Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Aktív témák
-
baluka26
veterán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Nem is csodálom.
Nertpaelg: Ezt még az angolok is komolyan veszik talán
Apapír amúgy már megvan, a felső is egy fél éve
Shufny: Ilyen olcsó a DT880?
-
Shufny
őstag
-
baluka26
veterán
Miért adod el a rézfaszút?
Amúgy a tenyészteni (breed), nem irregular verb ? Mert ez így eléggé poén egy terméken regular verbként használva.
Lehet érdemesebb lenne meghirdetni avx-en
contaxg: Ha a Ferenciek terének közelébe csinálod a fejhallgatós boltodat minden nap lemegyek
-
Nertpaelg
tag
Csak hogy én is beírjam milyen fejest használok itthon, én a Gradora szavazok.

-
Balage@88
csendes tag
Majd valami lesz, nem tudom miért, de ez a HD25 így első hallásra megfogott. Lehet, hogy az AKG k518dj, miatt, mert az nagyon tetszett.
-
Balage@88
csendes tag
válasz
baluka26
üzenetére
Értem. Mindenesetre nem mostanában lesz még az új fejhallgató vásárlás, inkább olyan Karácsony felé és sokat gondolkodom még rajta. De az biztos, hogy váltani szeretnék. A HD555-t meg hamarosan meg fogom hirdetni. A Grado is szimpatikus lenne csak hol tudnék olyat venni?
-
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg
üzenetére
Nekem ezek közül ugye pont van mind.

(#27771) Balage@88: A gradonak is sok lenne.
(#27770) baluka26: Azóta elég sokat csak azt ajánlod, amid van.
Egyébként itt még a Beyerek is labdába rúghatnak. Kifejezetten jók erre a célra amellett, hogy hangminőségben hozzák a felsőbb AKG-k szintjét.
-
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg
üzenetére
Mindegyikem volt, mindegyiket szerettem. Problem?

Akkor úgy mondom, hogy egyértelműen jobb a HD650, mint a HD600.
szerk: A HD25 alá aztán meg még erősítés sem kell. -
Balage@88
csendes tag
Akkor szerintem itt leszűkítem a kört az AKG K601-re és a Sennheiser HD25-1 II-re.
De mivel a rock tud agresszív is lenni, így talán a HD25 még jobb lehetne, de meg kéne hallgatni őket. -
bigmasterg
addikt
válasz
Balage@88
üzenetére
Meg kellene hallgatnod a jelölteket, mert úgyis mindenki azt fogja ajánlani, amilye van / amit szeret.
(#27752) baluka26 :
Kinek, mi.
Én a HD800-ra mondanám, hogy jelentősen jobb a HD600nál.
Szerintem a HD650 technikailag egy picit jobb a HD600nál. Ennek ellenére a HD600 kiegyenlítettebb hangját jobban szeretem, így számomra a HD600 jobb fejhallgató, mint a HD650. //Jó kis szubjektív "sport" ez a fejhallgatózás.
Illetve volt néhány szám, amivel a HD650 tényleg nagyon jól szólt, de a zenéim többségéhez jobban passzolt az 580. -
Balage@88
csendes tag
-
-
Balage@88
csendes tag
-
ntomka
nagyúr
válasz
Balage@88
üzenetére
Ez elég szubjektív. Nekem van az említett grado és K601 is, valamint HD580, ami közel áll a HD600 hangjához. A három közül rock alapú zenére ezt a sorrendet tudnám ajánlani: grado >>> K601 > HD580/HD600. HD650 személy szerint kiejteném. Sokan szeretik az ennyire mély hangú fejeseket, aláírom, hogy ez is szubjektív vélemény, de ha nem húzod fel megfelelő lánccal a HD650 hangját akkor a brummogó hangja megöli a középtartományt, amiről az egész rock műfaj szól.
A jó lánc megválasztása pedig alapvetően igaz minden fejesre. A gradohoz valami mély színezésű kell, ahogy a K601-hez is. Az utóbbi canamp-pal durván jó rockra is szerintem. A grado önmagában is az egyik legkiválóbb erre, viszont ott más tényezőkkel is számolni kell: erős magaskiemelése van, ezért kell a mélyebb forrás alá, hogy picit kompenzáld, cserébe agresszívabb zenéknél harapós a hangja. Emellett supra-aural, ami sok embernek kizáró tényező.
Ha pop-rock vonulatot hallgatsz, akkor K601 az említett canamp társaságában, még ha csak egy klónnal is. -
p_adam
addikt
válasz
szakibá...
üzenetére
Lehetséges de akit érdekel, annak úgyis megér egy telefont vagy emailt.
-
Henryk
aktív tag
válasz
contaxg
üzenetére
Csak nem?

A nap jóhíre
Remélem hamarosan én is hallhatom azt a sok zagyvaságot amit összehordanak itt az emberek mikor ájuldoznak egy új fejes hangjától.
Majd ha időm lesz írok róla valami beszámolót hétköznapi nyelven, hogy én mint hozzánemértő amatőr mit hallok abból a sokmindenből amiket itt írkáltok.

-
Balage@88
csendes tag
Sziasztok,
Az utóbbi időben sokat gondolkodom arról, hogy egy magasabb szintre lépjek a Sennheiser HD555 fejhallgatómról. Persze ez még nem azonnal lenne, hanem néhány hónap múlva. A célom továbbra is a zenehallgatás lenne, többnyire rock. Meg már szeretnék egy olyan fejhallgatót amivel már elérem a céljaimat és meg tudok állni az adott fejhallgatónál, vagyis azt tujam rá mondani, hogy EZ AZ!, ezt kerestem. Meg itt a fórumon is írják, hogy a HD555-nél bizony van jobb fejhallgató.
A célom kb a Sennheiser HD600/650 kategóriája. De még felkeltette az érdeklődésemet az AKG K601 is, de a leírtak alapján nem tudom, hogy mennyire feküdne neki a rockzene, úgyhogy eddig nagyon a HD600/650 felé kacsintgatok. Egyébként tavaly a HázimoziHifi Show-n hallottam HD650-et, amit a HD5x8-as Sennheiserekkel sikerült is összehasonlítanom és ezek közül a HD650 ragadott magával a legjobban. Egyszerűen a HD650 nyugodtabb hangja jobban tetszett, olyan fülbarátabb volt, jobb volt hallgatni és ez a rövid élmény a HD650-nel máig a fejemben van és ezt az élményt nem tudja visszaadni a HD555, hiába jobb a régi Sennheiser HD435-ömnél. A HD650-ben, amikor belehallgattan egy Michael Jackson szám szólt, amit szintén szoktam hallgatni. Ezenkívül még azt szeretném megkérdezni, hogy mik a különbségek a HD600 és a HD650 között?
Egyébként azzal is tisztában vagyok, hogy ilyen kategóriájú fejhallgatókhoz már jó forrás is kell, pl egy jó DAC, de előbb a fejhallgatót szeretném megvenni, aztán majd a többit. Jelenleg egy Asus Xonar DG hangkártyáról és egy Bravo V2-ről hajtom a HD555-t.
A kérdésem még az lenne, hogy akkor szerintetek megérné-e így feljebb lépni a HD555-ről? Leginkább rockzenét (nem metal) hallgatok, ahogy feljebb is írtam egy kis poppal, dzsesszel és klasszikussal fűszerezve, de 80%-ban rockzene. Meg azért kíváncsi lennék az AKG K601 véleményre is, mert az olcsóbb lenni mint a HD600/650, de ha az én stílusomhoz a HD600/650 a megfelelő, akkor inkább azok közül választanék.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
Complete
tag
válasz
szakibá...
üzenetére
Hm,mondjuk ez tényleg eléggé rosszul hangzik...
-
Bodz
nagyúr
Vegre megjottek a parnak a HD40-re. Kb. 2x olyan vastag, mint a 100 eves kilapultak rajta. Remelem megerte a befektetest, mert majdnem a duplajaba kerult, mint a fules.
-
SOAD19
addikt
válasz
bigmasterg
üzenetére
+1
(és egyáltalán nem hülyeség
) A román piac is itt van egy köpésre, lehetne a bolt a Tesco-ban pl. 
-
DEJVID
őstag
válasz
BlackTiger
üzenetére
Én voltam tegnap, elég jó volt.
-
Complete
tag
A shure srh 440-et mindig dicséritek, a 240-ről mi a véleményetek?
-
Shufny
őstag
válasz
BlackTiger
üzenetére
-
dudika10
veterán
válasz
BlackTiger
üzenetére
Apple-nél próbálkozz, én múltkor láttam az Aréna plázában (vagy Alle? fene se emlékszik már).
-
BlackTiger
tag
Nem tud valaki olyan boltot ahol ki lehet próbálni az AKG K518-ast? (Minél többet nézem, annál jobban tetszik.
) -
contaxg
veterán
válasz
bigmasterg
üzenetére
Debrecen egyáltalán nem hülyeség.
Budapest után talán az egyik legjobb döntés lehet egy második üzletnek!(#27720) bajnokpityu
Az ingyenes parkoló is jó szempont.
-
Nertpaelg
tag
válasz
bigmasterg
üzenetére
Én sem találtam, pedig engem is érdekelne. De csak mert rohadt jól néz ki.
...jajj, ezek a "jólnézki" dolgok sosem jól végződnek.

-
GabN73
addikt
válasz
bigmasterg
üzenetére
Igen, M-Audio Q40

Most egy Rean kábel volt rajta, szereti törögetni...
-
bigmasterg
addikt
válasz
contaxg
üzenetére
Debrecent természetesen hülyeségből írtam.

Leginkább valamilyen bevásárlóközpontban / plázában, esetleg sétálóutca(?) környékén tudnám elképzelni.
Köszi a linket ATH-ES55 tesztekre még rákeresek.
(Ahogy nézem 30pár ezer, az meg már nincs annyira messze a hd25től. Legjobb valamilyen használt hordozható lenne.
) -
contaxg
veterán
válasz
bigmasterg
üzenetére
Debrecen is és a metró könyéke is jó ötlet!

Van még itt egy At füles ami érdekes lehet és árban is lentebb van mint az említettek közül néhány.
"As with the Beyerdynamic T 50 p, a remote and mic would be handy, but for £100 you simply can’t buy on-ears that sound better than this."
-
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg
üzenetére
Az ESW9-et én is nézegetem, de jó lenne meghallgatni. Viszont nem gyártják már, ha jól látom?!
A DT1350 meg lehet, hogy über hangú, de akkor is sokallom az árát. Ennyiért már majd két K601-et veszek.
(#27707) contaxg: Hát már meghallgattam volna ezt is.

-
dudika10
veterán
-
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg
üzenetére
HD25, stíusos, szép, mindent kibír.
-
bigmasterg
addikt
válasz
ntomka
üzenetére
Áh, oda nagy lenne. Ilyen erővel lehetne az srh440 is (de azt is nagynak tartom).
HD25, DT1350, ATH-ESW9, B&W P5
Kb. ezeket nézegettem.
Első kettőt hang, míg a második kettőt kinézet miatt.
Szerk.:
De szerintem a vásárlással még megvárom a superlux szállítmány érkezését.Aztán ugye jöhet a portable amp és forrás(?) kérdése is...

-
ntomka
nagyúr
válasz
Ren Hoek
üzenetére
A 668B érzékelhetően jobb hangminőséget képvisel. Ha van rá kereted, azt ajánlom. Neki azért írtam a 681B-t, mert nem szán rá többet annál.
(#27695) Shufny: A 661-ről továbbra is tartom a korábban leírt véleményem. contaxg jóvoltából van nálam egy pár ATH. Az SJ55-öt egy nap intenzív hallgatózás után nyugodtan tudom ajánlani. Az árán egész jó hangot képvisel. De nem minden AT-val, ami nálam van, vagyok ilyen engedékeny.

(#27701) contaxg: Miben más az SJ55-höz, vagy más nálam lévő modellhez képest?
-
bigmasterg
addikt
LustamódON:
Tudna valaki az AKG K550-ről egy értelmes tesztet linkelni?
Van már egyáltalán ?
Aktív témák
Hirdetés
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Samsung Galaxy S23 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- 27% - ASUS NUC 15 Performance Core Ultra 9 275HX / RTX5070 MiniPC! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Mióta meglett a felső csak érzésből használom a nyelvet.