Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
-
herobi53
újonc
válasz
Catman #106702 üzenetére
Köszönöm. A küldött leírásod alapján próbáltam, de azon kívül, hogy felismeri az eszközt nem sikerült a ki-be kapcsolásra és a csatornaváltásra rábírnom a készüléket. A 20GA távirányítón van egy külön gomb a set top box vezérléséra, de állítólag a TV visszafelé nem kompatibilis.
-
rainman72
nagyúr
-
Axe Miskolc
tag
válasz
Catman #104490 üzenetére
Köszi a tippeket! Hármatoknak egyszerre válaszolnék.
Kipróbáltam Axbatler kalibrálási javaslatát, de nincs sok változás. Betettem egy állólámpát mögé, egyelőre egy tákolt állványra, terít mindenfelé olyan nagy változást ez sem hozott.Rendeltem a fent linkelt usb-s ledszalagból is, hátha az jobb lesz.
Mi az a PMW ?
Most tesztelem amit beírtál.
Milyen háttérfénnyel megy az Eco mód nálad? -
herdsman12
őstag
válasz
Catman #104049 üzenetére
Csatorna hangolás:
Automatikus - Kábel - További szolgáltatók - Induló frekvencia: 114500 - Befejező frekvencia: 790000 - Hálózati azonosító: Automatikus - Csak digitális, Kódolt csatornák átugrása.
Így minden frekvenciát megtalált, nem kellett utólag kézzel beirkálni semmit.
Az első beállításoknál a Digi lehetőséget választottam, ebben az esetben a Jeltesztnél láttam, hogy 114000, 122000 frekvenciákon talált csatornákat és nem is volt teljes a lista.
Nem is csodálkoztam volna semmin, ha nem nyomok a Letöltés/Nyomtatás gombra, ott látom, hogy 114500 és 121500 lenne a pontos freki.
Szerencsére nem nyitottam meg az említett összefoglalót, mert akkor még lehet, hogy most is az SR, QAM és más idegen régiók beállításával görcsölnék.#104050 sandró60
Egyszerűbb is lehetne a csatornahangolás, nem fórumozó user kapásból a Digi választásra nyom, aztán csodálkozik, hogy hiányzik pár csatorna. -
herdsman12
őstag
válasz
Catman #104043 üzenetére
Háromszor szerkesztettem meg a sorrendet a ChanSort-al (jelzi, hogy webOS 5 még nem tuti), másnapra összekeveredett minden.
Pár napja a saját szerkesztőjével pakoltam át, HD/SD párosból az SD-t zároltam a sor végén.
Most stabilnak látszik, nem változik semmi.
Érdekesség, hogy az automatikus csatornahangolásnál nem a Digi volt a jó választás, mert így az alsó frekiket nem jól találta el, bár a csatornák ott voltak (114500, 121500 helyett 114000 és 122000 kHz-et állított be).
Másik, amit már nem akarok megfejteni, hogy a 43. csatorna üres, és a rendezés után is úgy maradt. Egyenként nincs humorom minden csatornát feljebb pakolni, több kijelöléssel meg nem működik.
(75NANO903NA) -
nikos21
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Nintendo Switch 2
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- iPhone topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen egeret válasszak?
- Nők, nőügyek (18+)
- Azonnali játékos kérdések órája
- További aktív témák...
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest