Hirdetés
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Így tréningezi az AI-modelleket az EU-ban a Meta
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
válasz
bajnokpityu #33899 üzenetére
A 880 a K601-hez hasonlítható, csak mindenben jobb kicsit, a 990 emel alul és felül is. De amikor Bodz hallotta a Gradoval szemben az utóbbit, akkor ennyit mondott: "ezt tudja a beyer is".
-
ntomka
nagyúr
válasz
bajnokpityu #33897 üzenetére
A régieket én nem hallottam, csak az újakat mindkettőből.
-
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #33818 üzenetére
Így van! Szuper délután/este volt, megint sokat tapasztaltam.
Pl. azt, hogy mennyire le lehet fárasztani a fület. Órákkal később is tiltakozott a fejhallgatók ellen.
Shure SRH940
Anyaghasználatra talán annyival mondanám jobbnak a K601-hez, hogy zömökebb, robosztusabb felépítése van, a kábele meg ugye cserélhető. A fejpántja (vagy kengyele) szintén erőteljes felépítésű, bőrrel borított, nem érzem kényelmetlenebbnek a K601-nél, ráadásul rugalmas, bírja jól a hajlítást is.
Plusz a körítés jó: kétféle kábel, tartalék párna, csatlakozó átalakító, masszív hordozótok.Hang: itt az összevetés a legcélszerűbb. Elsőre felteszed: semmi extra. Másodjára felteszed: semmi extra. Harmadjára felteszed: hm... Negyedjére felteszed: nem is rossz fejes. Aztán eljutsz így legalább a 10-ig, mire rájössz, hogy mivel is van dolgod. Ez tényleg az a fejhallgató, aminél nem lehet következtetést levonni (illetve nehéz) egyetlen tali alkalmával.
A K601-re nem csak én, mint mindenki más úgy tekint, hogy technikailag az egyik legjobb fejhallgató. Ezzel lehet vitatkozni, de mikor nagyzenekarinál a 30-40 tagból 1 embernél kihallod, hogy kicsit jobban meghúzta a húrokat és benyikorgott, vagy rockzenénél hallod, ahogy a basszusos pengeti az ujjával a húrokat (nem a hangszer hangját, hanem magáért a húrét), akkor azért rájössz, hogy amit ma hangreprodukcióban ki lehet hozni egy fejhallgatóból, azt tudja. Na ez nem megy úgy az 940-nek. De az előzőek miatt a K601-et az egyik legtökéletesebb referencia fejhallgatónak tartom. A referenciát itt szó szerint értem: minden hangot úgy helyez el a zenében, hogy hallod, meg tudod fogni, centire el tudod helyezni mérnöki pontossággal.
De akkor mégis miben látom a 940 zsenialitását? Sok fejhallgatónál pengetik a frázisokat. Ha a K601-nél elfogadjuk, hogy referencia fejhallgató, akkor én az SRH940-re szó nélkül rámondom a stúdió monitort. Ez eddig csak egy kifejezés volt nekem, mert mindenre ráaggatták marketing okokból, de ez a fejhallgató teljesíti azt, ami bennem él egy stúdiómunkánál.
Ennyire képlékeny fejhallgatót én még nem hallottam. Sőt, hangfalrendszert sem sokat, pedig megfordultam pár helyen én is. Szinte együtt él a zenével. Ha mélyorientált zenét raksz be, mélyről szól, ha közepet, akkor onnan, ha magasat, akkor magasról. Ez természetesnek tűnik, de a fejhallgató ezt tálcán eléd teszi kb. így: ez a felvétel ezt tudja, hallgasd meg. Ha stúdiós, elkevert valamit, az ott lesz a füledben, könyörtelenül kijön. Ha torzít, ha sziszeg, ha brummog, akkor maximálisan hallani fogod ezeket a hibákat. Ellenben ha a stúdiós jó munkát végzett (a szeptemberi taliról többen emlékezhetnek Michael Jackson SACD-re), akkor annyit mondasz: ennek így kell szólni.
Technikailag annyit tudok elmondani róla, hogy lineáris nagyon, de a képlékenysége miatt becsapós: ha olyan a zene mesterelése, akkor dörmög és mélyorientáltnak érzed, ha pedig magasra fektették, akkor magaskiemelésesnek. Szerintem ez a szó szerinti linearitás.
Emellett részletes nagyon, de egyáltalán nem analizáló. Az a feladat az AKG-é. Míg a K601 szétszedi a zenét, addig a 940 ha egy jó stúdiómunka van mögötte, akkor összerakja és azt veszed észre, hogy élvezed azt, amit hallgatsz. Mindegy mi: az utolsó pop számtól a legagresszívabb zenéig. A fontos a minőségi, jól mesterelt forrás.A terét egyáltalán nem lehet a zártakra jellemző módon leírni. Egyetlen dolog amit észre lehet venni ebben az a szellősség hiánya. Míg itt volt a K601 AB-ztem vele rendesen. Csak ez az egy dolog ami feltűnt köztük, valamint az, hogy a K601 nem képlékeny, ragaszkodik az általa megálmodott mérnöki képhez.
Még valami: a bejáratás úgy kell neki, mint egy falat kenyér.
Shure SRH440
Ezzel a darabbal bigmasterg rendelkezik. Remek fejhallgató és a Shure-ok között ennek van a legpopulárisabb hangja. Számomra már túl sok a mélye, de nem elfogadhatatlanul. Érdekes az emberi fül akusztikája mennyire befolyásolja egy fejhallgató megítélését. A hangjáról továbbra is azt tartom, mint amit korábban leírtam.
Shure SRH240
Fogadni mernék rá, hogy a 440-nel megegyezik a drivere. Hihetetlenül ugyanaz a hangkép, viszont a teljes ház akusztikája másra van hangolva: míg a 440 lefelé húz, addig ez középre. Sőt, a közepeken emel is keveset, ezért volt az amit bigmasterg meg is jegyzett: "Utána kicsit érdekes volt a 940. Kicsit hiányzott a közepe.". De ez a középemelés szépen van teljesítve, nem zavaró, nem sok, azok a zenék ahol ez a tartomány dominál rengeteget kamatoztat belőle.
Az előbb említett akusztikai tényezőkkel biztos foglalkoztak más területen is, ugyanis nincs olyan részletes, mint a nagyobb testvére(i), de nem is baj. Ebben az árkategóriában a zene a lényeg, nem a monitorozás vagy analizálás.
Azon viszont mindketten meglepődtünk, hogy mennyire jól kamatozik egy jó forrásról. Szinte életre kel. Ezen az áron ajánlott vétel a középtartomány és a lineáris hangzás kedvelőinek. Akik szeretnek mélyebb hangon hallgatózni, azok kerüljék el messzire.Sennheiser HD800
Most volt alkalmam leginkább meghallgatni, a szeptemberi talin csak futólag. Előre bocsájtom, hogy a véleményem erről a fejhallgatóról valszeg túl kevés időn alapul így is. Szerintem hasonló, mint az SRH940 etekintetben: sokkal többet kéne hallgatni ahhoz, hogy kijöjjenek a képességei.
Viszont amit sokan rámondtak már, az szerintem is igaz: szinte már fejhallgató. Felteszi az ember és nem igazán érzi miben több, mint egy K601 vagy DT880. A tere nem szélesebb vagy szellősebb, nem is pontosabb. A hangtartományok eloszlásában sincs semmi különleges, tipikus Sennheiseres nyugodt, visszahúzódó hangzás, sőt, mélyszínezettség is ugyanúgy felfedezhető, mint bármelyikben.
Viszont nagyon dinamikus, mint a K601, ugyanúgy mélyre is megy (ha nem jobban).
Részletes, mint a sennik, de nem analitikus.
Tulajdonképp jellemezhetném itt órákig, engem nem győzött meg. Azt hallottam, hogy amit tudhat ma egy fejhallgató, azt tudja, minden tekintetben, technikailag, kényelemben, felépítésben és a zene élvezetében. De ha lenne rá pénzem se kéne.AKG K1000
Ez továbbra is csoda számomra. Ráadásul most hogy állítottunk a párnán és képes voltam előrébb helyezni a fejemen, így elmondhatom: az egyetlen
fejhallgatófejhangszóró, ami valós teret képes prezentálni számomra. Nem mesterkélt, nem kell tanult jellemzők alapján kitalálnom mi hol van, nem az agyam próbálja becsapni, ez tényleg teret alkot, beleültet a zenébe. Technikailag is remek ami jön belőle, de ebben a térben elvesztem és nem számított semmi más csak a zene. Gyönyörű, igazi ipari remekmű ez a fejhallgató. Birtokolni büszkeség és vágyálom. Olyasmi ez, mint egy festmény. Nem biztos, hogy mindenkinél jó helye van, de mindenkinek tudnia kell, hogy létezik, igen, ott van és megmutatja hogyan kell ezt. -
jorden06
senior tag
Sziasztok!
Vezeték nélküli fülhallgatót keresek, kb 10e ft értékben. Milyen kritériumokra figyeljek próbálgatásnál? Tippek pontos típusra esetleg?
Köszönöm!
-
xnace
őstag
válasz
fi:zi'k #33882 üzenetére
Ha nem tetszik, akkor eladom, és kb ugyanott vagyok, mint ahol voltam, csak nem utalványom van egy olyan boltba, ahol semmit nem tudok venni, aminek értelme is lenne, max fejest.
De, csak 2 órája a webshopjukat nézegetem, és nem találok semmi hasznosabbat/szükségesebbet.
-
xnace
őstag
AKG K242 HD-ról mi a véleményetek?
Kaptam egy 40.000 Forint értékű vásárlási utalványt ide, és nem tudom másra elkölteni.
-
Moleman
addikt
Erre válaszolna valaki? Köszönöm!
-
Torry
addikt
Szóval ezek közül melyik ajánlósabb?
DTX 710
DT 235
ATH-M20
Ezek árában Supralux. -
contaxg
veterán
válasz
Shufny #33869 üzenetére
Ezzel tisztában vagyok. A gond az, hogy a Creative magyarországi nagykere a Live név alatt a DJ fejes képét mutogatja. Sajnos nem tudok rálinkelni az oldalra mert csak viszonteladók láthatják.
A gyári száma 51EF0060AA001. A Google fotók sem adnak egyértelmű választ. Ha 51EF0060AA002 számú lehet az amit mi keresünk, de ilyen meg nincs a hivatalos forgalmazó adatbázisában. -
contaxg
veterán
válasz
baluka26 #33856 üzenetére
Az utóbbi időben Creative Aurvana Live név alatt egy ilyen fejhallgatót lehet kapni. Biztos erre gondoltál?
(#33866) Torry
Ezt a fejhallgatót most 10eFt-ért akciózzák több helyen is??[ Módosította: Ndruu ]
-
Shufny
őstag
válasz
fi:zi'k #33862 üzenetére
Azért csak értitek miről beszéltek. Biztosra veszem, hogy ült már valakinek a kocsijában ahol "párszázwattos" puffogóról mentek ezek. Ha azok után nincs vele úgy, hogy úristen neki az kell, akkor nem jó ötlet lerendezni a dolgot egy szokásos XB700 -zal, ami a house -t hallgatók többségénél elsőre megfelelne.
-
Shufny
őstag
Szerintem minden árkategóriában van sok szemét, csak 10 alatt még nehezebb találni jót. Első hsz -ben elég jól ki van gyűjtve. Én ellene vagyok az "x zenéhez y füles kell elvnek". Te is jó példája vagy annak, hogy olyan fülessel szereted ezeket a stílusokat, amelyikre nagyon sokan azt mondanák, hogy teljesen alkalmatlan rá.
(#33857) maccc16: Azta, már a CAL! is 22k fölött van?! Vicces, hogy még 14 -ért is mennyien húzták a szájukat rá, amikor még Superlux sem volt.
-
Iomega
addikt
A plüss fülpárnát, hogy érdemes tisztán tartani, tisztítani. Vagy lehet cserélni, de ha nincs hozzá utólag gyártott
-
Shufny
őstag
Attól függ mi baja. Könnyen lehet, hogy nem lehet, vagy már nem érdemes megcsinálni. Főleg, hogy a kopó alkatrészeket se fogod tudni rendesen cserélni. Hangra nem nagy szám viszont. Bodz tud majd inkább ajánlani, mert neki volt ilyen is.
Egyébként, ha esetleg a kábellel volt gond (amit mondjuk kétlek), akkor dudika10 -et felkeresheted.
Bodz: Szerintem csak mást ért elektronikus zene alatt, mint ti szoktatok.
-
Bodz
nagyúr
Ez a füles elektronikus zenékkel elég érdekes párosítás.
Ha hasonló hangot szeretnél, akkor az összes Superluxot kihúzhatod a listáról.
(#33834) p_adam: 5 óra van még az ebay licitből, most még megállna 30 alatt. Nem tudom...
(#33833) szakibá...: Te jösz esetleg a fejes találkozóra? Egyre kíváncsibb vagyok a DT 550-re.
-
maccc16
csendes tag
Sziasztok,
Skullcandy fejhallgatókat kezdtem el nézegetni, mert baromi jól néznek ki/vannak megtervezve. Viszont nem tudom hangzás téren mennyire jó, minőségi darabok. 15ezerért van ez a Hesh nevű. Ebben az árkatgóriában van sokkal jobb is hangzás téren, szóval ezek inkább ilyen design, jól kinéző de amúgy nem túl profi fejesek?
Nekem elsősorban a HTC Hd7 telómhoz kéne minél jobb hangzást kicsikarni.Előre is köszi!
-
Torry
addikt
Sziasztok!
Pesten melyik boltba tudnék elmenni meghallgatni pár fülest? Bár mivel 10e körül nézelődök, inkább a kényelemre mennék rá.
Alapvetően elektronikus zenét hallgatok, túl magas hangerőt nem szeretem, szóval inkább szóljon tisztán.
Ez a technics adta meg magát, hangzásban nekem megfelelő volt, de ami a leglényegesebb, hogy iszonyat kényelmes a viselete.
Ezek a superlux-ok mennyire kényelmesek egyébként? -
sharm
tag
Hali!
Milyen fejhallgatót tudnátok ajánlani utcára 40k körül?
Elég sok mindent hallgatok. Rap,metal,dnb,jazz,blues. Szeretem általában, ha a mély leszakítja a fejem.SGSII vel használnám.
-
baluka26
veterán
p_adam: Ezmiez? Volt HD250-ből mikrofon edisön?
-
SOAD19
addikt
válasz
bigmasterg #33818 üzenetére
"DT880-al lehetne még érdekes összevetni."
Ha, gondolod szívesen rendelkezésedre bocsátom a 880-asomat.
Durva, de már most pár héttel a 880-as vétele után már nézegetem, ezeket a Tesla sorozatú Beyer-eket (T70, aT5p). Menthetetlen, nincs megállás a lejtőn.
-
slfln
senior tag
válasz
contaxg #33826 üzenetére
Itt nem hivatkozott rá nagyon senki, inkább az iem topikban.
ClieOS egy olyan ember, akinek ljokerl-hez hasonlóan igen nagy tapasztalata van az ultraportable eszközök terén. Ennek a megszállottja.
A híreket a Távol-Keletről (ground-zero) pedig első kézből közli, mert Malajziában él.
A preferenciáit is könnyű kiismerni, a testesebb, mélyorientált hang valamivel közelebb áll hozzá.
Full size fejesek terén nem ő az akitől tanácsot kérnék.A HP100 engem is érdekelne, de túl nagy reményeket nem kötnék hozzá.
A tmall.comon lévő frekimenet mérés (valószínűleg hibás) róla még viccnek is rossz. A függőleges tengely 10dB osztással van feltüntetve! -
-
d0pam1n
csendes tag
Van olyan humanoid lény eme szent fórumon akinek kényelmes/elviselhető az AKG 518 ?
Olyan szinten szorítja a fület,hogy nem értem, hogy hogy tudtátok ajánlani az első oldalon. -
contaxg
veterán
válasz
CsiguszMaxim #33825 üzenetére
Már ott van!
Itt is ír ClieOS az új Soundmagic fejesről.
Ő különben vmi kultikus figura?
Többször is hivatkoztatok rá. -
contaxg
veterán
válasz
CsiguszMaxim #33823 üzenetére
Kiraktam a Facebookra a Chase & Status-t.
Soundmagic HP100
Állítólag nagyon jól sikerült darab!
Nem is lesz népfejhallgató az ára alapján. -
PR0JECTNR56
addikt
-
contaxg
veterán
válasz
CsiguszMaxim #33819 üzenetére
Te jártál ma nálam?
Jót dumáltunk! Jól tetted! Jó az utcára is!Tegnap is volt nálam egy kedves fórumtárs.
Na vele annyira belemelegedtünk a beszédbe, hogy a végén nem fizetett
Úgy telefonáltam utána, hogy bocsi, gyere vissza lécci!
Persze számlát, meg mindent összeraktam neki előtte rendesen!Bodz
Ebből aszem a másodikat ismerem!
Tőle van kb. 25 LP-m.
Teljesen áttértem a 990-re, de ennek főleg forrás oka van. -
Bodz
nagyúr
válasz
contaxg #33816 üzenetére
Hétvégén a dac kivételével összerakok egy más rendszert és meglátjuk.
Nem túl sokat. Mostanában főleg Alestorm, Miles Davis, régi, érzelgős, Nightwish, Karryn Allison, Gare Du Nord, Lyriel szólt a két 880-on.
A keményebb zenékhez továbbra sem felel meg nekem. -
CsiguszMaxim
senior tag
válasz
CsiguszMaxim #33773 üzenetére
Na bár nem jött válasz de magamhoz híven rekordgyorsasággal beszereztem egy DT235-öt.
Így elsőre azt kell mondjam jó kis cucc. Tény hogy bűn ronda de nagyon szépen szól és szerintem megérte az árát. Attól féltem hogy a HD205-ös párnáihoz viszonyítva nyomni fogja a fülem de már rajtam van kb. 2 órája és még semmi. Szóval részemről ajánlani tudom. -
bigmasterg
addikt
(Csütörtökön ntomkával tartottunk egy "mini meet"-et feljebb raktam be róla egy képet, akkor hallottam az srh240-et, és 940, illetve a hd580-t újra)
Srh940-ről írtam pm-ben :
"Először 240 lepett meg. Jó volt, kicsit magasba húzó, de kifejezetten pozitív.
Utána kicsit érdekes volt a 940. Kicsit hiányzott a közepe.
Többet hallgatva a 940-et.:
Korrekt, jó fejes, de vannakhibái.nem feltétlenül pozitív tulajdonságai. Nézőpont kérdése.
Arcba mászós(abb, mint a hd580).
Részletes és kegyetlen. Minden hibára rámutat, felnagyítja és CAPSLOCKOT BEKAPCSOLVA HAGYVA, ORDÍTVA MUTOGAT RÁ. (picit persze túlzok)
Jó felvétellel viszont jó, több stílussal is.
HD580at hallgattam utána közvetlenül. 580nál (érezhetően) részletesebb és előrehozottabb, nem színez annyira ( illetve alig, vagy nem nagyon).
Sok zenével viszont jó az 580 hátrébb húzódó, enyhén(?) színezett hangja. (Komolyan jobban szeretem az580at, mint a hd650et. 650 túl sokat emel az alsó tartományokban.)."Szóval nem rossz az srh940, simán tudja azt, amit a hasonló árú társai.
Tere nincs olyan levegős, mint egy nyitott fejesnek, de zártakhoz képest elég jó, és pontos.
DT880-al lehetne még érdekes összevetni.
(Vagy dt770-el, de az talán kevésbé kiegyenlített)űszerk.:
srh240:
Jó forrásból határozottan jól tud szólni,kicsitkevés ugyan a mélye, de számomra nem volt zavaró. 15ért tényleg korrekt hangja van.
Legnagyobb hibája, hogy nehéz fejre állítani, és oldal irányba nem lehet mozgatni a kagylókat (így kicsit kényelmetlen tud lenni) és recsegős műanyagból van. -
contaxg
veterán
válasz
bajnokpityu #33814 üzenetére
Nálad is van esély, nem? Meg mihez képest?
-
Bodz
nagyúr
Képzeljétek el a mostani 600 ohmos DT 880-at még szellősebb és pontosabb térrel, kevésbé csilivili magasakkal, szárazabb hangú kiadásban, olyan természetes énekhangokkal, amire szavakat sem találok és megkapjátok a 2x évest.
Sőt (lehet érthetetlen leszek) egy annyira kifinomult, könnyed előadásmóddal, amilyet még nem tapasztaltam. Minden természetes, magától értetődő, perfekt. Végem van... -
Fasten
tag
Sziasztok!
Sohasem gondoltam volna, h ebbe a topikba írok, és sohasem volt komoly fülesem
De ma voltam a media-ban, és elgondolkodtam, h lecserélem a 8 éve koptatott Azone HS fülesemet, amit 3490 Ft-ért vettem a Photo Hallban
Nos, hogy eleget tegyek az 1-es hozzászólásban támasztott követelményeknek:
PC-hez használom, kicsi játék, kicsit több zene, esetleg TV, de naggggyon ritkán
utcára nem viszem
inkább legyen zárt
valahogy jobban bízom a vezetékesben
10-15k körül gondoltam a felső határtAmiket néztem és tetszettek:
Philips SHC 5100 - tetszett a vezetéknélküliség, a hangminőség sem volt vészes és jó ár
Philips SHP 2700 - nagyon bejött a hangja, és kényelmes volt ( kevés füles kényelmes, nagy fülem van és nem hajlékony)
Sony MDR RF865RK - vezetéknélküli, és qrávra tetszett a hangja...Nos hát kb ennyi, az AKG 518-as kimondottan kényelmetlen volt, az 512-esnek nem tetszett a hangja, a kínálat többi darabja pedig vagy drága volt, vagy kényelmetlen.
Szóval kb. ennyi.
Mit gondoltok?
Igazából megvettem volna az SHP2700-et, de nem volt már darab. De mint később kiderült, a neten szinte féláron hozzá lehet jutni
üdv
-
Sikerült meghallgatnom a HD 25-öt Nexus S-ről. Hát egyértelműen jót tett neki, de még most sem az igazi. Mark Knopfler volt az áldozat ismét.
Összehasonlítottam a DT235-tel és a DT440-nel. A DT235-nél részletesebbnek éreztem, viszont a DT440 olyan volt utána, mintha hirtelen kiszedték volna a hordóból a magas tartományt.
Persze az nem hordozható és nem zárt, de sokkal jobban tetszik. A kis Beyer pedig megint megállta a helyét, ha az árakat is figyelembe vesszük...
-
Moleman
addikt
Sziasztok!
Kizárólag otthoni zenélésre, zenehallgatásra, alkalmi filmnézésre szeretnék fejhallgatót.
Kb 5 éve nyúzok egy Thomson rádiós vezetéknélkülit, ami egész jól teljesített, de a legtöbb pózban kicsit sistereg, hiába ülök egy méterre az adótól. A megszokott kényelmet figyelembe véve vezetéknélkülit kerestem, a Sennheiser RS 160 került ki győztesként. Viszont most pár ezer hosszászólás után elbizonytalanodtam. Az Audio Technika ATH-M40 vagy a Shure SRH440 mennyivel jobbak? Megéri átgondolni?
Azt sajnos nem tudom megjósolni, melyik felhasználási terület lesz előtérben, de mindnél előny a vezetéknélküliség (a gitárokat váltogatva kényelmesebb, ha nem gabalyodok bele).
Pillanatnyilag egy Creative Audigy LS-sel hajtanám, az anyagi helyzet változásával felváltaná egy E-MU 0404 USB.Előre is köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- Sony Bravia 50"-os LCD tv (KDL-50W829B X-reality PRO)
- Phone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- MSI Modern 14 B11MOU notebook, ÚJSZERŰ állapotban!!
- Maxra bővített Razer Blade 17 Pro gyönyörű állapotban
- Eladó Acer Predator PH 315-52, i5-9300H, GTX 1660 Ti 6 GB, 512 NVMe SSD, 16 GB RAM, 15,6" 144 Hz
- 4 hőcsöves toronyhűtő Cooler Master Hyper 212 Plus (Intel 1156/1155/1150/1151/1200 AMD FM2/AM3/AM3+)
- Intel gyári hűtő - LGA1200
- DJI Mini 2, Mini SE, Mini 2SE, Mini 4K akkumulátor
- Félkonfig Alaplap + Processzor + Ram eladó
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- 103 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest