- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Doki16 #82830 üzenetére
Bárdi ismeri a típust, hoz rá olajszűrőt és olajat is.
Olajwebshop-ot néztem még, de magát a típust nem ismeri, viszont a Scarabeo Light IE motorkód alapján jó és ezt az olajszűrőt dobja. Légszűrőt nem találtam. -
nyogo83
Topikgazda
válasz
Doki16 #69124 üzenetére
Sajnos mar nem olasz. 2005-ben a Benelli eladta a motorgyartas reszleget/licenszt a kinai Qianjiang-nak, akik a Keeway-t csinaljak.
Azota csak a markanev maradt meg, a technika pedig a Keeway-hez hasonlo kinai lett(tehat motorblokk, konstrukcio, alkatreszek).Szerk.:
Jellemzoen valami nagyobb markat masolnak le. Ez a "Caffanero" kb az Aprilia Sport City-nek a masolata : [link] -
siti
őstag
válasz
Doki16 #69070 üzenetére
keress meg egy motoros kereskedőt. ők el tudják neked intézni. annyira egyszerű a folyamat, hogy mások ebből élnek. (amikor autót hozattam be unokatesómmal, már ő is kiadta ezt a munkát olyannak, aki minden nap ezzel foglalkozik, szerinte egyszerűbb, hogy egy tízesért elintéz minden papírt, mintsem napokig menni utána, pótolni a hiányzó doksikat. meg hát itt is megvan az, hogy tudnak pótolni hiányzó doksikat)
-
perge666
veterán
válasz
Doki16 #68995 üzenetére
Ez tényleg gyönyörű.
Majdcsak 10 000 km az semmi.
Szerintem menj el,nézd meg élőbe és próbáld ki.Az enyém a 80-as órát akasztotta,szerintem 85-86 körül volt a vége,pedig full gyári volt.
Mondjuk az óra lehet csalt egy 10-est,de az is jó.
A végefelé már 70 felé alig bírt menni. -
perge666
veterán
válasz
Doki16 #68993 üzenetére
Nekem ugyan ilyen volt,csak grafit szürkébe és 2006-os volt.
Én 80-ért adtam el,mert 7 év alatt amíg meg volt,csak hajtottam,és már erősen ráfért az újítás.
Az enyén külsőre is eléggé viharvert volt már,meg a kuplungja volt tropa,tiszta rozsdás kipufogó,törött indexbúra,recsegő-ropogó,lötyögő idomok.....Ez amit linkeltél,ha tényleg jó,akkor ennyiért ajándék,kivisz a világból,én szerettem,nagyon megbízható volt.
-
kcsa
veterán
válasz
Doki16 #63914 üzenetére
Xciting 500-am volt. Szerethető, kényelmes. De: Van drága típushibája is (vezérműtengely kopás ha nem 5w50 olajat kapott), és a karbis zabál mint az állat. Plusz a linkelt darabon szvsz nincs ABS sem. Xciting 300-at javasolnám, pont annyival könnyebb, mint amennyivel gyengébb.
-
-
-
kcsa
veterán
válasz
Doki16 #41241 üzenetére
nekem Duke van, előtte volt Konda is - ez a forma passzol rám, így ezeket veszem
Azt érdemes tudnod, hogy ez a két sisak inkább kerekebb fejű embereknek jó (mint én), a Justissimo pedig kicsit keskenyebb fejre passzol pontosan - ezek elég fontos dolgok.
Ajánlom még a webike tesztek olvasgatását, ott a formával is foglalkoznak.
Ezzel együtt a Duke-ot kifejezetten merem ajánlani, ár/érték arányban jó cuccok, ha jól tudom az utolsó szériásoknál pinlock is van (vagy lesz?), ha ősszel-tavasszal is szeretnél motorozni, pinlock nélkül ne vegyél sisakot
100-110nél persze hangos, de nem sípol vagy rezonál mint az olcsóbbak (bár Konda plexije erre hajlamos volt, Duke egyáltalán nem).
A Konda és a Duke is megszolgálta az árát, de a minőségük szerintem nem nagy durranás, noha általánosságban dícsérik. Ezek alapján bele se merek gondolni hogy a gagyi kategóriásak milyenek lehetnek...
szerk.: Cabergeket a motoroázisnál tudod próbálni, mivel a forgalmazók, ezért áraik is jók.
-
huszi.gyb
senior tag
válasz
Doki16 #41233 üzenetére
Napszemüvegnél csak arra figyelj, hogy ne fönt (középen a fejed tetején) lehessen lehúzni. (Pontosabban azzal az a baj, hogy "félbe vágják" a bukót, és utána "összeragasztják". Ennek nyoma is marad hosszában egy csík. Haveromnak mondták Honda Safety-n, azóta láttam 1-2 ilyen gagyi bukót...
-
akos3
addikt
válasz
Doki16 #41230 üzenetére
ahogy nézem az oldalsó ütésben jobb is mint az enyém, pedig az sem épp egy alsó kategóriás ( [link] ) Tehát akkor biztos jó, mert én megvagyok elégedve az enyémmel. bogárháló, napszemcsi ezek a legfontosabbak, de a páramentesítés se rossz..
bár hamár idekevertem az én caberg sisakom kicsit furcsa, h az olcsóbb kategoriájú konda elvileg jobban fogja fel a sérüléseket..
-
válasz
Doki16 #35800 üzenetére
Az NRG és SR kipuja között nincs csak különbség, talán a vizes NRG-é jobban ki van tömve (pl.: az enyémben még katalizátor is van). Ha cseréled akkor valami nyitottat vegyél inkább. De elsősorban szerelővel lövetném be a karbit, valószínű hogy több levegőt csavar majd az adott mennyiségű benzinhez, így tökéletesebb lesz az égés.
-
-
-
-
runner 125
nagyúr
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Doki16 #34623 üzenetére
Ha ilyen típust akarsz akkor már miért nem ezt? Azonos évjárat, minimálisan több kilométer, ~40 ezerrel olcsóbb irányár, és ez full gyárinak tűnik...
-
runner 125
nagyúr
válasz
Doki16 #34623 üzenetére
Markolatok nem gyáriak, kérdezd meg miért.
Jobb felére 90%, h kis tempóval elrakták. Jobb indexnél ott a húzás, és a jobb fékkarban is van egy minimális hajlat.
A kipufogó Piaggio-ra való, de tippem szerint a korábbi szériákon volt ilyen. A mostaniakon a fentebb linkelt fényes hővédős van.
Noh és ha ezt is összehasonlítjuk, a hővédőjéből ki van vágva egy jó kora darab. Eredetileg az ilyen.Első hsz.-t olvasd át, meg kell nézni jól. Ha, az egyenesfutása rendben van, kis alkuval jó vétel lehet a fentebbi okok miatt.
-
-
SzlobiG
félisten
válasz
Doki16 #34618 üzenetére
A 2.-at azért nem linkeltem, mert hátul leszedve a sárvédő+sport kipu= kamasz gyerek padlón használva jó eséllyel.
(#34619) runner 125 Háát látni kéne élőbe én így nem vágnám rá, hogy ködölve van, de aztán lehet igazad van, viszont a sárvédő erről is hiányzik szal tényleg kiesik ez is.
-
-
SzlobiG
félisten
válasz
Doki16 #34580 üzenetére
Én azt mondom ilyen kis ccm-nél inkább a karbisat venném felesleges az injektor, de igazándiból ezt neked kell eldöntened, hogy bevállalod-e az injektort igaz kevesebbet fog enni, de ha annak baja van az zsebbenyúlós lesz és kevesen is értenek hozzá.
[link] Ez pl korrektnek tűnik, de nagyon sok van most a piacon lehet is alkudni rendesen szerintem.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest