- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
hobizoli
nagyúr
válasz
profi91 #44966 üzenetére
sikolni attol nem feltetelenul kell hogy leszedtek, meg a henegrfejet kompletten szoktak felujitani 50-60k-ert sikolva, szelepek becsiszolva, meg ujraszimmeringezve, de ha amugy nem fustol keken gazelvetelkor akkor joaz
tomitesnek meg nezz utan a Bardi honlapjan, szerintem 58k-nal biztos kevesebb meg csok% nelkul is egy felso tomiteskeszlet ehhez
Elring-bol 36929-ba kerul, a HF csavarok nelkul, minusz csok%
-
qdak
addikt
válasz
profi91 #42384 üzenetére
hhidegen tipras-fejloves
ezt semmi se birjaazert a 400 ra nem tennem a kezem, lehet szerencsed is 200K s kocsit 2 evig kinullazod azt bonto...
de lehet barmi kozbe jon, itt nincs ilyyen h elore meg lehet mondani, lutri, orosz rulett, foleg ennyiertvan itt par kolega aki meselhet hogy lehet lapatolni a lovet, akar en is...
az ilyen olcson meg oldo nagy szovegu bandat meg kerulnem...
-
DeFranco
nagyúr
válasz
profi91 #42459 üzenetére
1.9 tdi 3-as golf recept
megvan a kocsi kétszázból, igaz lopott, de az alvázszámot átütjük vésővel, max. lepapírozzuk ötvenből, átírni nem kell, jó az üzembentartói, kap egy rendszámot húszból, hétezerháromból megvan az olaj meg a gyertyák, benzint hoz a józsi amíg be nem kerül a gáztartály (van olajoshordó a tanyán, meg biciklibelső a csövezésnek, az jó lesz), aztán már csak menni kell. Egy hónapon belül behozza az árát, onnantól csak szarja a pénzt. Kopó alkatrészeket kicseréljük kicsit használtra, gumikat félévente megcseréljük elsőt hátra hátsót előre, kétszázezer gondozásmentes kilométer.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
profi91 #42427 üzenetére
Ha ilyen szuper gárdád van, akkor miért jöttél ide? Mit vársz? Azt, hogy kapj használható tanácsot (felejtsd el a francba az egészet ennyiből / vegyél egy stiftet / vegyél egy robogót a feléből, a másik feléből meg menj el angoltanfolyamra, utána meg menj el inkább recepciósnak, oda be tudsz járni biciklivel) vagy azt, hogy megerősítsünk téged abban, hogy egy nagykorú franciadízel jó ötlet, ha a kipufogót bevezeted a benzintankba akkor ingyen jársz vele, sőt a kollégáknak is összejön egy kis csapolni való gázolaj a feleslegből, meg három flakon WD40-ből megvan a nagygenerál?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
profi91 #42427 üzenetére
Az eleje törve volt (látszik, hogy az első kökös új a hátsó régi, vmint az illesztési hézagok sem a gyáriak elöl) azon túl a horapadáson ami látszik is az orrán. Az oldalán hátul a világos csík az sem a gyári díszítés része...
Az első ködfényszóró nem gyári (ahogy a dísztárcsa sem de az részlet kérdés). Viszont a bele meglepően jó kondiban van. A milyénkben sokkal jobban ki van ülve az veeztőülés (igaz enm volt rajta huzat soha). -
-
_NCT
addikt
válasz
profi91 #42425 üzenetére
Hát akkor én keresnék egy másik munkáltatót, mert ez nevetségesen kevés.... Amúgy a törvényben nem 9Ft/km van előírva, hogy annyit kell téríteni a munkáltatónak?
És amúgy most csak azzal számolsz, hogy csak tankolod a kocsid...De ez mint tudjuk a mesében van csak így, ilyen 2-300ezres piszkoknál hamar bele lehet nyúlni a tárcába 50-100e Ft-ért.
-
ABE
őstag
válasz
profi91 #42409 üzenetére
Akkor viszont az elvárásaid nincsenek összhangban a lehetőségeiddel. 250-ért olyan autót venni, ami biztonságos, keveset fogyaszt, olcsón fenntartható, üzembiztos és bírja a futárkodást? Ha lenne ilyen, ami ezeknek hibátlanul megfelel, akkor nagyon sokan rohannának azért a típusért.
-
_NCT
addikt
válasz
profi91 #42399 üzenetére
Ennyiért jó eséllyel csak ipari hulladékot fogsz kapni, amire a fizetésed nagyon gyorsan rámegy, ha beüt a gebasz.... Mikor írtam, hogy 250-ért inkább jó robogót vennék, nem viccből írtam, azzal tudsz spórolni egy csomót, 4üteműek nagyon keveset fogyasztanak. Igaz hogy eső ellen nem vagy védve, de több mátyás marad a zsebedben. Azért nem véletlen BP-en is csomóan robogóval járkálnak, igaz ott a dugó miatt is, bár nem írtad melyik városban melóznál.
Én vidéken is jobban szerettem diák éveimben robogóval pizzafutárkodni, mert sokkal könnyebb volt a parkolás, közlekedés, mint kocsival, nyáron pedig kurvajó volt, h nem kellett főni a kocsiban a saját levemben.
Keféléshez meg nem kocsi kell, ha olyannak viszed a pizzát, úgy is behív h lerendezzétek a piszkos anyagiakat
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
profi91 #42393 üzenetére
Az a baj, hogy az 1-es Puntónál csak ELX felszereltségtől van szervó kormány.
Ez egy korrekt összefoglaló a járgányról: [link]
Ja még annyi, hogy amilyénk '98-as de semmi elektromos galiba nem jött elő még. Viszont a futóműve tényleg gyorsan amortizálódik ezeken az utakon.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
profi91 #42389 üzenetére
55 lovas 1-es Puntója van muternak, nekem egy 78 lovas Jazzem, semmivel sem megy rosszabbul a Punto érzésre. Lámpától lámpáig még nem gyorsulat muter ellen, de így egyikból átülve a másikba nem érzem erőtlennek egyáltalán a Puntót sem.
Fogyija barátságos, több anyag van benne mint a Swiftben, nagyobb valószínűséggel élsz benne túl egy karambolt.Szóval ne vesd el az 1,1-es Puntót sem.
Wagon R+-t meg felejtsd el egy kistraktor, ha vezztél már kocsit is nem csak WagonR+-t akkor soha nem akarsz olyanba vissza ülni.
-
giigz
veterán
válasz
profi91 #42389 üzenetére
Astra és Felicia többet eszik, Twingo-t nem tudom. Mi a baj az 55 lóval? Vagy lehet nem vagy tisztában vele, de 250k-ért nem kapsz 200 LE-s 5-ös BMW-t, ami ráadásul 6 liter alatt fogyaszt. Abból a 250k-ból ha szerencséd van kifogsz egy jó Swift-et, és örülhetsz. Igények ennyi pénzből el vannak vetve...
-
KonzolKartel
őstag
válasz
profi91 #38379 üzenetére
Semmivel nem költségesebb szerintem a 147-es, mint bármely más autó, vagy legalábbis én vissza sírom a 147-esem. Egyedül a futómű, ami nagyon gyér, az rengetegszer elment.
Amúgy van két garnitúra alufelnim, ami vissza maradt a 147-esemből, illetve egy komplett hátsó híd lengőkarok nélkül.
Ha valakit érdekel írjon nyugodtan. -
mobilefan
aktív tag
válasz
profi91 #38337 üzenetére
Alfákról rosszakat hallottam csak
Főleg a 147-ről.(gondolkodtam rajta mert tetszett,de aztán le tettem róla)
"Tipikus olasz" ---> ezt az én Bravo-m megcáfolta.Nem sok baja van.
Igaz mikor megvettem,olaj és vezérlés cserén kívül mert ugye ez alap,de ezeken kívül még 65k költöttem rá.260.000-el vettem és most van benne 285.000-.
-
latyak17
tag
válasz
profi91 #36243 üzenetére
ha van rá keret akkor jetta,passat octavia, a4 szigorúan 1.9 pd tdi akár hibásan is, és te megcsináltatod, ha nincs akkora keret akkor 3-as 4 es golf 1.9Tdi 4 ajtós, ezekkörül is a jobban felszerelteket viszik szerintem
ford focus, és corasa 1.5-1.7 ezek a legkeresettebbek talán... fontos hogy ne 3ajtós legyen, az nagyon kevés embernek kell.. -
-
profi91
tag
válasz
profi91 #35165 üzenetére
ejjha, ezt jól összehoztam.
Szemezgetek valami hasonló autóval.
Lényeg: dízel, 5l alatti fogyasztás, nem hátrány, ha kombi, de a 4-5 ajtós a favorit, csak német érdekel, olasz-francia sohatöbbé, max 7-800.000 forint.
Ebbe pl ha jól látom, kesztyűtartóban egy taxi matrica látható(díjtáblázat). Emellé 193.000-et oda hazudnak.
Mit ajánlotok?
Klíma mindenképp kellene.
G astra, Passat amiket nézegettem, esetleg 4-es golf.
Ismerős szerelő a B vectrától óvott nagyon.Az igazi egy 5 ajtós, 1.9 tdi 4motion 4es golf volna, manuállal. 800-ért.
-
-
emerico2004
aktív tag
válasz
profi91 #26996 üzenetére
1:
üdv az autó hirdetési árát 1,2 -1,3 m ft -ra tenném viszont ennek így az eladhatósága nem jó,rengeteg van a piacon és sokan az 1,6 tdci keresik nem ok nélkül ami gyakorlatilag egy árban fut már ekkorra. tehát mire valós eladás lesz belőle az jópár hónap is lesz és valószínű több 1m ft-os kp-s ajánlat is fog érkezni és nem biztos hogy sokkal -e fölött fogod eladni.
2. 600-700e ft ráfizetéssel szerintem nem érdemes cserélni , 1: mert ma majdnem 100-at elvisz az átírás , 2: a focus nálunk a sok céges autó miatt nyomott áron fut, tehát 1,6 -1,8 m ft-os áron nem kapnál ennél sokkal jobb autót , véleményem szerint. a 2-es focus sok tekintetben nagyon jó autó a kategóriában amiért érdemes lenne
cserélni hogy mindenben előrébb léphess az jóval több mint 600-700e ft... -
-v-
addikt
válasz
profi91 #26996 üzenetére
1.) Jól felszerelt mit jelent, ghia? Sima 1.6 vagy a Ti-VCT? Szervízkönyv?
Szerintem 1.4 - 1.6 millió. Esetleg több is. Ha van szervízkönyv, első tulajosként, alufelnivel, jó felszereltséggel mindenképp a tetejét kell megcélozni szvsz. Miért akarja lecserélni? Én biztos nem adnék el egy frankó fókát, ha most rendberakatta a dolgokat, nem lesz azzal még sokáig semmi baj.2.) Pedig a focus 2-nél szerintem nehéz lesz jobbat találni. Azon kívül, hogy rövid az ötödik, szerintem ideális utazóautónak is. Mazda 3 pl. alapból kiesik, mert annak még rövidebb talán, de mindenképp hangosabb, szóval szerintem a hosszú távra lenne használva feltétel miatt kiesik. Sokat forog és üvölt pályatempónál. Ezt mondjuk 1.6-ra értem, nem tudom a többi benyásnak másak-e az áttételei, de 1.4 biztos nagyon halovány mondjuk, 2.0 meg fehér holló.
-
hobizoli
nagyúr
válasz
profi91 #24977 üzenetére
jaaa ott voltunk lent, fent hideg volt mar, igy is taknyos vagyok
kinek mijen style teccik
a sotetkék meg az a duplakereklampas fekete Abarth optikas az jol veret is, a tobbi "csak" szeria
"az" a sarga most pont nem volt kint, csak 3 masiken meg mondjuk pont eppen egy zold Ignis-l voltam csak ott, de azon vatta uj teligumikkal
-
-
VR6-Fan
veterán
válasz
profi91 #15357 üzenetére
ha meg van az auto szintező és a lámpamosó (ha spriccel is és nem csak töröl akkor kiszívhatja, de tegyél lapátot is rá azért..)
és a lámpa test is meg felelő (u.a. mint a xenonosé) akkor kinyalhatja a segged, nyomtasd ki az NKH-s közlönyt erről és ha kötekszik, de te meg felelsz az abban foglaltaknak dugd az orrá alá, hogy dugja fel a seggébe -
-
hobizoli
nagyúr
válasz
profi91 #15275 üzenetére
azert lehet szopni vele, mint minden hothatch-l, meg ijen koru autoval, ebbol a legfiatalabb is mar 13 eves
pl:
[link]
[link]aztan ijen flexi gumicso uj mar nincs, az 3rd party 5 retegu szilikonos van ugyan, de majdnem 30k postazva ha nem talalsz free shipping-l az Ebay-n pl, es nem egy ekkora resen hanem mar egy 1mm-sen is falsot szivva mar csodakat tud muvelni az ECU, mondjuk ezt 1x kell megvenni es utana ez mar orok darab
arrol nem is beszelve, hogy vmit besziv itt a legszurot megkerulve, akkor lapatok élét megzabalhatja, mert nem tud kozejuk esni, olyan gyorson forog (150k per perc, azaz 2500 fordulat x6 lapat, azaz 15000 lapatél halad el per sec a "vmi" elott, ha odakerul) , ledralja az élt, megvaltozika sulya kereknek es elveszti a turbo a centirozottsagat
szoval ra kell szanni a lovet "megcsinalni", nem csak megvenni, es meg pont atiratni
csomo minden cserelendo meg ami elsore nem is nez ki annak, es ez mind penzbe kerul
pl 4 uj injektor is 45-50k
mert pl 15 eves injektor aszondja, hogy o most ragad le padlogaznal 3ezer billio nyitas-zaras utan, aztan dugo meg a kialakulo szurolangra hopp lefolyik, ami tuti tobbe kerul, meg injektor akkoris kell masik (uj)170lo nem olyan sok am, csak eloszor
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bluetooth hangszórók
- Battlefield 6
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- További aktív témák...
- Segway Ninebot F40i - elektromos roller
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Sencor Mobilklíma (Wifi) sac-mt7049c
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- Magyarországon jártam - saját kép - 40x60 - fém kerettel, prémium poszter fényes fotópapír
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3070
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest