- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyogo83
Topikgazda
-
nyogo83
Topikgazda
válasz
Armahun #73737 üzenetére
Nem latszik jol a kepeken, de elsore azt mondanam, hogy kicsit sokat kaphat.
Egy kis segitseg, hatha masnak is jol jon:
Felulrol indulva a piros sav:
- tul sok olajl,tul magas hoerteku gyertya, tul dus keverek
Sargas zold sav:
- magas hoerteku gyertya, dus keverekA zoldtol a lenti sargas zoldig pont jo a keverek.
Also piros sav:
- szegeny keverek, alacsony hoerteku gyertyaNem szamozom be, nagyjabol ki lehet sakkozni, melyik mire vonatkozik, illetve saccra beloni az eloben latott gyertyarol hogy mi a helyzet.
Sokszor egy ide postolt kepen az arnyekok/szinek barmi egyeb miatt csak saccra lehet megmondani, vagy ha nagyon kilog a sorbol -
válasz
Armahun #72650 üzenetére
Két lehetőségre tudok tippelni. Első: Érintkezési probléma. Második: Gyenge indítóáramú akkumulátor. Az első lehetőség egy törtöt kábel, vagy oxidáció miatt gyakori, de akár az indítómotorban lévő csapágy is megszorulhatott, vagy kopott a szénkefe. Másodiknál lesd meg milyen akkut vettél (belevaló-e), és mérj rá.
-
-
válasz
Armahun #70957 üzenetére
Na ez az.
Azzal tisztában voltam én is, hogy az etanollal vagy metilénnel kevert benzin kis százalékban (attól függ, hogy hány százalék alkohol van a benzinben) már keveredik a vízzel. De ugye ez az etanolnak köszönhető, mivel a benzin önmagában egyáltalán nem keverhető a vízzel. Ennek a mai világban semmi értelme nincsen menetdinamika szempontjából, inkább ellenkezőleg. "Kármentésre" szokták használni (mármint az etanolt) ha valami vizes tartályba tették a benzint és, hogy mentsék a menthetőt. Na meg ugye csalásnál. De ehhez ugye mindenképp kell alkohol is.
A videóból tényleg kiderül, hogy régen használták hűtésre a vizet (nem gondoltam volna). Viszont az kiderül belőle, hogy az 50-50 %-os dolognál (MV50) már nem is használtak benzint csak alkoholt, hiszen csak ebben az esetben lehetett ilyen arányban keverni a vizet.
Viszont tényleg nagyon érdekes dolgok ezek, köszi a linkeket. -
-
syler123
veterán
válasz
Armahun #69318 üzenetére
Igen, elméletileg
Hát nem mertem így összekötni.
Nekem ilyen kábelek vannak.
Tulajdonképpen ha kép szerint csinálnám, akkor a pozitívot kötném össze a direction light-al. Nem tudom ez a helyes bekötés-e. De ha direction light alatt az indexet érti, akkor nem hinném
Viszont a motort le tudom állítani az oldaltámasszal. Csak ugye ha az tönkremegy, akkor nem tudom leállítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest