Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
runner 125 #86853 üzenetére
Ő lenne az Alkudni nem lehet mondtam a vevőnek .Azt is hogy pont szervíz előtt van a gép . Most kellene olajat+szűrőket cserélni és első betéteket . Jah és gumit is kell rá venni mert gatyán van szó szerint szóval szerintem reális .
Reseter .: Hát köszi
Azért annyira jól nem fogyaqszt nem termeli a benzint ez sem .
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
runner 125 #86853 üzenetére
Vagy kivételesen működik az extra funkció hahu-n.
-
TaaT
nagyúr
válasz
runner 125 #86825 üzenetére
Biztos tud valamit a srác
-
hdman
őstag
válasz
runner 125 #86799 üzenetére
huhh
-
TaaT
nagyúr
válasz
runner 125 #86759 üzenetére
És a negyedik golf?
-
AMD Power
titán
válasz
runner 125 #86759 üzenetére
Sajnos nem volt írva céges és a magánszemélyek vásárlási aránya.
-
válasz
runner 125 #86736 üzenetére
Helló a tulaj adta be ide a kocsiját egy másikért cserébe . Az alvázszám után mondták meg nekem a Hondánál , hogy kinek a nevén volt -van a kocsi .Nagyon segítőkészek voltak a Pécsi Hondánál .A Tulaj most nyaralni van de a kereskedésnél elviszem átvizsgálásra holnap aztán majd abból kiderül megéri e vagy sem . A Tulaj mondta , hogy ennél lejebb már nem megy le mert én alapból úgy hívtam , hogy ha nem ad egy alacsonyabb árat akkor el sem indulok . Erre megegyeztünk egy 3.7 millióban szóban ,de ehhez ragaszkodik ha vételre kerül a sor . Jelenleg egyteles téligumi van a kocsin mert a másik nyári szett felment a másik kocsira .Szóval úgy kell kezdenem , hogy egy garnitúra nyári gumi szett ha megveszem persze . Alternatíva van több is ,de idő nincs . Míg leérek Pécsre az majd 4 óra elvisem a kocsit átnézetni az +1 óra és mire elindulok vissza már nem igen jutok be más kereskedésbe . Azért köszi a segítséget , meg hogy néztél még mást. Amúgy még kettőt néztem abból egy már elkelt és maradt még 2 Ez salgótarjáni ,de képek alapján szerintem több van benne . Ez60Km tőlem
-
TaaT
nagyúr
válasz
runner 125 #86736 üzenetére
"Vételár: 17.990.000 Ft
Teljes vételár: 18.400.000 Ft"400e ft egy 18millás autó regadója?
-
hdman
őstag
válasz
runner 125 #86713 üzenetére
Nyugi, értem a poént
-
hdman
őstag
válasz
runner 125 #86703 üzenetére
Ez szemét volt nagyon
-
válasz
runner 125 #86619 üzenetére
Köszi akkor azt még megnézem előtte aztán majd kiderül. Csütörtöknél hamarabb úgy sem tudok lemenni addig hátha jelentkezik valaki a másik topikban . Kössz az infókat .
-
válasz
runner 125 #86609 üzenetére
Jó hogy modod a gumit na igen ez eddig fel sem merült bennem . Kolegáméknak szerencsére van gumisuk így szerintem megúszom olcsóbban a dolgot . Meg azért télire nem veszek 18"-as felnit szerintem. Mit nézzek még , mert te nagyon otthon vagy ebben?
-
AMD Power
titán
válasz
runner 125 #86605 üzenetére
A-B el lehet vele menni persze. De akkor is gyenge. Ez a 1.4i ami nekem van ez is gyenge. Autópályán "jó". Meg amikor fordulaton van. De pl a városi forgalmat csak úgy tudom tartani vele ha nyomom neki. Még szerencse ,hogy jól fogyaszt alattam. Ilyen G minimum az 1.4 kell szerintem.
-
akos727
senior tag
válasz
runner 125 #86559 üzenetére
Ilyen van rajta, nem lemez. Nekem is már-már fura volt, hogy osztrák létére 0 rozsda van rajta. Tanácsaidat megfogadom, majd meg is csinálom
De már várom, hogy kipróbáljam az autót, mivel én találtam neten anno és már nagyon érdekel
-
akos727
senior tag
válasz
runner 125 #86532 üzenetére
Én 1300 km-re lakom a kocsitól, de lassan megyek haza, így majd tudok személyes tapasztalattal is szolgálni. Addig azt tudom csak mondani, amit anyukám tapasztalt a géppel.
Milyenk sima 1.6, 105 lóval, 4wd, manuális 5 seb. váltó, sima 195 széles gumi, 15-ös felni. Ő is pont így mondta, hogy nem egy rakéta. Igaz ő nem forgatja meg semmi, illetve előtte egy 2.0 turbo diesel Mondeonk volt, ami után teljesen más. Fogyasztást nem mért még, annyit mondott, hogy így érzésre nem termeli a benzint, de ez 100% városi használat, nem feltétlen nagyon hosszú utakkal. Osztrák bácsié volt a gép, karban volt tartva, rétegvastagság mérővel végig néztük és nem volt karambolos. Neki benyomásra hasonló, nagyon egyben van az autó, egy műszer a Fordhoz képest is. Alapjárati motorhang 0-val egyelő, javasoltam neki a fordulatszámmérő figyelését én is. Üregvédelemről nem tudok, bár 99-es az autó, osztrák, és ennek ellenére sincs semmi korrózió, bizakodásra ad okot. Mennyibe kerülhet amúgy? Eddig 2 "hibát" vélt felfedezni. Tudni kell, hogy az autó fekete, és mikor napon áll, mintha úgy felmelegedne a csomagtartó ajtó vagy a zár, hogy egyszerűen volt olyan, mikor nem tudta kinyitniMásik, hogy nem ad áramot a szivargyújtó (bár előtte a gps-t vmi rotty állapotú kábellel használta, ami érdekes szagot adott, így lehet ez közrejátszik), de szerintem ennek egy biztosíték csere is elég lesz.
-
akos727
senior tag
válasz
runner 125 #86523 üzenetére
Anno, mikor te vetted mi is a körül vettünk egyet, feketét. Kíváncsi vagyok, hogy neked mennyit fogyaszt milyen motorral? Illetve általános milyen a tapasztalatod vele?
-
válasz
runner 125 #86434 üzenetére
Köszi neked is a hozzászólást .Vártam is hogy CR-V témában hozzászólsz .
Nekem nagyon bejövöős a forma amúgy és a belső is pazar . Terepre max horgszni viszem ki de ott azért nem annyira vészes .Ez már tetszik a nejemnek is és nekem is . Lehet pakolni is bele rendesen nem mint a Rav4- be. Jókat olvastam róla totalcaron is szóval hétfőn felhívom csak ne lenne olyan baromi messze , mert nekem egerből majd 400 Km . Már annyit elkocsikáztam így kocsik miatt az utóbbi időben .
-
AMD Power
titán
válasz
runner 125 #86394 üzenetére
Logikusan ha én is meg a párom is havi 5-600e Ft keresnénk fejenként nekem sem 1.4i F Astrám lenne. Lenne egy Insigniam 2.0 Turbo azt pont nem érdekelne ,hogy 12l eszik a városban.
-
Dany007
veterán
válasz
runner 125 #86394 üzenetére
Hát de épp azt mondom, hogy k...ra nem keresek sokat. Sőt még az országos átlag sincs meg. Persze változó, van amikor jóval több. Kevesebb azért nem.
És még sem érzem meg a dolgot. Úgy értem, hogy az elmúlt 3 évben a 2 ezres Omegám volt, ami télen volt, hogy 16 litert evett városban.
De mint mondtam csak városozni okés a kisautó. Kis fogyasztással.Nincs nagy trükkje a dolognak. Ketten keresünk. Olyan lakásban - csak 1+ fél szobás - lakunk aminek az átlagnál alacsonyabb a rezsije. (pl nekem havi 10k a fűtésem télen nyáron - apáméknak a panelben havi 35 télen és havi 15 nyáron és csak 20%-kal nagyobb a lakásuk).
Minden nap főzünk itthon... azzal pl rengeteg pénzt lehet megspórolni. Nincs tv előfizetésünk csak egy 2.700 forintos netünk. Nincsenek extra igényeink, bulizni már évek óta nem járunk (köszönhetően a gyereknek)... stb stb stb...
De kérdezd meg DeFranco kollegát, ő a szakértő a témában. Ők ketten ha jól tudom havi 40k- ból megoldják a havi étkezést(!) kompletten, tisztítószerekkel együtt. És jó, minőségi kajákat esznek. (ezt csak azért írom, mert volt itt olyan fórumtárs aki arra panaszkodott (4 évvel ezelőtt(!), megvan még a privátja) egy vita kapcsán, hogy ők ketten havi 100-ból nem jönnek ki ami a kaját illeti. Csak a kaját.)"Összegezve, csak arra akartam kilyukadni, h ne legyen már fillérbaszónak beállítva aki kis fogyasztású autót keres a lehetőségeihez mérten."
Ez nem így van. Én ilyet sose mondtam és szerintem ő sem erre gondolt. Én csak már kezdem túlzásnak érezni ami itt ment. Hogy most a 4,2l-es fogyasztásút vegye vagy azt amelyik 5l-t fogyaszt... érted? A vita nem azon ment, hogy a 10 literes város fogyasztást vagy a 6 literest válassza. Hanem ilyen tized litereken ment már a vita...
Meg amikor a VR6-os motornak sok a fogyasztása... hát istenem. -
TaaT
nagyúr
válasz
runner 125 #86315 üzenetére
Gondolom a küszöb műanyag, az meg nem kezd el rozsdálni ha lepattan a festék.
-
TaaT
nagyúr
válasz
runner 125 #86312 üzenetére
Mert az első kerék oda veri fel a kavitsokat, és a sárfogó gumi már nem divat.
-
blt.62
őstag
válasz
runner 125 #86270 üzenetére
A VR6-os VW sharanok milyenek? Vagy ezek is sokat kajálnak? Mindennapi használatra kell,főleg városban reggel-délután 4-4 km.
-
syl5
őstag
válasz
runner 125 #86257 üzenetére
Van már irány, de látatlanba nem lehet autót venni és időmilliomos sem vagyok, hogy feleslegesen járogassak magánszemélyekhez. Egy-két hely kéne, ahol nagy a választék bele lehet ülni a kiszemelt típusokba, meg lehet nézni a csomagteret, stb.
Egyébként a kereskedésbe is magánszemélyek viszik az autójukat és magyar embertől így is úgy is csak szart lehet venni, úgyhogy tökmindegy hogy kitől veszi az ember. Kereskedés talán ad valami garanciát.
Jah hozzáteszem a magánszemélytől való vételt, hogy most vettem 100k-ért biciklit és egy kalap szar, 1 hónapja csak szerelem, talán jövő hét végére már normálisan használható állapotban lesz, ha a szabadonfutó és agy tisztítás közepette nem üt be megint valami. Már megbántam, hogy nem vettem újonnan valami alap felszereltségűt ugyanennyi pénzért. Boldogan használnám, nem minden egyes alkalommal úgy szállnék le az egyébként közel full felszereltségű bicikliről, hogy a 20k-s ócska monti hajtása fényévekkel simábban fut. Szal ennyit arról, hogy vegyünk ugyanannyi pénzért jobb felszereltségű használtat. -
Kornel
veterán
válasz
runner 125 #86257 üzenetére
a fővárosi autópiacra "érdemes" elmenni, és akkor rájön az ember, hogy messziről elkerüli a hasonló helyeket is
-
Declare
őstag
válasz
runner 125 #86143 üzenetére
Azert a michelint a nem premiumba sorolni az elegge nem helytallo
Persze ez vilagos, de mivel nekem nem versenypalyara kell, hogy 200al is bemenjek a kanyarba, jo lesz a michelinenergy saver szvsz....legtöbbet autopalyan hasznalom, 130-180, nincs szüksegem ra, hogy egy conti sportcontact lekopjon az egyenesekben 1000 km alatt....azert meg kutakodom
-
Declare
őstag
válasz
runner 125 #86124 üzenetére
Kösz sracok, de nem lettem boldog, amiket irtok
Hat nem tudom...apum kocsijan gyarilag conti sportcontact gumik voltak (azt hiszem az 17 es), de basszus azok 30-40k km es kuka.....en nem tartok ott, hogy a kocsimra 2 evente vegyek 100ezerert gumit
+ 100 ezeret telit
Ezek a michelinek kb 60-70k km elmentek mar es meg mindig jo a profil, de azert jövö nyarra cserelni akarok....
neduddki Ez miert jo, hogy ugy irsz, h fel orat kelljenertelmezni mit is akar jelenteni a mondatod?
-
freaghill
őstag
válasz
runner 125 #86120 üzenetére
Srácnak Continental kell.
De akkor lehet premiumcontact 5 lesz. -
Declare
őstag
válasz
runner 125 #86120 üzenetére
Huh, ez a temaengem is erdekel most!
Michelin energysaver 205/55/r16 rol valaki valami velemeny?
Bevallt nekem ez a gumi es nagyon lassan kopik es nem olvastam rosszakat sem rola (ez a gyari ggumi is). Az ismerös gumis viszont valami olyat mondott,h a futofelület nem eleg osszan barazdalt vagy ilyesmi....
-
Kornel
veterán
válasz
runner 125 #86085 üzenetére
én eneost rakok bele mindig, és ebből se hiányzik semmi, pálya után se.
-
raczger
őstag
válasz
runner 125 #86067 üzenetére
Köszi, akkor szerintem szimplán más többet ajánlott érte. Mindegy, nem volt korrekt. -
lsebestyen
addikt
válasz
runner 125 #86050 üzenetére
Hyundai h1 talán 2004-es. Nem opció lefedni az egészet, mert nagyon sokszor van h tele a kocsi...Bár ez nem rossz ötlet, max nem rolózzuk végig.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
runner 125 #86037 üzenetére
Enyémre is azt mondják h hajlamos rá de még egyelőre nem eszi. Most 5W40-es Motul van benne rápróbálok az 5W30-ra is mert az a gyártói ajánlás.
neduddki: Ez a gyári ajánlás a benyósba is. Hátha így közleít a fogyi is a dájzeléhez...
mod:
alázógyík: Jó biza és nem is drága.
Munez: Egy jó olajnál ez alap.
-
Dany007
veterán
válasz
runner 125 #85961 üzenetére
Lehetséges. Egyébként valamiért nekem is az a tipikus régi Skoda jut eszembe róla. Sőt, a guglinak is.
Azért meg kell hagyni vannak igényesnek tűnő, kívül-belül szép darabok is, de szinte kizárólag a legújabbak és legdrágábbak közül.Furcsa mód az elmúlt pár évben rengeteg közintézmény céges autója volt ill még ma is ez a Skoda. A SuperB-t meg agyon istenítik, de fogalmam sincs miért...
Mikor még úgy volt, hogy 1,5 M lehet a keretem, néztem én is 1-2 SuberB-t igaz nagyon az alsó ársávban, de abszolút nem tetszett. Mármint annyi pénzért. Hiszen annyiért már volt S60 S80 S40 és a kettő között hatalmas különbségek voltak. Jó fenntartásban is, de hogy kicsit hazabeszéljek, annyi pénzért egy Mondeo is szintekkel komolyabb, igényesebbnek tűnő, mint u.a. az áron bármelyik Skoda. És akkor ott már a fenntartásban sincs akkor nagy különbség.@Pitu:
Ha a csomagtér fontos akkor kombi.
Van 1-2 típus amelyikben a kombi is szép. Igaz ritka.
Ami meg a strapabíróságot és a fenntartást illeti, ha tényleg csak évi 7-8k km-t mész akkor egyik típus se fog vagyonba kerülni ha megkapja ami kell és nem roncsot veszel. Ilyen kis futással még a kopóalkatrészek is lassabban kopnak.
Meg ugye 7-8k km évente az nulla. A többség a dupláját teszi bele egy autóba ha csak átlagosan használja, de aki "utazóautónak" az meg mégtöbbet. Tehát szvsz arányaiban jóval lassabban fog neked elhasználódni az autód, mint annak aki mondjuk megy évi 20k km-t. Ez persze nem azt jelenti, hogy nem kell rá majd költeni, de arányaiban egy évi 20k km-t futó autón előbb elkopnak bizonyos alkatrészek, mint amelyikkel csak évi 7-8k-t megy az ember.Egyébként nehéz elhinnem, hogyha megnéztek egy C-max-ot meg azt a korábban linkelt Octaviat akkor ti nem találjátok szebbnek, igényesebbnek a C-max-ot kívül belül. [link] [link] -2004-es mindegyik (gugli szerint)
-
TaaT
nagyúr
válasz
runner 125 #85972 üzenetére
Gondolom a fia hozta össze neki, nagyon dörzsölt gyerek. Csak a német apeh dörzsöltebb nála, le is nullázták nemrég.
-
hdman
őstag
válasz
runner 125 #85974 üzenetére
Ne is mondd....
Török, arab szlovén... ilyen ics olyan ics, csak kapkodja a fejet az ember
-
footy
addikt
válasz
runner 125 #85916 üzenetére
Amikor a HR-V-t kerestem, a végén már bújtam az osztrák, német és olasz piacot is. A valóban megkímélt, jó vételek egy vassal nem voltak olcsóbbak kint sem,
Igy van ez a tobbi tipussal is, csak sokan hagyjak magukat kabitani a kulfoldi piaccal. En ausztiaban mar 4 autot vettem (mert lakhely), de egyik sem volt sokkal olcsobb mint a magyar piacon fellelheto autok, foleg nem annyival hogy megerne magyarorszagon forgalomba helyezni. A hulladekot megvenni olcso, de azt magyarorszagon is lehet olcson venni.
Egyebkent ha kicsit utanagondol az ember nem is lehet sokkal olcsobb az auto, mert az ado es a szervizkoltsegek tobbszorosei a magyarnak. -
Mágus2
Közösségépítő
válasz
runner 125 #85961 üzenetére
Nálatok én sem vennék, de itt kb. olyan arányban vannak, mint nálatok a suzukik. Minden sarkon van hozzá minden. Itt olcsóbb sokkal.
Csehektől bagóért lehet hozzá rendelni mindent, akkor miért ne?
-
válasz
runner 125 #85892 üzenetére
Ismerem a szitut. Reggel kv melett hahu-val kezdem a napot aztán még ebéd előtt mégegyszer átnézem . Délután pedig már csak a frissítés gombot nyomogatom
Valóban az ember egy idő után belefárad és fásul aztán már majdhogynem mindent megvenne csak legyen már és túllegyen rajta . Pedig mikor összeraktam a pénzt akkora lelkesedéssel és örömmel áltam neki ami mára igencsak alábhagyott . Szegény fórumos kolegánál is húztam csak a saját kocsi eladást ( és itt is elnézést kérek tőle ) , de amíg nem találok másikat nem adom el az asszony alól .
-
raczger
őstag
válasz
runner 125 #85892 üzenetére
-
raczger
őstag
válasz
runner 125 #85879 üzenetére
Én már nem is gondolom végig, azért el tudják venni az ember kedvét az autóvásárlástól. Lassan szinte már bármit megvennék, csak legyen jó állapotban és valamennyire ismert előélete...
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
runner 125 #85879 üzenetére
Nem akartam feltenni ezt a kérdést, ezért
-
blt.62
őstag
válasz
runner 125 #85817 üzenetére
Az s60 jobb mint az s80?
-
raczger
őstag
válasz
runner 125 #85819 üzenetére
Az nem tűnik soknak, többre gondoltam.
S60-as topikra már rátaláltam, olvasgattam kicsit.Jól néz ki az a Bluepower, de annyit már nem biztos, hogy adnék egy ilyen naviért.
Köszi az eddigi infókat, holnap átvizsgálás szervizben, izgulok
-
raczger
őstag
válasz
runner 125 #85815 üzenetére
Tyű az nem rossz, köszi az utánajárást. Pénzbe ez szerinted kb mit jelenthet?
Már elkezdtem gondolkozni 2dines navin is, látom te is épp ezen dolgozol -
hobizoli
nagyúr
válasz
runner 125 #85788 üzenetére
Chevy Spark-ban is
-
raczger
őstag
válasz
runner 125 #85800 üzenetére
Igen, emlékszem. Ez jó hír, ha akarok néhány plusz lovat, na de először legyen meg az autó és ismerjem meg rendesen, aztán lehet
-
válasz
runner 125 #85796 üzenetére
Előben nem volt furcsa a hézag
760k volt új téli gumikkal és jó állapotú nyáriakkal.
-
Kornel
veterán
válasz
runner 125 #85771 üzenetére
köszi, ez jó összefoglaló volt!
-
raczger
őstag
válasz
runner 125 #85769 üzenetére
De, rákerestem. Fogyasztási adatokat nézve, a V70-nél ugyanez a 140 lovas motor szenvedős, 1 literrel többet eszik, mint az s60-ban (gondolom ahhoz a kasztnihoz az kevés), 170 lovasat pedig már inkább nem szeretnék teljesítményadó miatt.
(#85765) tboy93: Várjuk a képeket
Ehhez tényleg mázli kell
-
Kornel
veterán
válasz
runner 125 #85769 üzenetére
ennek mi a menete, mennyibe kerül?
valami leírás jó lenne, ahol utána tudok nézni. -
raczger
őstag
válasz
runner 125 #85760 üzenetére
Teljesen igazad van, a Volvo a racionálisabb döntés, még ha elsősorban kombit szeretnék, akkor is.
Igazából vezetésre hasonló volt mint egy skoda superb (talán azért picit jobb is), az meg igazából tetszik, olyanon tanultam vezetni.Ami viszont nagyon-nagyon tetszik a Volvoban, a motor. 3-asban, 600-as fordulatból még kihozza és nem dadog, ezen nagyon meglepődtem, már-már olyan, mint egy dízel. A hangja is szép, alacsony fordulaton szinte nem is hallani, magasabbnál bekapcsolódik az 5. henger és ott meg szép
(#85762) mokus1: azért nem ennyire vészes a helyzet, csak annyi, hogy van olyan autó, amit szívesebben vennék, de azt meg nem szabad megvenni.
Annyira nem hirtelen jött ötlet ez a Volvo, már 1-2 hónapja ezeket is nézegetem. Összességében tetszik azért az autó, nem arról van szó, csak nem feltétlen egy sedan Volvot képzeltem el eleinte
Szervizbe viszem, ha jó megveszem, ez már fix, a fő, hogy műszakilag legyen rendben. -
Kornel
veterán
válasz
runner 125 #85745 üzenetére
Vannak meg kivetelek, leginkabb japanban.
Ott szamolnak is, nemcsak a marketing a fontos. -
válasz
runner 125 #85738 üzenetére
azért abban igaza van a kereskedőnek hogy akin látja hogy csak nézelődik és valószínűleg úgysem azt veszi meg, vagy csak olyan árat adna érte amennyiért nem eladó azt nem autókáztatja ingyen
lehet hogy ez nem tetszik annak aki szeretne száz autót kipróbálni tájékozódni, dehát nem is értük dolgozik a nepper! -
hobizoli
nagyúr
válasz
runner 125 #85745 üzenetére
na mert melyik szivo motoros autot hasznalnad amugy 0-300k+ km-g?
-
raczger
őstag
válasz
runner 125 #85740 üzenetére
Ha csak pár ezres ment volna el, azért annál több (benzin + aki visz annak kaja + ha vittem autót szervizbe akkor az átvizsgálás költsége, néhány tízezres már elment össz).
-
raczger
őstag
válasz
runner 125 #85738 üzenetére
Először és szerintem utoljára néztem meg neppernél autót...
De a Volvos srác is bekavart nekem. Mondtam, hogy a délelőtti órákba mennék, azt mondta ok, rá fog érni. Indultam volna a kereskedőnél (mindkettő 16.ker), mondja dolga akadt, belvárosba van, 2-re ér haza. Aztán lebeszéltem ok, akkor valameddig eljön, én oda tudok menni tömegközlekedéssel még. Aztán utána már mégsem tudott elmenni otthonról. Szóval most mehetek be még egyszer Pestre... A pénz az elmegy, autó meg nincs.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
runner 125 #85612 üzenetére
ööö... tisztázat: nem azt mondom, hogy amit kiajánl, az a biztosító oldalán olcsóbb lesz, ilyet nem láttam, de ahogy írtam, olyat már igen, hogy valamit ki sem ajánlott, ami végül olcsóbb lett, mint az ottani lehetőségek.
-
raczger
őstag
válasz
Én múltkor Allianzot néztem és ott ugyanannyit számolt, mint a clb.hu-nál szintén Allianzra (persze ott kicsivel olcsóbban talált a postánál).
-
DeFranco
nagyúr
válasz
az a biztosító ahol a csaót kötöttem konkrétan nem is szerepelt a kiajánlott listájukban, és 60%-a lett így az éves díjam, mint ami ott a legolcsóbb volt
-
szőröscica
addikt
válasz
runner 125 #85569 üzenetére
Érdekes, nekem a facelift előtti S60 jobban tetszik, viszont 508-ból meg a facelift utáni sikerült jobban szerintem.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
runner 125 #85560 üzenetére
Igen azt az enyémnél is gondosan ellenőriztük anno. A beázott és/vagy bolrult autóból soha nem lesz már rendes autó.
Neeem, havernál most jött el a kapuzárási pánik (nekem 1 éve de én így legalább megúsztam a vagyonadót
).
Szóval:
Hobbi célra, erős (170+ LE) benzines (lehetőleg szívó!!!), sedán-hothatch-coupe kasztni, fwd vagy 4wd (nincs rwd-s tapasztalata ezért azt inkább ne de végülis nem kizáró ok).
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
runner 125 #85554 üzenetére
Tudom a második fekete autót nyúzom a hököm tele van vele. Heti 2x lehetne mosni, ha csak poros már akkor gányul néz ki.
US verzió onnan nem éri meg sokat futottat behozni. A kidörgő új (csak a dob meg a kivezetés). Vmi gyíkja biztos van/volt mert különben nem hozták volna be (az kb 1 misi mire ideér). Az előző us-ből behozott otót amit néztem pl jégvert volt meg körbe törött.
Mazzag 6? [link]
Szintén US verzió. Ebben milyen ótómata van? Kell tőle félni? Széthullik ez is 200k km után?
-
válasz
runner 125 #85513 üzenetére
21 leszek, most még úgy érzem lehet olyan autóm amit szeretnék és nem csak a racionális érvek szólnak mellette. 4 éve swiftet toltam, abból 3 éve volt az enyém. Én még arra az autóra is úgy vigyáztam mint a szemem fényére, bármi elromlott rajta azonnal cseréltem, kötelező szervizek betartva, pedig az elején még mekibe dolgoztam
Elvárná az ember, hogy más is vigyázzon az autóra vagy legalább ne próbálnának átbaszni.
Volt egy másik gép Budán. Hahu-n szép képek (3 db...) mind egy oldalról, eladó telefonban normálisnak tűnt mondta hogy kerékívek meg lettek csinálva tip-top az autó blabla. Mondom küldjön képeket. Körbefotózta, elküldte. Ránézek elölről és kb. rommá volt törve aztán úgy "rakták helyre", hogy a motorháztetőnél az egyik oldalt 2cm-es rés a másiknál meg 2mm-es, látszott hogy a jobb lámpa matt, a bal meg új. Pluszban a javított sárvédőn már jött át a rozsda. (az az autó is 700k-ért volt fennt) Felhívom, mondom a bal eleje mennyire volt törve? Erre nagy ledöbbenés: - Micsooodaaa? Ez az autó törve? Hát biztosan nem! Maga rosszul lát. Ez nem volt törve.
- Rendben köszönöm, viszont hallásra.Rá se néztem arra se.
Azt még elfogadom, hogy 4-600k-ért szarok vannak, de hogy 7-800k-ért is az azért már durva.
Ha minden kötél szakad akkor Ausztriából hozok be egyet.
Dany007: Természetesen megnézek másokat is, ezt csak azért néztem meg, mert most ismerkedtem meg igazán az autóval, részletesen átnézhettem, hogy mégis milyen(nek kéne lennie). + 10km-re lakom onnan
Pénteken megyek vidékre egy autóért amit még nem is hirdetnek hahun, szintén elég magas az ár, aztán majd meglátjuk, hogy milyen élőben. (képekről nagyon rendben van, eladó is korrektnek tűnik telefonban, magánszemély)
-
trassher
addikt
válasz
runner 125 #85496 üzenetére
Nem vagyok merci fan de ezek a bálnák ma is beindítják a nyálelválasztásom a w124 e500-al együtt.
Rég nem Magyarországon riogatja a forgalom résztvevőit, hiszen egy kelet-európai megrendelőnek készült, s a fotózás utáni héten már el is repült hozzá egy repülő gyomrában.
Ennyire tabu lenne mostanában kiírni hogy Ukrajna? -
Melack
veterán
válasz
B+
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
'kürtölni a kürtgombbal, kipufogni kipufogógombbal, meghalni a halálfejes gombbal lehet'
-
AMD Power
titán
válasz
Egyik nagy kedvencem a bálna Merci.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
runner 125 #85482 üzenetére
A felnire értettem, szerintem alpári ez a belit-kifordítom-ekhós-szekér-kerék.
A BMW-khez nem (sem) értek. Nem is szoktam rájuk izgulni, nekem a '64-70-es Mustang meg a Dodge Viper a vizuális begyere, meg volt valami porsche nem rég az is.
Meg persze a multipla
-
szőröscica
addikt
válasz
runner 125 #85467 üzenetére
Váltót cserélt az ürge, 800 fontért vette használtan azt is.
-
raczger
őstag
válasz
runner 125 #85464 üzenetére
S60:
Már csak meg kell nézni, sose ültem vagy vezettem még ilyet.
E46: Majd szervizbe megmondják, hogy volt-e törve, a km órát meg nem hiszem, hogy 20-30k-val visszatekerték volna, mert max annyit kellett volna, 2 év alatt ment bele még 25k km, ami egyébként teljesen reális.
-
8th
addikt
válasz
runner 125 #85431 üzenetére
Nem az adott példányról beszéltem. Egy tisztességesen karbantartott 600k-t futott negyed évszázados W124-et bármikor odatolnék egy 200k-t futott 6éves dízel Passat vagy Mondeo mellé. Simán megütné azt a szintet mint amit a fiatalok tudnak. A sor6 dízel 2000rpm felett úgy kisimul mintha egy benzinmotor lenne a géptető alatt és a rezonancia is ismeretlen fogalom. Helykínálat elöl hátul mai szemmel is rendben van az ülései pedig talán a legkényelmesebb szériaülések amiben valaha ültem. Olyan futómű van alattuk, hogy a legvacakabb feltöredezett vidéki alsóbbrendű utakat is tükörsimává vasalja. Nem vagyok merci fan sőt az ilyen tatter autóktól semmi sem áll távolabb tőlem, de ami jó az jó. És a W124 ha nincs elhanyagolva az jó. Nagyon. Ez még AUTÓ, szigorúan nagybetűvel.
-
törölt tag
válasz
runner 125 #85431 üzenetére
Ez tetszett
-
mokus1
addikt
válasz
runner 125 #85403 üzenetére
Nagyon tetszik. Sajnos még nem volt időm vele foglalkozni, egyszer lemosattam nagy nyomásúval, de sok volt a meló és egyéb is közbe jött sajnos amit intézni kellett.
Ma sikerült elvinni szervizbe, a héten meglesz. Aztán belülről elkezdem kicicomázni, autókozmetika, meg apró dolgokat pl az anyó ülés állítógombja beesik.
Egyébként nagyon kényelmes, nagy hajó érzése van az embernek. Az is nagyon bejön hogy a műszerfal ilyen körülölelő érzést nyújt.
Motorja az bivaly, gyönyörű hangja van ha megnyomod neki és akkor nyom is az ülésbe. Fogyasztása kb 7-8 liter körül alakul városban ami egészen baráti egy ekkora motortól.
A színe egyébként Nero Volcano, ez egy fekete szín ami napfényben barnásan csillog, nekem nagyon bejön. Még mindig nincsenek képeim de ha kész a szerviz és a kozmetika akkor most már ígérem meglesz
Sikerült egy jó autót vennem úgy érzem. -
molnarpeter
nagyúr
válasz
runner 125 #85371 üzenetére
Ellenpélda: Apám régebben a céges Peugeotnak még adalékot is kért az olajcseréjéhez, még talán a sajátjánál is jobban vigyázott rá, úgy persze, hogy a cég fizette (aztán valaki más jól járt a kocsival, más kérdés).
Tényleg a két véglet a jellemző, ha más tulajdonáról van szó, de ez az élet minden területén érvényes, csak a határok tolódnak ki, ahogy növekszik a dolog értéke.
GLOCK34: Én is úgy nőttem fel, hogy a máséra legalább úgy kell vigyázni, mint a sajátra. Sajnos már a nálam idősebbek között is inkább az ellenkezője érvényes.
-
TaaT
nagyúr
válasz
runner 125 #85365 üzenetére
És hogy a kivétel erősítse a szabályt múlthéten ültem egy hatos TSI jettában amiben 122e km volt, és céges, és nő vezette, és olyan volt mint az új.
Bár ez a nő minden céges autójára úgy vigyázott hogy csak na.
-
EQMontoya
veterán
válasz
runner 125 #85305 üzenetére
Onnan, hogy az alcantara sem bőr, csak az egyik legfinomabb textil, amit gyártananak.
Bitpalace: egyetértünk, én sem szeretem a full bőrt. Régebbi autónál kizárólag plüss, 15+ éves bőr általában rettenetesen néz ki.
-
Kornel
veterán
válasz
runner 125 #85281 üzenetére
azt vágom, de ez elég jó felszereltség, nagy is, kényelmes is, műszaki tartalomra kíváncsi vagyok
-
Dany007
veterán
válasz
runner 125 #85233 üzenetére
Ja értem értem már... A kevés kilométer. Mondjuk az tényleg nagy dolog ha 34 év alatt tényleg csak 7k km-t tettek bele. Bár számomra akkor se növekszik az értéke, de legalább így már kezdem érteni.
-
Dany007
veterán
válasz
runner 125 #85231 üzenetére
2M ? De miért? Mert 30+ éves?
Régen volt egy 84-es Sierránk... akkor jövőre az is megérne 2M-t? Már nem is látni a hahu-n eladót belőle...szerk.: látom megint én értetlenkedek csak...
Túl fiatal vagyok biztos.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
runner 125 #85222 üzenetére
Kicsit sok érte 5 guriga, OT rendszám nélkül.
-
8th
addikt
válasz
runner 125 #85222 üzenetére
Ilyen autót vezettem életemben először kb. 30évvel ezelőtt. Gyerekként keresztapám ölében ülve egyedül kormányozhattam, a pedálokat és a váltót persze ő kezelte. 'Istenkirálycsászárnak' éreztem magam mert két teljes kört megtehettem így a lakótelepi parkolóban.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
runner 125 #85226 üzenetére
Határozottan tetszik
-
válasz
runner 125 #85103 üzenetére
Én alapból márkahű akartam lenni ,de az asszony nagyon beleszerelmesedett a SUV-ba főleg a Nissan Qashqai-ba . Mivel pedig főleg ő jár vele így "engedtem neki" ,de ő is látta , hogy egyenlőre nem találtunk nekünk megfelelőt és így visszakanyarodtunk a Toyotához . Neki fontos az évjárat nem ám egy "öreg" kocsival fog melóba menni ! Hát itt tartok most
Részemről várnék vagy ,megvenném a lentebb linkelt példányt mert ritka az ilyen felszerelt kocsi . A pánzt félretettem rá és a mostani Toyota még megvan így annyira nem szorít az idő .Közben érdeklődtem a Toyota 2.0D4-D motorjáról amit NedDoki linkelt oldalt és ott a szervízvezető ajánlotta a motort . Azt mondta a 2.2 D-cat-et semmi képen ne ,de ezt ha valóban valós a kilóméter akkor ezt nyugodt szívvel . Bár azt hozzá tette , hogy egy 1.8 benzinnel járnék a legjobban , mert itt bizony nem árt félretenni 200K-t az esetleges későbbi javításokra . Szóval kössz az infót .
-
ALI_G
veterán
válasz
runner 125 #85051 üzenetére
Köszi, nem tudtam hogy van BMW topic
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
runner 125 #84921 üzenetére
Neem, van már neki egy S60-as. Országos Volvo talin voltunk szombaton Budaörsön és ott volt ingyenes hiabkód olvasás aztán rádugták egy másik srác V70-esére arra dobta ki. Ő is azt akarta megtudni valóban mennyi van benne de az nem derül ki sajnos csak az, hogy piszkálva volt.
MunezXBK: Az az.
-
emvy
félisten
válasz
runner 125 #84906 üzenetére
Nem igaz, nem mukodik. A 'feszultseggel tolt' szoveg pluszpont.
-
ALI_G
veterán
válasz
runner 125 #84868 üzenetére
Sajnos a jó állapotú rav4 ritka. Mindegyikben csillió kilóméter. Egyébként valós alternatíva, a modelről elég sokat tudunk. Az X3 most jött szóba, mert hasonló hasmagassága van és árban nincs túl sok különbség a megkíméltnek hirdetettek között. Mindenképpen 100k km alattit keresünk, sokáig szeretnénk használni.
A népítéletet olvastam, zéró hibát írtak a 2D-re, de ez mintának kicsi. Szerviz költségeket nem írják. -
a_tesz
Korrektor
válasz
runner 125 #84849 üzenetére
Félig vicc volt csak, nekem sem stílusom a kirívó felni. Egy szép fényezés azért ráfér, én a helyedben akár kétszínűben is elgondolkoztam volna, elég jól mutatna rajta egy szürke/fehér perem, és az autó színére fújt belső rész, csak ezüstmetálon ez pont nem adja ki sehogy
-
DeFranco
nagyúr
válasz
runner 125 #84849 üzenetére
Hát az alja az laikus szemmel ránézve tiszta mokány rozsda
Persze a gyakorlatban csak felületi rozsda, szóval alul nem rohad semmi elem, "csak barna". Tettem már ide be képet róla egyébként.
-
a_tesz
Korrektor
válasz
runner 125 #84845 üzenetére
Egy polírt neki, aztán villantós lesz a javából
-
DeFranco
nagyúr
válasz
runner 125 #84842 üzenetére
Voltam tegnap egy karosszériásnál, mert a sárvédőnél a kőfelverődés és talán a belül megálló sár miatt már megindult bizonyos mértékben a korrózió, meg korrodál három ajtó alja is. Egyik sem vészes, de idén meg kellene csinálni. Fennakadtam, mert a karosszériás annyit értett üregvédelem alatt (mondtam, hogy meg szeretném csináltatni Az Üregvédelmet) hogy az ajtók alján levő vízkieresztő lyukakon befúj valami üregvédő anyagot. Pont. Mert hogy másnak van rá hosszú csöve, meg mit tudom én, de hogy ő így tudja megcsinálni.
Más bajom is volt vele, alap, hogy ajtó le, és úgy viszi a festőhöz (ő csak lakatol) nem tudom, hogy mennyire default, hogy lekapkodják az ajtót, én elkerülném, ha lehet, egyrészt nyoma marad, másrészt gyanítom nem is rendesen beállítva rakják vissza, aztán még egy gond van vele, meg kb. az volt, hogy csiszolókorong, aztán onnantól rozsdakiller a zisten, meg a festékpötty. Lehet rosszul ítélem meg, de futok ezzel még 1-2 kört ha találok rendes karosszériást.
Technikailag ok, de egy másik karosszériás úgy kezdte, hogy ajtók belső borítása le, majd belülről üregvéd. Hozzá viszont nem tudom vinni.
Az alvázvédelmet van aki tanácsolja, van aki nem, hallottam már olyat is, hogy többet árt mint használ, mert alatta marad a korrózió, és a réteg alatt még jobban eszi mint előtte.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
runner 125 #84808 üzenetére
Ez az üregvédelem amúgy mit takar pontosan? Tulajdonképpen mit csinálnak?
-
nesa
veterán
válasz
runner 125 #84820 üzenetére
Leteznek szebb acelfelnik is amiket szepen meglehet csinalni, meg nagyon regen a zastavamon voltak nagylyuku lancia vagy alfa felnik ezustre fujva, mondjuk az baromi ritka volt, mert soha elotte, se azota nemlattam senkinek olyat, megvolt a kozepe is, szep volt nagyon.
-
TaaT
nagyúr
válasz
runner 125 #84820 üzenetére
"de más autóra sem tenném fel."
Egy tata nano-n talán még elmenne
-
AMD Power
titán
válasz
runner 125 #84808 üzenetére
Köszi. 130e km vettem. 2000/12 havi. Most lett pár hónapja megcsináltatva az alja, üregvédelemmel. Lakatosom is átnézte már az alját. Azt mondta ,hogy jó munkát végeztek.
TaaT Tegnap vettem rájuk és nekem baromira tetszenek.
Az acélfelni ami alatta van nem rozsdás.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
runner 125 #84796 üzenetére
Kóla szétmar bármit.
-
szőröscica
addikt
válasz
runner 125 #84771 üzenetére
A többieknél kukások tervezik, vagy mi?
-
mokus1
addikt
válasz
runner 125 #84756 üzenetére
Köszönöm mindenkinek,
Jövőhéten a szervizben kiderül de most egy nagyobb számlával kalkulálok utána meg bízom benne hogy jó lesz -
válasz
runner 125 #84731 üzenetére
Tudod az asszony nagy úr ! Amúgy nekem is tetszik ,de nem annyira mint neki .Ha rajtam vagy a gyereken múlott volna már rég vettem volna egy S60 volvot- egy kombi benzines BMW-t ,de neki az nem jo , magasabban akar ülni , modern forma legyen stb.
-
nesa
veterán
válasz
runner 125 #84701 üzenetére
Azis inkabb 5+2 de mar majdnem jo, dizele viszont nem jo.
(#84711) runner 125
Nemjo szetcseszi az ember kezet, a 3 ules osszer, nemis jo egysorba 3 ulest rakni, nalam a nagyobb elmegy a 6. fotelba ha megszuletik a pici augusztusba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dualtron Popular - 52V 20Ah dupla motor elektromos roller
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Puremate PM505 aktív szénszűrős ionizáló levegőtisztító
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HP EliteBook 830 G5 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest