Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kisza25
félisten
válasz
tboldi #167669 üzenetére
Akkor muti meg pls, hogy hol van azon a pdf-en az 1.0 felszereltsége, mert én csak az 1,4-t látom?
Meg a gl felszereltséget egyáltalán nen látom, pedig az is lesz
Nem akarok vitatkozni, de a kereskedésben azért csak tudják, hogy mit beszélnek, pláne 1993 óta árulnak suzukit, nem ma kezdték. -
-
rbalint88
addikt
válasz
tboldi #167245 üzenetére
Van elonye mindket megoldasnak. Meg egyik automata se tud annyira gondolatot olvasni, hogy aki proszto modon cikazva kozlekedik, az ne keruljon meg veszelyesebb szituba azert, mert az automata epp rossz fokozatot talat ki maganak es nem az a vonoero mennyiseg jon, amire szamitana. Erre mondjuk megoldast nyujt a kezi mod, amikor meg mindig nem kell kuplungolni es nem tudod rossz fokozatba dugni a botot. Viszont siman kozlekedni annnnnnyival kenyelmesebb az automata, hogy arra szavak nincsenek. 8 eve vettem egy automata autot, azota is visszasirom azt a reszet, hogy milyen kenyelmes volt vele dugoban araszolni...
-
kisza25
félisten
válasz
tboldi #167233 üzenetére
ez jó hír, mert akkor nem variálok a kerékkel/gumival
más: a nyominger vevő nem jött el, elfelejtett szólni, hogy nem ér ide, miatta szerveztem át a napomat... hétvégén elvileg jön másik, bár ez is mondta, hogy jönni fog aki ma nem ért ide, de miatta nem fogok már átszervezni semmit, ha jön és éppen dolgom lesz akkor megvár... -
-v-
addikt
válasz
tboldi #135822 üzenetére
Csodák nincsenek. Vagy csak nem most jelentkezik a probléma, hanem egyszer később, koncentráltan
például amikor eladná, és kutyának nem kell a lefingott szara, vagy csak brutál szar áron, mert mondjuk kiderül a fél autó már rohad és lakatoltatni kb. gtk .. ja igen nem kellett volna elhanyagolni.
-
-
norbert1998
nagyúr
válasz
tboldi #110595 üzenetére
Azt csak mondtam, hogy nagyon tetszik. De a plusz költségek miatt mégegy darabig biztosan nem olyat veszek .
bitpork: tudom én azt
Javítások elvégzéséhez persze, kell műhely felszereltség is, de itt minden van, ami kellhet. Na jó, gumi csere, centirozaslleszámítva.pető bá': én is azt a linket néztem, mármint a tc-t. Vannak egész jók, hosszú muszakivall.
Igazából hetente 1-2-3 alkalommal lenne hajtva, olyan 30-45 kilométert.
-
válasz
tboldi #98877 üzenetére
Nem vagy egyedül, szerintem sem ronda. Kezdetben túlzott ára volt, de most már szerintem nem az hogy leakciózták majd egy millával. Komolyan gondolkoztam rajta. Csak az asszony közölte hogy csinálok amit akarok de az i30 marad nála (NEM adod el...), csak másodiknak néha használva meg minek S-cross. Így lett IQ. Ez is terepjáró hasmagasságban az i30-hoz képest
-
válasz
tboldi #97583 üzenetére
És neked hogy tetszett az S-Cross? Én is ma voltam tesztvezetni. Gondoltam adok neki egy esélyt ha ilyen komoly akció van rá.
Kellemesen meglepett, szerintem nem volt rossz vagy csúnya. Olyan jó ajánlatot kaptam rá hogy komolyan gondolkozom rajta. Az alapban is benne van a tempomat, lehet hogy nekem az is elég (plusz ugye 4 téli gumi, meg navigáció). Legalább félmilla előnye van az asx-hez képest. De ha ragaszkodom a tempomathoz máshoz viszont nem annyira akkor 800 ezer (igaz az akkkor 2-ik felszereltség asx és első S-cross).
Ja az eladó teljesen szimpatikus volt, nem kamuzott. Tőlem speciel semmit sem kértek tesztvezetéshez (mondjuk sehol sem szoktak, valamiért mintha bíznának bennem, biztos mert mindig csak munka után full öltönyben érek rá
).
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- PS4 + VR szemüveg / Számla / Garancia /
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest