- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mdani01
aktív tag
Egyetertek..sokat kér érte, sztem olyan 900-1m a realis ára (?) talán.
bitpork: Igen tudom sajnos, nem egyet látni ami rohad elég rendesen a küszöbnél is..bár a képeken tényleg csili-vilinek néz ki
Köszi a véleményeket srácok, majd fater megnézi nem nekem kell
Én maradok a japán vonalon
-
TaaT
nagyúr
"A beltér kialakítását megtartották, annak ellenére, hogy az érdekes üléshelyzet nem aratott osztatlan sikert: sokak szerint a kormány túl alacsonyra került, a legmagasabb állása az, amelyiknek a legalacsonyabbnak kéne lennie. Ha a saját testmagasságomhoz állítottam az ülést és a kormányt, a karima teteje pont kitakarta a középső kijelzőt, és nyújtogatni kellett a nyakam a leolvasásához."
Az ilyen baklövés nem ízlés kérdése.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest