- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aram01
nagyúr
Sziasztok
lg 43uk6200pla tv-m van. Kinéztem egy pendriveot csak filmezés re használnám. A véleményeteket kérném róla, köszönöm. [link] -
aram01
nagyúr
Sziasztok ha a tv nem ismeri fel a médiacentert automatikusan, akkor mi a teendő? Ki be kapcsolgassam? Koszi.
-
-
aram01
nagyúr
Sziasztok segítséget szeretnék kérni. Uk6200pla a páciens. Adott hozzá egy sonos play1 Smart hangszóró és egy alfawise androidos 4K box. Ez Hdmi el van összekötve a tv-vel. Leginkább horizon gora használom. Működik minden további nélkül. Viszont ha filmet indítok rajta VLC lejátszóval eltűnik néhány hangsáv, beszédet nem hallom egyáltalán. Na most jön a probléma: ha a tv gondol egyet akkor mediaszerverként megjelenik a bementek között és a tv távirányítóval le tudom játszani a filmeket. Ekkor jó a hang. Hogyan tudnám hozzá adni média szerverként? A másik probléma a sonost viszont valamiért média serverként ismeri fel, tehát nem kilöki rá a hangot hanem onnan szedné az infót. Ezt hogy tudnám torolni, és átállítani hogy hangfalként üzemel jen? Elnézést ha kicsit zagyva, de már ott tartok hogy elpusztító az egészet.😁 segítsetek legyszives.
-
aram01
nagyúr
Sziasztok
Vettem egy 43uk6200-at. Valakinek van ilyen ? Lenne pár kérdésem. Milyen appot szednek le Android és iosra? Taviranyitani. Ha valaki tudna rá egy bevált beállítást azt is megköszönném. Azon felül szeretnék venni egy magicet itt hozzá. Milyen kell pontosan? Mikor kiadás ez a tv? A vélemények?
Kb ennyi gyorsba, köszönöm. -
aram01
nagyúr
válasz
huncutka1029 #81034 üzenetére
Köszönöm ez sokat segített
-
aram01
nagyúr
válasz
huncutka1029 #81013 üzenetére
-
aram01
nagyúr
válasz
tonerz #81004 üzenetére
Adnának ha az Aqua elfogadja, de addig még nem jutottunk el. Mindenképpen meg akarják javíttani a saját szervízükkel harmadjára is. Írtam nekik hogy én úgy tudom hogy a jelenlegi fogyasztóvédelmi jogszabályok szerint nincs erre lehetőség gari ídőn belül. Kérdeztem hogy nem e lenne valami más megoldás, na azóta nem jött válasz.
-
aram01
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #81000 üzenetére
Kérdeztem közben ezt is, a válasz az volt hogy az általuk szerződött márkaszervízzel javittatják, és hogy nem történt garancia vesztés hogy belenyúltak a szerelők, na akkor hogy is van ez? Ha elfogadják hogy belenyúltak ezek akkor harmadjára miért akarják javítani? Akkor már cserélni kéne nem?
-
aram01
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #80997 üzenetére
A kis piros füzetben igen, de van egy külön számla/gari jegy ami aquas. Ott ugyebár nincs, mert az csak egy lap. Az LG márkaszervízes azt mondta ad szakvéleményt is ha kell. Na vajon mi lesz?
-
aram01
nagyúr
Sziasztok
Indul a móka az aquaval, Péntek óta folyamatosan kerestem a szervízes kollégát, na ma délelőtt elértem. Meséltem neki a sztorit hogy már kétszer beszart a cumó, most meg már ez a harmadik alkalom. Meséltem neki hogy az LG szervíz parádésan megjavította de most harmadjára már cserélni kéne, mi legyen? Mondta hogy küldjem el mailben a hibát és azonnal válaszolnak. 3 előtt írtam, fél hatkor hívtam az ügyfélszolgálatot hogy kapcsoljanak, erre azt mondja a kolléga 5-ig van, mondom az szép mert eddig hatig szólt a munkaidő nekik. Az ürge úgy tett mintha rossz lenne a vonal hallozgatott, mondom hali és letettem, erre jött egyből egy válasz mail hogy:
Tisztel xy
A készülékre az Aqua optimális Kft vállalja a garanciát, az LG Magyarország nem illetékes a garancia intézésében. A készüléket elszállítjuk öntől, szerdán küldenék a futárt.
Kérdéseim : Akkor ők most ezt első javításnak veszik? A másik mi van hogyha azt mondják hogy már belepiszkáltak így bukom a garit? -
aram01
nagyúr
Srácok hétfőn hívom őket, kiváncsi leszek mi lesz a vége, főleg hogy az LG szervízbteljes támogatását élvezem. Majd tájékoztattak bennetek hogy mi lett, persze csak ha érdekel valakit.
-
aram01
nagyúr
Köszi srácok
Az lg szervizes adna csere utalványt csak meg kell tudni. Hogy kivel áll az aqua kapcsolatban,ha a magyarral akkor oké ha nem akkor a bolt vergödhet hogy vigyem fel a tv-t. Felhívtuk őket de azt a választ adták hogy csak a szervizesek tudnak infót adni a beszerzéssel kapcsolatban, hívjam hétfő délelőtt őket. Na ez már gyanús. Ha sokat pattogna a bolt akkor fogyasztóvédelem lesz belőle. -
aram01
nagyúr
Sziasztok nem tudjátok hogy az aqua az a magyar Lg-vel van e szerződésben?
-
aram01
nagyúr
Köszi az infót, úgy látom nem olyan jól felszerelt mint a 671. Elsőnek elszállt az alaplap, másodjára kb 10x10-és rácsban beégésszerűen világítottak a ledek, kijelzőcsere volt. Most harmadjára is ilyen plussz mintha egy koszos vízes ronggyal töröltük volna a kijelző aljtát belülről. Hülye hasonlat de valahogy így tudnám leírni. Tegnap bejelentettem a hibát ma már hívtak, bár nem hallottam. Gondolom később megint keresnek. Elégedett vagyok eddig a supporttal. Kíváncsi vagyok a procedúrára. Valakinek volt már ilyenre példa hogy gari ídőn belül 3x adta meg magát a holmi?
-
aram01
nagyúr
Sziasztok érdemes lecserélni egy 55lb671-et, 55uh7507-re? Harmadjára szarik be a tv valószínű hogy csere utalvány lesz és 250k-ba ez fér bele. Nem költenék most rá többet mert oledet szeretnék de azt már idén nem tudom megvenni egyéb kiadásaik miatt. Köszi a válaszokat előre is.
-
aram01
nagyúr
hali
LB-re
ez a legfrisebb? LB 05.05.00 -
aram01
nagyúr
válasz
FIREBLADE78 #73632 üzenetére
LG ügyfélszolgálat nem tud segíteni? Esetleg valami szervízt kéne megkérdezni.
-
aram01
nagyúr
Miért hittem azt hogy a magic wifi alapon működik?
-
aram01
nagyúr
válasz
pn4hvq #73425 üzenetére
Azért mert gyorsabb mint a CE, bár nekem kártyám van, de szerintem nem gáz a téma. Viszont ha van magic azt nem tudod használni a boxhoz. Ha nem kell a videotár meg a felvételi lehetőség, meg a sok doboz akkor válaszd a kártyát, szerintem. ha sokat tévéztek érdemes a HD (1080i) csomagot hozzácsapni, nem bánjátok meg.
-
aram01
nagyúr
válasz
SkylineGTR76 #73418 üzenetére
Szerintem jó az ips.
Más: valaki próbált mar böngészőből online filmet nézni? Szívok az állandó pufferel. Vagy oldat néztem? Ha valaki tud erre megoldást vessen rám egy privit, köszönöm előre is.
-
aram01
nagyúr
Sziasztok pad airT próbált mar valaki párosítani a tv-vel? Ha igen elmondaná hogy? Koszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest