Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- iPhone topik
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
footy
addikt
válasz
runner 125 #85916 üzenetére
Amikor a HR-V-t kerestem, a végén már bújtam az osztrák, német és olasz piacot is. A valóban megkímélt, jó vételek egy vassal nem voltak olcsóbbak kint sem,
Igy van ez a tobbi tipussal is, csak sokan hagyjak magukat kabitani a kulfoldi piaccal. En ausztiaban mar 4 autot vettem (mert lakhely), de egyik sem volt sokkal olcsobb mint a magyar piacon fellelheto autok, foleg nem annyival hogy megerne magyarorszagon forgalomba helyezni. A hulladekot megvenni olcso, de azt magyarorszagon is lehet olcson venni.
Egyebkent ha kicsit utanagondol az ember nem is lehet sokkal olcsobb az auto, mert az ado es a szervizkoltsegek tobbszorosei a magyarnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest