azt mondja, hogy a 2 tengely jó helyen van. Ha minden jól megy cakli pakli munkadíjjal együtt 100-150 körül megáll, hátsó rugóstag nélkül, azt nem talált hozzá. Hívtam a mamát, vissza hívott kérdezte mi van jól vagyok meg minden tök rendes (akart lenni v.) volt, mondtam neki kb ennyire számólt a szerelő, persze ezek mind bontott cuccok. Mondtam neki, mondom aznap még nem, de másnap majd bepisiltem úgy fájt a bal bokám (az korábban törve volt most is benne vannak a lemezek) Jó egy hétig Donalgin volt a legjobb barátom.Úgyhogy kérdés. Mennyi az esély, hogy ha találok hasonló hosszú rugós tagot az stimmelni fog? Szerelő nem mondott semmi biztatót.

-
Bib
addikt
Van valami jó gumitípus robogóra 130/60 R13 méretben? Kényelmes legyen, tapadjon ne legyen drága. 😀
-
-
tween
őstag
válasz
sityupityu
üzenetére
Nem, nem lett meg

-
válasz
spanglee001
üzenetére
Nyugodtan mehet bele nagyobb, semmi baja sem lesz.
(#69351) Rivaul Én is ott keresném a bajt.

tween Végül is megoldódott?
-
Rivaul
addikt
Hali. Elkezdte a Tact hogy hidegen indítva csak bajuszcibálásra marad ébren. Melegen ketyeg mint a Doxa óra. Megy mint a barom és egy pöccintésre indul. Viszont hidegen ha 2 órája használtam akkor is punnyadozik. Próbáltam a karbin állítani de semmi. Én az automata szívatóra gyanakszok. Helyes lehet a gyanú?
-
spanglee001
addikt
abból van gond ha nagyobb akkut teszek a motorba?
mármint yb4l van benne de kitudja, gyárilag mi való bele mert ez az 50es malagutira hozza a 4AH, 125malára már 9ah az enyém meg 100as az önindítot nemigazán tekeri csak lökdösi de beindulni beindul, csak ha már akkut veszek akkor vennék értelmeset meg zselést, szóval gond lehet belőle, ha pl 6AH-t teszek bele?szerk: találtam 5ah zselést az biztos jó és olcsó is

-
tween
őstag
Mai nap a melóhelyen sikeresen elhagytam az indító kulcsot. Pótkulcs nincs. Mit javasoltok?
-
lagoon79
tag
Sziasztok, 2015-ös 50-es Szuzuki Address robogót érdemes venni? A 110-es nagy tesóról sokat, róla viszont vajmi kevés infót találok. köszi
-
lbence
aktív tag
válasz
sityupityu
üzenetére
Köszi! A motoros üzletben is nagyon ajánlották.
-
-
lbence
aktív tag
válasz
sityupityu
üzenetére
Azért érezhető a cső hatása is a menetteljesítményen, a régi gondolom már el is volt kokszosodva.
-
válasz
lbence
üzenetére
Ez a cső amit vettél csak minimálisan jobb a gyárinál, de nem lényeg, mert ha minden gyári lenne egy multivario akkor is dob a menetteljesítményen. Leginkább dinamikusabb lesz tőle a motor és minimálisat a végsebességen is javít. Tehát igen, érdemes erre áldoznod, érezhető lesz a hatás.
-
lbence
aktív tag
Megjött a Giannli Go kipuf, jobban gyorsul a gép, és a végsebesség is kicsit magasabb lett.
Szerintetek egy Malossi Multivar varióval lehetne még kicsit dobni a teljesítményen?
Aztán abbahagyom a költekezést.
(Piaggio Zip 50-es, 2013-as) -
spanglee001
addikt
hülye kérdés, de sikerült találnom telefon tartót, de kormány szerelhető, ott meg nincs hely

hogyan tudnék a visszapillantó felfogatására eszkábálni egy kormány méretű csövet amire ráfogassam?
próbáltam szigszalaggal megvastagítani a kormányszárat nem volt sikeres
valami ötlet? -
spanglee001
addikt
válasz
macilaci78
üzenetére
pont elértem a csövet éppen, lehúztam és szivárgott is kifelé
nomindegy elkezdtem fújni a tartályba akkor megindult jobban kb 10 percig fújtam a parkolóba
és kb 2,5-3 decinél aludt el az oljalámpa feltöltés közben így tudom hogy az is jó és kb mennyi olaj van benne ha világít. motul 710 2T olajat raktam bele, 3000ft-os liter áron, remélem az való malaguti f12 100c3 legaláébbis ezt ajánlották akkor gondolom 2ütemü a gép 
-
válasz
macilaci78
üzenetére
Jó, de ne a Spy-ból induljál ki.

Amúgy mitől lenne szenvedés? Pár perc alatt le lehet így szívni az olajat. Gyorsabban megy mint egy-két motornak lebontani a burkolatát, pluszban még megbontani a csövet is.
Hogy ha az szenvedés, hogy ez miatt megvenni külön a fecskendőt meg a csövet stb, akkor az megint más, nálam a garázsban ilyen dolgok alapból vannak, hiszen bármikor kellhetnek másra is.(#69336) Stonerice "Én naiv azt gondoltam, hogy valaminek a gyártója olcsóbban adja a saját termékét!"
Akkor ezek szerint mégsem?

