- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Móncsa
aktív tag
válasz
lafaty80 #92902 üzenetére
1203
Anyukámnál se jó pár adó , az a helyzet hogy csatornákat is áthelyeztek máshová , sokan szívnak ezzel mostanában.
Be kell jelenteni a hibát mert lehet hogy a központban van a gond ha ott nem tudják megcsinálni akkor ki kell mennie a szerelőnek házhoz , nekem ezt mondták a bejelentéskor. -
Black Dragon
addikt
válasz
lafaty80 #74642 üzenetére
Remélem nem így lesz, most kaptam egy e-mailt tőlük, hogy "kivizsgálják az ügyet", hamarosan jelentkeznek.
Nem néztem meg, hogy él-e az elállási lehetőség, de aligha vennék vissza ilyen állapotban, majd biztos rám mutogatnának, hogy én csináltam ezt, és így nem veszik vissza, kész.
Thorkos: Jóarc volt, de amikor felhívtam őt a csomaggal kapcsolatban, mert gondolta elsőre őt találom meg, miért ne, és említettem a doboz oldalán látható, tahát tényleg látható szakadást vagy lyukat, akkor azt mondta egyből, hogy ő nem látott semmi ilyet rajta....
Nyilván nem akar előkerülni a dolog miatt, nem hibáztatom ezért, de azért lehetne benne emberség, hogy a másiknak ha már így is szar, ne legyen még szarabb.
-
huncutka1029
addikt
válasz
lafaty80 #58551 üzenetére
a ci modult a szolgáltató adja, összepárosítja a kártyával.
Nem lehet vele gond!
kikapcsolt tv-be betolod a kártyával együtt a modult, bekapcsolod, behangolod a csatornákat, bár a hangolást előtte is megteheted, meg fogja találni a kódolt programokat (DVB-C tuner, kábeles DTV, módban)
Az ügyfélszolgálat elvben aktiválja is a kártyát, ha mégsem, akkor felhívod őket, bekapcsolt tv mellett, megmondják melyik csatornára kapcsold, és küldenek frissítő jelet.
Ha kijön a szerelőjük, aki elviszi a boxodat, amit eddig használtál, akkor meg is csinálja neked ezeket. -
gigi21
csendes tag
válasz
lafaty80 #57256 üzenetére
Grat. Kíváncsi vagyok jelentkezik-e nálad a memória probléma ( szüleimnél gyakran ). Neten is és film indításnál is sokszor kidob hiba üzenettel. Amikor elkezdi, akkor azon a napon végig szívat...ha nincs, akkor még egy ideig nyugi van. A hibával egy időben az is jelentkezik, hogy magától nem áll rá 3D-re, azt kézzel kell beállítani. Ilyenkor marad 3D-ben akkor is ha közben visszaváltasz valamelyik tv műsorra. Akkor kézzel kell offolni.
-
-
opeter70
senior tag
-
opeter70
senior tag
válasz
lafaty80 #44812 üzenetére
Az eszközök optikai kimenetét közvetlenül az erősítőre kösd!
A kép pedig mehet HDMI-n a tv-re.
Nálam is így van bekötve.
A tv optikai kimenete külső eszközről nem továbbítja az 5.1-et, csak sztereot.Manka76: Valószínűleg azért szeretné így bekötni, mert nem HDMI-s az erősítője.
-
Manka76
senior tag
válasz
lafaty80 #44812 üzenetére
Csak egy kérdés miért nem kötsz mindent az erősítőre és onnan 1 db HDMI-vel a TV-be, és a hang rögtön oda jut.
Elkeserítésképpen (de azért próbálja ki más is) nekem nem sikerült a TV kimeneteken (Optikai, HDMI ARC) az erősítőre DTS vagy DD hangot kiküldeni. Az erősítő mindenhol csak 2.0-ban fogta a hangot.
Viszont ha külső meghajtóról (TV-be dugott pen-drive) megy a lejátszás akkor bármelyik hangformátumot viszi rendesen.A konfigom az aláírásomban láthatod.
-
g0dl
addikt
válasz
lafaty80 #27460 üzenetére
Nagyon helyes, az ilyen tudatos vásárlói hozzáállás feltétele annak, hogy végre nálunk is ember számba vegyék a vásárlókat.
Két megjegyzésem volna
-A Tesco azért nem egy "pultalól bt" hogy ilyet megengedhessen magának. Persze nálunk messze rosszabb a hírneve mint pl. Angliában.
-Az LG-t én azért így is sárosnak érzem. Nem elsősorban a hazai forgalmazót, hanem magát az LG-t, mely szintén egy világcég, ami nem engedhetné ezt meg magának. Nem hiszem, hogy képtelenek a garancia megfelelő finanszírozására a környezetet kialakítani. ( vesd össze autók europai assistance és hasonlók) És ebből a helyzetből mégis csak egy csalódott LG vásárló születik, tehát a márka rombolódik.A másik koreai szállítónál van/volt olyan, hogy ha a terméket regisztrálod, akkor kapsz plusz 1-2 hónap garanciát, így a webshopos árúról még aznap kiderül, ha problémás. Ezt az ügyfél másnap visszaviheti, és ezzel oda is vág a forgalmazó a külföldi import árelőnyének (aminek indoklását azért megkérdőjelezem).
-
-
g0dl
addikt
válasz
lafaty80 #27111 üzenetére
Szerintem ez a hazai forgalmazó vagy az LG igénytelensége, amivel a márkát rendesen rombolják.
Mert ugye a vásárlónak nincs módja a boltok beszerzési láncának felderítésre. Ő egy adott márkájú terméket (jelen esetben LG) vásárol, mert bízik a márkában. Erre kiderül, hogy az LG az adott termékhez nem nyújt szolgáltatást, mert a vevő nem szerencsésen választott boltot. A vevő a döntéskor két paramétert lát, az árat, és a márkát/tipust, ez alapján kell döntsön.Valójában még annyit sem tesz meg a hazai forgalmazó, hogy pl. egy sorozatszám alapján interneten kideríthesse a vevő (pl. mobilneten akár a boltban), hogy az adott termék kap-e hazai garanciát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Parfüm topik
- Automata kávégépek
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Formula-1
- További aktív témák...
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest