Hirdetés
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Mobilarena
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Yosolo28 #70363 üzenetére
Persze, ekkorát tud számítani.
Mivel az új szíj szélesebb (a te esetedben meglehet, hogy jóval szélesebb. Írtad, hogy nem mai darab volt) ezért a variátornál jóval messzebb (följebb) került a csapszegtől mint a kopott szíj. Ennek ugye az lett a következménye, hogy nagyobb áttételről indul alapból a motor mint korábban. Mivel elől nagyobb lett az "induló áttétel", ezért hátul ugyanannál a motorfordulatnál nagyobb lett hátsó tárcsa fordulata az elindulásnál, és ezzel együtt a kuplung nyitási fordulata is megváltozott. Magyarul hamarább nyit. A szíj kihézagolásával tudod elérni azt, hogy olyan, vagy hasonló legyen a motor viselkedése mint korábban. Úgy kell kihézagolni alátétek segítségével a szíjat, hogy összerakott állapotban alapállásban minél közelebb legyen a szíj a csapszeghez, de semmiképp sem érjen rá. ez nagyon fontos. Inkább legyen az optimálistól kicsit feljebb, mintsem ráérjen.
Egyébként a kontrasztrugóra is ránézhetnél ha az is gyári még, mert biztos, hogy az is valamennyire el van már fáradva. -
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Yosolo28 #69824 üzenetére
Lada Samara, benzin-gáz kettős üzem. Az átalakítás után két évvel a 8-ból 3 szelep átégett, további 3-at kellett még cserélni. Az autó erőtlen volt, de alapjárat volt, kompresszió 8-10 bar közt minden hengernél. Sokat próbálkoztunk vele, mielőbb belenéztünk volna a blokkba, ott már egyértelmű volt.
-
-
-
válasz
Yosolo28 #69698 üzenetére
Paioli gázrugós teleszkópot kapott minden Replika modell. Apró különbségek vannak, mint műszerfal (fordulatszámmérős), és társai. De mint írtam, a lényeges dolog az eltérő fényezés és matricázás. A többi csak figyelemfelkeltő apróság.
-
-
akos727
senior tag
válasz
Yosolo28 #69492 üzenetére
Ha Budaörs még belefér. Egy telefont megérhet.
-
-
dtsdexter
csendes tag
-
mumtaz
senior tag
válasz
Yosolo28 #69242 üzenetére
Szakavatottabbak fülre, gyertyaképre megállapítják. Van, ahol kipufogógáz hömérsékketet is néznek. 2T-nél kicsit másképp működnek a dolgok. Igazság szerint a karbit jól belőni gyakorlitilag három gázzáklásban szokás, ha tényleg egy kicsit odafigyelnek rá.
De sok a tényező, hiába viszonylag egyszerű a motor. -
válasz
Yosolo28 #69191 üzenetére
Persze, nem is arra ajánlottam egyiket sem. Kényelmi szempontból véleményem szerint így van a sorrend, pláne ha egy nagyobb emberről van szó: Runner, SR, Aerox...
De azt mondom, hogy ha az ember nem magasabb mint 1,80 és plusz pár centi és mellette normál testalkatú, akkor szerintem simán jó az Aerox is. Viszont ez egyéni ízlés kérdése is lehet, az az igazi ha elmegy az ember és ráül. -
válasz
Yosolo28 #69188 üzenetére
Igen, az SR egyértelműen kényelmesebb valamivel (mármint egy nagyobb embernek). Nekem van két ismerősöm is, akik 1,90 környékén és jóval a mázsa felett vannak, és mégis jól elvannak az SR-en.
A múltkor beszéltünk itt a legajánlottabb robogó típusokról. Na már most ha a kényelmet vesszük alapul, akkor viszont az én véleményem szerint a runner veri az SR-t is. Számomra ez a legkényelmesebb 50-es robogó. Nem véletlen, hogy a nagyobb motorral rendelkező runnereknek (125 2-4T, 180 2-4T, 200 4T) is ugyanez a vázuk.szerk: Jó, azért a nagyobbaknál van némi eltérés (villa, teló...), de maga a kaszni/felépítmény ugyanaz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Ukrajnai háború
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Raspberry Pi
- Renault, Dacia topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- 87 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest