Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoolsNOS
veterán
válasz
tigrici #68483 üzenetére
Köszi! Igen a hdmi is össze van kötve, de azzal olyan furán megy át a kép. Mintha nem minden pixel lenne a helyén. A képarányt állítva se találom a megfelelő állást. Pl 3d filmnél a tv 3d opcióját kell használnom, mert a szoftveres fűzés nem fedi a tv 3d polár "csíkjait", és nem lesz 3d. Ugyanez a 3d monitoron megy, tehát nem a szoftverrel van gond, hanem valami a hdmi átvitellel. Régebben is volt ilyen gondom , de akkor a sima vga kábel tökéletes képet vitt a hdmi helyett. De az még egy hd ready tv volt, és ezen nincs is pc bemenet sajnos.
Amúgy erről a tvről van szó.
Boldog Új Évet Mindenkinek! -
bandaMDD
csendes tag
válasz
tigrici #68473 üzenetére
Igen falon van, de kb 15cm van a tv és a fal között. Volt, hogy direkt úgy hagytam egész estére, de így kényszerítve nem tudtam előhozni a hibát.
Ha melegszik vmi, azt a szerviz nem tudta volna reprodukálni?
De pl. az jelent vmit, hogy amíg így csíkoz, addig kikapcsolt állapotban világít az LG logó(ugyanúgy, mint felvétel közben), és onnan tudom, hogy megjavult, hogy már nem világít. Ez jelenthet vmit? -
huncutka1029
addikt
válasz
tigrici #68253 üzenetére
gyárilag a smart shere van a tv-n.
ennek pc oldali verzióját is le lehet tölteni innen pl..
Egyszerű, jól kezelhető alkalmazás.De én azt mondom, az UMS tökéletes választás. Összefoglalóban beállítási útmutató is van hozzá!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest