Hirdetés
Aktív témák
-
kertsa
senior tag
Közben értekeztem egy jó barátommal, és közölte, hogy 20K-ba megszámítja nekem az 595-re moddolt Sennheiser HD 555-öt
Ehhez persze előbb el kell adnom a fülesemet
-
Iomega
addikt
Bodz: A Philips-ednek míg megvolt, levetted a fülpárnáját? Ha igen, hogy lehetséges, az esetleges tisztán tartás végett kérdezem.
-
contaxg
veterán
Én ezt értem, de pl a Shure SRH240 recseg mint az istennyila és még nem is szól jól egy DTX910 mellett. De mint írtam, 20eFt alatt szerintem mind kopogós múanyagból van.
Egyébként pont ettől lesznek tartósak, de csak akkor, ha kellő mennyiségű nyersanyagból készültek és nem vékonyka plasztikból. Talán ezért is adnak ezekhez 2 év garit.A DTX910-nek egyébként egy baja van. Hihetetlen vastag a kábele!
Mondjuk lehet, hogy éppen ettől is szól jól!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Fauno
tag
válasz
dudika10
üzenetére
Szia,
kertsa: contaxg jóvoltából, volt szerencsém jó pár fejhallgatót kipróbálni, ezúton is szeretném neki megköszöni, hogy ezt lehetővé tette. Engem legjobban a 10-15e Ft-os kategóriában a Beyerdynamic DTX 910 győzött meg, nagyon szépen szól, még gyengébb hangforrásból is. Német tesztek is nagyon jókat írnak róla. [link]
-
kertsa
senior tag
Szia!
Kis segítségre lenne szükségem. Sztereó fülest szeretnék venni 18k körüli áron. X-fi Titanium hangkarival lenne hajtva. Filmhez és zenéhez. A kényelem fontos lenne. Értem ez alatt, hogy a párna ne a fülemen legyen, hanem körülötte, és a fejtetőmet ne hasítsa ketté

Azért körbenéztem a piacon...
És mert feltétlen akarok olyan sokat költeni

Aki hozzáértő, részletezné nekem ezeket? Természetesen nem más fülesek is szóba jöhetnek.
Előre is köszi.
üdv.
-
Iomega
addikt
Ez nagyon szép fejes tartó, csak nagyon drága. Jó lenne, ha asztalos megtudná így gőzöléssel hajlítani a rétegelt falemezt, talán olcsóbban kijönne.

-
contaxg
veterán
válasz
baluka26
üzenetére
(#34275) Iomega
Technics
De ha nem látszana a végén soha nem jönne rá senki.
Már elaludtam, de "valaki" nyomott egy kis Time To Pretend-et a szomszéd helységből.
Bocsesz, hogy nem tartottam be a játékszabályokat, de csak addig jutottam, hogy milyen fejes van a képen....Mityeregni??
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Iomega
addikt
válasz
SOAD19
üzenetére
Jó "kis" dobszerkó.
A fejhallgató miatt, vaj mi lehet a típus
Ez a feladvány, ti gyorsan kitaláljátok.
A végén kiderül, de nem ér a végére csévélni. 
-
SOAD19
addikt
válasz
üzenetére
Egyszer, én is csináltam egy ilyen kicsomagolós videót, igaz én az életem első dobszerkójáról ill. annak összeállításáról készítettem. Jó lesz visszanézni később, sok-sok év múlva, hogy mit összekínlódtam, míg összepakoltam a cájgot.
Volt vagy 2-3 óra és jól is lefőttem bele. Végezetül, engedtessék meg egy képet:ugyanilyen az enyém is 
Befejeztem a szemetelést.
-
Audison
senior tag
válasz
bigmasterg
üzenetére
Ez igen!

-
contaxg
veterán
Itt egy videó a fejhallgató kicsomagolásáról...
Termékadatok az importőr honalpjáról. Árakat meg szerintem találsz magad is!
-
NY124
tag
válasz
gyenesmartin
üzenetére
Számítógép, jack dugó értelemszerűen.
-
NY124
tag
Sziasztok!
Régi fejesem sajnos tönkrement, 20ezer forint alatti árkategóriában keresek a helyére valamit, az első hozzászólásban már megnéztem az ajánlottakat, de pontos tanács nélkül nem szeretnék belevágni a dologba.
Mivel nem vagyok se zenészpalánta, és nem is nagy gamer arc, ezért nem nagyok az igényeim, csak egy szépen szóló fejes, otthoni használatra.
Zenében nem elektronikus a preferált, hanem inkább metalcore zenét hallgatok ( [link] ), azért a nagy bass dropok érződjenek.
Ti mit ajánlotok?
-
contaxg
veterán
Mini tali van ma....

Még jöhettek egy ideig!
-
PAtr0n
addikt
Csak nem lesz ez rossz fejes akkor, kíváncsi vagyok, hogy a különböző stílusok hogy szólnak majd. A párnáktól kicsit félek, de szerintem annyit úgyis idomul majd a fülemhez.
Elvileg 4 óra magasságában ütközök fi:zi'k kollégával, megkapom a fejest, este meg már tesztelhetem is
-
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg
üzenetére
Így nem foglalok akkora helyet
-
bigmasterg
addikt
válasz
baluka26
üzenetére
Tartom, hogy a HD800 szimmetrikusan hajtva perfekt' gamer fejes.

Ok, nem lesznek akkora robbanások, mint a 650el, mivel nincs akkora kiemelése, de egyáltalán nem vág lent. Nagyon kényelmes (legfontosabb szempont gamerségnél), elég nagy és pontos a tere.
Szimmetrikusan hajtva pedig a tere is jobb és kicsit több mélye is van. -
mzso
veterán
válasz
PAtr0n
üzenetére
Igen teljesen jól szól, hangja az én nem audifil fülemnek teljesen jó. Heavy Metál (és közeli kategóriák) és komoly zene volt mostanában leginkább. Kábel egy kicsit kellemetlen volt először, de már eleget nyúlt (kis rásegítéssel). A párnákat sem találom már kényelmetlennek. Egy kicsit nyomott a peremével eleinte.
(Bocs, hogy csak most válaszolok, de az utóbbi pár napban nem fórumoztam)
-
-
törölt tag
Vettem karácsonyi ajándék gyanánt apámnak egy Beyer DT235-öt. Meg is hallgattam akkor már.
Meglepően jól szól tényleg. A 770-es természetesen jobb összességében (5-ször annyiért még szép), bár a 235-nek is megvan a maga előnye, és ez a hallgathatósága. Kevésbé audiofil, kevésbé jó felbontású hang, de jó. Pláne ennyiért ajándék. Valószínű 30 ezer alatt nincs fejhallgató, ami jobb nála.(#34245) baluka26:
Másodlagos tényező.

-
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg
üzenetére
Én 5-ért jobb állapotút vettem
Egyébként ez nem kuriózum, max azért, mert olcsó.
Az igazi az az, ahol a gyári fülpárnán rajta van a műbőr (ahol itt fehér látszik)
Azok a 100-150 eurósok eBay-en. -
bigmasterg
addikt
Írtam is neki rögtön pm.et, de feladás után 10 perccel már jelentkezett egy vevő.
Ha mégsem vinné, akkor vihetem én.. -
fi:zi'k
nagyúr
válasz
baluka26
üzenetére
Csak hasonlítsd össze a K701 árát még használtan is a 440-essel.

A K500-nál meg figyelni kell az állapotára. Bár úgy tűnik a K501-es párna megoldja a párna kérdést legalább.#34239
Melyik mindkettő? Mert már 3 fejes.
Majd jövőre kölcsön kérem a 650-edet és megnézem a Kannával. -
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg
üzenetére
Ennyiért én is vittem volna biznisz céljából

Olyan vicces olyan számokat meghallgatni, amiket legutoljára a Logitech gamer headsettel hallottam. Ha már itt tartunk, próbáljátok ki a Battlefield 3-at, azok a hangeffektek
Eszméletlen 
-
bigmasterg
addikt
válasz
baluka26
üzenetére
Mondjuk "Hi-Fi és házimozi tartozékok, kiegészítők,kábelek" kategóriába berakni...
Ennyiért valszeg elvittem volna én is. Már csak kipróbálni is, hogy milyen a mostani cuccomról. (és ha nem tetszik, akkor sincs probléma az eladással)(#34235) :
K500al is jól összeillettek.. -
fi:zi'k
nagyúr
válasz
gyenesmartin
üzenetére
Elég könnyen hajtható jószágok a Shure-k.
A 940-hez passzol a Kanna, a 440-et még nem tudom. -
baluka26
veterán
válasz
gyenesmartin
üzenetére
Ahhoz jó.
-
gyenesmartin
őstag
Egy xonar d1-es hangkártyához meg egy diy canamp-hoz jó választás egy shure srh 440? Vagy más jobb lenne?
-
baluka26
veterán
40-ért HD650

-
Amartus
senior tag
Hosszas hallgatás és vacilálás után sikerült egy Beyerdynamic DT-860-t vennem.
A véleményem... Pontos, dinamikus; nekem tökéletesen megfelel. -
Terrayon
tag
válasz
Lacika79
üzenetére
Tudom mire gondolsz, éppen ilyen fejest keresek. A Sennheiser HD650-re már én is nagyon kíváncsi vagyok, elvileg ez a leginkább mély orientált fejhallgató a komolyabbak közül, legalábbis ezt mondják róla.
A Beyer DT770-et már sikerült meghallgatnom. Az tetszett, szerintem érdemes tenned vele egy próbát. Egyedül a hülye kinézetével nem sikerült még megbarátkoznom
.Hallottam a K272HD-t is, az se volt rossz, de kevesebb mélye van. Egyébként nem tudom miért nem favorizálják ezt a típust, újonnan 38-40k-ért szerintem egész jó vétel.
Kíváncsi lennék még az Audio Technica A500, M50, Sennheiser HD558-ra is. Ezekről van valakinek tapasztalata?
-
contaxg
veterán
Nekem túl mély a karaktere, egyébként kényelmes.
Olyan mint egy öreg Cadillac lenne a fejeden!
Brummog és ringat!
Jó lenne meghallgatni a Lavry-val is!
Azzal valószínűleg jobban érezné magát.Pesten van Audezze tulaj...talán el tudnám érni, hogy eljöjjön a talira.
De ez korántsem biztos! Zsoltnak HD650 van!
-
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg
üzenetére
Egy Lyr-rel, pl

-
bajnokpityu
félisten
szivesen vennem. feltetelezesekkel ellentetben elismerem, ha jobb, v akar a presi, eta.
nem leszek szerelmes a sajat portekamba, mert en csak osszerakom, nem en talaltam ki a lenyeget.
pl azt is elismerem, h a beleolt 2e ft tuningbol az elso 150ft volt erezheto, tobbi most meg kidobott penz.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
baluka26
üzenetére
nekem csak annyi a bajom ezzel a hsz-el, hogy semmi konkretum nincs benne. ezzel szemben en azt irtam, h nem vagyok diszkret hivo, csak meg nem hallottam,olyan jo opamposat, mint a sajat diszkretemet.
es ilyenkor nem ertem a vadaskodast, h elfogult vagyok. hiaba kollega, kar tobbet valaszolni, mert megakadt a lemez.
ha meg nem is akarja erteni a magyarazatot, nyugodtan letagadhatna, h mernok..
-
Archttila
veterán
Olcsó (2000-2500 Ft-os) zárt fejhallgatót szeretnék vásárolni, mit ajánlotok? Valami Canyon vagy hasonló típusra gondoltam.
-
guppy
őstag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
ha kész az O2-m kölcsönadom, szerintem azzal megtudod mit tudnak az opampos erősítők

-
baluka26
veterán
Btw, ha már HD650/600 meghallgatásnál járunk, Arena Plaza-s Saturnban van mindkettőből kint meghallgatható darab

WestEnd-es Media Markt-ban csak DT990 van, 32 ohmos, meg sok-sok Skullcandy...
Aktív témák
Hirdetés
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop Studio 2in1 / i5-11300H 16GB RAM Érintőkijelző
- Apple iPhone 12 64Gb,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ehhez persze előbb el kell adnom a fülesemet
Na jó, persze ennyire nem gáz, de a DTX910 műanyagsága sem elviselhetetlen.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Egyszerű, de nagyszerű is egyben. Nagy haszonnal dolgoznak ők is, mint a legtöbb gyártó. Ekkora faanyagot ingyen tudnék szerezni, csak ki az aki gőzöléses technikával tudná hajlítani ilyen formára, ez a nehéz dió.

Bocsesz, hogy nem tartottam be a játékszabályokat, de csak addig jutottam, hogy milyen fejes van a képen....
Ez a feladvány, ti gyorsan kitaláljátok.
A végén kiderül, de nem ér a végére csévélni.
Volt vagy 2-3 óra és jól is lefőttem bele. Végezetül, engedtessék meg egy képet:

Eszméletlen