- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zsid
senior tag
Ehhez tegyük hozzá, hogy a kamionok nagyon ritkán haladnak 95-100-zal ( a személyautók órája szerint persze gyakran). Az autók 98%-a 89-90-re van határolva, a maradék 2%ban 91-93. De már ez is ritka, mert hamar kiderül ellenőrzésnél, és akkor a tachográfos és kapja az ellenörzést. A fölött csak kikapcsolt határolóval mennek. Ezt csak arra fel írtam, hogy az óra lehet csalóka, és ezt a kamion mögötti 95-100 leginkább 85-90(ettől a fogyasztás persze ugyanannyi, csak a 10%-kal alacsonyabb sebességhez, kevesebb táp is kell).
-
kisza25
félisten
Ausztriában a sima főúton 100al lehet haladni és érdekes módon mindenki annyival halad, igaz minden más dolgot is elégé betartanak(pálya 130 lakot terület 50...), pedig ott sem magasabbak a bírságok, mint itthon,
nekem pályán 140-nél 7,5körül kajál 90-nél viszont 4,5-5lityit, szóval nekem megérné annyival haladni, de.... -
kisza25
félisten
én a fordokon lepődtem meg, az új focus nagyon tetszett, havernak olyan a céges autója, mondja nekem kicsit gyenge lemezekből van, mondom mennyire gyenge, erre egy újjal behorpasztotta, majd megmutatta, hogy a kilincsnél ahogy nyitod csukod az ajtót behorpadt a sima használattól(csak haver használja 2éves a járgány óvja becsüli, mintha sajátja lenne), aztán odavezetett a csomagtartó ajtóhoz ami szintén a nyitás csukástól be volt horpadva, mondom ez durva.
mycso: akkor biztos ez az oka, haver évi 100e km-ert vezet és folyamatosan van neki legalább 5autója, hogy ne amortizálja őket le olyan gyorsan, folyamatosan cserélgeti őket, na nála eszik 1liter olajat tankonként a 2007-es megan, mondjuk abba már 100e km körül belehajtott aztán csak 2éve van nála -
Rick4
félisten
Fogalmazzuk másképp, ha az itt általános tapasztalattal, műszaki hozzáértéssel, az itt általános zsebben lévő készpénzes lehetőségekkel, és az itt általános értelmi szinttel vennének az emberek autót, akkor a swift lenne a kiváló döntés. És persze tisztelet a kivételnek.
-
Manitou
veterán
A muszáj nagyúr, de sokan ennek ellenére vesznek hitelre, úgy hogy nem lenne életbevágó, aztán meg nem tudják fizetni/ vagy szervizeltetni stb... Szóval, ha már a megvételnél nincs pénz, akkor mi lesz a javíttatásnál? Esetleg egy nagyon megbízható típusnál ok lehet a dolog, ha van mellé biztos jövedelme.
-
kisza25
félisten
hát tényleg nincs
Sandrew: nana azért nem így van az,
amúgy vétel előtt olvastam tartós tesztet ahol 100000km megtétele előtt és után mértek gyorsulást, rugalmasságot, fékezést és utána darabokra szedték és tökéletesen vizsgázott, 1% eltérés volt kb az előtte és utána között,
én eddig nagyon elégedett vagyok vele, de most nagyon keveset megyek vele 3500km van benne jelenleg -
kisza25
félisten
szép autók az alfák, de olyannak való, mint ő,
autószerelő
tavaly ősszel 300eFt-ot rakott bele(156, mivel ő szerelte ez csak alkatrész ár) és megindultunk Ausztriába dolgozni, 30km után kikönyökölt a hajtókar, csak egy nagy füstfelhőt láttam magam mögött a pályán...motor csere, most jobb, mint új korában(egy alfánál ez hétköznapi dolog)
kicsit megvolt piszkálva 160ló környékére, de akkor is..., amúgy vezettem, nem lettem alfa fan -
Manitou
veterán
Ha már 2x lenne a fizu, felőlem akkor is lehetne 4x a KGFB
Most 20k-t fizetek / év Jövőre meg 80 leszMondjuk ki tudom fizetni, nem fogok miatta éhezni, csak pofátlanul nagy emelésnek tartom. Bár nem tudom remélem mivel kategóriát lépek, hogy az majd csökkenti valamelyest.
-
Újoncka
aktív tag
Nincsen bajom az F astra-val
Ne hogy félreértsetek se a Suzukival!
Csak valahogy az ízlésembe van ami jobban beleférne! Ezért vetődött fel a Rover 214,Civic,Ibiza!Rover az alkatrészek miatt kilőve de seáthoz nem olyan nehéz alkatrészeket találni és jobban tetszik küllemre mint az Astra vagy a suzuki! Viszont azért kérdezek itt is hogy megbízhatóság ügyileg hogy áll a kicsikocsi! És árban sem rosszabb mint a fent említettek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest