Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Aktív témák
-
Daneeka
senior tag
Na végig zavartam rajtuk Justice-t (ez brutál), Sufjan Stevens-t (ebbe talán van tér meg pár hangszer), Piresian Beach-t (ezt viccből) és hát elég szar. Tér is összeszűkül, hangszer szeparáció is.
Viszont blipblop zenére talán vállalható mert hangosabb mint Sennheiser ezért a döngölő Genesis-re a Justice-tól jobbnak tűnt és a mélye talán több mint az 555-nek de ezt lehet csak azért érzem így mert hangosabb és beüt a Fletcher–Munson.
@Holly: valami facebookos Hangfoglalás játékon
@ntomka: Ha anyának nem kell akkor a tiéd lehet

-
Nertpaelg
tag
válasz
ntomka
üzenetére
Kiegészítésnek mai füllel annyit, hogy sokszor elég dobozos a tere/hangzása, ill. néha karcos a középmagas. Semmi extra tehát a fejes, de nyereményként tökre elfogadható.
Ja meg szépen néz ki.Pár napos kiruccanásokhoz, ahol úgyse lesz sok idő zenét hallgatni, alváshoz, ilyesmihez megfelel.
-
Daneeka
senior tag
-
Daneeka
senior tag
Nyertem egy Marshall Majort, jó ez valamire? (668B-m van meg egy HD555 de igazából csak a Sluxot használom)
-
bigmasterg
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Nekem meg egy kontaktos K44 van itt valahol, de nem adtam neki annyi bizalmat, hogy megcsináltassam.

-
-
Seep
senior tag
Velemenyek AKG K66 rol?
-
-
Ákos97
aktív tag
válasz
bigmasterg
üzenetére
Nem ők azok.
Legjobb tudomásom szerint, az Akg hivatalos forgalmazója az Absolut Sound.
Ha bemész mondjuk egy nagyobb MM-be, akkor a termékek doboza hátulján, rajta van egy címke, miszerint a forgalmazója, az általam fent említett cég.
Szerk: Elkéstem.
-
contaxg
veterán
válasz
bigmasterg
üzenetére
Kint voltak a Hangfoglaláson, de nem hoztak semmit ki ebben a témában.
Nem akarotok lájkolni a Facebookon?

(#28864) Ákos97
Mindkettőknek igaza van. A Bert a pro termékeket és az Absolut a Consumer piacot látja el. Ez a pl Beyernél is más-más kézben van.
(#28864) Ákos97
Már 7 van???

-
krichd1
addikt
válasz
Deadzone41
üzenetére
Köszi, végigolvastam a véleményeket, már csak meg kéne hallgatni az X-fi HD USB-vel hogyan muzsikál az srh840 trance, house, akusztikus zenékkel, és még gyűjteni egy kicsit. Addig is a Superlux 668B velúr párnákkal ment az apróra, ha valakit érdekel.
-
bajnokpityu
félisten
a beharangozott Shure fülemen van.
először is köszi Schawo
aztán holnap reggeltől-estig
-
schawo
titán
válasz
Ákos97
üzenetére
Ne aggódj, először senki sem tudja, hogy mit keres. Hallasz itt egy halom tanácsot, javaslatot, de hidd el, a válaszolók által javasolt fülesekig mindenkinek 3-5 másik fülesen át vezetett az útja. Nem hiszem, hogy bárkinek is az első komolyabb fejhallgatója tetszett a legjobban, főleg egy-egy találkozó után.
DT880/600
Ma hallgattam a DT880/600-t és teljesen más, mint a 250 ohmos változat. A 600 ohmosban jelentősen több mély van, és jóval melegebb tónusú füles. A DT990 jutott róla eszembe. Még nem volt rendesen bejáratva, és valószínűleg bejáratás után jó lesz, de a magas tartomány pár óra után meg sem közelítette a bejáratott 250 ohmos változatot. -
grex4
aktív tag
válasz
dudika10
üzenetére
elolvastam az első hsz-t amugy, nem véletlenül irtam ömlesztve mire kellene és köcce.
HollyBoni: neked is köcce a választ. olvasgattam eleget de ebben a témában fölös ilyen árkategóriában tovább nézelődnöm, ti gondoltam leírjátok a "best buy"-t én meg megyek is a boltba.
Hétfőn megyek is
-
krichd1
addikt
válasz
bigmasterg
üzenetére
668b-nek nekem a hangjával van a fő problémám, amit már leírtam, a kis kényelmi probléma ahhoz képest elhanyagolható hiba, az annyira nem is zavar. Igaz, hogy mivel nem szeretem a hangját nincs is a fejemen 30 percnél tovább. Az srh840-nek utánakeresgéltem, elég jónak tűnik a leírásokból, csak az már inkább 50000Ft. Bár ha tényleg jó, rááldozom a pénzt. Ami így elsőre nem tetszik benne az a bőr fejpárna+zárt kialakítás kombó, ami talán izzasztó lehet, másik hogy headfoniann azt írták hogy kell neki 300 óra bejáratás, hogy természetes hangja legyen, ami így elsőre elég soknak tűnik.
-
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg
üzenetére
A grado-t nem lehetne értelmes áron forgalmazni szerintem. Nézd meg, egész európában elszállt árai vannak.
-
bigmasterg
addikt
válasz
contaxg
üzenetére
Reméljük hamarosan lesz üzlethelyiség is.

Akkor írhatjuk a bizonytalanoknak, hogy "menj el a nomono-ba és hallgasd meg őket".Még akkor lenne igazán érdekes a dolog, ha egy-két akg és senn is hallgatható lenne ott.
Na jó, a Senn-nek van rendes forgalmazója itthon (mondjuk az sem a legolcsóbb), de az akg-jé nem valami aktív, ahogy a Grado sem. -
Fr@nkieWilde
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni kinek mi a véleménye erről a fejhallgatóról?
Elsősorban fps multi játékokhoz keresek max. 5k fejhallgatót.
Van esetleg valakinek valami véleménye, tapasztalata?Vagy más hasonló árú/jobb ár/érték arányú fejhallgatót tudnátok esetleg ajánlani.
Csak ennyi pénzem van rá

Köszönöm.
-
törölt tag
Voltam ma MM-ben...Az hagyján, hogy nem minden fejest lehet kipróbálni, na de legalább ami kint van, azt azért illene..Valamelyiknek pl be volt kötözve a vége, nem akartam kitépni(lehet azt kellett volna
)Kérdeztem az eladót, hogy az összeset ki lehet próbálni?Válasz: nem.Majdnem mondtam, hogy akkor mi fasznak vannak kirakva..Sikerült meghallgatnom egy Sennheiser HD 202-est.Nem volt rossz, a basszusa oké volt, de valahogy a magasak nem az igaziak.Sajnos DT235 nem volt kint, csak dobozban.De az ára se semmi, 13ezer

Volt még DT440, de azt se tudtam kipróbálni -
bajnokpityu
félisten
válasz
Ákos97
üzenetére
ez pedig igy működik.
pl tápkábelek fele puhitja a hangot, fele keményiti.ez mentalitás kérdése,miken mikor melyik jön be.kicsit erős,h reggel egyik este másik tetszik,de mivel a zene pszihológiai hatású,ezért ez simán benne van a pakliban.de Ákos,sztem olyan sok tesztet elolvastál,tenger időt rászántál a témára,de miért nem hallgatod meg őket? vagy hallgatod,csak én olvastam félre?
-
dudika10
veterán
válasz
Ákos97
üzenetére
Tudom, pont ezért írtam, hogy gőzöd nincs róla, hogy mit szeretnél.
Sőt, ha hallanád őket egy rövid időre akkor se tudnád, hogy mit szeretnél, "pillanatnyilag jó ötletnek tűnt" lenne valószínűleg a vége pár év múlva.
Folyamatosan változik az ízlésed és sok idő és tapasztalat szükséges ahhoz, hogy tudd, mit is szeretnél.
-
-
krichd1
addikt
Üdv Mindenkinek!
Trance, house zenére keresek fejhallgatót max. 40000 Ft-ért. Jelenleg egy Superlux 668B fülesem van amit egy X-fi HD USB hajt, lejátszónak foobar2000-et használok általában 320kbps-os zenékkel, de mostanság egyre több flac formátumút is. 668B hangjával nagyon nem vagyok megelégedve, nekem elviselhetetlenül sok a magas, elvékonyított az egész hangképm hiányolom a közép hangokat, basszus túl puha, lágy és nem megy elég mélyre, olyan "bass boost" szerű vmivel pontosabb kivitelben. Szeretnék egy kiegyenlítettebb hangképű inkább közép hangsúlyos fejhallgatót, aminek elfogadható a hangja nem olyan pocsék mint a 668B-jé, és jó lenne ha kényelmesebb is lenne. Mit ajánlanátok, milyen fejhallgatók után keresgéljek, egyenlőre a Sennheiser 558-at néztem ki. Abból elvileg kivehető egy kis szövet darab amivel jobb lesz a hangja, hasonló mint az 598-é ami már nem fér bele a keretbe. Várom az ötleteket.
-
KMT
addikt
válasz
ntomka
üzenetére
Az első és utolsó kérdés gondolom nem komoly, hadd ne reagáljak rájuk.
Én hasonlókat hallottam, mint amit írnak. Kevesebb magas, összeszedettebb hangzás. Viszont nem tesztelgettem eleget, úgyhogy van egy erős Placebó-fílingem, majd még próbálgatom, csak ugye nem lehet elég gyorsan kivitelezni egy pár szivaccsal. Másikat meg nem vennék emiatt, elég drága. -
dudika10
veterán
válasz
bigmasterg
üzenetére
Halvány lial gőze nincs róla, hogy mit is akar.

HollyBoni: de ha előtte elolvasná legalább az első hozzászólást és keresgélne 5 percet(ez összesen 10 perc eddig) akkor megspórolna nekünk az illető egy csomó idegességet.
Mielőtt kérdezek felteszem a kérdést google barátomnak, majd ha nem ad választ, akkor az általam megfelelőnek talált topikokban keresgélek a legjellemzőbb szavak alapján és ha úgy se találom, akkor kérek segítséget. Igen, így egy-egy kérdés előtt el kell csesznem 10 percet. Viszont nagyon sokszor találok választ a kérdésemre még mielőtt feltenném...

-
dudika10
veterán
Kereső -> superlux ; DT235
Bele kéne írni a topik címébe, hogy a topikot rendszeresen látogatók is emberek, dolgoznak/tanulnak és estére fáradtak, így morcik lesznek, ha nem olvasod el az első hozzászólást, az utolsó 30-50 hozzászólást legalább és nem használod a keresőt.

-
grex4
aktív tag
sziasztok. szeretnék venni laptophoz (sztereót tud..) fejhallgatót.
mikrofon nem kell, és a fejen tartsa magát, otthoni használat, teljesen zárt párnák, mindenre használnám de semmire se profin.., vezetékes, normális hangokkal.
összeget még nem tudom de 5-8000huf-ot elköltök rá ha jó..
de ha 10alatt tudtok virtuális 5.1est ami jó is ne tartsátok magatokban.Köszönöm előre is nektek!
-
törölt tag
Örülök, hogy itt vagySchawo.Küldtem egy PÜ-t még kora délután

-
Ákos97
aktív tag
Miylen Grado-d is van?

Mintha sr-225i rémlene egy korábbi hozzászólásodból.
Valószínű, hogy vagy Grado lesz, vagy Beyerdynamic.
Többi, hangzásvilágából kifolyólag nem játszik.
Most néztem, a Beyer T 70 p-t, 560 $ az Amazonon, sok érte, de ha csak félig is megüti, a Tesla szintjét, akkor, máris megéri.
A Beyereknek SZERINTEM az anagy előnyük, hogy nagyon transzparensek, és nyugtató a hangzásuk, néha ilyen is kell.
Tudjátok mit, alszom rá még egyet.
KMT: Egy tömörebb beszámolóval szolgálhatnál privátban, ha már van egy Gradod otthon.
-
p_adam
addikt
válasz
Shufny
üzenetére
Igen így van, SR-Omega volt a neve ezt vitték tovább de az igazi utód az SR-009.
Az R10-et pedig teljesen kizárt hogy gyártani fogják (csak annyit írt hogy jó lenne ha gyártaná a Sony), rendkívül komplex a ház belső felépítése (és ezért is nem vennék mert rettentő érzékeny a párára és csúnyán nézhet ki sok év után
) -
slfln
senior tag
válasz
Ákos97
üzenetére
Végig akarod kérdezni az összes kereskedelmi forgalomban lévő fejhallgatót egyesével, hogy milyen? -.-"
Nem, nem valószínű, hogy van itt olyan Denon megszállott, aki hajlandó volt 110-140eFt-ot kiadni egy 30eFt-ot érő fejhallgatóért azért, mert zongoralakkozott mahagóni kagylói vannak, alcantra bélésű 20eFt-ot érő doboza.. meg egyéb baromságokért, mint egy Denon történelmét ecsetelő könyv egy MEO-s mérnök aláírásával, és a hokkaidói fősógun felszentelt fingpárlatával megboostolt rizspálinkáért egy 5cl-es üvegcsében.
Gyűjtőknek van.
-
Shufny
őstag
válasz
p_adam
üzenetére
Akkor ott kavarodtam el, hogy az SR-007 az "Omega 2" és az elődjének nem volt számozott neve, csak SR-Ω?
Nem a mérést linkeltem most, csak a hozzászólást, miszerint újra gyártani kezdik az R10 -et, de a Qualia -t nem.
(#28795) bigmasterg: Igazság szerint azt írta, ami tényleg előfordul néha webshopoknál, hogy valami nem túl kelendő dolog (40k -s fejhallgató) ára kint marad, de már nem tudják beszerezni annyiért. Ez addig nem derül ki, amíg nem rendel náluk valaki, amikor is szólnak, hogy "bocs, de az ár már nem érvényes". Persze már bebizonyosodott, hogy most nem ez a helyzet. Nem beszélve arról, hogy tökmindegy, hogy itthon csak 1 MFt -ért lehet kapni, ha nem kell senkinek 40 -ért. Lassan eléri, hogy elhasználódjanak rajta a párnák és essen még 5k -t az ára.
-
Ákos97
aktív tag
Üdv!
A Denon AH-A100-as 100. évfordulós fejes , az milyen?
Valaki hallotta már? -
törölt tag
Haveromnak kéne max 25k-ig egy stúdiófejes, gitárrögzítéshez és számíráshoz.Ezt nézte ki:[link]Ez szerintetek elég lenne neki?+rock/ dallamosabb metal zenékhez
-
contaxg
veterán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Johnny Cash - Hurt !!

-
contaxg
veterán
válasz
contaxg
üzenetére
Visszajött az SRH240 és megfüleltem újra, de nekem nem tűnik fel rezonancia keltette torzítás a zenében.

Ettől függetlenül nem egy basshead füles, de roppant zenei, nyílt hangja van. A meghallgatás egy HRT MSII+&Canamp duóval történt.(#28809) Jimanszky
Schawo autózik a városban. -
törölt tag
Schawo:PÜ
-
baluka26
veterán
válasz
Ákos97
üzenetére
Beyerdynamic ügyben Bodz kollegát kell megvárni, ő abban az istenkirály.
schawo: Rezonálásban és torzításban ezek szerint simán verhetőek, ez hiba. Nekem a HD540 óta egyik fejesemmel sem volt ilyen probléma. Pedig én van, amikor elmebeteg hangon hallgatom a zenét (monduk, amikor régi Bloc Party-t hallgatok) előfordul, hogy feltekerem olyan szintre egy-egy számra, hogy utána picit súg a fülem (tudom-tudom, nayon egészségtelen, de nem sok esetről van szó)
-
Ákos97
aktív tag
Jó reggelt, minden fej-fülhallgatót megszállottnak!

Ez a Beyerdinamics, Dt 990, nagyon megtetszett, a teszteket olvasgatva, meg ugye egyszer, a Westendi Mediamarkt-ban egy kb. 128 kbps-os mp3-mal meghallgatva, amin ráadásul, rap, vagy hip-hop ment
, lényegesen transzparensebb volt, egy hd 598-nál, most már sikerült felidéznem a memóriámban, a különbséget.
Egy Stax-ra nagyon fáj a fogam, de az számomra is megfizethetetlen.
Aktív témák
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Spórolós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, de az akágésokat nem is tudom hol érdemes keresni.

, lényegesen transzparensebb volt, egy hd 598-nál, most már sikerült felidéznem a memóriámban, a különbséget.