-
Stonerice
őstag
válasz
Stonerice
üzenetére
Végül Motul 5100 4T 10W-40 4liter lett megrendelve!
Közben voltam máshol is. Itt a környéken az UNIX költözés miatt zárva.
2 motorosbolt a Repsolt tolja 3000 ft tól felfelé. Motul pedig 5 ezer HUF 1liter
Autósboltba lett volna de pont lefoglalta egy szerelő az utolsó 2 flakont.#69323 sityupityu.
Én naiv azt gondoltam, hogy valaminek a gyártója olcsóbban adja a saját termékét! Illetve hosszú hétvégén ezek voltak délután nyitva
Áhh, igazad van teljesen abszurd lenne. -
martillo
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
3.8 volt az eddigi atlag.
Akkor ezt meg figyeljem tovabb es lehet, hogy allitani kell majd valamit rajta? -
martillo
tag
Realisan hany km-re elegendo 1liter olaj egy 2T motorba?
2x0,5literben toltottem az elso litert a mociba, az elso fel liter durvan 500 km-t tartott ki, ez normalis? Ez kb pont a bejaratas idoszaka volt. -
macilaci78
nagyúr
válasz
sityupityu
üzenetére
Ha abból indulok ki, hogy a Spy olajtartálya milyen idomtalan, én tuti nem szenvednék a cső dugdosásával, inkább az a 3-4 csavar a burkolat bontásakor.
-
x50benelli
csendes tag
Üdv.
Midland 2T olajjal van valakinek tapasztalata? Kormányvégsúlyt rendeltem, de kötelező az 5e Ft rendelés, így hozzátettem 2l ilyen olajat. 1l-el nem érte el pont az 5e határt.... -
válasz
spanglee001
üzenetére
A tartály alján keresd meg a kivezető csövet. Viszont ez biztos, hogy burkolatbontással jár. Én a helyedben egy hosszú vékony cső és egy nagyméretű fecskenő segítségével szedném le. Föntről bedugod a vékony csövet ahol az olajat is betöltötted.
-
spanglee001
addikt
hol tudom leengedi malaguti f12 ből a keverékolajat? vettem motul 710 2T-t az ajánlották sokan és lecserélném, de nem tudom hol kell leengedni

-
forandor
tag
válasz
Ricsi505
üzenetére
Vagy csak jól megszívat az automata szívató. Hidegindító spray-vel (féktisztító) jól megküldeném.
Ilyenkor érdemes alaposan rákérdezni a leállás körülményeire. Egyszer csak nem indult; Menet közben hagyott cserben; ... ; Haljak meg báttya: full gyári; Eskü így vettem
. -
-
Ricsi505
újonc
Szevasztok! Nemrégiben vásároltam egy Keeway matrix 50 robogót potom áron,esztétikailag jó állapotban,viszont az bennne a bökkenő,hogy másfél éve azért lett félretéve mivel nem indult ismeretlen hibából kifolyólag.Hazahoztam,szétszedtem,karbit pucoltam,benzintartáyt és szürőket is kitisztítottam,összeraktam de mégsem indul!A motrával nem lehet probléma,mert belenéztem és nincs benne rendellenesség,ugyanakkor gyujtása is van! Tudnátok segíteni,hogy merre kutakodjak,esetleg mit nézzek meg?
-
syler123
veterán
válasz
Armahun
üzenetére
Igen, elméletileg
Hát nem mertem így összekötni.Nekem ilyen kábelek vannak.
Tulajdonképpen ha kép szerint csinálnám, akkor a pozitívot kötném össze a direction light-al. Nem tudom ez a helyes bekötés-e. De ha direction light alatt az indexet érti, akkor nem hinném

Viszont a motort le tudom állítani az oldaltámasszal. Csak ugye ha az tönkremegy, akkor nem tudom leállítani.
-
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Stonerice
üzenetére
És mennyibe kerül a dobozos kóla?
-
Stonerice
őstag
Sziasztok!
Itt a szezon, zümmögnek a kétkerekűek. na de van más következménye is. Kifogynak az olajkészletek ha 4t motorolajat említünk! Íme egy kis ízelítő. 3 benzinkútból csak egynél találtam megfelelő motorkerékpárba való olajat.
Weben 1600ft alatt. Közvetlen az üzletben Mol kútnál! 3750FT, hogy rohadjon meg

-
válasz
perge666
üzenetére
Pont a krómozást akartam javasolni, csak azt hittem, hogy az nem tetszene neked.
A gyárilag krómozott csövek minőségében nagyon nagy szórás van, és sokszor nincs is arányban a cső árával.
Vettem gyárilag krómozott 35-40 ezer forintos középkategóriás rezonátort aminek gyakorlatilag kifogástalan volt a minősége, érezni lehetett, hogy van anyag rajta. Viszont vettem olyan közel 70 ezer forintos csövet is aminek meg csapnivaló volt a minősége.
A legjobb ha valakivel lekrómoztatod a jelenlegit, viszont sajnos ez nem olcsó mulatság, rendesen elkérik az árát.
Meg még az lenne a legegyszerűbb megoldás amit már javasoltak, hogy egy évben 1-2 alkalommal leszeded a csövet és helyrerakod. Persze ha nincs rá idő vagy mód stb, akkor ez nem opció neked.
-
Armahun
addikt
válasz
syler123
üzenetére
Szia, nekem hurricanban volt. Egyszer sikerült lecsúsznia az akkuról a sarunak és sehogy nem tudtam leállítani a motort, csak ha befogtam a légszűrón a lukat.

Végül is azért vettem ki, mert esős időben beázott a doboz és a relében forrt a belefolyt víz.
Nálam egyszerű volt a kikötés a csatlakozó lehúzása után csak két kivezetést kell összekötni a motorban. Gugli biztos tudja, hogy nálad melyik kettő az.Elméletileg csak ennyi:
-
perge666
veterán
válasz
BlackPriest
üzenetére
Nekem nem olyan egyszerű a kipufogó le és fel szerelése,nem hogy évente 2X,de 3 évente se szeretném leszerelni.

Nézegetek akkor,meg lehet megkérdezem a szervízt,de ők biztos jó drágán fogják csinálni.........
-
perge666
veterán
válasz
sityupityu
üzenetére
De biztosan helyre lehetne hozni,csak vajon meddig bírná?
Ha a gyári festése ilyen hamar rozsdázik,akkor a házi barkács sem lesz tartósabb.
Az Aprilis SR kipuja is ugyan ilyen volt,2X kezeltem,fújtam le 2 év alatt és utána is veszett csúnya volt.
Kéne rá valami krómozott kipufogó,az tutira tovább bírja,már csak ha a Simsonéból indulok ki. -
syler123
veterán
válasz
sityupityu
üzenetére
Sziasztok!
Hát ma lekötöttem a riasztót / távról indítás, kiderült hogy nem ennyire egyszerű, mert ilyenkor nem lehet leállítani a motort

Ilyen riasztó van a robogóban.
Más formában meg gondolom nem éri meg lekötni, mert maximum annyit érek el hogy nem lesz riasztó, de kevesebbet sem fog fogyasztani, mert ennek a résznek meg kell kapnia a tápot az akkutól.
-
-
spanglee001
addikt
válasz
macilaci78
üzenetére
mire megjön aliról meg is öszülök, van hasonló magyarban is normál méretű telókhoz , egy p9 litet vettem kicsi könnyű és bírja a navit, és erre tokot sem teszek, mint pl az s9+on elég komoly méretű armort tettem
[link] -
macilaci78
nagyúr
válasz
spanglee001
üzenetére
Így jó? Ebben is több méret érhető el, azt teszel bele, amit akarsz.
Jó vastag, bumszli, így navik is beleférnek, de adnak hozzá egy vastagabb és egy vékonyabb szivacsot a vékony telefon alá, szépen hozzáfeszül a fóliához, nem mozdul el a tokban.
Nem mozdul el sem a nyaka, sem a feje. Autós tartónál tapasztaltam, hogy minél rövidebb szára legyen, annál stabilabb.
Ami bajom van vele, hogy ha hátulról süt a nap, nem látom a kijelzőt. Illetve rázkódik, mint a fene. De nyugodt forgalomban azért lehet követni, sűrű forgalomban meg úgyis akad piros lámpa...
Még annyi, hogy van a tokon egy kis fém gyűrű, ebbe akasztottam madzagot, amit meg a tükörszárra akasztok, így ha le is esik, nem vesztem el. Nem lenne humorom a Hungárián visszafordulni érte.
Ha gondolod, kipróbálhatod.
-
spanglee001
addikt
válasz
macilaci78
üzenetére
nemmegy a link
de megoldottam normál méretű telefontartót veszek, meg egy normál méretű telefont is, ne az s9be égessem bele a gps-t, és szarjam el az akkuját jó arra egy olcsóbb teló is, csak a gps kell fusson rajta 
-
macilaci78
nagyúr
válasz
spanglee001
üzenetére
Ezt használom, rázkódik, de nem állítódik el. A giroszkópot kikapcsolom, mert az úthibákon elfordul a kép. A fólián keresztül is érzékel a tapi, de szenvedősen pontatlan. Alapvetően elégedett vagyok, tudatosan nem az állítható nyakút vettem. Fent van a tükör mellett, gps-hez használom.
-
Doki16
addikt
A Peugeot robogóiról mi a vélemény? Van bármi köze hozzájuk a francia gyártónak vagy ezeket is kínaik gyártják ahol keeway-t és tárasít?

-
válasz
orosziem81
üzenetére
Azért még nem kell a legrosszabbra gondolni. Írtad, hogy visszajött az ereje. És ez nem attól van, hogy olajat tettetek pluszban a benzinhez. Biztos ami biztos nézzetek egy kompressziót, de nem hiszem hogy gond lenne vele ha most megint jó lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.