Hirdetés
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
mzso
veterán
válasz
PAtr0n
üzenetére
Természetesen HD660-ról volt szó. Azért is kérdeztem rá mert azt akartam venni. 60%-on is csak jól masterelt zenével hallgatom, tipikus jelenkori zenét -8db-llel hallgatok.
Innentől kezdve:
- Vagy tényleg halkabb a te DX-ed mint a mi D1-ünk.
- Vagy mi ketten M3nyus-sal valami sokkal könnyebben hajtható példányt fogtunk ki. (amit nem tartok túl valószínűnek)
- Vagy őrült hangerőn hallgatod a zenét.
- Vagy halláskárosodásod van. -
DarthRoni
tag
Sziasztok! erről a fejhallgatóról mi a véleményetek?
telefonhoz kellene zenét hallgatni, azt írják elég hangos ami nekem jól jönne.
AKG K512Vélemények?
vagy ebben az árban mit ajánlanátok ami hangosabb és van benne basszus is? -
PAtr0n
addikt
válasz
dudika10
üzenetére
"A vezérlőpult hangbeállításainál minden extra funkció tiltva van?" Igen!
"Az SVN gomb a driverben nem világít kéken?" Nem!
"A mixer fülön a hangerők 76-ra vannak állítva? (Ez a 100%, ne tedd feljebb.)" Na ez volt a baj! Feltoltam neki, ettől hülyül be. Igazából 80-ig nem nyúkál hozzá, de ha feljebb teszem, belenyúl a hangerőbe minden progi alatt. Amúgy miért nem szabad 100-ig csavarni? Amúgy okos a driver (vagy a a kari?), nem engedi torzításig csavarni a hangerőt.Igazából jó a fülem, jól a szól a kártya elismerem, de több kéne úgy érzem, mert ezt a fejest nem hajcsa ki rendesen

Végülis nem tudom mit várok tőle. Azért az Audigy-től jobban szól.mzso:
"direktbe hajtom a xonar progijában 15 ösön áll a hangerőszabályzó játéknál, zenénél 50 körül."
Igenám, de milyen fejhallgatóval? Az nagyon nem mind1. -
mzso
veterán
Jut eszembe tud valaki egy jó programot a rendszerhangerő változtatására billentyű kóddal? Valami visszajelzéssel lenne az igazi. Most a foobar hangerejét változtatom global hotkey-jel, de ez nem a legjobb megoldás szerintem, mivel gondolom csak úgy lehet szoftver szinten változtatni a hangerőt, hogy összébb tömöríti a hullámot. Meg ugye visszajelzés sincs.
-
mzso
veterán
válasz
PAtr0n
üzenetére
A gyártó specifikációi szerint igen. Én úgy tudom a kettő között csak a PCI/PCIE a különbség.
Bár már egyszer bemásoltam, itt van amit M3nyus írt:
"direktbe hajtom a xonar progijában 15 ösön áll a hangerőszabályzó játéknál, zenénél 50 körül."(#34691) dudika10
Ezt én is néztem, hogy 76 a default. De mit csinál akkor amikor feljebb teszem? -
pedrosh
csendes tag
válasz
Apollo17hu
üzenetére
Akkor más a helyzet
Az újjal biztosan jobban jársz 
-
contaxg
veterán
Még egy boldog új évet! (talán nincs még késő hozzá).
Valamiért spamnek nézte a gmail. -
dudika10
veterán
válasz
PAtr0n
üzenetére
A vezérlőpult hangbeállításainál minden extra funkció tiltva van?
Az SVN gomb a driverben nem világít kéken?
A mixer fülön a hangerők 76-ra vannak állítva? (Ez a 100%, ne tedd feljebb.)Kérdezz meg valaki mást a környezetedben (lehetőleg olyat, aki vigyáz a füleire), hogy szerinte is halk-e. Elég sokan nem tudják, hogy mi a határ hangerőben, ne tartozz közéjük.

-
PAtr0n
addikt
-
Apollo17hu
őstag
-
pedrosh
csendes tag
válasz
Apollo17hu
üzenetére
Szia! Nekem is ilyen fülesem van. Ha a hangerőszabályzónál szétszeded és megmozgatod a kábeleket, akkor lehet, hogy jobb lesz... nekem is volt problémám vele de ez eddig mindig segített
amikor állítom a hangerőt, akkor viszont recseg kicsit, de nem zavaró 
-
PAtr0n
addikt
Igazából rögtön az Uni drivert raktam fel, mert nem sok jót hallottam a gyáriról, ezt az Uni-t meg dícsérik. Win7 alatt használod a karit?
A basszus tényleg nagyon szuper, nagyon szép telt mélyet ad, és igazán mélyre megy. Amúgy igazából sokszor elég ez a hangerő is amit így kiprésel magából, csak néha jobb lenne ha kicsit maszírozná a fülemet
Amúgy neked is csinálja a kártya, hogy ha nagyon felveszed a hangerőt, már nem ad neki többet? Vagy amikor leveszed, visszahangosítja. Elég érdekes amúgy. -
Apollo17hu
őstag
Sziasztok!
Kontakthibás lett a Hama CS-408 mikrofonos fejhallgatóm. Több mint 3 éve használom, eléggé lestrapált már, mindkét fülrésznél leszakadozott a műanyagborítás, ezért vennék helyette egy másikat.
Nem kell feltétlenül mikrofonosnak lennie, eddig sem használtam ezt a funkcióját. Olyan 5k-t szánnék rá, a Sennheiser HD 201-et néztem ki helyette.
Igazából egy olcsó, strapabíró darabra lenne szükségem, szerintetek megér ennyit? Esetleg tudtok ajánlani jobbat hasonló árban?
-
Shufny
őstag
válasz
contaxg
üzenetére
Ja, jól eldugta a Sennheiser.
Még itt is volt reklám.Mikrofonja nincs, de az AKG K840 KL is ilyen. Persze mindegyik baromi drága. Az asztali Senn -ekre azt írják, hogy 20+ órát bírnak, de azért el lehet képzelni mi lehet benne, ha az RS 220 már érdekes módon csak 6-8 -at. Meg gondolom abból kihagyták azt a remek feature -t, amiről a múltkor volt szó, hogy alacsony jelszintnél lekapcsolja a fejest magától, és ugye idő mire visszakapcsol. Ezért például filmben halk részletek alatt kikapcsol és lemarad a következő mondat eleje. Mondjuk számomra hihetetlen, hogy így hogy nem viszi vissza mindenki.
Mindegy is, mert ezek is drágák és/vagy gagyik. Továbbra is ajánlott barátkozni a kábellel.
-
contaxg
veterán
válasz
baluka26
üzenetére
Boldog új évet mukik!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A minap szóba jött a lecsatolom a kábelt és a megyek tovább a bluetooth fejhallgatómmal téma. Először hitetlenkedtem de a legnagyobb meglepetésemre tényleg van ilyen "immáron házon belül"!!! 2012 nyarától fogják piacra dobni.
Küldtem PÜ-t pár napja...
-
mzso
veterán
válasz
bigmasterg
üzenetére
Hi!
A planár mágneses fejhallgatókról találtam jó kis youtube videót, de az orthodynamikus az mi? Vagy a kettő ugyanazt jelenti? -
mzso
veterán
(#34602) PAtr0n, (#34612) PAtr0n
Azért megpróbáltad az eredeti driverrel? Nálam azzal megy. 60 fölé csak a 24 bites zenémhez szoktam növelni a hangerőt. (Mondjuk nekem D1 van). Hangosabb mint a 40 ohmos régi fejhallgatóm.
Basszusra végképp nem tudok rosszat mondani, sokkal teltebbek lettek mint a régi fejhallgatómmal. (Gyanítom a legalja hiányzott a réginél). -
lacko22
aktív tag
Sziasztok.
Tudnátok-e ajánlani nekem headset-et Skype-olásra jó minőségű mikrofonnal + zenehallgatásra /mélyebb jellegű/ olyan 15.000 Ft-ig.
-
törölt tag
Előszöris bódogot mindenkinek!

Másodszor itt ez a szinergia dolog, amin nem tudok kiigazodni. Eddig hangfalon nézve a CD volt a mélyebb tónusú, és a hangszedő a magasabb. Fejhallgatónál ez épp fordítva van. Nem értem.

-
baluka26
veterán
Boldog új évet kukik
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Seep
senior tag
BUEK.
-
Iomega
addikt
válasz
szakibá...
üzenetére
Látom sikerült.

-
szakibá...
senior tag
BÚÉK!
-
KaraDani
addikt
válasz
szakibá...
üzenetére
Nem töltött fel képet, külső oldalról van linkelve. Ott van alul a gombok között a kép gomb, ugyanúgy berakod a linket, mintha linket raknál be, csak nem egy link lesz a végeredmény hanem megjeleníti a képet is.
-
Iomega
addikt
válasz
szakibá...
üzenetére

-
DEJVID
őstag
válasz
Deadzone41
üzenetére
Impedencia.

-
dudika10
veterán
válasz
Deadzone41
üzenetére
Márpedig de, és-sel lehet mondatot kezdeni.
Ennek ellenére nem bánnám én sem, ha a központozást megfelelően használná és a helyesírásunk szabályait is betartaná...
Bár Te is használhatnál nagy betűket, ha már egyszer valaki kitalálta, hogy a mondatokat nagy betűvel kezdjük...
-
DarthRoni
tag
és a fejhallgatónál van olyan adat a specifikációi közt ami a hangerejére utalna?
pl. van olyan h érzékenység: 100 db. vagy ez nem az?
miből lehet következtetni a hangerejére?Válaszotokat előre is köszönöm!
Boldog Újévet minden kedves fórumozónak!!
-
-
törölt tag
Időnként megy egy-egy ideig a yamaha tunerem (el szokott menni a térerő egy idő után), tegnap meghallgattam fejhallgatóval (persze köztük az erősítőm), és elég érdekes volt a telefonom rádiójával összevetve. Dinamikusabb, jobb a tér, de a hangszerhangok lényegesen csúnyábbak, szürkébbek, mint mobilról. A telefonról a rádió valami oknál fogva nagyon szépen szól. Messze nem olyan dinamikus, nincs olyan tér, egyszerűen csak fület gyönyörködtető. Meglepő kissé.

szerk.: mielőtt valaki kérdezné, természetesen a bartókon hallgatóztam, mint kb. az egyetlen hangminőséget nyújtó csatornát.
-
dudika10
veterán
válasz
kzoard
üzenetére
"lecsatlakoztatható ÉS vezeték nélküli mód"
Hát ilyet nem tudok így hirtelen. Olyat, ami kibír ~20+ órát, olyat lehet találni, de ilyet nem valószínű.

"vezeték nélküli, mikrofonos. (talán 10k alatt)"
Ebben meg az a nehéz, hogy rendesen szóljon is.
Mikrofonosból 10k alatt csak skypera valók vannak , vezeték nélküliek általában is gyengébbek, vezeték nélküli mikrofonosok amik zenére is jók... hát jóval 10k felett vannak.A piachoz képest eléggé elrugaszkodott igényeid vannak hallod-e.

-
kzoard
csendes tag
válasz
dudika10
üzenetére
Ahogy sejtettem. Akkor majd egyszer valamikor, amikor a pénz nem számít. Akkor a lecsatlakoztatható ÉS vezeték nélküli mód lenne az, ami igazán érdekel. Utána a mikrofonos verzió a lényeg. Eddig láttam olyat, hogy lecsatlakoztatható a kábel és természetesen vezeték nélkülit is, de a dolog lényege az volna, hogy amikor felállok a géptől zenehallgatás/beszélgetés közben, ne kelljen levenni a fejhallgatót. Nem tudom, hogy kibírnak -e egy töltéssel 25-30 óra folyamatos használatot. Mert ugye az még megoldható, hogy vezeték nélkülivel beszélgetek gép előtt is, csak ne használat közben kelljen töltögetni. Ha igen, akkor itt a két opció: vezeték nélküli, mikrofonos. (talán 10k alatt)
-
kzoard
csendes tag
Szervusztok!
Reggeli ébresztésnek egy egyszerűt szeretnék kérdezni. Jó magyarhoz híven nem tudok megfizetni olyat, amiről itt ti szoktatok diskurálni, viszont felmerült bennem pár igény. 10 jó ezer magyar forintig mi az a fejhallgató mikrofonnal, aminek lecsatlakoztatható a kábele és vezeték nélküli módban is működik? Természetesen az alaplapi hangkártyán túl nem jutok, az eddigi "élményeim" a konzumer kategória, Genius HS-05A és A4Tech HS-50. Jól látszik, hogy egyszerűben kell gondolkodni, a kérdés hogy van -e. -
mcs
veterán
Sziasztok!
Tudja valamelyikőtök, van-e különbség az első és második kiadású Sennheiser HD 202 között a csomagoláson kívül?
Volt már korábban az első fajtából is, most pedig egy II-es jelzésűt vettem, de nem tudom egyértelműen eldönteni, hogy van-e köztük valamilyen minőségbeli difi.
-
DEJVID
őstag
Úton van felém egy HD580

-
szakibá...
senior tag
Fokozzam? Aranyfülűeknek.
-
csƵ
addikt
válasz
szakibá...
üzenetére
Ez eléggé no comment kategória.

-
szakibá...
senior tag
Jön a szilveszteri vidámságok ideje, bemelegítőnek fejhallgató sapka.
-
törölt tag
Hallgattam ma a hülyék boltjában dt990-et. Tudom, hogy nem érdemes abból messzemenő következtetést levonni, de relatíve azért össze lehet hasonlítani a többivel, és annyit elmondhatok bizonyosan, hogy undorítóan háttérben van a közepe. Tuc-tuc zenén kívül nem hiszem, hogy ez akármelyiken megnyerő lenne.
Eredetileg amúgy a AKG K601-et szerettem volna meghallgatni, vagy a 701-et, de azok nincsenek kitéve, miért is lennének? Árulni azért árulják őket méregdrágán.
-
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg
üzenetére
Hmm, hányingert kaptam. Eszméletlen randa.
guppy: Szerintem olcsóbbért is lehet HD600-at szerezni
-
guppy
őstag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
nálam van itthon 600 és 595 seni is, szerintem bőven megéri a hd600 a használt árát (45k) az 595 új ára mellett.
-
DarthRoni
tag
és újonnan mit tudnál ajánlani? ne legyen sokkal drágább 5 ezertől, extreme digitalban sok panasonicot láttam amik egész jónak tűntek.
zárt kellene ha lehetséges
-
bigmasterg
addikt
válasz
DarthRoni
üzenetére
FEJhallgatóból ilyet, 5 ezer forintért nem tudok ajánlani.
Tele van szeméttel ez a kategória, talán akad 1-2 tűrhető, de azért nem fog innen senki sem végig próbálni (megvenni) tíz rosszat, hogy találjon egyet, ami hallgatható.szerk.: nézz szét a használtak között.
pl [link] (de hangjáról semmit sem tudok)vagy [link] csak ez meg nem tudom mennyire zárt.
[link]De ez eléggé jó ennyiért, viszont félig nyitott és nagy is.
-
DarthRoni
tag
nekem valaki tudna segíteni?
-
contaxg
veterán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Sec comme le champagne

-
bajnokpityu
félisten
válasz
contaxg
üzenetére
szerk lett volna,de % lett belőle...
contaxg : hülye skót voltam,amikor az uccsót feltették apróba,de már bánom. most meg ámulok a német árak láttán. 940nek milyen a stilusa?
egyébként nagyon elhúzódott a reggeli tárgyalás (és még pénz is csak soká lesz), nem tudtam volna elmenni. szóval nem haragszok a csókára
csak odaadhatná a K501 járatni 
-
contaxg
veterán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Mondtam is neki (ő miatta nem tudtuk tegnap talizni), hogy kb 5 embert tudok kapásból aki megvenné, de sajnos nem eladó!

A Shure SRH940 egy külön sztori.
Ahhoz is okosan kell adagolni a hangokat és jó döntés lehet, de nem mindenkinek
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bigmasterg
üzenetére
hd580-600 ugyan mindkettő valszeg jobb,mint az 595,de a 840@940tűnik nekem is jelentősen jobbnak.
a 840nek én is úgy emlékszem,kicsivel kisebb volt a párnája.no, ezeket figyelme ajánlom a srácnak.940es is könnyen hajtható,mint a 840?
a legjobb barátom, ráadásul jó irányban fejlődik a zenei izlése,plusz még tetszettek neki az itthoni láncok,szóval megérdemli
%
-
bigmasterg
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Srh940-nek plüs, ovális párnája van.

Csak ez meg lehet, hogy drágább lesz, mint a keret..
(Viszont nem lehetetlen, hogy rámenne a párnája egy 840-re.)Meg mondjuk Senn hd580/600-nak is, de ezek megint csak használtan férnének bele..
-
contaxg
veterán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
A K500-nak emlékeim szerint nagyobb a párnája és teljesen más az anyaga és a komfortja. Éppen tegnap hallgattam egy K501-et, de szerintem még be sem volt rendesen járatva. A gazdija 6 éve vette és olyan állapotban volt, mintha most vették volna le a polcról.
-
contaxg
veterán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Ennek nagy és köralakú. Ha erre jársz, adok kölcsönbe...
-
contaxg
veterán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Megpróbáltatnék vele egy Beyer DT770-et. Mivel 32Ohm-os eszméletlenül jól szól még egy iPodon is. A kényelme biztos hogy van olyan mint a 595-é. Viszont zárt és nem ilyen szép.
-
ntomka
nagyúr
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Használt is mehet?
(#34613) PAtr0n: Teljes nyugodtdsággal veheted, nem fogsz csalódni.

-
bajnokpityu
félisten
haveromnak szeretném kérni,h ajánljatok fülest.
senn 595 tetszik neki,mert ezt tartja kényelmesnek.ugyan elismerte,h a K500asom jól szól,de túl nagy a kerülete.
árban az új 595környékét kéne megcélozni. ha nem igényel erősitést,külön jó pont,de ha csak ezen múlik,összerakok neki egy tranyóst.
mivel sajátomon kivül a shure 840est hallottam,azt pl tudnám ajánlani neki.mintha kisebb lenne a párna átmérője is,és hangminőségben is jobban járna,nemde?nem szükséges (ál)ojjektiv teszttel alátámasztani,nekem elég,ha párnából indultok ki,és érzésetek szerint nem szól rosszabbul,mint az 595.
zenei izlés viszont hasonlóan mindenevő, szóval jazz, metál. bármi,amihez kell hangszeres tudás.
-
kertsa
senior tag
válasz
Deadzone41
üzenetére
Köszi

-
PAtr0n
addikt
válasz
Deadzone41
üzenetére
Közben megtaláltam. Ügyes lehet a tag. És csupa jót írnak róla. Te is ilyet használsz? Érdekelnének tapasztalatok

-
PAtr0n
addikt
válasz
Deadzone41
üzenetére
Igen, nagyon gondolkozok egy erősítőn, mert jóval többet tudna ez a fejes. Igazából a közép és magas hangok hangereje tökéletes lenne, de a mély gyenge, mivel ha feltekerem, akkor alapból leveszi a master hangerőt, hogy ne torzítson.
Ez a Presenter jó Márka? Megérné a pénzét? -
DBAtti
aktív tag
válasz
contaxg
üzenetére
Én örülnék neki, de most is ez a horribilis indokolatlan mennyiségű hozzászólásom a tanulás iránti undoromat fejezi ki, de 4-én vizsga, szóval mostantól igyekszem önmérsékletet tanúsítani, és kevesebbet netezni, lézengeni, zenehallgatni...

Most nem tenne jót, de pár hét múlva visszatérhetnénk a dologra.
-
DarthRoni
tag
Sziasztok, telefonhoz utazásokra/buszuzáshoz, zenehallgatásra kellene egy vezetékes, zárt, fejhallgató. Nem baj ha kicsit több mélyet ad, Szeretem a basszust, de nem csak búgást akarok hallani
max 5 ezer forintért jack 3,5mm csatlakozóvalnem tudom van-e olyan fejhallgató, amiben van mikrofon, de csak 1 csatlakozója van, mert telefonhoz kellene, az se baj ha nincs benne mikrofon, de ha van akkor 1 csatlakozós kellene

szóval az első hsz alapján megadott feltételek szerint tudnátok ajánlani fejhallgatót?
Válaszotokat előre is köszönöm, Üdv! -
DBAtti
aktív tag
válasz
DBAtti
üzenetére
És most legyen itt a saját gondolatmenetem:
Nem költenék rá 15k-t. Ha csak facelift a 228-hoz képest, akkor valószínűleg gyenge hangja van, ha valami jó, azt sokkal többen szokták venni / dicsőíteni, legalábbis nincs ennyi eltérő vélemény.
Ha a Sony rádiósért adtál volna 27k-t, akkor én nem sajnálnám a Shure 440-re, ahogy utánaolvastam egyre jobban megtetszik, eddig csak pozitív véleményt láttam, összecsukható, könnyen meghajtható, cserélhető kábel, jól izolál stb. +5k-t ez szerintem simán megér, ránézésre is komolyabb darab, erősítésből, jó forrásból többet profitál, de anélkül is jó.
Kérdezz szét itt a fórumon, több vájtfülű használja megelégedéssel, meg is hallgathatod sok másikkal egyetemben, légy türelemmel, és szánj rá ennyi időt, ha nem sürgős. -
PAtr0n
addikt
No, meglett a Xonar DX. Nem is tudom mit mondjak: Első körben megijesztett a relékattogás bootoláskor
Másodszorra, az államat keresgéltem a padlón, amikor az Uni xonar driver installálása után foobar2000-el elindítottam egy flac számot. Egy sima mp3-ban is olyan hangokat hallok meg amik eddig el voltak rejtve. Amazing.... 
Lehet ezt még fokozni hangkártya szinten? Ne kíméljetek
Egyedüli gondom a hangerő. Nem elég a HD660-hoz. Erősebbre számítottam az Audigy 2ZS után, ehelyett kb. ugyanolyan erős.
-
DarthRoni
tag
Sziasztok, telefonhoz utazásokra/buszuzáshoz, zenehallgatásra kellene egy vezetékes, zárt, fejhallgató. Nem baj ha kicsit több mélyet ad, Szeretem a basszust, de nem csak búgást akarok hallani
max 5 ezer forintért jack 3,5mm csatlakozóvalnem tudom van-e olyan fejhallgató, amiben van mikrofon, de csak 1 csatlakozója van, mert telefonhoz kellene, az se baj ha nincs benne mikrofon, de ha van akkor 1 csatlakozós kellene

szóval az első hsz alapján megadott feltételek szerint tudnátok ajánlani fejhallgatót?
Válaszotokat előre is köszönöm, Üdv!
Aktív témák
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen routert?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Bittorrent topik
- Battlefield 6
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- PlayStation 5
- Riasztó topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

), -10 dB környékéig nem igazán hallható a hatása.
vagy ebben az árban mit ajánlanátok ami hangosabb és van benne basszus is?

Még

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Másodszorra, az államat keresgéltem a padlón, amikor az Uni xonar driver installálása után foobar2000-el elindítottam egy flac számot. Egy sima mp3-ban is olyan hangokat hallok meg amik eddig el voltak rejtve. Amazing....