- Kikristályosodik a Razr 60
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
IzI
senior tag
Hi
Van egy superlux hd660 fejhallgatóm és az a gondom,hogy erősen rányomja a fülemre kagyló részt.Fejpánton lehet valahogy segíteni hogy ne legyen olyan merev vagy erős ? Láttam képen valami tágítós módszert egy könyvre rátették nyitott állapotban csak nem tom mennyire életképes és biztonságos.
-
IzI
senior tag
Hi
Kellene nekem egy fejhallgató leginkább játékra és filmezésre+ előny ha mikrofonos de nem követelmény. Asus xonar DG-el hajtanám meg.
max 25e Ft-t szánnék rá
Ajánlások közt kinéztem egyet Superlux HD660-t ráadásul igen olcsón adják most kérdés van ennél jobb amiért érdemes többet kiadni. -
IzI
senior tag
Hi
Van HMD660E kívül olyan füles ami mikrofonos és nem több mint 20e Ft? Csak új érdekel. Leginkább játék és filmezésre lenne,
-
IzI
senior tag
Hi
Tudna ajánlani vki fejhallgatót max 15e-ig,ha lehet mikrofonos de nem feltétel.Leginkább játékhoz meg filmezéshez lenne és ami még fontos hogy 2-3 óra után se fájjon a fülem.
Amit én kinéztem Steelseries 4H
Aktív témák
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest