- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
lucifer31 #42787 üzenetére
Citrön jajj... Megvette a kettőkettes $zar Ford motorral mi?
Olvasson utána, a Craftereken hány tízezrenként cserélik a turbókat garanciába. Gari után érdekes lesz.
Vegyen 2.3-as Fiatot, sose lesz vele baja. Vagy a régebbi 2.8 hdi trióból bármit, millió km-ig nem fog hozzányúlni. (igaz, a futóműve szar, szinte komplett csere minden 70.000 után)
Sprinter jó, de valami miatt a 115cdi-k hibás szériásak. Fogyasztásban viszont bő 3-4 literrel többet kajál mint a Jumper evett. Nekem a cégbe eddig volt kb. 25 kisteher, szinte minden modell. Ja, az Iveco is atom volt a maga 2.8-as motorjával. 3.0-t viszont szintén nem kell venni, csak ha elfogadja a 13l feletti fogyasztásokat.(#42803) qdak
Nem hinni kell, arra ott a templom, hanem menj a Passat topikba és kérdezd meg mennyi embernek cserélték ki a Siemens elemeket, utána gyere vissza és írd le a számot. -
hdman
őstag
válasz
lucifer31 #42780 üzenetére
+1,
Mekkora szöveg, wazze
Árából próbálok egy kicsit alkudni…a kereskedő bemegy,hogy telefonáljon…közben egy suhancbanda az én álmaim netovábbját rohanja le,egy kisköcsög meg már zengi az imát,hogy ez az,ezt néztem ki,ezért jöttünk.
Hűha..
Nemtom ilyenkor milyen szabályok vannak,ezért én gyorsan berobogtam az irodába,és vezéri pózba lökve nyegle testemet felkiáltottam:
Nem alkuszok,megveszem!
Így kell kérem autót venni….műszaki átvizsgálás,meg ilyen dőreségek..
Kereskedésből kifelé menet búcsúzóúl még sikerült meghúznom a spojler oldalát,alját egy picit,mert beleért az útszegélybe.Ááá…ez jó,vagy rossz ómen?Nem lehetek ilyen béna..mikor rakták ezt ide??
Na mind1,szokni kell a fizikai korlátaimat. -
-
giigz
veterán
válasz
lucifer31 #42697 üzenetére
Ezt kikérem magamnak, nem naponta jönnek elő a hibák, hanem hetente
Viszont az, hogy igen jó biztonsága van, erős kasztni, és ilyen árkategóriában a legkényelmesebb autó, ez megér egy kis pénzt, és most itt nem dupla árról beszélünk. A Swift is nagyon jó autó, csak én pl. városon kívül nem mernék beleülni...
-
qdak
addikt
válasz
lucifer31 #42540 üzenetére
e'kezet hia'nya: mert bonyolult elovarazsolni ' al meg nem szenvedek
rovidites: sztem az nem bun, bar neha szamot is irok
hibak: mert nem tudom h kell irni v osszecserelem v nem jol nyomom a gombot. a telefonon
nem szepen osszeszedett mondat: ami a szivemen a szamon
kb ennyi.
-
profi91
tag
válasz
lucifer31 #42424 üzenetére
Nemrég hoztam egy 3-as dízel kombit kintről, 290.000 km-el. Az autóval sok volt a nyűg, nem húzott, füstölt fehéren, barnán, feketén, kékesen, csörgött a motorja. Ismerős az egészet cakk-pakk 50-ből megcsinálta. Ha turbó kellett volna rá, 20-ért felújított, 4 felújított porlasztó bele 28.000, adagoló 30 ezer, első féktárcsák+betétek 15.000 újonnan ugye. 300-at akkor se tudnék rákölteni, ha a fél autó hiányozna.
Esetleg csonti: [link]?
-
8th
addikt
válasz
lucifer31 #42123 üzenetére
A 90lovas verzió 2000-es fordulat alatt szó szerint úgy megy mint egy szívódízel aztán megjön a mérsékelt tolás és már már egész jónak tűnik de rögtön lelohasztja az embert, hogy 4000körül vége is van mint a botnak. A 110lovas verzió ugyanannyit eszik mint a gyengébb verzió de jobban megy alacsonyabbról húz. Az egy sokkal használhatóbb motor én mindenképpen olyat néznék, vagy egy korai pdtdi-t olyat ami legalább 300k-t futott.
-
törölt tag
válasz
lucifer31 #42115 üzenetére
Mint szinte az összes turbó nélküli benzines.
Ha arról van szó, hogy sietni akar valaki, mindkettővel lehetséges. A nyomatékosabbakat dinamikusabban lehet vezetni, ezt senki nem kérdőjelezte meg. De ettől még a Volvo nem lesz lassabb autó.Igen, ezeket pörgetni kell hogy haladjon, aki ilyet vesz, az tudja. Másik kérdés, én is a Passatot venném (volt is) szinte egy az áruk, de a kérdezőnek a Volvo jött fel mint lehetséges példány.
Sőt, akkor már a 90 lovas Passat, ami atom-ultra-hiper megbízható. -
törölt tag
válasz
lucifer31 #42078 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe a sprintmonitort. Nekem a 3.2-es automata Legend evett 10 és felet. Automata 2.4-es A6 eszik 10 litert. Nem értem miről beszélsz. Nem sportautónak vesz valaki ilyen autót, hogy 13-al járjon vele.
A szóban forgó Passat 10 másodperc alatt van százon, ez a Volvo meg 11.
Igazad van, még bolhafasznyit sem marad el, szinte ugyanúgy megy, elég hozzá egy tapasztalt sofőr.A többi nagyfogyasztónak:
A fogyasztási adataim mind vidéki átlag használat mellett vannak mérve, mivel én itt lakom, nem Budapesten. A pestiek másfél litereket tegyenek hozzá. Pestre meg városi felhasználásra nem ilyeneket kell nézegetni.
Én se vettem volna háromezres kocsikat ha nem itt a Mátra lábánál élnék. Hiába utazom sokat, mégis tudok jó fogyasztásokkal járni. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
lucifer31 #41998 üzenetére
Hehe azokkal még a Skodámat se érnék utol.
Integra: Sztem is a menekülés a legnagyobb hülyeség, az ilyet csak a filmekben lehet megúszni.
mod:
zsid: A Mondeo ST-ket csak tesztelésre kapták de végül nem abból rendeltek, hanem az RS-ekből, azért nem látsz olyanokat már.
Amúgy velem az M6-on szokott előfordulni ilyen világvége hangult, hogy km-eken át sehol senki, mintha atomot dobtak volna ránk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest