Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
tboy93 #116235 üzenetére
Swiftért mennyit szeretnétek kapni?
Keresek valami jó értelemben vetten "igénytelen" gépet, minimális fenntartási költséggel. Ne rohadjon nagyon, legyen sok műszakija, pozitív ha van téli kerék. Horpadás, szépészeti problémák egyáltalán nem akadály.
Még nagyon bizonytalan vagyok az egész kérdésben. -
raczger
őstag
válasz
tboy93 #116240 üzenetére
323f-nél csak a szokásos mazda probléma lehet gond, a rozsda. Szerintem bontott lököst nem nehéz találni (mazda csoportba is sokszor tesznek fel olyat), nem annyira ritka autó. Vegyen egy V6-osat
Cliot nekem nem ajánlotta ismerős, nagyon szereti a Renault-kat, de azt meg a Thaliat nem ajánlotta még ő sem. Már nem emlékszem az okára, 1 éve már annak.
-
raczger
őstag
válasz
tboy93 #116235 üzenetére
Pedig a Mégane tökéletes lenne a leírt célra. Biztonságos, kis fogyasztású, de mégse tetű lassú, olcsó alkatrészek stb...
Ugyan csak 1 éve van anyukámnak ilyenje, de a tapasztalatunk alapján megbízható.Faterodnak mondd meg nyugodtan, hogy elfelejtheti a sztereotípiákat, még mindig vicc ez a 3F-es szabály. Környezetemben elég sok a francia autó és mindenki meg van elégedve a sajátjával.
Esetleg Fabia/Polo, Dacia Logan? Nem nagyon jut eszembe más.
-
Declare
őstag
válasz
tboy93 #116233 üzenetére
Azert ez hogy "Igen én arra gondoltam, hogy itthon 2M+ egy jó e46 320D" igy nem jelenthetö nagyon ki
A 320d e46 1998-2006 ig van. 2M ert egy 1998 as 320d az maga lehet a tökely
egy 2006 os evjaratbol mar kevesbe
raadasul a motorok is valtoztak es 2004 töl van asszem a hengerfal es lanc problemas valtozat
-
Declare
őstag
válasz
tboy93 #116227 üzenetére
Majd elolvasom, most csak atfutottam. Azert ha az ember 15 ev körüli dizelt vesz, legyen az akarmilyen marka, ott erösen kalkulalni kell ilyenekkel.
Ezert irtam, h en sem vettem
inkabb egy joval fiatalabbat, cserebe, kisebb kategoriat. Ha valaki megis 15 eves dizelt akar, akkor az azert nem lepödhet meg azon, hogy 2x annyit ra kell költeni, mint egy fele olyan idös opel astra H ra
-
Declare
őstag
válasz
tboy93 #116220 üzenetére
Hat az az evjarat elvileg a 320d böl nem problemas es most gyorsan raneztem a 2000-2002 közötti 320d kre a mobile-n es a legdragabbak mennek 6-7000 ezer euroert. Szoval egy 2000-2001 es 320d 1-1,2 Millioert akar lehet jo nem?
Jo nyilvan nem 100% problema es költsegmentes, de azert nem biztos, hogy tul skat kell ralocsolni.
(en sem vennek mondjuk ennyi idös dizel t de kinek mi az izlese/mire hajlando a penzet költeni
. Ezert vettem en is a H astrat az 1.7 dizellel es erre is raköltöttem mar kb fel millat vagy többet, pedig semmi baja nem volt kb. (ami baja volt az egy hibas erzekelö, kb 20k huf....) Gumik, felni, akku, vezerles, olaj, fekbetet, csomagtarto talca, kiegö xenon, xenontrafo
apro szir szarsagok, aztan hoppp....es akkor ez "csak" 7 eves es nem 14-15...es csak opel, nem bmw
(#116224) Integrale Azert emberünk a mindenkinek 320d felkialtassal, remelem bekerül az evvegi best of ba
-
FrankMonzano
őstag
-
footy
addikt
válasz
tboy93 #115982 üzenetére
Jo minosegu amerikai piacra szant szedan. (ez erzik a fekeken es rugozason is) A fogyasztasa az atlagtol picit magasabb, viszont elromlani nem igazan szokott rajta semmi. A zajcsillapitasa pedig a felsokategoriat idezi. Egyebkent a 2008-as FL-en jobbak a fekek es a futomu is, valamint a belter is sokkal emeszthetobb, csak az ritka mint a feher hollo.
-
mcmike
őstag
válasz
tboy93 #115754 üzenetére
A kis rozsda nem olyan nagy gond, ha időben meg van fogva akkor lehet tartós gép is belőle.
Ha esetleg van valakinek konkrét tapasztalata / emléke hogy mikor milyen szervizek vannak ezen a típuson, illetve miket kell fokozottabban figyelni rajtuk, azt megköszönném. Link is jöhet...
Anno utánanéztem ezeknek amikor vettük az első ilyen autónkat, de már elfelejtettem sajnos a részleteket.
-
oliwire
őstag
válasz
tboy93 #115588 üzenetére
500k-ért mi más jön még szóba? Miért nem adnál annyit érte? Az, hogy a 16V magasabb fordulaton adja le a nyomatékát, és én ki is használom ezt, akkor fogyasztásban sokat jelent? A 8V-nél hamarabb felváltva gondolom így kevesebbet tud enni. Lehet ki kellene próbálni mind a kettőt, és úgy jobban tudnék dönteni
-
Kornel
veterán
válasz
tboy93 #115380 üzenetére
Az lehet, de sokan gondoljak, hogy aladobnak a kocsinak valami ultetorugot, meg valami gatlot, es ugyanott lesznek, mint amit gyari mernokok terveznek es tesztelnek honapokig, evekig.
De nemRvilike: jo, akkor fordnal legoztak egyet, lekaptak a polcrol egy stock szettet, es kesz. Viszont a focusnak egyebkent is kiemelkedoen jo futomuve van(amig nem kekl hozzanyulni), sokat nem kell hozzatenni.
-
-
oliwire
őstag
válasz
tboy93 #114612 üzenetére
Köszönöm szépen!
Igazából a pörgőssége, meg a fogyasztása miatt a 1.3 16V-t akarnám első autónak, ebből is sedant, de annyira sok most nincs fent ezekből hasznaltauto-n. 1.3 8V is tetszene, csak az nem tudom mennyire pörgős. a 16V tán 100k-val drágább is, mint az F-Astra, de ha kevesebbet eszik, akkor a 2 év alatt még meg is térülhetne, ameddig ezt használnám. Viszont majd mind a kettőt ki kellene próbálnom, a komfortérzés is azért fontos nekem, meg netalántán a csomagtartó mérete is. 2 év után meg már más kategóriában szeretnék nézelődni, addig meg szívni itt magamba a tudást
-
roberto211
őstag
válasz
tboy93 #114616 üzenetére
Én sose értem hogy lehet ezzel elautózni 6literből meg 5,5
Tiszta boldog vagyok ha 7,45ös átlaggal elautózok az mar megfelel nekem. Mikor megvettem 9,5 ala nem tudtam vinni.
Nem nagyon ismertem a váltót.
Úgy voltam vele ha kettesbe megy 85-90et akkor minek váltsak 4-5ösbe sose értettem. Csak miután 2 rugó arra volt eleg hogy menjek 4x 4-5km t utana barátkoztam meg a sebváltóval.
Ma mar jó vagyok , valamikor 7re is lemegy.
-
Sutee89
aktív tag
válasz
tboy93 #114612 üzenetére
Nekem is ezres, három hengeres Swiftem van, napi szinten járok munkába vele, 5,5 alatt megállt a fogyasztás még úgy is, hogy négyen utaztunk. Egy fővel 5,0-5,2 között szoktam lehozni, ez kb. hat hónap átlaga. Egyszer evett télen 6,0-át, de akkor nagyon meghajtottam. Városba, játszós autónak egyébként megfelelő, 70-80 km/h-ig egész dinamikus, utána elfogy szegény.
-
roberto211
őstag
válasz
tboy93 #114565 üzenetére
400körül nem fog ki jó meganet. Valamelyik nap nézegettem 530tol kezdődnek a normálisak Magyarorszagon. Amihez nem kell nagyon hozzányúlni inkabb 600.
Kint 425ert lehet kapni egesz normálisat de arra rájön meg egy csomó dolog ugye ..
Legesélyesebb ennyiért Swift ,Punto ,Fastra..
-
g4bb3r
tag
válasz
tboy93 #114304 üzenetére
igazából nekem is csak évi par alkalommal kellene a nagyon sok hely (akkor nagyon, sátrak, csomagok, etc) .. ezért is néztem első körben oktávokat szedánban , ott alap 500l a csomagter. Aztan pepitaban a toledo.. micu-ból csak azert kombi mert jobban nez ki
toyo avensisből is mind1 kombi v sedán.. hajjaj fejvakarás
Holnap megpróbálok kimenni a nagy autópiacra és beleülni mindbe ott kiderül melyikben férek el rendesen.. (mazda 6 kicsit szűkösnek tünt haveréban
)
-
roberto211
őstag
válasz
tboy93 #114262 üzenetére
Nem tudom ,lehet fordítva vagyok beállítva de nem szeretem a nagyon halk kocsikat hogy gurulsz pályán 130 korul es kicsi túlzással csak a gumihangot hallod szinte meg a futómű apró dobolását
Ma mentem épp a suzival 150km-t birta rendesen 120-150kozott, lejottem vidékre kicsit, 5000-6000 korul kezdődik az a hang amit én szeretek mikor mar tiltas közelébe van de megsem tilt még
3500-4000 korul nekem nagyon enyhe a hang.Anyám volt kocsija a Renault volt olyan ,hogy mentél 120korul es csak apro duruzsolast hallottál
Cserébe Ő se szereti enyémet mióta hangosabb a kelleténél
Meg túl alacsony neki. Mondom szerintem meg túl magas, -5 centi bőven ráfér még.
De hat mindenki mas. Amibe ültem egy taxi b6 passat(2.0 tdi) kombi régebben ,jó volt,meg kenyelmes komfortos el is fértem benne , de 130nal azt hallottad ahogy a bőrülésbe nyikorgott a bőröd ha nem farmer volt rajtad hanem rövidnadrág
-
-
-
FrankMonzano
őstag
válasz
tboy93 #114164 üzenetére
Multkor irtam a honda forumba, hogy szeptemberre eltolodott a vasarlas (akkor lesz ra keret). A G4,corolla,civic vonalon nezelodom, ebbol a corolla a puritan kulso belso kinezete miatt majdhogynem ki is esett, maradt a golf es a civic. 1 misi korul lenne a kredit ra, valami elheto peldany szemelyeben
. Golfbol 1.6, civicbol is jolenne 1.6, de ha egy jo allapotu 1.4 van, az sem gond. Csak a 3/5 ajtos johet szoba a honda eseten, a sedan felejtos.
-
-
tresh
veterán
válasz
tboy93 #114125 üzenetére
De a teljesítmény az súllyal arányos csökken..
Ergo a te 1000kg 75lóvad jó hogy jobban fog menni mint pl az oktáv 1.6 100lóva ~1300kg-val.De ha beáll melléd egy clio 1 1.4 75 ló 850kgjával simán elpicsáz
Pl én se szoktam neki állni erősködni haverom 1.6 vti-vel szembe pedig nem gyenge a tdi-m de ő 900kgja az én 1400-hoz képest igen tetemes
Bár emelkedőn 140től nincs esélye de ez már más kérdés
Oktávnál 1.4 a belépő motor az siralmas...1.6 tól használható de az is arra elegendő hogy haladj.. ha kell az erő az 1.8 T kell belőle az már érezhetően szedi a lábát.
(#114129) roberto211
-
hobizoli
nagyúr
válasz
tboy93 #113738 üzenetére
70k akkoris lehuzas, vagy ez markaszerviz volt?
hugomnak az Ignis-n is elojott par eve a tipikus Suzukis valtohiba, hogy az olaj elszivarog lassan es 5. sebesseg meglilul
mivel az a legkisebb kerekpar, az nem er bele az olajba eloszor, amikor a tobbi meg igenfel-le, fogaskerekpar +kihajtas szimmeringek cserejeert +olajert bele fizettunk 45k-t mindennel, mondjuk nyilvan nem a Suzuki-nal volt ennyi, de masnap amikor mentem erte mar kesz volt
azota is teljesen jol mukodik -
hobizoli
nagyúr
-
j.bravo
addikt
válasz
tboy93 #113475 üzenetére
Az lett volna a kérdésem hogy hány és milyen a szériafelszereltség, merthogy a tulaj hölgy szerintem nem tuti hogy tudja.
Az ABS-szel kapcs. ugyanez a kérdésem. Nem teszteltem a meglétét, nem satuztam bele a próbaúton.
Alvazszam alapján ki lehet ezeket keresni, vagy csak a markaszerviz tudja?Jó lenne tudni milyen koppanás a normális es mi a rendellenes... Tudom, nem lehet szöveggel leírni.
-
j.bravo
addikt
válasz
tboy93 #113444 üzenetére
köszi, szóval tényleg ugyanez (csak ez 1.6), szuper!
mennyire kemény a futómű? Nem zörgött egyfolytában, de az normális-e hogy elég komolyan hallani és érezni a szemre nem nagyon nagy egyenetlenségeket is az úton?
Kuplungolásnál ilyen zaj nem tűnt fel, bár nem is figyeltem. -
thomeef
őstag
válasz
tboy93 #113145 üzenetére
Köszi, nem lesz pályázásra használva, futómű kopogást hogy tudom ellenőrizni? Jah és köszi a sok hasznos infót
(#113146) lsc: Elvileg mindegyik klímás, úgy lettek szűrve alapból, jah és pont ez a bajom hogy nem tudom mit akarok
De szerintem negyjából egy kategória a felsoroltak.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Mobil flották
- BestBuy topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest