Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nokia N91 - Elvis él
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
Aktív témák
-
Epf
tag
válasz
schawo #46878 üzenetére
Megbütyköltem az erősítőt és sikerült kihajtanom a a K240 Monitor-t.
Nem való otthoni zenehallgatásra, csak ha az utolsó szegig minden klappol előtte. A felvétel legapróbb hibáit is az ember képébe tolja.
Referencia felvételen viszont nagyon jól szól, gyors, dinamikus.A Renkforce jobb
-
magedla
tag
válasz
Audison #47092 üzenetére
Hihetetlen, de éppen ezt az albumot hallgatom most, ahogy olvasom a kommented. A Make you feel my love/ Someone like you bármelyikénél garantált a hidegrázás.
Egyébként éppen 1 napja vettem meg a HD660-at, nagyon tetszik. Hány órát és milyen hangerőn szoktátok hallgatni a füleseket, hogy bejárassátok? Érdemes itthon hagyni, hadd menjen? Bocsánat a naiv kérdésekért, ez az első fejhallgatóm. -
niof
veterán
válasz
schawo #47090 üzenetére
Oké-oké, de 10k körül ez nem egy rossz vétel. Annyira nem szól rosszul. Szerintem egy meghallgatást megér, a saját zenéivel. Bennem haveromé nem hagyott túl mély nyomot, az említett mélytartomány hiányosságai miatt. Bár az is igaz, hogy 30 percnél tovább nem volt a fejemen, és az idő alatt túl sok zenét nem sikerült meghallgatnom vele...
-
Audison
senior tag
Ezzel az m50-el "Adele - Live at The Royal Albert Hall" albuma eszméletlen a hideg futkos a hátamon. Gyönyörű az énekhang.
-
niof
veterán
válasz
ezsi17 #47085 üzenetére
Amit feljebb emlegettem, haveromnak is ilyen van Sennheiser HD202. A mélyei egész jók, pattogósak, de nekem kicsit soványak, jobban szeretem, ha kicsit terülősebbek, és mélyre mennek. Nem írtad, hogy milyen zenére kell. Haverom főleg trance, house és goa vagy psytrance zenét hallgat, azok elég finoman szólnak rajta, és az énekhangokkal sincs gondja.
Szerintem, ha van lehetőséged, hallgass meg egyet. Kb. 10k-ért meg is lehet kapni.
-
ezsi17
csendes tag
Üdv mindenkinek! A lehető legjobb fejhallgatót szeretném:
- otthoni használatra /számítógépről/
- zenehallgatás, zeneszerkesztés, játék /fontossági sorrendben írtam/
- vezetékes legyen
- circumaural
- zárt legyen /max félnyitott/
- mikrofon nélkül
- nagyon szeretem a mélyhangokat, ez a legfontosabb szempont, de azért ne ölje meg teljesen a zenét, lehessen hallani, ha énekelnek
- kb. max 10k a keret rá, legjobban 8k körüli árnak örülnék.Tudom, ez nem nagy összeg, de nem is egy profi stúdió-fejhallgatót keresek. Kíváncsi vagyok, hogy ilyen árban milyen lehetőségeim vannak, ezért fordulok hozzátok!
ui.: a mélyet ne feledjétek
-
Audison
senior tag
válasz
Czimby #47082 üzenetére
Vezeték nélküli fejhallgatónál nincs jó vétel. Hangminőségre nagyon gyengék, az általad megadott árkategóriában viszont vannak jó vezetékes fejesek. Ha a kábel hossza miatt akarsz vezeték nélkülit, akkor könnyen beszerezhetsz egy hosszabbítót és le van tudva ja és jobban is jársz.
-
törölt tag
Beyer 131-ről valaki valamit? 235-höz hogy viszonyul?
-
Czimby
addikt
Sziasztok!
Vezeték nélküli fejhallgatót szeretnék vásárolni.
A ráfordítható keret 20e Ft, esetleg ha van valami tényleg nagyon jó vétel akkor max:25e Ft.
Filmnézésre lenne használva kizárólag.
Márka nem számít, ha esetleg van olyan aminek hosszabb a garanciaideje azt előnynek tekintem. -
adammkaa
senior tag
HELP ME! Véletlenül 2 fülest rendeltem eBayról de csak 1 kell, hogy tudom törölni az egyiket? Azt se tudom hogy most mivan, most regisztráltam erre a szar paypal ra, nem vágom le e vette a pénzt vagy mivan HELP ME!!!
-
Alan[HUN]
senior tag
válasz
oliverkiss32 #47057 üzenetére
Hallod, még egy HD800 is...
Mondjuk azzal meg senki (épeszű) nem járkál utcán!
(Lakásban se nagyon, gondolom..
)
-
zeno70
tag
válasz
#71562240 #47054 üzenetére
Nem voltak nagy arkulonbsegek. A Bose 299 dollar volt, a tobbi meg 170-tol 380-ig. Van ott ilyen aru is [link] de ezt speciel nem tudtam meghallgatni, mert nem volt kirakva. Az olcsobbak kicsik vagy kenyelmetlenek voltak. Tehat hasonlo arkategoriasokkal vetettem ossze, mert lejjebb nem volt ertelmes alternativa.
Vagy egyszeruen a Best Buy szarokat arul...Amugy mi a baj a hangszurosokkel (amiert ne vegyek)?
-
IzI
senior tag
Hi
Kellene nekem egy fejhallgató leginkább játékra és filmezésre+ előny ha mikrofonos de nem követelmény. Asus xonar DG-el hajtanám meg.
max 25e Ft-t szánnék rá
Ajánlások közt kinéztem egyet Superlux HD660-t ráadásul igen olcsón adják most kérdés van ennél jobb amiért érdemes többet kiadni. -
törölt tag
válasz
tomab04a #47060 üzenetére
Próbálgass például ezek közül, egy kivételével hallgattam már őket, és esélyesek lehetnek ízlés szerint:
Creative HQ-1600
Audio Technica ATH-T200
JVC HA-S600
Philips SHP 6000 (Kirch kolléga javaslata)
Pioneer SE-MJ521-K
Audio Technica ATH-M20
Pioneer SE-M390
Audio-Technica - ATH T300
Panasonic RP-HTX7
... és még sokan mások szóbajöhetnek, ízlés szerint... -
válasz
oliverkiss32 #47050 üzenetére
Én a 840-t simán hordom utcán, pedig jóval nagyobb, mint a 440
175, viszont 95kg
-
válasz
bajnokpityu #47011 üzenetére
Holnap
-
fattyu
veterán
válasz
oliverkiss32 #47057 üzenetére
187cm és a k550-ben bkv bicikli meló akármi...
-
tomab04a
aktív tag
Valaki ERRE?
-
zeno70
tag
válasz
Gerinces #47041 üzenetére
Ez a Bose is faszányosan szűri a zajt, igaz pöppet drága.
Amúgy ha nem ennyibe kerülne (vagy pl kapnátok) - kéne?
Az a vicces, hogy Usánkába 299 dollár (ami alig 60 fölött van).
Tegnap voltam teszthallgatáson a Best Buy-ba és meglepődtem, hogy kb 20 fejes meghallgatása után is ez bizonyult a legjobban szólónak. Pedig volt ott Sennheiser, Pioneer, Sony, AKG, stb.Vélemény?
(Valamilyet vennék, de nem tudom mit? -
krichd1
addikt
válasz
Audison #47047 üzenetére
A fekete M50 szerintem teljesen utca kompatibilis, a fehér szinte már divattermék
. Igaz én nem járkáltam benne soha, de más fejes/fülessel sem, én otthon szeretek zenét hallgatni. Engem zavar, ha mászkálás közben egy érzékszervvel kevesebbel tájékozódom a környezetemmel.
-
oliverkiss32
aktív tag
Kik járnak Shure SRH-440-el az utcán?
Fel a kezekkel!Én ha megveszem, büszkén fogom hordani mindenhol.
-
tomab04a
aktív tag
Nincs meg még. Ezért kértem tanácsot abban is.7000 körül tudok ipod 2g-t.Milyen lejátszót ajánlotok?
-
Alan[HUN]
senior tag
Azért az XB300 mélyét is oda lehet kenni, szvsz... (Ld. ATH-M50, btw. én azzal járok utcán!
) Másfelől, nekem az XB-300 már a 30STM - This Is War-on elvérzett (nálam eza referncia, ennél zúzósabbat nem nagyon hallgatok, viszont basszuson kívül van benne minden
), kegyetlenül mos középen.
(Magas elmenne, ha nem lenne gyilkos mindenre a mély...)
Más: Felejtsd el a driver méret alapján való osztályozást, pl. a Shure SE535-ben három, a 30mm-hez képest is lepkefingnyi armatúra van, mégse szól olyan rosszul... (De annyiba is fáj!
)
-
Gerinces
csendes tag
Szaasztok!
Kipróbáltam egy Sony centerben a MDR-NC40-es aktív zajszűrős fejhallgatót. Vonatozás közben szeretnék FLAC formátumú zenét hallgatni Tabról. Az eladó nagyon rendes volt, elemet is tett a cuccba. Zajszűrő képességeit nem nagyon tudtam tesztelni - de elhiszem, hogy működik, mert van egy régi zajszűrős Sony mp3 lejátszóm. Itt azonban meglepett a következő: Ha bekapcsoltam a zajszűrést, sokkal szebben szólt a fejhallgató, jobbak lettek a mélyek, és a magasak. Olyan volt, mintha bekapcsoltam volna a loudness-funkciót. Ha kikapcsoltam, szegényebb lett a hangzás is. Ez így parasztvakításnak tűnik nekem. Vélemény, tapasztalat? Esetleg javaslat egy jó zajszűrős fülesre?
-
tomab04a
aktív tag
Sziasztok.7-8-10 ezres kategóriában még mindig a superlux fejhallgatók a legjobb döntések, ha:
-tiszta hangokat akarok
-nem muszály óriási basszustartomány
-fül KÖRÉ illeszkedőt szeretnék
-elektronikustól klasszikusig a reggaetől a dnb-ig minden szólna rajta(dubstep nem), de azért a klasszikus lenne a fő szempont.
-csak vonaton ülve illetve néha egy padon venném elő
-forrás egy olyan lejátszó lenne ami megbírkózik a "veszteségmentes" formátumokkal
-használt is érdekel ha nagy az árkülömbség
Kicsit off, de lejátszók közül melyiket ajánlanátok erre a célra?Ipod nano 2g pl? -
niof
veterán
válasz
oliverkiss32 #47034 üzenetére
Nem erről van szó! Nem dizájnra megyek, hanem nem szeretnék csiricsáré, elálló, ufóknak való fejhallgatót. Az XD-53-at nagynak tartom utcára, és kész. Max télen jó lesz fülmelegítőnek.
Az MDR-XB300-ban egy kis 30mm-es szutyok hangszóró van, és produkál vele olyan basszust, ami dicséretre méltó, de úgy nézek benne ki, mint egy szélnek eresztett bolond reptéri alkalmazott. (mivel nagyon szélesen kiáll a fejemből/fejemről).
A minap láttam egy srácon egy kb 30-40mm-es hangszóróval szerelt (annál biztos nem nagyobb), világosbarna műbőr(bőr?) borítású, kék szegélyű, párnázott fejpántú fülest, dupla fém csúszó állítórudazattal. Eléggé fülhöz simuló példány volt, de semmi felirat nem volt rajta. Kb ezt a megjelenést keresem, a bőr nem lényeg, lehet műanyag is, vagy festett. -
oliverkiss32
aktív tag
Szia! Javíts ki ha tévedek, de a fejhallgatót nem a szépségéért vesszük. Az a lényeg hogy kényelmes legyen és jól szóljon.Szerintem a kis testű fejhallgatókban nem fogod megtalálni a basszusodat. Szerintem a mostani fejhallgatóddal is simán mehetnél utcára, a shure srh440-et is így használják itt sokan azt hiszem és én is úgy fogom ha megveszem.
Szerintem!
-
DBAtti
aktív tag
A K518 nagy... na ezt még nem hallottam XD, szerintem semmivel nem nagyobb az ATH-nál.
Hogy nem tetszik az más kérdés, ettől függetlenül hajtogatható, és még tán szütyő is jár hozzá. Hordozhatónak az egyik legjobb.
Ha a külső ennyire számít, nem nagyon fogunk tudni segíteni... Mondanám még a Philipseket megint úgy általánosságban. Pl 9560-as, 8800-as, CityScape, stb. Ezeknek semmit nem tudok a hangjáról, de szerintem vannak köztük szépek. -
krichd1
addikt
Szerintem is csúnya a Zoro, de amint fentebb írtam...
"Focal Spirit One Arra nem lehet mondani, hogy nem szép."
Mondjam ?
Tényleg nem csúnya, de én egy Audio-Technica ATH-W3000ANV-ra mondanák inkább hasonló kijelentéseket. Bár biztos vagyok benne, hogy vannak akiknek nem tetszik.
-
DBAtti
aktív tag
202-t nem hallottam még, de akkor mondanám az AKG K518-at. Bár 20k-ért lehet jobbat is kapni már valószínűleg, csak nem tudom mit.
szerk:
-Ha kérdés lenne belőle: az LE és a DJ ugyanaz a konstrukció, az LE-n színes műanyaglapkák vannak oldalt, és ha jól tudom rövidebb a kábele (mobil használathoz optimalizálva).- -
niof
veterán
Igen, ha otthonra kéne, akkor még csak-csak, de utcára kellene, melóba járáshoz stb...
Otthonra meg ott az XD-53, az nekem megfelel, de az meg egy böhöm utcára.Oda azért egy szolidabb, "klasszikusabb" formavilággal rendelkező érdekelne. Lehetőleg nem valami ripacs színű, feketében választható modell.
-
donpe
aktív tag
Esetleg egy beyer DT235. Nem a legkényelmesebb, de az áráért elég jól szól.
-
niof
veterán
válasz
DBAtti #47013 üzenetére
Az összeg kb. valóban stimmel. A két leírt fejhallgató túl nagy méretben nekem. Kisebbet keresek.
Egyébként nem túlhangsúlyozott basszust szeretnék, lehet, hogy rosszul fogalmaztam, hanem olyat, ami a lehető legszebben adja vissza ezeket a frekvenciákat (basszus all-rounder). Egyébként a HD202 hangzása a basszuson kívül tetszene, sőt, még a formavilág sem idegen túlságosan, de az említett sovány és koppanós basszusa nem tetszik.
-
donpe
aktív tag
Attól függ mire kell. Nálam járt ATH SJ55-ös. Az az összecsukható verzió. Utazáshoz pop zenét hallgatni egy telefonról tökéletesen megfelel. Otthon már nem biztos,hogy ezt választanám, de sokkal könnyebb és praktikusabb utcára, mint egy 440-es Shure.
Legutóbbi céges utamon is néztek a becsekkolásnál/repülőn, hogy mi a halál ez nagy fekete valami az amúgy-sem kicsi fejem.
A 440 picit nagy/nehézkes utazáshoz, főleg ha a spirálkábel még húzza is a fejed...
De épp most szereztem egy ilyen kis tüneményt. Csajoknak jó ajándék.
-
krichd1
addikt
Próbáld ki a Superlux HD-631-et, ezzel még itt nincs tapasztalat, de hátha megtetszik a hangja
.
-
DBAtti
aktív tag
Azért egy kicsit visszaolvashatsz, vagy majd a javasolt darabok után tedd meg. Árat nem mondtál, a linkelt példa nyomán azonban 20k körül. Itt továbbra is a Shure SRH 440 az egyik legjobb hangban. Én mindig hozzá szoktam fűzni az Audiotechnika M40Fs-t, kevésbé terjed, de jó, és -nekem bizonyosan- kényelmesebb. Egyik se egy dizájnorgia, de valamit valamiért.
Amit linkeltél, még nem hallottam. Engem elkerget az erőteljes basszus hangsúlyozása a marketingben, nem szokott jóra vezetni. Persze lehet az is hogy tetszene..
Sosem lehet tudni, marketing bullshit rulez.
-
niof
veterán
Sziasztok!
Néhány tippet szeretnék kapni tőletek, iPod Classic-hoz keresek közepes méretű, utcai hordozáshoz való fülest. A mélytartomány minél tökéletesebb visszaadása fontos, mivel elég dinamikus zenéket hallgatok általában. Mélyre menjen, feszesen és dinamikusan szóljon (de azért tudja leadni a szép, kerek, öblös mélyeket is!!!). A közép tartomány és a magas lehet olyansmi, mint egyik haverom Sennheiser HD202-é (annak csak a mélye sovány, illetve koppanós, amúgy nem rossz).
Főként elektronikus zenéket hallgatok, de néha becsúszik egy kis metal, pop, rock, rap, jazz, de a fő irányvonal a house különböző stílusai alapvetően.
Lehet fülre simuló, de ne legyen nagyon oldalra kiálló (Pl: MDR-XB300), mert azt nem szeretem (borzalmasan állt ez a fejemen), inkább valami laposabb kivitelű, ha lehet.
Nem szeretnék 44000 hozzászólást visszaolvasni, úgyhogy előre is köszönöm a segítségeteket.
-
krichd1
addikt
válasz
Audison #47000 üzenetére
Szép darab, de szerintem szebb feketében.
Majd próbálj ki egy Yoga CD-880 változatot. Amikor összehasonlítottam az M50-et az FA-003-al, arra jutottam hogy három dologban "tud" többet az M50: mély hangok mennyisége, össze lehet hajtogatni, jobban megbocsájtja az X-Fi HD hibáit. Minden más téren veri az FA-003.
Ma este meghallgatom a Wolfson DAC-al, kíváncsi vagyok mennyit változik a hangja
.
-
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Update 04.17. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z390 TOMAHAWK alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest